Verkligheten slog visst till..

På måndag börjar jag mitt nya jobb på transportstyrelsen i Norrköping. Ska bli väldigt kul men är ganska nervös, orolig och allmänt förvirrad av allt. Hoppas dock det kommer lösa sig efterhand. Blir ju mycket åkande framochtillbaka när jag bor i Linköping och har hästen här men jobbar i norrköping och har pojkvän där. Men kommer väl bli bästis på tåget antar jag!!

Vad är det för datum?

Länge sedan det hände nått här nu. Har visst några trogna förljare ändå så det är ju kul. 
 
Har äntligen fått ordning på lägenheten nu, piffade precis upp den ännu mer med massor med ljus. Sjukt fint och mysigt tyckte jag det blev!
 
 
 
 

Inflyttning

Nu känns det verkligen som om jag har flyttat! Även fast jag inte bor där än eftersom de målar om. Men snart så kan jag göra det :) dock fungerar inte kylen så ska få en ny och då får jag en frys också så det är ju alltid trevligt. Sedan badar hela badrummet i vatten för att toaletten läcker vatten när man spolar och handfatet gick sönder när en kille skulle skruva fast det i väggen för att det lossnat. Så där hamnar allt på golvet istället för u röret. Jösses så bra det går!

Menmen allt löser sig. Nu ska jag äta svamp som Erik plockat åt mig :D


Nisse är hemma!

Har spenderat eftermiddagen hos en jobbcoach där jag grät mestadels av tiden. Ingen aning varför men tårarna bara kom...rödgråten och söt åkte jag och hämtade bästa vän på rese så åkte vi och kikade på lägenheten. De hade nästan målat färdigt så förhoppningsvis kan vi börja flytta in i helgen :) sedan blev det kvällsmat på mörners vilket var myspys! Nu är jag hemma och kommer säkert somna när som...


4e September

Dagarna rullar förbi här i livet. Ska åka och träffa min jobbcoach nu sedan ska jag träffa Nisse som kommer hem idag. Ska hämta upp henne på stationen så ska vi åka och se vad som hänt i lägenheten. Om det hänt något alls vill säga :p
 
 
 

2e oktober

Ligger hemma i sängen hos Erik just nu och ska snart sova :) har varit väldigt effektiv idag och ringt alla möjliga människor! Sedan blev det en jättemysig uteritt med Elin och acce. Vi höll på att rida in i en älg och hennes kalv men de försvann som tur var så vi slapp bli jagade :) nu ska vi sova. Puss


Godnatt inlägg

Nu ligger jag i sängen med min leksak. Trevlig liten sak det där! Är ganska sliten känner jag efter den här dagen med massa nya beslut och händelser! Allt känns väldigt bra iaf och jag somnar med ett leende helt klart :) längtar dock tills jag får vakna upp i lägenheten!


Mine

Nu har jag nycklarna i min hand! Lite strul och massa måleri sedan kan jag flytta in. Men blir nog först till helgen för att jag inte vill ha mina möbler i lägenheten när de målar och slipar osv så väntar med att köra dit dem :)
 
Nu ska jag mysa med greys som börjat igen och sedan blir det sängen. Imorgon blir det massa samtal till olika människor och sedan stallet och rida vilket jag inte hann det idag för det var så mörkt och läskigt! Och efter allt det så åker jag nog till norrköping och myser med pojken.
 
Pusspuss

1e oktober

Nu är äntligen dagen "lägenheten är min" här! Jag är i lite halv extas och Erik är snäppet värre :p vid tre idag blir det som sagt besiktning sen får vi se vad som händer :) jag testar att blogga från iphonen nu eftersom Erik vägrar vakna! Puss på er


RSS 2.0