Vaddå ledigt

Har verkligen börjat jobba här hemma istället ! 
Jag har
- Pantat burkar för 232 kronor^^
- Kört hela bilen full med återvinning
- Rensat ur hela garderoben på tomma skokartonger. Det blev cirkus 20 stycken eller nått
- Målat lite
- Omorganiserat i garderoben för lite mer utrymme

Japps det är vad jag sysslat med.

Wihuu

Är på riktigt bra humör!

Anledningen är säkert bara för att jag äter choklad (A)


Upp och ner för backen - JOBBA

Så kände jag när jag gick ut för en promenad som slutade ungefär sådär. hade megahåll när jag kom hem så la mig typ på marken och dock några minuter.

Har fått i mig lite mat nu - spagetti och sojafärssås :) Gott.

Nu ska jag städa garderoben efter mammas tillåtelse! I´m going wild

Puss&Kram

Stay at home girl

Japp sån är jag!

Har städat, pillat och ifxat med det som går - har verkligen lust att storstäda ut alla garderober och gömmor och slänga det som är äckligt, gammalt, trsigt whatever men tror injte mamma blir så glad då när halva huset står nere på uppfarten och ska köras till tippen så det har inte riktigt blivit av. Too bad för det behövs verkligen.

Funderar på att städa ur min garderob lite iaf för det står trehundraelva kartonger där HELT i onödan. Men frågan är orkar jag. Tänkte även att jag skulle fixa lite i min pantlåda som jag har men där kryllar det ju av tvestjärtar som är mitt största hatljur. Tillochmmed innan getingar så ain´t gonna happen lixom.

Meeeeen to be continued

herrå

Låååång dag igår

Jobbade tio timmar, kom

hem och somnade typ. det var dagen i sin helhet. Mådde piss på kvällen eftersom jag inte hunnit äta eller dricka tillräckligt. Jobbade med Josse och Andreas så under tiden vi jobbade så fördrev jag tiden med nöje. Vet inte när nästa tid blir som jag får jobba - hoppas på att det blir snart. Kommer dö av tristess annars.

Idag vaknade jag upp och måda prima iaf. Tog en dusch med alla välbehövda medel, inpackning, balsam, raka benen, peela. Känner mig reeeen nu iaf. :) Försöker få min tv + boxer + dvd att fungera vilket det inte riktigt gör :/ Behöver min tekniska pappa för att fixa det tror jag.



nu ska jag fixa mina naglar - dem ser förjävliga ut efter gårdagens jobb !


Promenad och intervallträning

Oj vad det lät avancerat! Sprang iaf upp oich ner för backen vid mig typ 8 gånger. Lite duktig känner jag mig. Jag har ögonvittne av secuitas som körde förbi mitt i allt. Grattis till den synen.



Kom just in efter en timmes målande av containerporten - därja pappa nu är det färdig också !

Ska fixa iordning i rummet nu så det kan bli lite ordning iaf. Ska ställa upp lite onödig skit på vinden tror jag också.

Pusshejs

Days that stays in my heart

En riktigt bra dag med Cissi. Har inhandlat lite krokar från IKEA iaf. HAHA Fail. Skulle ju ha en trådback men dem hade tydligen tagit slut så jag fick ett smått anfall på presonalen. Fast en kille var jättegullig och snäll så jag slog ingen iaf. Har även införskaffat en CA-modul till boxerna och lite godis och hörlurar så jag kan ha kontakt med mina vänner när dem far iväg åt alla håll.

Cissi och jag hade en riktigt mysig eftermiddag i soffan med danska PH och godis. Alex tog henne dock ifrån mig när de skulle iväg på romantiskmiddag :] Gull.







look.look.look.look

IKEA

Imorgon ska jag ha mysdag med Cissi och vi ska hänga på IKEA. jag ska köpa lite förvaringsshit så jag kan få in en tv i meine rum. Blir nog najs. Måste skjutsa syrran ut till rappestad bara så jag får bilen för mig själv. Vi BEHÖVER 4 bilar i vår familj. Så ekonomiskt right?

Spänning i vardagen

Lite kul när min telefon och jag tror det är nån som ringt fel, vilket det iufersej var men någon jag kände :P haha Johanna i ett nötskal^^ Kul att prata med tjejen iaf!

Har fått i mig middag nu och väntar på att parenthood ska börja - favvis programmet, sen är det seriekväll all night long. CSI miami och human target. Bra kväll.

Ingen Denise dök upp för att hämta sin skor, oklart vad tjejen gör höh

Har fastnat för Alexandra Burke och hennes låtar :) går på replay här hemma :)

Det känns som om jag går framåt i mitt liv nu - det känns bra lixom.



löve

Promenix

Vandrade iväg till ica nyss och inhandlade lite äpplen och choklad :] hih det regnade inte ett dugg på mig. Hemvägen blev en cykeltur så har motionerat på hela TVÅ sätt. SHIT asså. Höh

Nu tittar jag på ph och ska snart laga lite mat tror jag :) Får se vad det blir

What to do?

Idag ska jag vandra in till malmslätt och hämta min cykel som jag dissade där för att f skjuts av Andreas istället :] slapp att bli blöt. Iallfakk kommer jag väl bli dränkt nu eftersom det tydligen regnar ute men det får jag väl ta isåf. Tror även att jag ska handla lite - behöver choklad (A) förvånande nog.

Hoppas min bebis klarar sig fint första dagen på universitetet <3


Not much going on

Tänkte slänga upp lite halvhjärtade inte alls värdiga bilder på skorna jag fick hem. Ska ta bättre  bilder men tänkte bara för er som vill se typ hur dem ser ut iaf :)







here we have them :) nöjd.

En måndag avklarad

Mycket nöje :)

Gick upp vid halv 11 ut på promenad - härligt!

Hem och la mig i solen och kollade ph i några timmar. Vid 3 gjorde jag mig iordning och halv 4 tog jag bussen mot stan för att möta bästisarna för fika. Ganska brutal fika med massa getingar all over tha place - slutade att vi flydde från EH med ganska hög fart.

Bussen gick hem vid halv 8 och då fick jag en promenad hem från bussen vilket också var skönt. Nu sitter jag och tittar på CSI med syrran :)





Outfit

Söndag

Söndagar är alltid lika mysiga :]

Spenderar dagen framfördatan med danska PH :) Är ganska roande, lite träligt att det laggar så dant men ibland får man ha lite(MYCKET)tålamod. Äter marabou nonstop<3

Mamma och pappa är hemma nu iaf. Ska säkert ha nån mysig kväll tillsammans tror jag.

vad händer i era liv då?

My day - talking about my day

Den var fin. Ställde kolcan på 8 gick upp 9 - BRA JOBBAT! Åt frukost i stillhet tittandes på PH -danish - bra skit.

Åkte till jobbet vid 11, jobbbade 8 timmar och sen lite shoppping till mitt lördagsmys. Hem och kolla PH :) Fejnt lejv jag har döh.

Imorgon får vi se ifall valpen kommer på besök annars blir det en lugn hemma dag med nått inslag av en promenad. Föräldrarna komme rju hem också så det blir nog en bra dag.

Ska sova nu för nu är mitt internet överhettat och orkar inte mer - poor thing



godnajt.

Working girl

Åker till jobbet i regnet - hade tänkt att cykla men planer kan ändras! Ska ju handla sen så det är väl lika bra :)

Jobbar 11-19.30. Ovanligt lång dag men jag trivs.



ciao.

Jag bara sover och sover känns det som

Vaknar never.

Ska jobba klockan 14 och framåt. finally. Efter det blir det in mot staden och möta öhm folk^^ hah

Nu ska jag fördriva tiden lite innan jag ska dyka in i duschen !

Så jävla najs

Har avrit hos denise från halv 8 typ. Vi kollade tv, catchade upp,  och KÖPTE SKOR ! Så jävla najjs. Kommer få hem 3 par läckra pumps om några dagar. Rawr <3

Nu ska jag vänta på att syrran dyker upp så jag kan slappna av - tycker ju inte om att vara ensam hemma så hoppas hon kommer hem snart :(

Tittar på tv i brist på annat



min fis och jag :]

Myskväll hos Denise!

Ska snart ta bilen till Denise - var jävligt länge sedan jag träffade henne!

Hoppas på lite skoshopping från nelly - har hittat ett par puddingar jag ska ha hem!





Hejs på en stund!

What a mess

i don´t know anything :S haha så känner jag just nu.

Vaknade astidigt när Oscar och Amanda gick upp typ halv 9. Tänkte jag FÖRSÖKER somna om - råkade göra det och vaknade 12 (Y) yepp fejnt. Menmen har pratat lite med Anette på ica och hoppas på att få mer tider där - samtidigt kanske jag blir dagmatte åt en fyra måndader gammal taxvalp - alla säger AWWW. Så känner jag med - skulle vara jättekul men det kanske inte ger så bra inkomst dock :/ Och om jag tar detta så kan jag ju inte bli inringd på ica lite hursom.

No clue

Ska väl äta frukost nu iallafall - kanske.

Angelica day !

Kunde inte bli en bättre dag <3

Hade jättemysigt med Bästis på stan med fika. 4 timmar eller nått spenderade vi på fräcka fröken^^ Köpte även ett par skor på Bianco - Mums ! Ett par heels blev det. Och även lite tofsar och spännen med rosetter från monki.

Kanske dyker upp en bild senare !

Här sitter jag ensam i ett stort hus som alla andra dagar

Känn optimismen sprudla ur bloggen !

Ae känns lite träligt att vara ensam hela tiden - det är ju inte riktigt min grej lixom. Men som tur är ska jag träffa Angelica imorgon. Efter aslång tid ! Ska bli skönt.

Innan det blir det väl att leta jobb, kolla upp organisationer, göra annat onödigt. Mm låter fint.

Puss

Kanske dags för natten

Är lite sliten känner jag. Har kört all in hela dagen känner jag så kanske är dags att krypa ner med duntäcket. Har ju trots allt fixat till min almanacka så den är fejn :) lite egotrippad möjligtvis men man ser ju vem den tillhör ^^ höh

Längtar tills imorgon då jag får träffa min bestfriend.

Night

Tisdag

vaknade upp bredvid min pudding bog frukost och lite fix. Promenad till malmslätt och efter några sms och missade samtal en bussfärd in till stan med cissi. Där mötte jag upp sofie och drog en lååååång lunch på hälsofreak. Känner nyttigheten i mig (Y) Införskaffade även en almanacka för mitt fruktansvärt upptagna liv!

Fick även besöka sofies lägenhet och dess ljuva doft^^ hhaa nee jag driver bara. det var riktigt kul att träffa henne. När jag skulle hem fick jag en ganska LÅNG promenad. Från tannerfors skulle jag åkt buss till rece sen till m-slätt blabla men missade bussen så jag vandrade till stora torget tänkte jag och hoppades att jag skulle hinna med bussjäveln. När jag väl kommer fram dit så är allt avspärrat hur långt som helst och jag blir total förvirrad och bara går. Närmsta hållplatsen var då parkgatan så dit vandrade jag - tjooo vilka fina blåsor jag har under fötterna !


Yesterday







Det blev mys med cissi i sängen hela natten <3

The future is unclear

BIG TIME!

Har mailat amerikanska ambassaden nu och väntar spänt på svar. Detta kommer bevisa om jag kommer få stanna hemma i svearike eller få komma iväg till mitt älskade framtids land !

Annars så har jag städat lite - man kan ta sig in på mitt rum nu :D

Måste skaffa mig en almanacka också! Ganska viktigt så det får jag väl fixa snart i guess.

Ikväll blir det MK med Cissi -sleepover också eftersom vi äntligen är lediga^^ Kommer bli en fin kväll tror jag.



old pic från i våras. PASTELL <3

Mormor är ett annat ord för kärlek





















Morfar väntar på andra sidan, men jag är säker på att du redan funnit honom.

<3

doggistyle

Har fått svar på en dag walking annons ! Score. Måste bara fixa lite med tiden så det funkar.

peppa

DONE

Nu är jag färdig med dukandet, flyttandet och eeh jaa allt helt enkelt. Har till och med valt ut kläder tills imorgon. Har upptäckt att min garderob inte innehåller så mycket svart :S om nu det är bra eller dåligt. höh

Ska förhoppningsvis äta snart - amanda och emelie håller på att laga mat till sig själva och då ingår det att laga mat åt resten av familjen med (Y) fast inte mej såklart. jag får alltid laga allt själv bara för att jag är udda. Känns fint det !

Ska väl äta lite godis i väntan i guess.

Btw ikväll är det parenthood <3 wiie


Awesome tjej

That´s me. Har just burit upp ett huge skåp in i vardagsrummet med pappa. Vi hade bärselen och grejjer för att vi/jag skulle orka (Y) känner mej lite duktig iaf :)

Ska ställa in allt porslin som JAG diskat snart också - när mamma har kommit och godkänt var skåpet ska stå :P
Man kan inte annat än älska mig.....right?


Ledig idag !

Wounderbart :]

Igår fick jag säga hejdå till Amanda :( lite trist tycker jag allt ! Efter jobbet träffade jag cissi över en fika och lite vandrande på stan. Flirtade även lite med småkillar som skrek. MYS !

Hemfärden var brutal kan jag meddela! jag hade shorts och en tunn skjorta och det kändes verkligen som om det haglade. Men det regnade bara VÄLDIGT mycket. Det kändes lite som om jag skulle dö där en stund men jag överlevde - pappa öppnade till och med dörren för mig^^

kvällen var lugn - internet funkade dock inte. Lagga som fan. Hade fått en intresse thing av en familj i amerika så jag ville gärna kolla upp det med det gick inte. Gick inte imorse heller men idag fick jag iaf iväg ett mail så vi får se om jag får nått svar :)

Nu ska jag äta frukost innan jag gör färdigt begravningsprogrammet.

Kärlekt till er



Det var ditt tåg och det var dags för avgång

picture




Som om jag låg ner på marken och blev slagen

Har duschat, målat naglarna - idominat nagelbanden (Y) tittat på HSPCA - och gråtit lite. Klockan 9 är det film - kärleksfilm såklart.

Efter jobbet imorgon 8-15 ska jag träffa cissi :] Ska bli mys. Måste ju ta varapå tiden nu innan hon drar iväg :/

Grym låt - Maggio + Petter
Längesen

Blev hjälplöst förälskat
Obeskrivligt tagen
Som om jag låg ner på marken och blev slagen
Betraktade ditt hår
När det fångades av vinden
Som att svimma på en bergstopp utav svindeln
Sen den stunden satt jag fast i ett nät förtrollad bunden
Tappa hjärtat i knät

Jag gav aldrig upp dig..

JOBB - dag

Känner att jag inte slutar jobba när jobbet på ica slutar. Idag slutade jag klockan 14 sen handla till amanda och mig och sen cykla hem i MOTvinden (Y). Tog en glass och relaxa lite när jag kom hem. Sen upp till datan och söka familj i USA. Börjar förbereda mig på att stanna i linköping on my own. Men nu har jag sökt lite dogwalking jobb i linköping - det låter lockande i England med måste jag säga dock hade det exemplariska varit ett dogwalking jobb i Amerika. Men det hittade jag inget.

Wellwell nu ska jag förtsätta med mitt spännande liv. Borde skaffa hund det skulle lösa alla mina problem actually.

sömning

ska sova snart eftersom jag jobba från halv 9 imorgon. Nattinatt folket.

Btw så vet jag att ett av mina drömjobb skulle vara dogwalker :] tror dock inte det är så välbetalt bara !

Bloggen blöder typ

Har absolut inget bloggintresse känner jag - antingen är det för att jag int evet vad som väntar i mitt liv eller för att det inte finns så mycket tid över. Men det finns det ju faktist så det är nog det förstnämnda. Trivs som fisken på ica faktist. Tycker om människorna så mycket och det är trist att en av dem lämnar detta fina land för London. Men vi har ju samma mål så jag kan inte annat än stödja henne^^ Även fast jag tycker att USA är bättre hah

Iallafall så har jag jobbar idag - från 15 till 20.30. Gick relativt fort - VÄLDIGT MYCKET ATT GÖRA !
Innan jag började jobbet målade jag färdigt husväggen så den är fin tills när mamma och pappa kommer hem, då blir dem säkert jätteglada !

Regnet tycker jag är lite lagom mysigt faktist, väntar på att Amanda ska komma hem så jag slipper vara rädd bara - det blir så mörkt när vädret är dåligt ilket int e är så kul när vissa lampor inte funkar.

Men jag har ju mina katter som trygghet


Finally efter en och en halv vecka !

Får jag träffa nissegirl^^ Hon åker iväg till Gotland och jag jobbar så nu innan jag börjar jobbet var enda gången vi kunde ses. Jag har planerat att vi ska ta en låååång promenad runt mitt nejbahhood^^ kommeer bli så mysigt - ta med bra skor lillen !

Hon kommer vid kvart i 11 så då ska jag vara i malmslätt och vänta på henne :)

Jobbet börjar klockan 3 så vi har en stund tillsammans.

PUSS

"Möte"

Hade ett slags möte med officianten för begravningen. Han var jättetrevlig och jag tror att den kommer bli jättefin.

I en värld full av liv
Allt förenas här
Som en cirkel sluts
Av kärlekskraft
Alla har en plats
Allting har en mening
Det är vår värld
En värld full av liv

<3


jobbijobb

jobbar från halv 9 till tre idag. Cykkla hem i regnet (Y) nu lite data sen ska jag packa upp alla grejjer som jag hittade hos fatmor och mormor :) SAka rensa ur all onödig skit jag har i garderoberna också :] FUNFUN.

Pusshejs

Övergiven

Spännande att mina alla mina vänner försvinner från linköping/sverige i höst. Hejja mitt liv. jag kanske också försvinner men det vet jag inte ännu.

RSS 2.0