Valborg

Ikväll blire chill med dem bästa <3

Får se om den lille sjuke Fabian orkar festa med alla brudar. Han vågar säkert inte komma för att han kommer bli så nervös i vårnärvaro ;)

Jag begär inte att du ska falla för mig men du kan väl snubbla lite iallafall?

Angelica!

Vänd på huvet om du ser det här, du är okontaktbar kvinna, nörda inte andra avenyn!

Puss älskling vi kommer få finaste lägenheten i vassna <3

vad är det som hänt sen sist jag skrev?

Ingen aning om vad som hänt sen sist jag skrev men vi hade nationella och det gick bra, trodde jag. Fick bara VG+ hatar dessa plus dom räknas ju ändå inte! Iallafall så har vi fått tillbax matten med och den gick okej, godkänd iaf, måste få MVG på NP:t för att få mvg i betyg, kommer inte hända!

Igår åkte angie och jag hem, efter att första ha hoppat på mjölbybussen när vi skulle till linköping. Det löste sig iaf och vi kom fram till lkpg illamående och trötta. Puss på det. Gick i lite affärer också och hittade lite smått och gott. Sen satte vi oss vid stångån och åt jordgubbar och choklad och angelica åt X antal munkar :) haha Plus att jag gjorde bort mig för hennes telefonkamrat! Usch fy hemskt.

Efter det åkte jag och syrran och boxades, fick maxpuls på 216 stolt, tycker den här träningslära uppgiften är lite kul nästan :)

Idag blir det att ut att springa i en timme eller nått och mäta pulsen, intressant hur hög puls jag kmmer komma upp i....haha

Nu skajag fortsätta med skolan.

Pussis<3

BAJS

Förutspår att NP:t kommer gå piss imorron, jihuu. Lite kul är iaf att jag ska få komma tillbaka poch snacka mera med dem på TMC Sweden. Kuligt, plus att jag missar en dag i skolan Höhö.


Nu ska jag sova!
Puss.

Måndag=ledig + arbetsintervju...

Vaknade vid typ halv 8 och gick upp och käkade, kollade vad det var för väder också och just då var det lite småkyligt men det ändrades ju under dagen :)

Tog iallafall cykeln till bussen och var dövarm när jag kom fram till hållplatsen, fick klä av mej allt som gick utan att vara naken :P När jag går på bussen är den proppad med folk och det första jag ser är MASSOR med Extra Östergötland tidninger där Jag är på första sidan tillsammans med angelica. Jag k'ände hur alla satt och kollade på mej men förhoppningsvis kände dem inte igen mej eftersom jag hade solglasögon på mej :P

Tog iaf bussen till stan och gick från stora torget till katedral typ där TMC ligger. Hade en intervju där så ska dem höra av sig under dagen om jag får komma tillbaka eller inte...efter det åkte jag hem och käkade och kollade på film. Nu blire väl att plugga lite sen ikväll äre träning som gäller.

Kommer lite bilder som jag tog under dan :P Evelina loves bilder.












Puss på er skolbarn.
Nu ska jag plugga HEMMA.

solning, tornby, shopping av skor, träning. The End.

Najs dag med solning på morgonen och tornby under dagen. TOg bilen för vill kolla på några skor jag hade sett så åkte till skopunkten och hittade två grymma skor. Jag är kär. Det kommer bilder på dem...SEn blev det att åka hem och käka och dampa loss lite med syrran och mamma, vår familj är lite weird. Snart åker syrran och jag och tränar, känner energin så jävla hårt. Kan fan inte sitta still...

Pics
Det första paret:






Andra paret:







Mm me like!

Nu blire pepp för träning!
Puss gullet <3



För dej för mej för att



Bara för att allt är så jävla bra.

Stackar tjej är mina enda ord.

Lördag kommer med solsken till mej

Denna lördag bjöd ju iaf på ganska fejnt väder!

Vaknade efter en sjuk dröm as usual vid kl 9.00 early, jag vet. Det var asfin väder ute och jag ville ut och sola direkt. Blev dock inte så för var tvungen att käka frulle och sen sa syrran att hon skulle ut och springa så då hänkade jag. Tur att jag springer med henne lite då och då för jag har så svårt att springa fort ensam, tappar tempot hela tiden men men henne går det fort. ha ringen aning om hur långt vis sprang men runt 6-8 km n¨tt därimellan :P



När vi kom hem skulle syrran fika med en vän så jag satte mej i solen och stekte. Läste boken som vi ska läsa i historian om en fånge från Auschwitz som lyckades rymma, riktigt bra bok faktist. Väldigt hemsk dock.



När Amanda kom hem blev det att laga scones. fett najs. Vi åt och snackade om manssa mobbade saker och avslutade måltiden med ett enormt skrattanfall. Kan fan inte ha en bättre syrra <3

Ikväll villa jag dra med syrran på krogen men hon peppade inte lika mycket som jag så blir väl hemmakväll antar jag. Vill ha en asstor grillfest med massa people men det får jag kirra när det blir lite varmare.

Nu ska jag hjälpa syrran med facebook, hon är lite av en nybörjare :D

Puuuss <3 

extra mobilförlust...

Jaa jag tyckte angelicas inlägg var så väl förmulerat så låter det stå likadant här :)

här var det extra

EXTRA EXTRA!
eve och jag ska vara med i extra någon gång i framtiden.
Vi blev haffade på väg från cafét.
Det var någon journalist som ville ställa några
frågor om hur det är att bo i vadstena som ung.
Sedan tog hon jättefula kort på oss nere vid vattnet :)
Skoj! snacka om att våran dag är gjord!
Jag kan ju tilllägga att jag hade bästa outfiten ever. Mjukiskläder och helt i grått. Mm hett!!

När jag efter ett 80 minuters historiaprov och dirket efter ett entimmars prov matte så hoppade jag upp på cykeln och iväg till mima, när jag sen ska försöka hitta min mobil så är den inte där och jag inser att jag glömt den på skolan någon stans. Vet dock inte var...jag kund einte åka tillbaka till skolan för då skulle jag missa träningen så som tur var så såg jag Jennifer som gick och vandrde och hon ringde min mobil och någon svarade och jag fick luren,
- Vem är det?
- Angelica!
- Ååh gud vad bra, kan du ta hand om min mobil tills imorron??!
- Jadå jag gtar han dom den
- Tack!!

Haha puss på den bruden.

Jag har gett upp svenskan för pallar fan inte läsa allt, ikväll blire chill med choklad
Pusss<3

jag är dålig.

Jag pluggar som en tok, och allt är jätte stressigt!

Jag vill hem och äta godis.

Pussan och jag kommer hamna i tidningen, (evelina är snyggast för hon har mjukisbyxor)
Det är så man klär sig här i vassna!

Puss och död åt mej

Sunday is plugg day

Jaa såklart kommer hela min söndag gå åt till att plugga på matte, svenska och historia prov. Wihuuu!
Bara för det ska jag lägga upp massa bilder på dem som gör att min värld går runt.









Puss på er <3
Nu ska jag plugga....

Fredag unt Lördag

Jarrå lite dålig update hä menmen...

Igår (fredag) så vare först skola sen åkte jag hem till lkpg och boxades med syrran för att sen ta bilden till vassna, hämtade upp johanna på vägen. När vi kom fram så käkade julia, max,angelica, jessica, johanna och jah pizza sen drog vi till hamnparken och hängde där lite. Efter ett tag drog vi vidare till joel och sen spenderades natten med marie :) haha

Lördagen blev ett tidigt uppvaknande för att det var Öppet Hus i skolan, vi var tvungna att vara där och det är jag faktist glad för. Det var riktigt kul att snacka med massa folk och få dem att fatta allt i skolan :)

Vid tre typ så tig jag bilen hem med angelica och jessica, släppte av dem i vikingtown och åkte sen hem. Gick ut på en promenad för att inviga mina nya skor och träningskläder. Visste att jag skulle få skoskav så gick bara 6 km.

Nu sitter syrran och jag och kollar film hemma. Kommer antagligen vara tvungen att hämta mamma och pappa på afrodite. menmen det märks väl framåt kvällen.

Pusspuss.

standag med hanis

Jepps idag blev den berömda dagen med massor shopping av :) såklart med min stanbrud hanisen. Puss påna!
Vi hittade iaf massor med grejjs som nu ligger och väntar på att användas.

Hann med lite träning under kvällen också, döjobbigt och jag behöver verkligen en helkroppsmassage efter att jag var ute och sprang, kan inte ens sätta mej ner på en stol utan att falla sista biten för låren gör så sjukt ont. Låter väl normalt eller vad?

På kvällen blev det onyttigheter med lite B&J och muffins :) mumma. Jag ska sluta med sötsakerna när skolan drar igång men det gör den ju inte förrens på onsdag. Längtar lite faktist, saknar the people.

Puss.

Massa bilder från "firandet" av påsk...



My beloved byxor :) det är vår kan vi ju konstatera



mys.



vår kallas det.'



Min stiliga farfar <3



full fart i rullstol..



glad tjej :]



keep up the good weather!

Puss.

Hurtkvinna number 1

Jag är fan stolt över mej själv, sprang 7,5 km på under 1 timme. Visst kanske inte det snabbaste någonsin men ändå. Lite stolt får man väl vara. Sitter med släkten här nu dom åker väl antagligen hem snart och då ska det kollas OTH och GG :)

Puss <3

Påskdagen vare ja...

Jaa vaknade först av sms mitt i natten av en lumpen människa. Meddelandet gick ut på att jag skulle ladda för krogen nästa helg. Har en känsla av att Angie inte kommer hänka :S haha iallafall. Somnade om medveten om att en enorm spindelfortfarande var i mitt rum. Hade fått ett enormt sammanbrott när mamma försökte ta bort den och den kröp in i listen så jag sprejade hela mitt rum med insektssprej och parfym. Många tårar föll den kvällen, mamma frågade tilloch med om jag ville sova hos henne och det av väldigt lockande men jag kände...hmm Evelina 18 år går och lägger sig hos sin mamma och pappa för det är en spindel i hennes rum. Kanske inte så jätte vuxet? Jag ställde istället min säng mitt i rummet så spindeln OM den på något otroligt vis överlevt min massaker inte skulle kunna krypa ner för väggen och  ner i min säng iallafall.typ.nåttsånt.

Snart ska ska jag ut och springa. Ska väl försöka springa med syrran men kommer väl komma fram cirkus 1 timmer efter. Fett imponerad av att mamma sprang 7,2 km igår medans jag cyklade bredvid och mätte sträckan. Skillat. Jag ska försöka göra samma sak nu :) haha good luck!

Efter det så komme rsläkten och det blir påskbord. Mjau. Ha räven upptäckt att min mage inte mår så bra av att helt plötsligt få normalmat plus massa godis. Sitter med magknip och vill dö just nu.

Nu slka jag chilla iväg lite.
Puss!

Hemma igen.

Kom hem igår vid halv 11 typ, hade förvämntat mej ett varmt välkomnade hem av hela familjen men det var väl inte direkt det som hände...mamma hämtade mej iaf och vi åkte hem, när vi kommer fram är huset helt mörkt. Jag bara "sover alla redan eller?" Mamma lite oskyldigt "det kanske dom gör....hrm" Komme rin i huset och det är ingen vaken. Gud vad jag kände att jag var saknad. NOT. Hade iaf mamma som satt med mej medans jag åt mina sojaburgare :D haha.

Idag har jag bara tagit det lugnt. Packat upp och varit ute och cyklat i LINNE OCH KORTBYXOR. Det är spmmar snart vafan. Asnajs iaf.

Kan ju joina angelica i klubben med familj som inte spelar in det man ber dem om. Sitter och ha rnu missat 3 GG avsnitt och 3 OTH avsnitt. Jag döör.

Nu ska jag kola AA istället som iaf finns på internet.

Jag saknar lite folk också. Hanis och cissi som jag inte träffat på år och dagar och min sovkompis angelica som jag träffat dag och natt i tre veckor :) Puss på er <3.



<3

Dag 19 och 20.

Japp! vi va rju lediga igår och gjorde massa onödiga grejjer. Plus att vi packade :)

Och nu sitter vi här och kan inte sova längre :P kl är 09.14. Duktigt tjejer. Ska käka frukost och packa det sista snart.

Vi ses i sverige!
<3 Puss

Pics



tack mamma <3



sliten tjej...



som alltid




jag är cool när jag är i baren ;) haha



Snygg tjej i kort hår? ALLTID

Sorry men jag blev lite ego där för en stund.
Pusspuss

Dag 18.

SISTA JOBBDAGEN AVKLARAD

Jaa så kan man förklara dagen, dock väldigt seg eftersom vi var 4 pers men den gick den med. Nu sitter vi hemma efter hårdträning och "Middag". Ska kolla SATC och säkerligen köra lite massage :)

Sitter och tittar på mitt påskägg mamma skickade med men har lovat mig själv att inte äta det förrens jag sitter på tåget hem, alltså 1 dag kvar typ :P.

Jag känner hur jag kommer sakna att vakna av att höra angelicas alarm för 70:e gången men förhoppningsvis kommer jag få höra det hela nästa år <3 hih. Kommer sakna det här stället massor när jag väl varit hemma ett tag men nu vill jag bara hem till min säng, familj, katterna och att äntligen få stöka till det antagligen väldigt välstädade badrummet ;) haha

Puss från er exalterade Evelina

Dag 17.

Igår var jobbdagen=självmord. Mådde inget bra allas, hade ont i huvundet och mådde illa :/ menmen stod bara i disken så jag behövde int evara munter mot någon iaf. Skönt det. Sen kom jag hem och angie och jag kollade sex and the city och hade lite massage stund samtidigt, vi kom fram till att jag antagligen hade så ont i huvudet därför att jag var så spänd i axlar och nacke typ. :S Hårt liv lixom.

Idag så har jag simmat, angelica solade och doppade sig typ :P hah. Nu skriver jag uppsats och hon sitter och läser/klagar på DDD boken.

Jag kirrade iaf så att angie och jag får jobba tillsammans dom 2 sista dagarna. Yes!

Nu ska jag förstätta med mitt....pussis

Dag 16.

It´s the final countdown!

Haha inte långt kvar nu :)

Sitter hemma i sängen och försöker plugga, har verkligen inte ork till det. Men det måste göras antar jag....ska gå och träna sen också. Sen blire jobb igen. Jobbar middag så jag åldras väl 50 år pågrundutav min nervositet :S

Måste sticka!
Love<3

Dag 15

Läskig morgon!

Jag vaknar vid typ 20 över 4 och ska sätta in mitt head ste i öronen för det låter så mkt utanför fönstret. Och helt plötsligt sticker en okönd man in huvundet i vårt rum och börjar snacka massor, Evelina helt nyvaken säger typ "vad fan vill du?" Han säger att han ska jobba hät men inte har någonstans att sova och undrar om han kan sova hos oss, evelina är i chock men ha rdåligt samvete över att han inte har nån stans att sova och mumlar nått om en annan dörr. Angelica säger NEJ kan du gå vi vill sova, Det hjälpte inte dirket att han var full och pussade och kramade mej :S När vi väl fått honom att gå efter att han varit i vårat andra rum så gick jag och angie upp och låste först in till vårat rum där vi ha ralla våra saker sen ner för tt låsa ytterdörren, den var dock redan låst så vi hoppas på att nån annan låste eller nått :S Sov iallafall vidare och angelica är och jobba rjust nu, jag börjar vid tre :)

Har varit och simmat och sitter nu och solar, hoppas på att få lite färg :)

Igår var det myskväll hos natta och lollo, kollade robinsson och sen filmen "Vid din sida" Mysigt. Sen hem och kolla SATC med pussan

Nu ska jag läsa lite tror jag :)
Puss <3

MAT?

saknar mammas mat så jävla mycket.

Jag lever på:
- Youghurt
- Nötter
- Knäckebröd
- Digestivekex
- Nutella
- Choklad
- Päron
- Vatten
- Pannkakor
- Bär

Jaa, det är väl det som äts mest av här uppe :P och lite potatis och ris på middagarna


Dag 14.

Så var det 3:e lördagen här uppe. Kom hit gör cirka 13 dagar och 23 timmar sedan :) haha

Har varit och jobbat till 3 sen tränat och handlat. Unnade mig lite choklad såhär på lördagen, få se om jag äter den eller inte. Är inte så sugen nu så...

Igår pratade jag med syrran<3 jag ahde fått brec från VFAB och kan typ kolla lägenhet nu :) askul. lite konstigt tillfälle det kom på bara när man int evarit hemma på aslänge så ska man bli glad för att man får en lägenhet och flyttar hemifrån :S haha. Fast jag komme rnog aldrig riktigt flytta hemifrån tror jag. Är beroende av min familj och huset. Men iallafall, hoppas att min syrra kan få mamma till msn så hon kan chatta med mej istället för att ringa (lite dyrt) men det märks.

Ikväll blire väl datan hela tiden, lite bokläsning också, har blivit påtvingad en bok av angelica :P "Alla var där" heter den, har börjat läsa i den lite smått.



Det är sjukt hur underbara alla är här uppe, iallafall dem vi jobbar med och vår handledare. :)
Kommer sakna dem asmycket!
Älskar att träffa på tjejerna från litauien eller var det var de kommer ifrån och hur dem alltid säger "hey girls, how are you?" Och sen är samtalet igång. Och hur jag aldrig förstår vad astris säger när hon snackar danska för det går så jävla fort, jag ser oftast ut som ett frågetecken och då snackar hon antingen jätte långsamt eller på engelska så man fattar. Underbara människor, måste bara nämna LInda och Selma som är bäst bara för att dem är svenskar och vi fattar vad dem menar direkt :P Kommer sakna det så när jag väl är hemma men nu känner jag att nedräkningen har börjat.

Kommer iaf kännas helkonstigt att inte var med angelica 24/7
Puss<3


Pappa



Var tvungen att lägga ut bilden på min söta pappa i hans rätta elemente
Saknar han <3


Btw så har jag astråkigt just nu, har ingen aning om vad jag ska göra, vill inte kolla film orkar inte plugga. Så då finns det int emkt att göra. Får fortsätta att läsa i don´t drink and drive boken eller nått....

Dag 13.

Det blev lite fel med dagarna men idag är det iaf Dag 13 här uppe. Vi har fått vårt schema för resterande tid här uppe och vi blev lediga dagen innan vi åker hem....ganska onödigt men kan kanske vara skönt med en hel dag att packa och fixa och säga hejdå till alla :)

Jobbade morgon idag, började vid 9.00 och jobbade till 15.00 skön dag. Efter det gik jag och tränade och sen duschade jag på spa:t. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, kolla film, läsa eller plugga.

Saknar the family lejte. Hoppas på en riktig familjemiddag nån gång när jag kommer hem, då pappa äter massa pommes, kött och dricker öl och jag äter nån quornschnitsel, kroketter, sallad och vitlökssås och mamma och syrran nån konstig wook och kött.

Nu ska jag gå och äta det som serveras här istället :)

Puss!

Dag 13.



sliten tjej. Börjar jobba vi 3 och jobbar hela kvällen.
SKa nog dra en film snart, ingen träning och inget plugg orkas med. JAg är avundsjuk på mamma och syrran som får träna på benkes pass. blää på er.

Dag 12

Ganska seg dag. Har inte gjort så mkt. Vi var och åt lunch på Nysuen där jag fick en special sallad med gurka, sallad, paprika, tacochips och crytonger eller vad det heter :) Efter det gick vi och solade och nu ligger vi hemma och ska snart gå och äta. Snackade med babbsan idag med, vi fick berätta hur allt var och så. Hon kunde inte göra något åt det som inte är så bra så lite slöseri med pengar där ja.

Saknar träningen med Syrran och Mamma. Jag är nog ingen gymtjej. Visst trött blir jag men när dagen väl har gått känns det inte som om jag tränat iaf så...


Vi had elite kul igår oich gjorde nån stillbildsfilm typ :P
snygg min?
running
hoppar
landar
och en kullerbytta på det :)

Nu ska vi nog käka snart. Puss <3

Gårdagens bilder..







liten tjej



cool tjej :)



bambi på hal is



lite stadigare ;)



ego trip till ego land :)









våfflor till lunch
väääldigt hälsosamt?



så efter en heldag på skidor bar det av hemåt, det blev chillkväll med SATC såklart.

Idag är vi lediga igen och har precis vaknat, ska sola, gymma spaa och ta det allmänt chill, Kommer uppdatera ikväll.

Pusspuss

Dag 11. Skiddagen.

Vi var lediga idag, men ingen sovmorgon för oss inte, klockan 9 ringde klockan och vi gick upp och käkade frukost för att sedan gå och hyra skidor. Fett billigt var det eftersom vi fick 20 % rabatt eftersom vi jobbar här. Nöjda flickor.

Tog för ovanlighetens skull massor med bilder :)



Fejnt väder vare





vackert



...







favvobacken



jag har massa bilder som ska laddas upp men internet funkar inte så får bli imorron istället.

Godnatt <3

RSS 2.0