Bal och bröllopsmässa plus lite kändisar

Har haft en jättekul dag med Cissi i Cupolen. Massor med folk massor med godis och massor med snygga människor. Träffade Tyra som var super söt även fast vi inte direkt pratade med henne förutom ett hej^^ Vi hängde dock ganska mycket vid deras smycken och pratade massa med hennes Assistent Evelina. Både Cissi och jag blev assugna på att shoppa!

Anyways så kommer det lite bilder från dagen!



Bröllopsmodeller och fototjejen

Nakenfisar^^ haha nerrå men underklädesmodeller



wild



balklänningar



När killarna kom ut blev det craaaaazy! Tappade fokus med kameran så missade halva^^ Men filmade så ska slänga upp dem här i nästa inlägg så ni okcås får njuta :]



Söta bloggerskorna Linda, Tyra och Angelica




Armband

Håller på att pilla ihop mitt armband som jag fick av Cissi :) Det blir jättefint! Ska ha det på mig idag.

Kanske kommer en bild när jag är färdig.

Annars så har jag städat hela övervåningen. Mycket mer städat^^. Borde dammsuga också men orkar inte...dansar lite till musiken som hoppar ur högtalarna. Litet miniträningspass innan duschen blir relevant.



Vad ska ni göra idag?
Puss

Så jävla trött

Orkar. Knappt. Röra. Fingrarna.
Måste. Orka. Fram. Till Sängen.

Assså jag är helt slutkörd. Helt omöjligt för mig att gå upp innan 8-9 tiden på morgonen. Pallar inte. Ska gå och nana nu för imorgon kommer släkten med buller och bång. Blir mysigt. Får träffa syrran nu som varit hemmifrånflyttad ett tag.

Pappa blev glad för alla ölen jag köpt till han. Hoppas dem går att dricka också - men det märks!

Saknar mina vänner.



Godnatt

Grattis Till Pappsen



Sötis. Lite äldre nu dårå men inget som märks :]
GRATTIS!

Hang out på ICA

Har haft en riktigt rolig dag. Jobbade med Andreas så underhållningen är det ju ingen brist på. Lite kul att jag får bossa lite ockås eftersom jag för en gång skull kan mer än han^^ JObbade med Min raring Sofie också tills hon gick hem vid sju. Då blev det bara ANdreas och jag som skulle stänga. Gick ju lite sisso med det men efter lite om räkninjg i kassan (för hans del) så blev det prima! Dutti pojke.

Imorgon jobbar jag förmiddagspass - typ enda tidiga dagen på mitt månadsschema. Så ska njuta riktigt av att gå upp vid halv 7. Hoppas på att Anna-Lena kan visa mig lite hur bakningen går till eftersom jag måste göra det nästa helg så jag och Bea ska jobba Alone. Blir spännande att se om ICA står kvar efter min helg vid ugnen.



Pöss!

Besatt

Har läst klart 4:e boken i Vampire Acadamy nu. Dööööör. SKulle lätt vilja vara den bruden som alla stekheta morior och dhampirer jagar. Skulle vara helt okej med att en"ond" snygging vill sätta tänderna i mig. Ska försöka ta mig ur denna dimma nu så man inte hamnar in nån slags depp-period där man upptäcker att verkligheten suger^^

NU ska jag rensa bilder på datan eftersom bilderna ligger lite här och var just nu.

SKa kolla om det är nått bra på tv idag eller om det blir mera plöjande av böcker.
Peace.


Stan

SKa åka iväg till stan alldeles strax!

Hade ett efterlängtat snack med denisen :) Gos.





Nu blir det lunch
Bye my love!

Moi



Har jobbat från tre idag till kvällen. Jävlar vilket ös det var! Tiden rullade förbi galet fort iaf. Imorgon är jag ledig - SKÖNT. Och nu ikväll blir det tv/läsning - äta gottis. Tihi


My love - my bag

När denise var hemma i sverige så hade hon med sig en present till mig <3 En superfin väska som är min stora kärlek.





hur fin? Så fin!

Tja kompiiiis

Har mensvärkat mig genom hela dagen. Toppen! Träffade Cissi en kortiskortis på ikano efter jobbet. Och nu är jag hemma med två bingolotter i handen. Fett - satsar på bilen. Kan ju bli en okej present till pappa right?

Har dansat lite men nu orkar jag fan inte mer - var är ostbågarna lixom?

Ha en degig söndag.
Pöss


Och ööh heja sverige eller nått..

Fredag

SKa strax åka till jobbet. Börjar inte förren tre men ska fixa med lite grejjer innan. Har spenderat dagen med att läsa eeh jaa och läsa :) Var utomhus en sväng också. FRISKT.

Har slängt i mig en burgare så ska nog klara dagen utan näringsbrist.



Pöss!

Löpe

Ledsen tjej som kommer sluta äta ost.

Kalvmagar räknar jag som kött så mår lagom illa just nu. Ska undersöka om det finns vegetabilisk ost.

Det här suger. Varför måste man döda djur för att tillverka all jävla mat.



Hur kan man?

Nyduschad och freeeeeeeesch!

Gick upp riktigt tidigt idag för att vara mej. Nästan halv 9 ojoj! Hoppade in i duschen med äckligt hår och kom ut som...ja en ren person :]

Ska laga lite frukost nu, äggmacka! Sen läsa lite as usual och sen vid två blir det jobb till stängning. Fick min löne spec i tisdags. Tackar!!!





Nu: Schteeek

Promenad

Har nu läst ut fjärde boken i serien. NÖRD. Ska börja på femte snart men först ska jag ge mig ut och gå lite. Behöver lite frisk luft känner jag. Har varit inne och läst, sen kört wii så nu behöver benen röras lite. Ska bli skönt. Går nog inte så långt dock men en lite runda iaf.

Sedan i eftermiddag ska jag skjutsa mamm och svänga förbi syrran med grejjer? Sen ska jag nog handla. Finns ingen mjölv till mej :( plus att jag ska hämta en bok på bibblan också^^ Ännu mera nörd.

Menmen nu ger jag mig ut.
Puss Ciao!


Slödag

Har verkligen inte gjort nått vettigt idag. Eller jag lämnade ju mina böcker så det var väl nått, och jag dansade lite och gjorde sit-ups osv. Sedan har jag bara läs och läs och läs. Snart färdig med tredje boken!

Har varit riktigt skönt iaf med en ledig och avslappnad dag. Behöver det. Imorgon blir det ju jobb sen ledig på onsdag och sedan jobb i 6 dagar framåt så måste ju utnyttja ledigheten så att säga :)



Vill iallafall säga att jag hade en jättebra födelsedag :]

Blogg orka

Nej det ska inte stå blogg torka för jag har massor att blogga om bara det att jag inte orkar.

Har haft en grym helg med bästa vännerna. Just dance 2, Wii sport och sport resort. Hej träningsvärl. Ska köra idag igen om jag klarar av att röra mig.
Läst massa böcker har jag gjort också. Vampyrböckerna och nu har jag börjat om på imorgon när kriget kom serien. Ska börja på tredje boken nu.

Borde äta men orkar inte laga nått så käka choklad . SURPRISE!

Ha en bra daaaaag

Celebration

Sitter och väntar på mina söta flickor och äter chips. Bra när vi ska äta när dem kommer (Y)

Anyways så ska det bli kul! Får se om vi kommer ut och vart vi hamnar isåf!



Hoppas nu har en lika bra kväll som jag kommer ha! PUSS


Happy Birthday

Grattis till mej då på 20 årsdagen. Vet inte vad jag känner. Var på bolaget iaf så det var ju kul. Hrm. Behöver peppa upp mig lite inför ikväll. Men är lite ledsen över att bästa vän är i Irland, Johanna i Spanien och att Hannah var tvungen att jobba. Hade varit kul att ha dem här. Men nu ska jag ha trevligt med tjejerna som kommer ikväll :)

Puss

Torsdag den 13:e

Ska snart iväg till Jobbet. Eller om en timme typ. Måste gå till ICA för att ena bilen är på lagning så måste gå låååångt innan jag börjat. FUN. IAllafall så vandrar jag runt i mina mjukiskläder som jag brukar när jag börjar sent och slutar senare^^





Pöss

Gosigt

Testade just mina nya mjukisar jag fick i julklapp. Jag dog av kärlek.


Halvvägs till 40!

Snart har man levt sitt halva liv. Okej lite att ta i kanske men halvvägs till 40 iaf. Ska fira med mina bästa vänner med middag och utgång. Får se hur många vi blir men hoppas på att alla kan! Ska blir härligt att röjja sönder ordentligt. Plus att jag har långhelg som grädde på moset. Awesome.

Imorgon ska jag träffa Cissi så ska vi hänga. Ska bli skönt att vara ledig ich bara ta det lunch :]

Nu ska jag läsa min bok.
PUSS

Wörkiwörki







Tjejen som röjjer till youtube. Wöhöw. SNart kommer syrran och pickar mej upp. Jobb en liten kortis idag. 5 timmar.


Pastell

Jag är en sucker för pastellfärger som många vet. SKulle helst vilja springa runt i lila, rosa, blått, gult jaa alla gosiga färger som finns.

DÄrför älskar jag mina mysiga lila byxor och min rosa halsduk :]







Gosgos.
Ska kika på sjunde himlennu, läsa lite i revolt (spänning) sen blir det jobb vid tre. :)
Puss

Feel good?

Mådde inte sådär jättekalas igår. Det är inte så jättekul att jobba 10 timmar då heller kan jag meddela.

Idag mår jag iaf bättre så hoppas det håller i sig och inte blir sämre.





Nu blir det jobb 14-20.30.
PUSSAR

Sjuk - igen

Det är kul när man typ hinner vara frisk en vecka och sen blir sjuk igen...värdelöst verkligen. Men än så länge är det typ bara halsen och illamåendet som bråkar. Hoppas inte det blir värre bara.

Har en känsla av att helgen kommer bli ganska tungjobbad med både långa dagars jobb OCH sjuklighet. Typ.

Hoppas ni har en bra dag iaf. Man ska inte deppa utan jag håller humöret uppe tills jag stupar^^




Pussar sötisar


(E)pic















Härlig kväll helt enkelt. Det sätter sina spår dock. Måste sova nu för mår fortfarande illa...
Godnatten på er.


Awesome night

Har haft en brutalt underbar fantastiskt rolig sista kväll med bästa vän. Vi började på 55:an med sura miner för att man helt plötsligt skulle betala garderob??!. Men efter några drinkar där så släppte aggen. Även fast jag skickade lite agressiva blivkar mot vakten då och då.

Vi bestämde oss för att checka läget på Platå och fy fan vilket drag det var. Jag och Denise bara tittade på varandra - beställde varsin drink och gav oss ut på dansgolvet. Det va rlänge sedan jag hade så kul och dansade så mycket :] Plus att det var halva priset i baren skadade ju inte^^ Plus lite gratis drinkar på det så mådde man prima hela kvällen lång. Vid halv 4 kom mamma rullandes för att köra hem oss. Tack!

Nu mår jag då inte sådär bra som jag gjorde igår direkt men det får man väl stå ut med. Hoppas mitt snurriga huvud har landat lite tills jobbet börjar klockan två!

Har lite bilder från kvällen men det orkar jag inte fixa med nu. kanske kommer senare eller ikväll!
Nu blir det morgon/förmiddagsmys med sjunde himlen.
Hugs


Party party

Ska ut och dansa lite med nisse snart. Sitter och fördricker vid datan höh. Nerrå men det ska bli nedrans kul faktist. Första och sista gången vi får dansa tillsammans på ett par månader :(

Här är några bilder som jag använde för att göra en tavla som hon kan ha med sig til Irland så hon inte glömmer bort mig^^











Nu ska jag fixa iordning mig lite.
Ha en trevlig afton.
Ciao!


Film

Satt och letade efter nån bra film såhär på kvällskvisten. Och vet ni vad jag hittade - "Imorgon när kriget kom" blev överlycklig. Borde dock läsa böckerna igen. Så nu hoppas jag på fler filmer. Denna hade premiär i september så vi får väl vänta ett bra tag på nästa i guess!

Har även boken revolt hemma nu men är osäker på om jag ska läsa den eftersom johanna rådde mig att inte göra det^^


Pulka åkning!





Fett slitigt asså!





Se upp i backen!
SJukt roligt att bli barn på nytt i have to say!


Ny vecka - Nya tag





Ska åka till jobbet snart. 14-20.30
Är lite sliten idag men hoppas jag blir piggare. Längtar tills imorgon då jag ska träffa nisse :)
Nu ska jag fixa iordning mig!
PUSS


Städning pågår

Har städat i två timmar nu. Fejnt blev det!

Rummet är dammfritt och utan kläder som golv. Inga smycken ligger strödda utan dem är nu tillbaka på sin plats.
Mitt smink är rensat och placerat mycket eftertänksamt. Allt är perfekt! Känner lugnet lägga sig nu höh. Nerrå men det är lite skönare att vandra runt när det är städat faktist. Måste erkänna det.

Nu tror jag vi snart ska fika - vad gör ni denna söndag? Jag förbereder mig inför en jobbig vecka. höh fattar ni eller? Gud dålig humor over here.

Menmen ha en mysig söndag och njut om ni är lediga!



PUSS

Nyårs bilder











tjejen som dansar och tjejen som står still

haha...lite stel?





oskyldig pojkrackare





sugen?





happy



Nu kör vi på 2011.


Huvudvärk

Mår pyton just nu. Huvudvärk och illamående så det är ju kul. Men det hör ju faktist till nästan.

Går dagen var bra med bästa vän, alex och flera :) hade inte velat fira den på nått annat vis. Tyvärr fick man ju inse vissa saker men det är väl också bra i slutändan. Förstår bara int ehur vissa killar kan vara sånna svin.

Kommer blider och sånt imorgon skulle jag tro för nu ska jag återhämta mig och ha myskväll med familjen.

PUSS


RSS 2.0