Nighty

Sitter nyduschad i soffan och tittar på serier. Så sjukt skönt och avslappnande när man ser nått man verkligen gillar. Vampire diarys och arrow är favoriterna just nu!

Erik ska dyka upp ikväll också men får väl se när, jag kanske drömmer sött redan då eftersom jag måste upp typ 6 imorgon för att jobba på deichmann!

På kvällen sen blir det valborgsmys :)


Dance with my father

 
 
 

Äppelformad


Life

Jag hopas verkligen att det fortsätter vara såhär mycket jobb framöver. Trivs väldigt bra med att jobba, särskilt bär det är så varierande tider och på olika jobb. Plus att jag vill tjäna så mycket pengar som möjligt så Erik och jag kan komma iväg på vår drömresa nån gång! :)


28e april

Känner mig väldigt pigg och entusiastisk just nu! Ska bli kul att jobba nu på dagen, gick jättebra igår hela kvällen också. Trivs verkligen med att ha två jobb som jag varierar mellan :)

Idag är det 9-15 som gäller sen hem till fina familjen för lite välbehövligt mys!


Lönespec

Fick hem lönespec från deichmann nu, helt okej fast inte super, men med Ica lönen ska jag nog klara mig! Var ju ganska sugit att betala restskatt  för det försvann ju en hel del där...
 
 

22e april

JobbigtJobbigt Idag. Slutar kl sju idag, började vid tolv så lite mer är halvtid just nu! Skulle gå till forex nu efter rasten och växla lite pengar så jag får komma ut i det fina vädret?
 
 

Söndagsmys!

Kom precis hem från mitt hårda och långa jobbpass på tre timmar! Gick väääldigt fort :) nu väntar jag på min gullepojk för att se om han är helt avliden efter sin jobbdag eller om han vill hitta på nått busigt i solen :)

Ha en bra kväll!
Puss


21e April

Vaknade nu....

Hade jättekul igår med grabbarna grus, Mårten kom från kisa, Nicke från nkpg och Jonas mötte vi upp ute sen. Valet av utställde hade väl kunnat begrundas lite mer men jag och Mårten svängde loss ordentligt till Sarek- över eld och vatten haha

Kom hem runt halv tre tror jag, då somnade vi gott. Erik åkte till jobbet halv åtta stackarn, hoppas han står upp än. Jag jobbar 13-16 och tycker det känns tungt lixom!


Sleepy

Helt otroligt hur trött jag är nu förtiden. Iaf på kvällarna! Vaknar runt åtta varje morgon och somnar runt elva varje kväll, känns väldigt vuxet måste jag säga!

Slutklämmen på det då? Godnatt.


Hemma!

Har landat i soffan med lite äggröra och knäcke! Mummit var det fast blev lite vattnigt. Orkade inte handla så får leva på det som finns! :)

Tror lillerik kommer tillbaka snart från Norrköping så då ska jag pussa sönder honom!

Puss


19e april

Lunchar på jobbet precis, jobbar öppning-stängning idag. Men jobbar med gulliga angeli så går bra! Hoppas kvällen fortsätter i samma fart som dagen gjort. Supermycket att göra!

Ha en bra dag!
Puss


Mysis dag

Har spenderat eftermiddagen i soffan typ. Så trött i benen efter igår och idag så det har varit väldigt skönt!


Naked juicebar!

Älskar det!

Snällaste killen som jobbade där gav mig en supersizead också även fast jag betalade för en liten :)


Vapiano

Mysmiddag på vapiano blev det igårkväll :)


Mot Stockholm med mitt ❤

Han är lite morgontrött dock!


Powernap

Breven långis med Hannah! När jag kom hem somnade jag i soffan, Jenny väckte mig bär hon ringde :p tror jag ska åka till stallet och leka med hazze, borde dock äta innan men har ont imagen och är inte särskilt hungrig :/

Sen ikväll ska jag soooola och bli brun och fräsch!

Puss


Extrajobb framöver

Deichmann ringde precis så får jobba lite längre pass i slitet av veckan och även en extradag! Bra för ekonomin, nu hoppas jag bara att Erik blir klar med sin uppgift i skolan så vi kan åka på minitripp imorgon :)


16e april

Ska snart ge mig ut i det vackra vädret med Hannah! Vi ska hurta runt ån, behöver verkligen jag! Men ska försöka vara hurtig när jag är i stallet sen också och träna hazze lite. Han verkar vara fullladdad med energi nu. Igår när jag promenerade med honom travade han typ hela tiden. Gullepojken :)


Till mamma

Bild på köksgardinerna. Lite mörkt jag vet men orkade inte fota om!


En timme kvar...

Och huvudvärken är påtaglig. Märker att min kropp säger ifrån lite nu. Den vill hem och sova tror jag. Eller bara ligga i en soffa!

Men bara lite hästbesök innan jag får göra det :) är ju trots allt liiiite mysigt att fodra ändå. Sålänge jag inte får panik innan :)

Ha en bra kväll!
Puss


14e April

Vårstädat lägenheten! när man väl kommer igång är det faktist nästan kul. Nästan...Alla påsksaker är på vinden tillsammans med vinterhästkläderna. Skänkt bort en hel påse med skor och en säck men mjukiskläder.
Samtidigt som jag tvättar, hör ni hur fantastisk jag är eller??

Ska snart åka till stallet och fixa mat och mocka så jag slipper göra det ikväll i mörkret när jag har kvällsfodringen!

Sen mellanlanda hos mamma och pappa för mat sen till jobbet! Längtar till nästa vecka då jag är ledig massor.

Filmkväll

Har myskväll i soffan med tjejfilm!! Lite halv men väldigt rolig :) jobbet gick jättebra med söta becca :) tur jag har henne på jobbet som förgyller dagarna!
 
ska bli skönt att sova snart, har jätteont i bena, typ som man har när man har benhinneinflammation. Blää hoppas det går över! 

13e april

Sitter hemma i frössle hos mamma och pappa! Börjar jobba tre idag på Ica så mellanlandar här efter stallet. Lekte med hazze i ridhuset idag bara för att han skulle slippa lervällingen! 
 
Igår var jag helt ledig från jobb vilket kändes fantastiskt! Träffade bästa vän för fika och sen myste jag och Erik hela kvällen med tacos, vin och film!
 
 

11e april

Raaaast!

Hela 45 min fick jag idag! Ikväll ska lille jag stänga hela butiken själv. Hoppas det går bra, annars gör det helt enkelt inte det! Är brutalt trött och längtar till ikväll då det är över, iaf för en dag. För i helgen är det Ica. Stängning båda dagarna! Nästa vecka är lugn än så länge, får se om det blir extra då också som denna. Kan ju alltid hoppas :
Pusspuss


10e april

Oj vad tiden gick fort helt plötsligt! Tionde april redan!

Sitter på jobbet och ska börja precis! Tänkte bara säga hej och meddela att jag jobbar arslet av mig. Känns skitbra!

Igår var Erik och jag ute och sprang runt ån. Helt otroligt att jag tog mig runt överhuvudtaget !


5e april

Dagarna rullar fort måste jag säga! Idag är det jobb på deichmann! Äntligen! Har varit ledig i fyra dagar nu vilket är lite väl mycket för ekonomin känner jag!

Men innan det ska Erik och jag ut i solen och promenera lite !

Puss


Flashback till vadstenatiden

Kände hur jag åkte tillbaka till tiden när jag satt på tåget fram och tillbaka till Mjölby. Förstår inte hur jag orkade åka den resan till Vadstena varje dag! Helt sjukt faktiskt. Skulle aldrig göra nått liknande igen!

Dock var det mysigt att få en lite dos kvalitetstid med musiken som jag alltid hade varje morgon i vikingstad, det kommer nog lilla pappa ihåg så mycket som jag pratade om det :)


Mysmorgon


Mjölbyshopping

Sådär så var vi fattiga igen dårå! Men två brallor rikare plus lite småkrafs! Lypsyl, hårnålar och en ögon gel mask! Fettnice. Har haft väldigt mysigt med beccabus men fika/lunch på gusto. Stört god smoothie och snickerskaka!!

Nu sitter jag på tåget hem till Linköping igen!


Soldag!

Sitter på balkongen och solar lite nu innan jag ska kila iväg till tåget för att åka till Mjölby och träffa fina becca! Jag ska äntligen köpa nya SVARTA dr denim jeans, jag har typ haft mina i några år så de är mera grå än svarta nu :/

Erik och jag hade en plan på att hinna en prommis innan han skulle till skolan. Vi failade ganska hårt på det. Menmen jag får ju en liten promenad när jag går till station iaf!

Puss


Hejsan

Fina vänner man har <3


1april

Hejsan

Jag ska snart gå ner till ån och möta upp Cissi! Vi ska promenera lite vilket ska bli jätteskönt! Känner mig helt förslappad nu när jag inte får rida :(

Igår hade jag en jätteskön kväll, somnade ganska tidigt och sov länge imorse!


RSS 2.0