Morrn!

Är fruktansvärt trött. MIn sömn förbättrades inte riktigt inatt heller men tror jag vet varför :) hih

Idag blir det jobb vid två och innan det ska jag bara chilla, vädret ser lite halvdant ut så får se om jag lägger mig och steker en stund.

Nu: frukost
PUSS

Hur föddes jag?

Var beredd på konstigheter när du är medlem på en dejting sajt^^

Yxmördare
Föddes du som kvinna? Jag menar inget illa, det ser ut att ha blivit ett bra resultat hursomhelst.

HAHA. Min helmlighet har kommit ut. Tur att jag han tyckte resulatet blev bra iaf puh

Well hello

Godmorning sunshines! Happyhappy :)

Har inte sovit bra alls inatt...tror det var för att jag fick lite huvudvärk runt 5-6 igårkväll så gick och la mig och somnade sen vaknade jag vid 7 så jag hade visst fått min nattssömn då^^

Idag skiner solen in genom mitt fönster och jag är så lycklig. Ska sola hela dagen fram tills tre då jag börjar jobba. Ganska bra tider faktist för man får alla bra soltimmar lixom!

Nu ska jag fixa frullis :)



Love

Crazy

Jösses vad många man pratade med helt plötsligt. Det här är ju helt klart kul :)

Kommer säkert spendera kvällen med mailanden till alla möjliga :D


Cissidag

Har spenderat dagen med Cissi i min famn. Mycket mysigt haha. Vi fixade lite med hemlis. Sen lagade vi mat, åt, spelade yatzy undersökte utbudet på dejtingsidan. (pratar med pojkar right now) åt glass, tittade lite top model, sprang till bussen, vinkade till både mamma och pappa som kom hem samtidigt och sedan sa vi hejdå med TVÅ kramar. OMG. 

Bra dag helt enkelt. Och som sagt så har jag nu lärakänna samtal med okända människor :)

PUUUUUUUUSS

Do you know where your heart is?

Awake and feeling lonely after a too good dream.

You're doing your best dance, your best look,
You're praying that you'll make it.


Ledig händelselös dag

Har varit skönt att vara ledig och lite smått uttråkad faktist. Det gr att man känner att det är kul att jobba för jag vet int evad jag annars skulle spendera min tid till. Har iaf letat pojkar på dejtingsajten, solat, gått promenad, slagits med getingar som invaderar, ätit choklad, ätit mat, ätit vindruvor - kärlek. Annars har jag inte gjort så mycket. Kom precis ut ur duschen och har smörjt in mig med doves bodylotion med tanning i. Så känner hur jag bara blir brunare och brunare för varje sekund! höh

Jag är fett partysugen också. längtar till måndagsklubben och att få gå ut med fina vänner. Saknar min partypingla Denise mucho. Hoppas nog på en utgång på fredag ska höra med bästis imorgon om hon ska jobba:)

Ciao!

Det här är ju bara föör kul!

Har signat up på en dejting/vänskaps sida som är askul! Jag har varit medlem på match.com också för länge sedan på skoj men det är faktist trevligt att prata med helt randome människor. Tycker jag iaf. Nu ska jag forsätta prata här med min blivande pojkvän^^



Pusspuss!

utututututututut

Nu ska jag ut i solen IGEN. Vid halv tre börjar jag jobba så ska steka innan det. Åååh vad jag älskar sommaren.(jag anser att det typ är sommar nu)





Har på mig mina vackra målarshorts och en tröja eftersom jag lärde mig nått när jag brände ryggen/axlarna igår^^

Pöss!

Bränd





bränd näsa och rygg men super glad tjej ändå! ÄLSKAR SOLEN<3


Det luktar sommar!

Smorde just in fejat med solkräm och gud vad det luktar sommar <3 har saknat det fan. SItter här med mitt brända ansikte. Ser lite ut som rudolf (Y). Ska snart ge mig ut igen. ÄLSKAR SOLEN. Gud kommer stekas sönder tror jag.

Vet inte riktigt planen för idag men altanen jobbas det ju på så kanske kan bidra. Tycker om att bygga det är kul :)

Happy Easter

Tjoho på påsken. Sitter här med min moster och försöker fixa lite bilder till henne som hon vill ha utskrivna. Vi hade middag här igår med släkten så det var mysigt. Idag har vi spenderat heeeela dagen utomhus på promenader och i solen. Hoppas på att ha fått lite färg men det verkar ju inte hända...lame.

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på.
Tjao

Torsdag

Har kommit hem från jobbet precis och har fått i mig en äggbaguette. Gott. Har haft FULLT upp på jobbet idag. Galet vad alla handlar. Har lite träsmak i rumpan efter attt ha suttit så länge i kassan^^

Har kollat alla avsnitt av VD nu och börjar kolla igen allt det jag missat på alla andra favvo serier höh. Nu rullar parenthood.

Imorgon blir det jobb från halv tio till halv tre sen ska jag hämta Brita och sen åka hem till påskmiddag med släkten. Ska bli kul att träffa farmor och farfar och syrran och Brita. Amanda och jag jobbar typ alltid om varandra, när hon är ledig jobbar jag och viceversa. Så ska bli kul att ses :D

Nu ska jag ägna mig åt chokladen i mitt knä.'
LÖV

Stockholmstripp med bästa vän









Roadtrip till stockholm idag då. Fett najs. Såg två "kändisar" shoppad a lot. käkade tacobar. kaka. sol och värme. Ont i magen. Weei bra dag!


Summer is breaking through

HAr just ätit frukost på verandan ute i solen men katten min. Hon försöker dock bara stjäla maten från mig. Hon fick lite mjölk dock. Jag är så snäll. Fast hon fick jobba lite för det^^

Gillar att man hör lite fågelkvitter i början och sedan våra grannar. Flygplanen (Y)

Shit på mej

Tjejen som tog uppehåll från bloggandet.

Det som hänt senaste dagarna:

- Jobbat såklart
- varit ute och sprungit yeeha!
- Fixat ny cykel som iegentligen är gammal
- fått brutalt ont i halsen som gått ut i örat - SMÄRTA
- SOLAT
- Ätit choklad
- Börjat cykla till och från jobbet AMAZING FEELING

Nu: SOVA.
natti <3

Majblomma

Efter jobbet igår så köpte jag en majblomma av småtjejerna. Så söta. Kommer ihåg när jag sålde sånna. Gull

Har även deklarerat så det känns ju prima :)

Nu har min dator också tgit en timme på sig att starta om så den borde vara super speedad nu. Men nej, inte då.

Vampires

Har nu sett klart tre säsonger av True Blood så börjar jag med Vampire Diaries. Bra Evelina. Behov av snygga killar. FUN.

Har just smetat ihop chokladbollar också som jag fyller magen med. Good girl.

I´m like a smoking gun

Shit ni ska bara veta vad jag gjort idag. VARIT UTE OCH SPRUNGIT! Sprang dock int ehela vägen men gick - kuta - joggade lite alltmöjligt och jag kom hem samtidigt som mamma som joggade hela vägen så känner mig väldigt nöjd. Nu har jag ont i huvudet eftersom jag inte ätit så mycket eftersom jag varit på jobbet från halv 9 till 2 men slängde just i mig lite pasta och quornfärssås. Yum.

Nu ska jag kolla lite bloggar och sen städa tror jag :)

Pussciao!

Hemma

Kom just innanför dörren. Var när att jag missade bussen i malmslätt bara för att bussen från stan var så sen. Suck. Men jag slapp gå så det var skönt.

Har haft jättetrevligt med sötnosen som alltid. Vi kikade i affärer, fikade, tog en tripp till UM. Hittade assnygga skor på Scorett. Lagom dyra bara som alltid men ska in på nätet och leta lite läckerheter :)

Nu försätter jag TB maratonet^^

Red lips





Kör på min jumpsuit och stumpbyxor. Plus röda läppar och röd kofta.

I wanna do bad things with you

Smygtittar på True Blood. Grrr.

Har tagit en dusch och äter nu frukost. Vid 12 så drar jag mig mot bussen som åker till stan där jag ska träffa Cissan. Blir väl lunch eller fika i det VACKRA vädret. not.

Hörs när jag gjort i ordning mig^^ Just nu är jag ingen vacker syn med sylt runt munnen och tovigt hår.
Ciao


True Blood

Ganska intressant att när man hört någon prata amerikanska ett bra tag så hör man inte vad det är för språk dem talar när dem byter till Svenska. Skarsgård låter askonstig när han skiftar till svenska och den han pratar med måste ha lärt sig svenska lite halvt för det låter askonstigt. Spännande iaf att dem lägger till svenskt tal bara fr att svenska är med. Go skarsgård!

Kan det bli bättre?

Har spenderat hela dagen ute i solen. Började med att plocka sten till rabatterna så vi slipper ha katternas toalett där (Y) väldigt bra. Gick alltså runt med en skottkärra här på landet. Mycket charmigt!

Sen så fixade jag i rabatterna med lite påskblommor. Vet inte om mamma blir glad eller arg dock men de tlär ju märkas! Sen lite häng på verandan med pappa sen lite mat och sen bära plattor till terassen. Min rygg gör ont men gick omkring i träningstopp och kortbyxor så det vägde lixom upp det hela. Gud det känns som sommar ju!

Sen har jag krattat gräsmattan också från småsten som kommit med när pappa kört snöslungan. och en isglass å¨det så komme rmitt leende inte försvinna på ett bra tag. Har dåligt samvete att jag är inne nu men orkar int ebara sitta/ligga och göra inget när det finns saker att gör innomhus så får offra lite soltimmar nu på eftermiddagen.

Kärlek<3

Who are you?

Håller på att letar för fullt efter mr X. Ganska desperat men jag är nyfiken. Ganska dumt att inte fråga vad nån heter i know men jag lärde mig ju nått.

Solen skiner kanske ska slita mig från detektivarbetet och gå ut istället.

Gårkvällen

Var Amazing. hade jättekul med underbara vänner!



Ungefär såhär såg hela kvällen ut. haha

kommer fler bilder både här och på fb när jag kommit hem från tornby.
Bye!

Morgonsolen

Har slängt på mig min vackra kjol från H&M idag. Mamma och jag ska iväg en sväng til K-rauta för att köpa lite stuff så kände att vädret var tillräckligt bra för en kjol.








Love it
 Vad tycker ni?


Pre-paring

Håller på att fixa mig lite smått nu :) Är peppis. Johanna kommer om en halvtimma typ. Sen måste jag fixa nått att käka.

Har lite svårt att bestämma mig vad jag ska ha på mig men tror det blir svarta strumpisar, vita shorts, nått linne, svarta nails, stora örhängen och riiiingar. Plus heeels.

Ciao!

Fredag 8e April

Har varit ute och chillat lite i solen och BLÅSTEN! Ganska mysigt :)
Ser fram emot ikv så mycket. Aspepp sitte roch dunkar musik nu och skakar rumpa. Dallerdaller. Tror Johanna komme rhit sedan ska vi till Alex och Cissi för preparty. Najs.

Har blivit ett true blood fan nu också Hittade alla avsnitt så började streama. Varför ska alla vara så snygga?

Obsession

Efter Johannas inlägg så började jag söka lite på google om house of night. Och hittade bilder OMG. Blir det film av denna komme rjag dregla filmen igenom....



Snygga killen som huvudpersonen trånar efter.



Gaykillen







Give me



Huvudpersonens mänskliga pojkvän



Hittade en helbild

Nu ska jag dö lite. Hejs

Hemma!

Japp det var kaffe och mjölken som jobbade idag. Kul att träffa henne lilla beccisen.

Nu håller jag på att laga pizza eftersom man som ickeköttätande inte kan äta köpepizza! Deb ligger i ungen och värmer till sig så snart kan jag äta :)

Nu har min ledighet infallit <3 Happy. Hoppas på utgång imorgon så peppar inför det!
Nu ska jag se film och äta.
Pusspuss!

Torsdag den sjunde April

Har just vaknat efter att VERKLIGEN försökt sova länge för att jag skulle bli lite pigg. Funkade ju inget vidare direkt. Vaknade vid 8 och var jättepigg men tvingade mig att somna om. Logiskt - nej.

Igår hade jag the best time med Cissi som alltid. Hon och ALex har det så sjukt fint så om man inte bli avundsjuk är man ju dum. Dit resa blev lite fail bara när jag hoppade på fel buss som gick till vidingsjö och jag skulle till johannelund. Fick gå från sjukhuset dit med en korg med mat som vägde7 kilo. Blåsor under fötterna -check! Men det var det värt helt klart. Var ju uppehåll under den perioden av dagen så det tackar vi för!

Utöver det gjorde jag inte så mycket - fixade lite med e-fakturor och betalade räknningar. Sen kollade jag på Parenthood resten av kvälen som garanterat är jorden bästa serie!

Sååå just nu sitter jag vid daton och ska slå på parenthood. Har dragit på mig min amazing kjol från H&M som bara är döösnygg. Är kär som fan. Har lite bilder på kameran men orkar inte lägga över dem nu. Kanske dyker upp senare..I eftermiddag blir det jobb förhoppningsvis med Becca som är tillbax från Sollandet. Jag kommer vara mjölk och hon kaffe. FUN.


Pretty pretty please

Diggar pinks låt (ovanstående). Sjukt bra. Den tjejen är jävligt grym faktist. Har alla henne slåter tror jag. Kommer ihåg att jag  fick låna Nannas skiva med henne när den var jätteny. (typ 4 år sedan eller mer) lyssnade sönder dem låtarna så nu har jag inte lyssnat på dem på ett tag men ska nog göra det igen...PARANTES!

SKa gosa lite med missen nu sen dra till bussen I REGNET. fun





Pöss!


Cissis och min dag

Nu är det onsdag igen och alla vet vad det innebär :) Ska åka och träffa Cissi i lägenheten. SKa bli spännande!! Ska göra ett ärende innan bara sen blir det bussen dit i det vackravackra vädret! NOT.

Suger att det ska regna. Men det är bara att suck it up. och se glad ut typ.

Utöver det är jag jättetrött och har ögoninflammation IGEN. Fattar inte grejjen riktigt. Eller så är det ingen inflammation utan det är den där stärk dina ögonfransar grejen som inte mitt öga tål who knows. I don´t.

Men men nu ska jag göra iordning mig. Kanske slänger upp nån bild innan jag åker.

Felfelfelfelfelfelfelfel

Hade kollat fel så fick visst tillbaka några lapp. hih

NU ska jag fara iväg till jobbet för lite 5 timmars jobb. Sen är jag leeeeedig en dag som jag ska spendera i Cissis och Alex nya crib och sen en dags jobb och sen ledig FYRA dagar. Hallelulja moment <3

Seeeeyaaah!

Tisdag

Gick upp vid sju idag för att jag kanske skulle hjälpa pappa ölite idag men så blev det inte så gick upp i onödan. Men det kändes dumt att lägga sig igen så stannade uppe. Har fått mycket gjort faktist. SOm ni märkte i inlägget innan så kollade jag skattegrejset. HAr kollat på avsnitten av glamourama och parenthood och nu fixar jag lite med bilder.

SLänger upp lite bilder jag tagit i vårvädret. Älskar den blå himlen <3 Gud vad jag älskar våren just nu!















Feel my joy!


Skatteåterbäring in my a*

Har varit duktig och skaffat det dära BaknId:t man måste ha och hade ju såklart hoppats på lite återbäring. Inte då! Jag ska betala sex hela kronor.

VÄRT...

Sänghäng

Har spenderat hela morgonen/förmiddan i sängen för lite återhämtning. Behöver alltid det efter denna jobbhelg. Är ganska påfrestande att jobba 10 timmar streck med en rast på högst 20-30 min. Fick ju såklart huvudvärk i slutet av dagen oich spenderade kvällen under täcket.

Nu är jag dock som ny. Har klätt mig i nya fräscha vårkläder så jag känner mig på topp. Det är JÄTTEVARMT ute OCH inne... lite fööör varmt innomhus dock så har ställt upp balkongdörren så det fläktar lite skönt.

Ska väl slänga upp lite bilder då tänkte jag. SKa se om jag kan solla bort några. Jag är ju så ooooootroligt fotogenisk så kan bli svårt! höh





höhö





Armbandet jag fick av denise<3

Fred ut


Lördagsgodis blir lördags jobb

Ska strax iväg för lite jobb resten av dagen



Pusssciao!


Jag har världens bästa vän

Sötis Denise har gett mig ett paket. Mycket fyndigt så lät hon sin pappa lämna det på mitt jobb. Mina arbetskamrater trodde dock det var något allvarligt jag hade gjort fel eftersom hennes pappa hämtar våra pengar eller hur man ska säga. Jag hann bli lagom nervös innan jag såg handstilen på paketet.

Jag fick ett jättefint armband, jättesöta spännen och choklad såklart :)
TUSEN TACK.

Mindre än två månader nu!
<3

Älskar att stressa!

Min mamma missade just bussen till kryssningen. Vi har fart runt här i fullt ös. jag har kastat mig in i bilen beredd att skjutsa henne till nyköping och sedan hoppas på att hinna tillbaka till jobbet. Halvägs till mammas jobb ringer dock mammas jobbarkompis och säger att hon får skjuts av farmor och farfar istället. Jisses vad uppstressad jag är right now. Men nu är hon påväg iaf och borde vara ifatt busssen alldeles strax!

Hoppas hon får en jättebra resa iaf!
Kommer sakna dig<3

Fredag 1e April

Höh skojja...not.

Ska snart åka och hämta mamma på jobbet och sen skjutsa henne till rese där hon ska träffa sina väninnor som hon ska på Ålandskryssning med. Wöhöw party för henne! Var uppe vid 7 och skjutsad henne till jobbet också.

Har på mig min sparkdräkt från h&m - tror dock jag skulle tagit en storlek mindre för den är väldigt pösig. men får väl sy in den lite kanske.








Efter att jag lämnat av mamma blir det handling på ICA hem lämna av grejjerna och kasta i sig lite mat sen tillbaka för jobb till halv nio.

Hörs ikväll!


RSS 2.0