31e augusti

Vaknade hos Erik, myste där en liten stund innan jag promenerade ner till stationen. Har lagat lite mat och gjort mig iordning inför jobbet+personalfesten ikväll! Hatar mina vita byxor som inte ens var vita en dag men det får bli dem ändå!

Pusspuss


30e augusti

Vaknade av att erik ruskade om mig, vaknade i panik och han är lika orolig/förvirrad och frågar när jag börjar. Kollar klockan så jag inte försovit nog, en kvart kvar tills klockan ringer, tack älskling...❤

Åkte till deichmann för utbildning i tre timmar, väldigt intressant och givande faktiskt :)

Direkt till stallet efteråt och rida ut på en väldigt snubblig hazard. Känns inte så kul om han skulle gå omkull när vi galopperar i ganska hög fart så tog det lite lugnt.

Ringde Cissi för att kolla läget ifall vi skulle hitta på nått men bådas energi var på minus så vi pratade i telefon o en timme istället !

Nu sitter jag på tåget mot Norrköping igen, ska försöka växla pengar jag hittade i en plånbok från när jag var och hälsade på Nisse i London, cashflow!


29e augusti

Igår hade vi hejdå middag för bästa systern ❤ alla var där förutom Brita. Nu sitter Amanda i husbilen med pappa och är påväg till Umeå! Hoppas hon kommer få en grym tid där :) kommer sakna henne massor såklart !

Försöker just nu få herr segkorv att gå upp ur sängen. Mission impossible!

Får se vad vi hinner med innan jobbet idag :)

Pusspuss


Spänning på jobbet !

Inte alltid man får torka bajs på jobbet. Jag har turen som var på rast just precis då!! Thankgod


28e augusti

Oh my lord, september snart.

Igår när jag kom hem från jobbet gick jag ut och sprang runt ån,4km precis, gick en del men ändå fruktansvärt stolt :)

Ni sitter jag här med min frukostmacka och ska snart brumma till jobbet! 8-14 idag sen stallet sen avskedsmiddag för systeryster ❤


27e augusti

Igår var jag duktig och köpte busskort så nu blir det tåg till Norrköping framöver :) känns bra eftersom man inte känner sig så tyngd av kostnaden hela tiden då :)

Igår lagade jag middag tills Erik kom hem, tack till Hannah och Sofie för tipset, jävligt uppskattat av herrn som åt upp typ tre fjärdedelar !

Nu är jag påväg hem igen, jobbet börjar två, fundera på om det blir bil eller buss...ska iaf hem och försöka bjuda
mig själv på nån lunch och betala lite
räkningar!


I love jewlery


23e augusti

Hade två irländska killar inne på jobbet precis, herregud vad utländska killar smörar. Jag har dock inget emot det utan tycker bara det är jättegulligt att de säger vad de tycker. Men man kan faktiskt inte hantera hur många komplimanger som helst. Var tvungen att gå på rast för att varva ner nu haha blev helt svettig!

Ikväll blir det bio med bästis! Ska bli jättemysigt :)

Ha en bra dag!
Puss


22e augusti

Inte för att skryta men fan vad det märktes att jag jobbat när jag fick lön idag, deichmann betalar ut så tidigt och sen har jag sett lönespecen från Ica! Känns jävligt bra! Halva ska ju dock rätt in på Thailandkontot ❤

Har placerat mig jävligt bekvämt i Eriks säng just nu. Väntar på att snutten ska komma hem från jobbet :)


Långispass!

Gött att köra 9 timmar och hinna med hela 15 minuters rast! Weeej! Hann som tur var med att ha mina sista minuter innan jag gick hem så jag fick äta min muffins ❤

Nu har jag precis pratat färdigt med Cissi om stördaste människan på jorden. Manipulativ som få. Jävligt duktigt på det också för jag gick ju på det!

Ska snart sova så jag orkar upp till stallet imorgon!

Godnatt


21e augusti

Kom precis till jobbet! Kör 12-21 idag, hoppas förrgår smärtfritt! Har ju lindis med mig så borde ju överleva :)

Pallrade mig upp vid nio idag och gick ut och sprang/gick runt ån! Kände mig väldigt duktig :)

Pusspuss


19e augusti

Sitter och äter mars på min rast här på deichmann! Ska snart tillbaka och köra två timmar till sen hem och pussa på Erik en sista kväll innan det är back to lonelyness! Okej riktigt så hemskt kanske det inte är men är så underbart att ha honom hos mig❤

Veckan är ganska uppbokad, 39 timmar jobb och mys med alla fina vänner är väl planen under stora hela :)

Sitter verkligen och funderar på om man ska skaffa månadskort. Är ju kostnaden som gör det jobbigt att åka till Norrköping, med busskort kan man ju åka framochtillbaka hur många ggr som helst lixom. Men jag är skeptisk till att både ha bil och busskort...känns oekonomiskt!


Mera joooobb!

Asglad av att bli väckt av Annette som
Ringde och gav mig mer tider. Känns väldigt bra!

Nu ska jag få i mig nån frukost sedan ut och promenera med Cissi :)

Puss


Övertid yao

Victoria och jag stannade brutaaaalt länge idag på jobbet. Skulle slutat kvart över sju men kom inte därifrån förren halv nio! Allt som kunde gå fel gick verkligen fel kan jag lova!

Skönt att jag inte börjar förrens 16 imorgon så jag kan chilla lite nu :)


15e augusti

Sad day. Orkar inget, vill inget. Då jobbar vi öppning-stängning dårå. Längtar hem till sängen igen.


13e augusti

Sitter och morgonmyser i soffan med gullet. Vi ska förhoppningsvis göra nått vettigt med våran lediga dag ! Ikväll blir det iaf ut till Anna och calles land utanför Finspång! Ska bli jättemysigt att komma iväg lite. Hoppas att vädret håller i sig :)


Away we go

Ska möta upp jhs nu! ÖB tour ❤


12e augusti

Dööööör vad tidigt det är. Erik måste gå upp för han har typ p-möte så jag är duktig flickvän och stöttar honom inget svåra.

Ska nog somna om snart när han pkt iväg så jag har massa energi att lägga på jhs ❤

Pussi


11e augusti

Är på jobbet och har så fruktansvärt mycket att göra...not. Finna inget tråkigare än att vara själv här! Slutar om två h iaf och då ska jag tillbaka till min favorit, ska få sova med han tre nätter i rad nu vilket känns ganska amazing efter x antal dagar ifrån varann!

Puss


7e augusti

Har varit ute hos hazze hela dagen :) urmysigt som alltid men lite för varmt! Stod ju att det skulle vara typ molnigt men när jag red sken solen från klar himmel så blev lite för varmt!

Har precis käkat hemma hos mamma och pappa nu . Vi har ju världens sötaste katt. Garanterat!


Aug. 07, 2013


6e augusti

Har varit ute och gått med Linda runt ån, såg att jag rivit upp foten när jag sprang igår för skon var helt blodig...fattar inte att jag inte märkte det då menmen haltade mig fram lite idag :) ska förhoppningsvis få min efterlängtade fika snart också om seg Linda är klar snart !

Vid fyra blir det jobb sen ikväll middag på nått ställe med Ica gullisarna!


Hurttjejen är igång!

Kom hem typ kvart över nio från jobbet och gick då direkt ut och sprang runt ån. Så jävla stolt. Punkt.


5e augusti

Sitter på balkongen och steker ! Har äntliiiigen fixat upp parasollet jag fick av mamma, dock har jag det nerfällt nu för att jag vill sola men riktigt skönt när jag åt frukost imorse :)

Väntar på att min pingis från Norrköping ska komma och förgylla min dag innan Jag börjar jobba!

Solasolasola och bada ❤


2e augusti

Deichmann jobb idag! Enda dagen denna vecka, bara Ica resten :)

Ska smyga iväg till Norrköping när jag slutar ikväll, tydligen ska det bli bad och det säger jag ju aldrig nej till ☺

Erik och jag spenderade ju en timme till att leta badställe igår när vi åkte runt hela jävla norrbysjön utanför ljungsbro! Lite lätt bitter var jag då men bada fick jag tillslut iaf :)


RSS 2.0