27e Mars

Har haft sovmorgon och för en gångsskul utnyttjat den! Sov till halv 11 vilket är typ rekord för mig.

Ska iväg till stallet nu och se hur det är med lillkillen. Han har varit halt i ett par dagar nu så hoppas inte det är nått alt för allvarligt. Tror han bara vrickade sig lite när vi klättrade i lördags men det vet man ju aldrig. Så får se om det blir någon ridning eller inte.

Igår var jag först i stallet, sedan träffade jag Linnea och åt, åt och åt lite till. Köpte massa trosor också. Typ det som hände. Var jättekul att träffa henne iaf eftersom det blir lite långt mellan gångerna. Efter det så bytte jag parkering och gick hem till Martin. Vi lagade lite mat och myste i soffan med skräckfilm som gick på repeat tre ggr. Då vet man verkligen vad filmen handlar om tillslut!





Pöss


Promenad med Ola

Ola kom hit en sväng förut. Vi satt i solen och chillade sedan såg vi lite OTH kom nyss hem från en promenad. Var jätteskönt att promenera verkligen. Jag älskar ju det men det blir sällan av nu när jag får träningen av ridningen lixom. Ska försöka börja med det igen. kan ju promenera till stallet så får jag både och ^^

Nu ska jag mysa ner mig i soffan. äter asgoda vindruvor men kommer säkert övergå till choklad snart.
Puss på er!

Uteritt med 6 hästar

Gud vad underbart det var att rida ut idag. Det var Hazard, Frejfaxa, Fazott, Marisca, Jalle och Allice. Vi red över stora vägen till andra sidan där det fanns jättefina ridvägar där man blandannat kunde klättra lite. Hazze blev lite övertaggad sedan när vi skulle trava/galoppera så han galopperade på stället och på tvären osv. men det gick bra. Hade nya sadeln som är en gudagåva i dessa lägen. plus att jag hade en stabil islänning bredvid mig!

Nästa gång får vi ta med fika så man kan sitta av och sätta sig nånstan soch fika under ridturen :D Gud vad jag älskar hästlivet!

24e Mars

Lööööööördag!

Så jävla skönt. Planen var ju att sova läääänge men det failar ju alltid när jag äntligen får det så vaknade vid 8 men tvingade mig själv att ligga kvar till 9o. Har ätit frukost med mamma ute i solen och snart ska jag CYKLA till stallet. mm ni hörde. Kommer vara död.

Igår var jag hemma hos Andreas och Johan på lite köttbullarochpasta fest. Väldigt trevligt. Alla sjäng och hade roligt. När folk betsämde sig för att dra ut orkade jag verkligen inte så där fick min kväll sluta. Men det var väldigt kul iallafall.





Rufset

Rosa häst







Tussegullet :)


22e Mars

Sitter i soffan och är lite halvdöd. Måste nog sova för är redan jättetrött. Och imorgon börjar jag sju så det känns ju allmänt tungt.

Idag har jag först varit ute i stallet och tömmkört hazze. Jätteduktig var han. Gick ut på promenad för att skritta av honom lite efterråt också. Underbart!

Efter det så åkte jag till stan och luncha med Cissi :) Väldigt trevligt även om vi bara han ses en kortis ger det väldigt mycket tycker jag! Fick sms om att mina hästsaker hade kommit också. assnabbt gick det för beställde dem ju för typ två dagar sedan! Åkte och hämtade dem och sedan vidare till jobbet.

Kollade in alla rosa sötsaker som fanns i paketet och Hazze kommer vara sockersöt imorgon! Ska försöka knäppa nån bild :)







Mitt favvolejon<3




Barocksadeln

Testade sadeln idag som sagt. Sjukt mysig att rida i. Man sitter verkligen som i en fåtölj! Måstre fixa en pad bara att lägga under så det inte blir så hårt mot hans rygg. Den var lite avancerad att komma i och ur bara men tror det blir lättare med tiden. FUN.

Här har ni bilder på den.





Cooling :)


Jasmine


Lilltjejen sov hos mig helt randome. Ganska söt är hon min "riktiga" katt. Dutschess är ju egentligen Amandas katt och Jasmine är min. Fast hon gillar inte mig. Bara när pappa inte är hemma. Då duger jag.

Underbart väder!

Solen ger en verkligen en boost! Håller på att pilla i mig lite mat nu och ska snart åka iväg till stallet. Funderar på om man ska rida ut eller inte. Känns lite riskabelt med ny sadel och allt så tror det får bli lite rundskrittande bara :)

21e Mars

Earlybird!

Ska iväg till jobbet nu. Vaknade för typ 20 min sedan och har redan hunnit sminka mig och äta frukost. ganska speedad faktist.

Ser fram emot eftermiddagen då jag ska testa sadeln. Ska försöka ta lite bilder om nån nu skulle vara intresserad ^^



Pöss

Cut

Åkte till stallet och var där typ halv 9. Hurt! Angelica kunde int eklippa idag igen så då tog jag saken i egna händer. wöööpsi! Nerrå det vart typ fint....ska snygga till det lite imorgon tror jag haha

Använde ett av de nya schabraken också. Råhet häst coming trough. Han fick ha mössa på sig också vilket funkade hela ridpasset tills jag hoppade av. Då skakade han av den så den hängde och dinglade lite sött.

Min fina kille. Imorgon ska jag testa barocksadeln.

Nu blir det jobb och sedan träffa Ola.
Puss

20e Mars

Bästa väns födelsedag idag. Grattis fina du.




LOVE

kvällsplaner

Ska åka iväg till Martin snart och bara ta det lugnt :) Kollar säkert på film hela natten som alltid :P



pösspöss

19e Mars

Har varit och shoppat lite nu :D

Så jävla nöjd! Hazard kommer se grym ut. Vi kommer vara snyggast! iiih

Köpte två schabrak på hööks Och två strumpor till mig.

Sedan gick jag lös onlite och köpte
Benskydd
Boots
Grimskaft
Strumpor

Allt i ROSA!

ett ord - storm

Seriöst. Hazard var livrädd inne i stallet tillochmed för att det blåste så mycket. Var inte ens ett alternativ att rida så hade tänkt att ta in och borsta och mysa med honom. Inte så smart om man inte vill bli ihjältrampad. Stackarn flög runt som en studsboll. Så bestämde mig för att ta ut honom till hans kompisar. Då får han panik precis innan hagen där vi har som en tunnel. usch tyckte så synd om honom. när vi väl kommit in i hagen och jag släpper honom så kastar han sig iväg och typ lyfter för det blev så mycket luft under hans täcke. Gulligt. Hoppas han chillade ner lite när han fick hänga med buddisarna :)

Nu ska jag iväg till MAXI och köpa bigpack Riesen och handla hästsaker :D

Rosa Häst

Jag har suttit på hur många hästsidor online där man kan köpa häst grejer och letat rosa saker till hazard. Haha han kommer hata mig men han kommer vara så grymt snygg! Har hittat benskydd, schabrak, grimskaft och boots. Än sålänge. Ska åka till hööks efter stallet och kolla vad de har där. Tycker bättre om att köpa i affär än online. Dels pga strl och fraktavgiften.

Nu ska jag till stallet som sagt och mysa med min man.
Puss

18e Mars - uteritt

Red ut med tre tjejer i stallet idag. Två 6åringar och en typ 4aåring. ganska späänande eftersom Hazard inte är den modigaste hästen. haha. Fick hoppas av två gånger för att ingen av hästarna ville gå framåt. Plus att jag vet att om han blir rädd freakar han ordentligt och då vill jag inte sitta på. Vi galopperade också vilket gick awesoooooome! Askort galopp dock för annars skulle han nog bockat. han försökte nångra ggr men rider med väldigt hög hand så då går det typ inte. Var jätteroligt iallafal!


Nu blir det jobb till kvällen sedan bara ta det lugnt. Gud vad skönt det ska bli :)
Puss

17e Mars

Har jobbat hela förmiddagen, sedan hem och äta lite, stallet och mocka/fixa mat plus gosa lite med älsklingen. Nu hemma och fräschar lite inför tjejkvällen hos Angelica. Ska bli jättte trvligt att ses utanför stallet och kanske tillochmed lukta lite gott??

This i s the look iallafall. Kör på min välanvända rosa kofta.



Pusspuss

Nyttnyttnytt

Hazzeboy har fått massa nytt idag av Carina :)

Nytt Täcke
Ny Grimma
Ny Sadel

Han var assnygg i allt. Dadeln är en barocksadel (tror det hetter så) och vi hoppas den ska vara bra för hans rygg. Plus hjälpa mig att sitta kvar när han busar. Man sitter typ som i en fåtölj :P Ska bli kul att testa i vilket fall :)

Lena Wigh var här och tömmkörde honom också och vi fick MVG. Yesss jag har det fortfarande i mig. Värt! Så nu räcker det med att tömmköra typ 1 gång i veckan sedan får jag rida resten :) Funfun! jag är asglad om nu missat det!

Snart kommer bästa vän hit och äter våfflor med mig.
Puss och kärlek <3


Mina armar har gått av!

Asså träningen ikväll med Lena. Insaaaane! Mina armar håller på att falla av. Dem gör så ont! Fick hålla jättehårt i hazard och jag är inte van att rida så riktigt så har inte alls dem musklerna som krävs. gaah. men riktigt kul var det ! Dock blev ju Hazard pigg som ett bi och flög över bommarna vi skulle "hoppa" över. men ingen bakut eller bockning så jag satt kvar :) imorgon blir det tömmkörning för Lena efter jobbet!

Nu ska jag förtsätta titta på 90210 som jag börjat titta på dum som jag är. Imorgon är det upp tidigt som gäller. Klockan 7 ska jag stå och baka på ICA.

Natti

Vädret suger

Det man ser när man tittar ut är hela gråskalan typ. Sjukt deprimerande väder. det är ju en sån här dag man vill jobba!

Nu ska jag iväg till stallet iaf och pussa på min häst. Kanske gör dagen lite roligare iaf :)

Pusshej

Jösses jag tvättar...

Hoppas jag inte har sönder maskinen bara....nu är det väldigt fint här iaf. Fast det är inte riktigt lika kul att städa här som det skulle vara i en egen lägenhet! Gud jag vill flytta och inreda so bad!

Nu rullar OTH på datan. Mums!

Godmorgon 15e Mars

Även fast jag var uppe till klockan två inatt så kan jag ändå inte sova längre än till typ halv 9. Fattar inte problemet. Fast det är ju skönt för jag känner mig ju inte trött så det kanske räcker att sova 6 timmar för mig nuförtiden :)

Spenderade kvällen hemma hos Martin och hade väldigt mysigt. Vi såg två filmer. Butterfly effect - som var asbra (lite hoppig i mitten) och Gothika. Tror den stavas så. Värt iallafall.

Idag häner inte så mycket. Har INGET planerat förutom stallet ikväll så jag ska rida för Lena Wigh. Ska bli kul. Hoppas vi är duktiga!

Nu blir det frukost - sedan. STÄDNING. Jaa du hörde mamma.

Tisdagkväll

Sitter i soffan under ett tjockt täcke och myser. Läser bloggar, chattar och smsar. Största nörden!

Imorgon blir det stall, jobb och sedan träffa Martin :) Jag ska klippa Hazards man nu också så han kommer bli så sinnessjukt stilig :D grrr! Älskar den killen !

Nu ska man kanske sova dårå.Puss.

13e? Mars

Det känns lite okalrt vilket datum det är men tror det är den 13e. Vi chansar på det!

Har varit i stallet med Angelica och Nathalie. Mycket mysigt! Vi red tillsammans i ridhuset. Hon red två fjordingar medans jag red buset :) Gick jättebra. För båda tror jag ^^

Vi har fått ett nytt underlag i ridhuset så det är typ flis nu. Tror det blir bra när det blandat sig lite med "sanden".

Idag blir det jobb 15-21.15. Hoppas det går fort :) Men det brukar alltid kännas kortare att jobba till 21.15 än till 20.30. Mycket märkligt. Annars händer nog inte så mycket mer idag. Ska börja fixa iordning mig - tar ju 2 timmar för mig att bli snygg lix.

Pöss

Tekniknörden Evelina

Ibland får jag en knäpp och blir väldigt teknisk. Som nu - har varit jätteduktig och löst vårat internet/bredband/router/vaddetnuär problem och fått det att funka. Fick typ ingen hjälp. Så jag tar åt mig hela ära. grejen är bara att det inte får hända igen för vet inte hur jag gjorde för att fixa det^^

Nu sitter jag med mamma i soffan och äter chips medans vi tittar på CSI NY. Funfun. Kollade nyaste Walking Dead också. Jobbig twist på slutet!

Imorgon blir det stallet och förshoppnigsvis lite häng med Nattis och Ange. Ska bli kul. På eftermiddag/kväll är det jobb till stängning :)

Puss

Jobbhunting

Kollar efter lite extrajobb just nu. Är ju sinnessjukt sugen på att flytta så då är det ju bra om man har lite pengar kanske. Jaa det var smart tänkt där. Iallafall så jobbar jag ju fortfarand epå ICA men har ju så några timmar så blir inte mycket pengar i slutändan...får se om man får napp nånstans :)

Påtal om lägenheten då så fick jag JYSKs reklamblad och jag vill ha ALLT verkligen. SÅ sjukt sugen på att få inreda och göra mitt egna lilla hem. Gaaaah hoppas det går i lås detta!

Saknar Hazard nu också. Min lille buse.

12e Mars

Vädret är helt fucking amazing!

Har avklarat tömmkörningen med hazze. Svetten rann på mig. helt sinnessjukt jobbigt. Vi övade på igångsättningar och avsaktingar. Han var jätteduktigt och lyssnade jättebra. Lyckades dock inte få honom att börja galoppera på kommando. Men det får vi öva på. När vi gick ut från ridhuset så var det så sjukt fint väder så slängde av honom alla grejer och gick ut på prommis med honom. Underbart :)









Min älskling :)


Syrran is in tha house

Syrran kom precis hit från jobbet nu. Hon ska gå och lägga sig och jag åker till stallet. Idag blir det tömmkörning, får se hur det går. Ska nog öva lite på våran kommunikation också så han verkligen lyssnar på mig.

Annars idag ska ju syrran förklara det här hon håller på med som jag inte fattar. Blir spännande!

Pusshej

Söndagsmys

Hemma igen. Mitt i natten också haha varför sover jag inte istället lixom? Oklart. Har jätteont i magen :( Tror jag är intollerant mot kolsyra eller nått för alltid när jag dricker kolsyrat vatten får jag jätteont i magen!

SKa väl sova snart iaf. Imorgon kommer syrra hit. Hon jobbar natt i natt sen kommer hon hit och sover. Jag ska till stallet så åker dit på morgonen så vi kan hänga när hon vaknat. Hon ska presentera nån grej för mig som jag inte riktigt fattat än. Blir spännande!

Nu blir det sängen faktist.
Pusspuss

Hannah 24

Firade som sagt Hannah som fyllde 24 år igårkväll. Det var jättekul, sedan visade det sig att en av min syrrans paralellklasskompis i grundskolan var där. Världen är liten!

Vi spenderade slutet av kvällen på Sliver/harrys. hannah och jag tappade humöret på alla jobbiga människors som ska knuffas så vi knuffade hårdare. Jennifer drog iväg oss därifrån. haha. Älskar krogen!
Tog en pizza som avslut. Det var jätteäckligt.

Idag har jag sovit till 12. Varit i stallet och galopperat massor på Hazard och pysslat i allmänhet. Hade en lite energidipp där på eftermiddagen då jag trodde jag skulle segna ner och dö. Sedan fick jag i mig lite mat så nu är jag back on track. Ska iväg till Martin nu och dö i hans soffa.

Ha en bra kväll.
Puss


Klumpetussen Johanna

Johanna smsa mig imorse. Jag har spillt tevatten över mig. Klumpis! Men hon härdar ut och kommer hit ändå vilket jag är väldigt glad över :) Ska bli jättekul att rida ut och bara ta det lugnt. Älskar det och det är så mycket roligare när man är flera :)



Skäckligan ska ut på tur :)


Sussa lugnt

Nyss hemkommern från Ullebulle. HAde filmmys med henne, Vanky och Cissi. Vi kollade på Honey vilket är en jävligt bra film - om möjligt lite gammal :P

Nu ska jag sova så jag orkar utgång och uteritt imorgon!
Puss och Godnatt<3

Sjuk häst

Lite jobbigt att vara i stallet idag. En häst är väldigt sjuk, kanske döende så det var lite jobbigt. Hoppas verkligen han blir bra. Jag tror det han är en kämpe lille Aragon. Han och hazze är typ bröder i olika färger typ :)

Tömmkärningen gick bra idag. Körde på ensam ett tag sedan kom Angelica ner och hjälpte till lite. Hon är jätteduktigt på att köra så fick lite tips och råd. Ser jättemycket fram emot uteritten imorgon. Hoppas vädret är bra :D

Just nu sitter jag och mumsar chokladbollar! Åt faktist lunch innan men sen kommer suget :)

Nu blir det jobbet!


Puss

9e Mars

Grattis till Hannah!


Vaknade av att det var så ljust så får panik och tror att jag har försovit mig. Hade ställt klcokan på halv 9. Kollar klockan då är den typ tio över åtta. Puuh. Skönt att ljuset börjar komma tillbaka dock :)

Har fått i mig lite frukost och nu ska jag iväg till stallet och tömmköra. Förhoppningsvis går det bättre än sist....

Jag älskar djur

Sitter i soffan och myser med missebabe. Hon är så jävla underbar. Kryper upp i famnen och trycker nosen mot halsen. Gud vad jag älskar henne. Ska nog gå till sängs med henne nu också.

Nattinatt

Skypedejt - Denise

Sitter och har ett givande samtal med Denise. Som alltid :)
Vi sitter i varsin ände och surfar runt på bloggar samtidigt ^^

Dagen har varit mysigt med fika hos Cissi, lunch på Max och sedan jobb med två trasiga kassor. Great !
Nu tar jag det bara lugnt med mina riesen och dutschess. Och Denise såklart!

Imorgon ska jag till stallet sedan jobba och sen filmkväll med gamla gänget hos Sofia :) Känner att jag behöver en energibooost typ nu! Eller mer när jag vaknar imorgon kanske...

Största chokladnörden i världshistorien



TÖNT

Nu ska jag bara städa iordning lite här sedan tar jag bilen till Cissi. Idag hoppas jag att jag får veta vad hyran ligger på för lägenheten. Om den är på min nivå :) "hoppashoppas"

Pusshejs!


8e Mars

Vaknade nyss. Tog en välbehövs sovmorgon med katten! Har typ sovit 12 timmar eller nått så nu boooorde jag vara utvilad men känner mig inte direkt som det. Så då är det skönt att bara hänge med bästis och ta det lugnt :) Vlle verkligen gå ut och promenera men vädret ser ju inte så jätteroligt ut just nu :/

Nu ska jag fräscha lite :)
Pöss

3 timmarshäng

Nu har jag blivit bortkörd från Ola. Han var så sliten stackarn. Men han härdade ut i tre timmar iaf så det var ju duktigt jobbat. Nu är jag också stört trött! Ska nog lägga mig snart :)

Imorgon ska jag få träffa bästis igen. Var jättelänge sedan sen sist känns det som! Och ska inte till stallet imorgon, får se hur det går. Kommer säkert sitta och sakna Hazzeboy när jag jobbar eller nått.

PussochKram


7e Mars - Tömmkörning

Det gick inte så jättebra med Hazard idag. Vi skulle tömmköra i ridhuset. Börjar skritta och han är ganska seg. Smackar på lite och sådär. Sedan river nån upp porten till ridhuset. Plåtplåtplåt. Han blir ju såklart rädd. Sedan ska jag försöka få honom att trava vilket inte är det lättaste, särskilt inte när folk tittar på. Sprang runt och försökte jaga fram honom i trav men han bara vände inåt mot mig med bakåtstrukna öron. Vilket inte är så bra. tilslut gick det iaf men han gick så jääääkla långsamt och jag kunde inte få honom att öka. Sedan började vi trava över upphöjda bommar. Gick bra några gånger i höger varv men sen när jag bytte till vänster gick allt åt helvete typ. Har ju en långpisk som man snärtar med i luften och den blir han asarg av så vänder inåt, sparkar bakut, hugger efter mig osv. Trevligt trevligt. Sådär stod vi typ en kvart, han stod och hoppade och kickade och jag stod bakom och försökte få honom att ta ett steg framåt. Till slut fick jag honom över bommarna och det såg jag som en seger så då slutade vi. Sprang några ggr med honom över bommarna också men det var för jobbigt för mig tillslut haha.

Det roliga är att han är assur kickar och hugger när jag står två meter ifrån. När jag går närmare och börjar klappa honom blir han som en lite bebis och lägger huvudet i min famn typ. Sweetheart <3

7e Mars

Vet inte om jag råkat skriva 7e igår när det var den 6e. men men ni kan ju hålla reda på vad det är för datum själva iallafall :P

Har hunnit med jobb och stall och nu ska jag iväg till Ola för att catcha up lite :) Brukar boätta mig i hans soffa sedan babblar jag heeela kvällen och han bara sitter och nickar typ. Värt, helt klart.

Har precis slängt i mig en äggmacka sedan ska jag ta med min feta godispåse som jag köpte igår och äta upp resten som finns kvar :D:D:D ursäkta töntvarningen men godis gör mig så jävla lycklig ibland.


Pinklady



Kör på min favvokofta från Cubus. Rosa såklart.

Imorgon blir det jobb 8-13 sedan stallet :)
Ha en fin kväll!
Puss


7e Mars

Tiden går och går! Solen bestååååår. höh

Iallafall, stallet var jättemysig som alltid. Red i ridhuset och övade upphöjda kavaletti. Denna gång på hästryggen för första ggn. Han var superduktig! Lite jobbigt med underlaget bara för det är lite ojämt med hål så han snubblade rätt illa en gång :/ När vi var klara skrittade vi ut en sväng i det fina vädret. Så jävla mysigt. Även fast jag inte direkt kan slappna av så är det sen sån härlig känsla!

När vi skulle rida förbi några hus där han alltid är asnojig så nojade han brutalt mycket och började backa och grejer så hoppade av och ledde honom och då var det absolut inga problem. Sen går vi förbi några barn och hjelt plötsligt hör jag "mamma, det är pippis häst!" haha jag dog lite då!

När jag kom hem tog jag en välbehövs dusch. Var så jävla ofräsch så det var underbart. Nu ska jag sminka mig och hitta några kläder att ta på mig istället för min sparkdräkt.

Puss

Lägenhet

Nu kaaaaaaan det vara så att lägenheten är billigare än vi först trodde och då kommer jag nog vara utflugen från Vikärr till sommaren.

Så sjukt pepp helt plötsligt. Bara därför kommer säkert allt gå åt pipan!

6e Mars

Sitter i solen vid balkongen och bara njuter :) Så jävla underbart. Dock är det aningen för kallt så får sitta invirad i en filt och sola ansiktet typ!

Käkade frukosten ute på terassen men där fläktade det lite så fick gå in.

Idag är en ganska lugn dag. Ska till stallet, och sedan på kvällen träffa Martin. Tror inte syrran orkar träffa mig. Och jag föredrar att inte bli smittad av hennes sjukdom ^^




Stall Naterstad

När jag började rida hazze kändes det som om han var den enda hästen som var lite bråkig/busig. Men nu har jag insett att han är en av dem skötsammare hästarna. hah. Lite intressant det där. Numera är han ju en ängel hela tiden tycker jag, och det tror jag är för att det bara är jag som har honom nu så det inte är massa olika människor som haterar honom.

Idag ska jag rida så det ser jag fram emot!

Nu blir det städning!

5e Mars

Har precis kommit upp ur min brutalt sköna säng. Är ledig idag och vill bara passa på att vara just det. Ledig. Tror jag överansträngde mig lite förra veckan med att han varje dag totalt uppbokad, och att det var därför jag mådde så dåligt i lördags. DET vill vi inte ska hända igen så därför tog jag en lååång sovmorgon idag. SKa fixa lite här hemma bara tills klockan blir tre, då ska jag ut till stallet och hjälpa en tjej tömmköra sin häst. Jag som är proffset nu lixom. (not). Men den hästen har lite samma problem som Hazze så det är därför :)

Nu blir det frukost.
Puss.

3e Mars

Gårkvällen var jättemysig. DOCK så fick jag typ ett migränanfall och fick åka hem och däcka. Nu mår jag okej så hoppas dagen går bra på jobbet. Har hunnit vara en kortis i stallet för att fodra och mocka. Gosade lite med Hazzet i hagen också. Pussinussigull

Nu sitter jag och relaxar lite. Älskar att bara va ibland. Idag är en sån dag.

Solen lyser, himlen är blå och fåglarna kvittrar, är det vår då?


Pics



Nu drar jag till jobbet i mina onda ögon som Thomas så fint utrycker det.

2e Mars - Stallhäng

Har precis kommit hem från stallet. Idag var det premiär ridning. Första ggn jag satt på honom på två veckor. låter kanske inte så mycket men kan meddela att mina muskler hade rymt lååååååångt bort. Räknar med en brutal träningsvärk imorgon.

Bion igår var tårfylld. Satt verkligen och snyftade högt. Men det var typ vi och 6 andra så var mer som en filmkväll. Jag kan ju verklgien ine hålla käften så sitter och babblar hela tiden. Men det var en väldigt fin film men lite för brutal. Ville åka till hazard efteråt och bara honom lite men jag gjorde faktist inte det.

Nu ska jag in i duschen tror jag sedan blir det jobb vid fyra och sedan ner till stan på kvällen :)
Love.

Bio

Ska iväg på Bio med Vanky och Ulle nu. Warhorse ska rulla. Jag har med mig näsdukar då ryktet säger att man gråter från början till slut!

1e Mars

Spenderade morgonen med Hannah på EH med scones frukost.


Brände lite pengar på skor. Nya killer heels och ett par lite mer våriga ORANGEA (hatar orange annars) kilklackar.

Här är de svarta.





Nöjd :)


RSS 2.0