Kvällsblogg

Kollade just på Top Model sverige. Cool Irina!

Annars så händer inte så mycket just nu. Blir väl sängen snart men imorgon ska jag göra absolut ingenting så kan ju sova till klcoakn 16 då jag börjar jobba ^^

Söta bilder från Hagen idag.
Winston vill ha godis









Gosis


31 Januari

Vaknade just och sitter insvept i täcket i soffan och lyssnar på Moa Lignell. Grym.

SKa snart åka till stallet. ska bara få i mig lite frukost föst är planen. Är lite low idag, oklart varför men kändes som om jag, som alla andra hade feber inatt :s. Sen är känslorna inte riktigt under kontroll heller. Blir alltid bättre i stallet dock så borde väl springa ditt fort som tusan.

Varför kan inte livet vara enkelt?

Jasmine


Jag chockar er med bilder på mig och Jasmine idag!








Sötbus!


30e januari

Måndag - ny vecka och jag börjar med ledig dag :) Skööönt. Ska iväg på loppis med älskade farmor! Ska bli galet kul jag som älskar loppisar!! Vill flytta hemifrån endast för att få inreda en lägenhet haha

Jag har lyckats få in alla mina kläder i garderoben också så det var ju en bedrift. Nu ska jag käka frukost och gosa med jasmine JA NI HÖRDE JASMINE inte dutschess! Sjukt. Hon har blivit helkonstig och börjat ligga bredvid mig i soffan. craaaazy.


29e Januari

Hästhästhäst







Töntarn i stallet


28e januari - pappas födelsedag

Snart är hela familjen samlad så då ska vi börja fira pappa :)

Zumban var gryyyym. Roligaste jag gjort och fy helvete vad svettigt det var. Kommer helt klart gå på det fler gånger :)

Outfiten efter att ha fräschat lite :)




Ha en fin dag <3


Give me summer

Vill att sommaren ska komma nu. Sitter och drömmer mig tillbaka till mina tidigare sommrar och vill bara tillbaka.



Husmålning - 6 meter upp.



Randome hund i bergs-slussar



Vadstena



Lite för svalt.



<3


27e Januari

Jobb från 7-13. tungt att gå upp med skönt när man slutar :) Åkte till syrran direkt efterråt och hämtade upp henne sedan blev det lunch på stan :) Mysigt. Älskar verkligen resturangen inne på filbyter. Grym sallad!

Nu är jag hemma och relaxar lite. Det är faktist ganska skönt att bara va ibland. Senare ikväll kommer Brita och Amanda hit så vi har lite familjemys här - imorgon blir det lite större familjemys när farmor och farfar också dyker upp för att fira pappsi :)

Btw imorgon ska jag köra ZUMBAAAAA. Riktigt taggad för mamma bailade runt här som en galning efter förra gången hon var på det så hoppas det är kul :)



Jag och min söta pojke som jättegärna vill gå in från hagen :)


26e januari

Gillar att jag håller på att skriva december fortfarande. Likaså när vi skirver på papprerna på jobbet så skirver jag alltid 2011. Varför ska man h¨lla på att byta år och månader hela tiden. Onödigt!

Idag har jag och cissi iaf haft mysigt i stallet :) Hon åkte runt lite på hazze också och var väldigt gullig :) Efter det lagade vi lunch. asgod btw jag som hatar att laga mat. Och sedan blev det jobb från 16-20.30. Nu ska jag snart crasha i sängen för jag börjar kl 7 imorgon!!

25e Januari

Kliiiirrrr i kasssan!

Dagen har gått fort fram tills nu. Jobbijobb. Slutade vi ett så nu sitter jag här och lunchar med mig själv. Very fun. Idag har jag absolut inget att göra. Jätte rastlös. Och då har jag ändå jobbat halva dagen. Hemskt det skulle vara att alltid vara edig HELA dagen typ. Blää.

Iallafall. Det var typ det som fanns att skriva. Jag åker väl på att städa nu när jag inte har nått för mig. Men serier är ju faktist liiite roligare.


What doesn´t kill you

What doesn't kill you makes you stronger
Stand a little taller
Doesn't mean I'm lonely when I'm alone
What doesn't kill you makes a fighter
Footsteps even lighter


Seriemys

Ska titta på VD nu. Favvoserien. men det laggar lite så det suger men jag är tålmodig. ett tag tidd iaf.

Ha en fin kväll, imorgon blir det tidig jobbdag. 8-13. PEPP

Nattinatt

24e Januari

Sitter och käkar lunch just nu. Ska snart iväg till jobbet!

Smyckade till mig med nya earcuffen från glitterochbling affären :)





pusshejs

Nöjd med livet.

Allt känns väldigt bra nu. Börjar känna att jag kan leva igen. Skönt att lämna gammal skit bakom sig och gå vidare. Har så underbart fina vänner som betyder jävligt mycket.

Igår var jag med Linnéa på Ikano. Innan jag hookade med henne så röjde jag hööks ännu en gång. Kom därifrån med en assnygg reflexväst som är ILLROSA :D sen ett par svarta ridbyxor och ett par stövlar. Billigt var det också så då blev det ännu roligare!!

Väl inne i ikano gick det vilt till. Fick typ med mig 5 mössor från carlings - PASTELL <3

Efter middag där så drog vi vidare i min silvriga bil och körde hem till Ulle och få en överdos av choklad. Inte för att jag klagar. Det var väldigt mysigt iaf.


hatten på


Tisdag 17e Januari

Spenderade förmiddagen med bästa vännen <3 strosa på stan och sen lunch på "vet inte vad det heter". Asgod sallad så skönt att ha hittat ett ställe jag kan äta på!

Råkade handla ett par skor också - wöppsiii. Men dem var ju så snygga så det hade ju varit riktigt dumt att inte köpa dem.

Jag börjar sakta med säkert vänja mig vid håret. Frissan måste klippt av en decimeter eller nått. Men håret som var långt var ju bara några strån tjockt så känns ändå skönt att det är gjort. Det är så underbart att känna att det inte trasslar ihop sig med en gång också!!



Känns dock lite jobbigt när jag tittar på dem här bilderna. Kommer ta ett tag att få så långt igen.
I-landsproblem!


Vilket klipp!

Gud jesus jag har inget hår kvar.

Klippte mig för första gången på typ 1-2 år :S så det rök en del...men är ganska nöjd ändå även fast det känns jäääääättekort!


RSS 2.0