Mys - Vadstena

Har haft det underbart i helgen med Balen =) och såklart morsdag<3 Älskar dig mami!

Alla bilder ligger på fb orkar inte ladda uppdem här med.

Nu är iallafall studentveckan igång kickad med sjukhustema. Jag är en fin sjuksköterska dårå :P Just nu är jag dock civilklädd efter att5 ha vandrat runt på staden i solen :)

Ikväll blir det ölbrännboll med flket. Miiis

hejsvejs

Ska man lägga sig alla reeedan?

:O

Kanske är bra om man får ordentliget med sömn inatt. Who knows. Finns ändå inte så mycket att göra så kan lika gärna sova. Ska bara leta fram nån väska jag kan ha imorgon bara!

Sov så gott alla söta. Imorgon är en stor dag för oss flesta!
Ha en underbar baldag om jag inte hinner säga det imorgon, det komme rjag ha med min älskade skola!

<3

Fixochtrix

har fixat med lite allt möjligt ikväll. Naglarna är målade, håret är nytvättat och borstat, jordgubbarna är doppade i chokladen, fika krog är packad + filtar. Vi har mackor som ska göras imorgon och lite annat smått och gott :) Ska bli så mysigt. Var inne på smhi nyss och det verkar som vi klarar oss från regnet..kanske.


Ge mig lockar

Allt detta ska vara lockigt imorgon! Grrr



Nu ska jag käka lax, har inte ätit det på aslänge så peppar sönder! Ska äta det med ris och cocossås så fruktansvärt gott.

Pussochhejpåetttag

Bara för att

Eftersom jag är lite uttråkad och därför tar massa kort så ska jag bjuda på några^^




vilka är snyggast tycker ni? haha

Studenten

Sitter här med tårarna rinnandes medans jag försöker lära mig låten vi ska sjunga. Har fastnat för dem sista orden.

Ta emot mig för nu kommer jag. När du ser mig är jag fri.



Hemma i linköping igen

för en kväll iaf.

Imorgon är det bal och det ska bli wounderbart =)

Gled runt i min nya väst idag, gillarn starkt!



mina brills är ganska fina dem med



Pöss

FB contact the world!

Spännande att jag just fick ett pm på fb av en kvinna i New York som vill ha mig som aupair!

Hello,
I am "name"  and i reside in New Staten Island New York, USA.
I saw your profile on Au-pair site but unfortunately i have just deactivated my profile there.
I seek your expertise to be the nanny to my two lovely girls.
I will really appreciate it if you send me an email through my G-mail account "email"

Thank you. I await your response.
"Name"

Synd att dem inte bodde i Minnesota bara :/

En motalasväng

Jag och nisse tog bussen till motala efter en rundvandring i staden Vadstena! Jag köpte en asfin jeansväst på röda korset för en tjugolapp. Nöjd tjej. Hittade även lite stuff i Motala. Et par brills (eftersom mina brokade under mallis-tiden) en supersöt klänning/linne från Vila, ett linne från H&M. Det var nog det. Jag är nöjd iallafall.

Ikväll blir det nog att chilla och försöka kolla OTH men just nu sammarbetar inte sidan med mig riktigt. Ska försöka bli färdig med mitt AuPairbrev också. Kanske lite plugg på det vem vet.

Pussar och Kramar<3


Torsdagschill

Händer inte så mycket här. Har haft 30 minuters matte och sitter nu vid en ledig dator på skolan intryckt i en liten lektionssal^^ Nisse och jag kanske åker till motala senare idag efter att ha trallat lite på studentsånger<3

Ska försöka göra färdigt lite som jag har kvar innan studenten!

Pussipuss

Jobbijobb

Jobb på ICA i sommar =) glad tjej! Ville bara säga det och nu ska jag sova. Har varit duktig och skrivit på min aupair ansökan om man kan kalla det det :P Du får den snart cissan ;)

Godnatt folket
KÄRLEK

Så jävla hett!

Det är en bastu i vårt lilla rum men sjuka angelica fryser så jag får offra mig^^ Tror min hederliga vätakebrist har återvänt så huvudet värker som vanligt. Antar att jag måste klunka vatten nu dårå.

Har haft en väldigt givande skoldag med nada göra. Hade typ en lektion med film sen lite svenska och en redovisning i slutet. Imorgon har vi en 30 minuters lektion sen slutar vi för den dagen. Värda skoldagar! Jaha vad det såhär dagarna var innan studenten? Jag förstår!!!!

Ska laga lite nudlar snart och dricka massor vatten - det rekommenderas i detta väder, särskilt om man först solar lite solarium och sen solar utomhus!

Pusshejs


Vadstena

Är tillbaka i hålan. Mysigt äre. Sitter på rummet med Angiefisen och gör öööh ingening! Är hungrig så funderar på om man ska gå och handla kanske. F¨år se vad som händer.

Ha en mysig kväll folket. 

Busseeeeeen

Ska fixa det sista och sen bli skjutsad till bussen. Tack Angelica för att du uppdaterade mig om läget^^

Tillbaka till Vadstena dårå. Ha det bra Linköping kommer sakna dig.



byee!

Vrf

pallar inte



såhär känner jag för mig själv just nu. Blä

Kommer dö av allt

Fixar med min reseprojekt - rapport samtidigt som jag kollar alla mallis bilder på fb. Är fett emotional :( kommer gråta blod på studenten bara för att alla tårar är slut eller nått. Det blir fint på den vita klänningen?

Försöker packa men vet inte vad jag ska ha med? Vad har man när man bor på internat. Jag kan ju inte ta med täcke och kudde väl, på bussen? Nae det går bort. Mat? Finns det kyl/frys. Okej nudlar kör vi på :S Hjälp.




Tisdagen

Kvällen blev tidig igår, var så trött så jag somnade vid tio typ. Skulle ju upp vid halv 8 för att åka till Kerstin´s hudvård för en ansiktsbehandling (välbehövd)! Jag fick en ganska smärtsam morgon iallafall men vaknade det gjorde jag. Hann inte till skolan innan jag hade slutat alla min lektioner så jag stannar hemma tills ikväll och åker till Vadstena då....för att flytta in på internatet :S man måste ju testa nån gång lixom! Jag är lite orolig för det men jag hoppas jag överlever. Har packat resväskan och hoppas att jag int ebehöver ha med mig så mycket ^^ Åker ju hem på fredag sen BAL.

Lite mer info!

Var ju hos carro imorse för att testa balfrisyrer. Det var underbart, man känner sig så fin hela tiden! Vi testade två olika frisyrer, en uppsatt med håret på sidan och en med lite halvt uppsatt men med håret på ryggen. Vi bestämde först med den förstnämda men efter att ha känns på den lite så kändes den andra mera rätt så jag kör med utsläppt och massa lockar och flätor och pärlor såklart!

Lite bilder.



den första



den andra, typ så vill jag ha det =)

Balen

Underbart! TACK CARRO!



gillar mitt hår <3

Min kärlek!

Min klänning är jättefin på! Den är dock lite lång så var tvungen att ha ganska höga klackar vilket inte är det smidigaste på en bal känner jag. Men mamma ringde en jobbarkompis vars dotter har dansat bal och hon hade en underkjol så ska pröva den imorgon så då kanske jag kan ha min låga klackskor istället. muschimuschi<3

Alla redan?

Ska man börja plugga nu igen, jao måste ju göra sista grejjen, jäkla APU-skit. Plus att jag glömde att göra intervjuerna så atteh? Får väl hitta på lite kanske! hrm. Kommer aldrig orka börja på skiten så jag sätter mig vål i soffan och tittar på tv istället, japp låter som en bra ide´

later!


Fuck no.

Övervåningen ser ut som ett fucking jävla bombnedslag efter att jag bestämt mig för att städa :S dåligt val. Alla flyttkartonger är ute igen och ska snart upp på vinden (det är ju bra) sen ska jag försöka hitta plats åt all kläder som just nu bara ligger i min fåtölj och på sängen. Great! kommer misslyckas totalt men värt ett försök right. Sen kanske man ska damsuga lite också eftersom det inte har hänt på tyå två månader vilket är = myyys.

Efter att allt detta är gjort så ska jag prova balklänning, skor, smycken, pärlor och lite annat. Imorgon ska jag ju på konsultation hos Carro så det blir spunnande!


Myskväll

Har haft en jättemysig kväll med Cissi med massa fika och massa prat :) jag peppar USA till fullo med tjejen<3
Vi satt på steve´s och såg alla valsa runt på gator och torg, nae inte riktigt men typ. Hade iaf jättemysigt och det var asmycket folk ute på stan så det var spännande. Jag sa "thank you" 2 gånger när en servitris typ tog min disk och grejjer. Snacka om att vara fast i träsket^^

Vi hamnade på five tastes för att jag ville ha ost, det fick jag med råge också! Efter det så blev cissi hämtade av alex och jag av syrran. Nu sitter jag och chillar och gör ingenting, det var ett tag sedan man gjorde det asså.

Håller på att för över bilder från mobilen så kanske kan bjuda på en cykelbild från i eftermiddags^^



sjukt glad tjej =) hah

Mot stan

Ska snart hoppa upp på cykeln pch ta mig till malmslätt och sen¨åka lite buss. Ska träffa cissi på stan så ska vi mysa =)





hejs!

Kärlek till Mallorcagänget




Jag är tillbaka på svenskt territorium

ÄNTLIGEN

Nu är jag hemma och allt är frid och fröjd, typ.

Ska få träffa Cissi idag över en fika så jag är lycklig! Har massor att berätta för tjejen om grejjer som hände på Mallis. SHIET. Ska bli skönt att få träffa henne igen efter en hel månad :O


RSS 2.0