Flytt om 18 timmar!

Om 18 timmar åker mamma och jag hemifrån till vadstena för att flytta in i min och angies nya lägenhet :D iihh! Pappa kommer efter jobbet med kärran med alla möbler så det blir bara lite pill och uppiffning innan pappa kommer.

Så jävla lycklig

(hoppas min data kommer nån gång i framtiden också då skulle allt bli lite lättare)

Måndag

Idag åkte mamma och jag till vadstena för att få nycklarna till Angelicas och min lägenhet :D vi träffade angelica, hampe och mamma och pappa vid lägenheten sen så gjorde vi entre i vad som skulle vli vårt hem i ett år framöver. What a feeling!

Jag är aspeppad så det är najs.Efter lägenhetsvisiten så blev det pizza på venezia efter en del rundkörning i vadstena eftersom jag "visste" hur man kom dit...not. menmen efter ett tag hittade vi dit.

Nu sitter jag hemma och ska snart kolla lite OTH as usual.

Nu ska jag prata med farmor :)

Söndag

Inte så mycket att säga om den här dagen.

Föutom att jag numera inte behöver oroa mig för att komma hem helt redlös eftersom jag nu vet att mamma och pappa inte skäms över det :P haha roligaste resan hem från rimforsa med ganska så väldruckna vuxna i baksätet. Dem hade väldigt roligt åt att jag hade varit på sexparty under kvällen så sex var det stora samtalet på vägen hem.

Fejnt!

Detta gjorde ju att jag kunde tracka mina parents hela dagen idag. Gillart

Lördag

Vaknade upp hos Caroline och tog tåget hem till linköping vid 12, kom alltså hem vid 1 och började då måla lite tills klockan blev 3, då hoppade jag in i duschen och drog på mej mina stay-ups, strumpeband och genomskinliga klänning/nattlinne whatever. Därefter tog jag på mig tajts och ett annat linnea över eftersom jag skule på middag med päronens vänner. Hade en vag känsla av at dem int ekulle uppskatta att jag kom klädd som en hora :)

Efter middagen så skjutsade jag de vuxna till rimforsa och tog sedan bilen tillbaka till T1 för sexparty @ linnea :) jag gjorde entre´mitt i allt och kände mej ju bara så het i min dress! Jag stannade där till halv 12 då jag var tvungen att åka tillbaka för att hämta partypinglorna i rimforsa igen. Från sexpartyt fick jag med mej jätte söta snoppbadbomber som jag nu äntligen kan använda eftersom jag har ett badkar i vadstena :D glad tjej!

Bilder från kvällen



Irina och Helena kände sig hemma i sina outfits



the householder



porrbaby



mums dårå



ojoj barnförbjudet



intressant huh?



tack för en grymt värd kväll :)

Fredagen

Ursäkta att jag är så seg men har haft massor att göra men nu ska jag skriva om min helg :)

I Fredags så målade jag först lite utomhus och sen när klockan blev cirkus 5 så fick jag skjuts till vikingstad och tog det kära tåget som stod och väntade :) Kom till norrköping vid 6 och så hämtade marie mej på stationen och sen så gick vi hem till Caroline som skulle ha lite förfest innan det blev utgång :)

Runt tolv, ett nån gång så gick Linnea, Anna och jag till palace och sen blev det dans hela natten lång. Hade dock velat gå dit lite tidigare för jag hade kunnat stanna där hur länge som helst. Antar att det berodde på den unge mannen jag dansade med :) gaah!

Vid tre så gick vi hem till caroline där 4 slitna tjejer kraschade, efter att ha ätit kalla mat och fått glass insmetat i ansiktet :P

Bilder från kvällen















Många saker jag hade velat göra annorlunda den kvällen, tillexempel ta ett visst mobil nummer, man lär så länge man lever i guess

Shopping con Linnea

Igår blev det shopping på ikano med linnea :) med hjälp av hennes bil och mitt körkort så gick det prima även fast det regnade! Påvägen hem så stannade vi utanför jesper och pratade lite med honom, saknar grabben :( När vi väl kom hem så gjorde vi mat och käkade massor och sen väntade vi på Elias tills han kom dit och då tryckte vi in min cykel i den lilla golfen och körde till malmslätt och därifrån cyklade jag hem :) mycket lyckad eftermiddag/kväll.

Dankebitte.

Vi shoppade ju lite till linnea sexparty och jag kommer nog garanterat var den mest lättklädda?



jaa det finns en LITEN risk att folk kommer skämmas, men who cares?

Dannikväll <3

Cyklade ner till stan för att träffa storvärvaren Danni :) när jag kom stod och och försökte väva lite peps till sin MI grej :P jätte duktig tjej ;) Vi gick iaf och tog en milkshake typ (mjölk med is som danni så bra förklarade) gott var det iaf. Jätte kul att prata med dej vännen. Vi gick till trädgården efter "fikan" och satt bara och chillade och tog igen förlorad tid, sen när det blev lite kallt så tog vi cyklarna till golfbanan där hon åkte mot lambotown och jag till m-slätt :) när jag kom hem så var fortfarande farmor och farfar där så satt och myste lite med dem och mamma och pappa på altanen tills dom åkte så nu ska jag väl ha OTH maraton igen. Love it!

Jag har köpt 5:e boxen nu och försöker hitta 6:e och kanske 7:e om den finns :P nån som vet var man kan köpa dem????

Kissandgoodnight

you´re the only one

Jag sitter och tänker hur jag vill förändra mej och hur jag ska börja mitt "nya liv" och massa annan bullshit men jag är ju egentligen ganska patetisk som torr att jag kommer kunna trolla fram min dröm värd. Jag har typ insett det nu så det är ju bra det iallafall. Nu är bara den svåra biten kvar, nu måste jag verkligen göra allt jag tänker att jag ska göra och jag vet inte om jag är stark nog att göra det bara....det är väl sånt som märks antar jag.

Önska mej lycka till nu så får vi se om jag överlever....

Utflyttning

Jao :)

Eftersom det är så fint väder så ska vi flyta ut alla möbler vi har på vinden och alla andra ställen ut till verkstaden :) kommer vara helt fullt där menmen :) Det är det enda jag har planerat today :)


Måste säga GRATTIS till Linnea Hanson som fyller 18år Idag också :)

Pusshej

It raining men

Kul väder vi har aight?

Nerrå det är väl lite mysigt med regn, man kan typ inte göra annat än sitta hemma och kolla film eller läsa typ. OM man inte heter Stendahl i efternamn vill säga. Neej för då kan man gå ut och måla bräder som pappa sedan kan spika upp så vår carport blir färdig anytime soon :) menmen jag står ju under tak så jag överlever nog.


And once again, jag peppar sönder för egen lägenhet!


Kissandgoodbye!

Living life?

Jag har helt fastnat i ett liv som är totalt annorlunda än mitt. Ett påhittat liv. Det låter väl kul? Jag vill bara leva likadant som dem, alltid vara omringad av vänner som kommer hem till en helt plötsligt. Är det bara på film sådant händer?

Jag vet att den ända som kan förändra det här är jag....men jag vet inte om jag vågar

Trapped at home

Sitter och plöjer OTH boxen :) myys

Jag vill träffa Linnea idag men måste stanna hemma för att min dator kanske kommer och om ingen är hemma då åker den tillbaka till Holland så det skulle vara lite trist :/ Mamma och pappa är ute och åker med MC:n, är påväg till visingsö right now. Syrran ska snart dra iväg och jobba så jag får huset all by myself. Kommer väl bara titta OTH, äta choklad och kanske bada lite.

menmen har inte mycket mer att skriva så...vi hörs!

saknar...

saknar angelica jätte mycket :( hade tänkt åka upp till henne i sthlm innan hon kom hem men det hinns nog inte :(
Jag får tänka positivt istället, du kommer ju hem snart, typ iaf

<3

!

Jag rekomenderar inte unga friska kvinnor att måla typ 60 plank och sedan bära dem till en släpkärra för att sedan (när dem torkat) bära ner dem och lägga dem i prydliga högar. Jag kan meddela er som känner er frestade att detta kommer medföra ryggskott och jag sitter med nu! Seriöst jag kan inte röra mig för det är som en kniv spetsar mig i svanken varje gång. Inte kul.

Jag kommer väl inte komma härifrån eftersom jag inte kan resa mej från stolen....:'(

Hjälp


Harry Potter

Var på bio idag med mamma, syrran och Brita :) Harry Potter blev det, den var fiktist inte lika bra som jag trott menmen sevärd iaf :) träffade Irina och Johan också, trevligt dem tyckte vi var konstiga som kollade på bio mitt på dagen :P haha


Nu ska jag fortsätta kolla på OTH som linnea fick mej att börja titta på igen :)

Ska bara kolla upp hur leveransen av min data går sen måste syrran ha datan :P


Puss och gonatt <3

Nu är den beställd!

Nu har pappa beställt en DELL INSPIRON åt mig :) Tack

Den verkar fett najs så jag väntar bara på att den ska komma hem och får sitta vid syrrans data tills dess :)

Nu ska jag käka frukost

Later!

ny data :D

Nu har pappa pratat med våran datanisse och han säger att vi hade fått upp dödens ruta (blå bild med vit text) så nu håler jag på att kolla efter en ny från dell :) någon som har tips på nån bra?

Måste käka återkommer kanske senare ikväll!

Love ya all <3

Okej, jag suger men jag har en ursäkt....

Det är faktist inte mitt fel att jag uppdaterar så sjukt dåligt. Min dator har dött totalt så den brinner typ upp snart :S men pappa sa att jag får en ny om den här inte går att fixa så det är ju lite positivt :)

Nu sitter jag iallafall och leker med syrrans data medans hon sover...hon ska upp och jobba astidigt tror jag så det är ju skönt för mej. Nu har jag laddat in massa bilder från mobilen och från kameran så kommer en bildbomb med massa bilder från måleriet, allt regn och partyt :)



Mamma innan vi skulle ut och hinka vatten från poolen för den var översvämmad, jag gillar att hon har en sån power...



och jag dårå, i pappas fina arbetsskjorta :)



Målar bruden



Mitt lilla målar palce



tänkt inte ens tanken.



jag sörjer att mamma började använda den här tröjan som målartröja, när jag hittade den var den ju full med färg...damn what a misstake!



high up



jarrå jag är ganska so cool.hah


På lördagen blev det party :)






träffade kristin som jag inte träffat på typ 1 eller 2 år. Och sen träffade jag Sofia och Andy. Och såklart cissi som höll i festen <3 sjukt najs att träffa dem igen iaf :)



värdarna för kvällen :) Cissan och Krissan. Grym kväll!



jag hade ju även gjort mina nails dårå men dem rök ju dagen efter när jag målade igen...

Nu ska jag flytta runt massa bilder till den portabla hårdisken. Det är sjukt kul :D tur att man är lättunderhållen.

Kiss and Goodnight <3

Bad update aight?

sorry för dålig update men har jobbat hemma massor och är ganska så jätte trött på att måla nu...har typ tre sidor kvar på huset och sen all panel som ska sättas på containern. Nu är det bara vänta på att pappa ska komma hem från jobbet så han kan spika upp hela panelen.

BTW så är jag sjukt pepp på cissis 18års fest. Det har varit höjdpunkten i veckan :)

Nu ska jag läsa igen, har börjat med tredje boken i serien av stieg larsson, nu är det luftslottet som sprängdes som gäller.

Later!

IKEA rus

Har plöjt IKEA idag med mother dear <3 har hittat det mesta som behövs för att flytta. de e najs.

När vi kom hem så hjälpte hon mej att sy lite shit till soffan så nu kommer vi ha glammigaste soffan i vassna, haha nerrå men snygg ären iaf :) Har även gått och checkat av vad vi har på alla våra vindar så nu har jag kolla på läget!

Gillar faktist vädret lite med, det är mysigt att sitta på altanen och plöja "flickan som lekte med elden" grrr bäst :D dock flagnar brännan så hoppas på lite sol innan lördfag så man kan vara så sommarfräsch som önskas på cissis party. Kommer bli dönajs!

Så som alla redan räknat ut kommer jag alltså plöja boken right now so..

LATER!

Helgen..

Fredag:
Underhöll mej med något jag inte alls kommer ihåg, läste och solade nog lite, och badade såklart. På kvällen kommer jag iaf ihåg vad jag gjorde. Jag träffade angelica <3 hade inte träffat henne på aslänge eftersom hon var på p&l. Men det avr skönt att träffa henne iaf :) vi grillade hemma hos henne och sen gick vi och badade. Jag vågade mej i vattnet! Prestation evelina!


<3

Lördag:
Upp tidigt ( vid 9) och sedan köra upp till omberg i bilen som var fullpackad med grillsaker som mamma, pappa och mcgänget skulle ha. Det finns inget bättre än att glida på motorväg i 120, eller om man får glida fortare så kan det ju bli bättre menmen olaglig ska man inte va. Kom upp till omber och satte mej där och läste lite tills alla motorcyklar kom. Då startade pappa grillen och stekte korv.



efter korven så åkte vi till vadstena och kökade glass :) sen fick jag åka hem så satte cd:n på högsta volym och bara njöt. Fan vilken känsla.

När mamma och pappa också kom hem så satte vi igång med måleriet. Massor som ska målas menmen måste ju börja någonstans...


Söndag

Idag har jag målat från klockan 10 till halv 8 innan jag började gick jag en promenad, uppfriskande kallas det tror jag :)



Nu ska vi äta sen ska jag nog sätta mej och plöja "flickan som lekte med elden"

Pusshello


Tjejsnack

Idag har jag avrit på stan med cissi lite och hon hittade en jättesöt klänning och jag hittade ett linne och en bh :) När värmen övervann oss så satte vi oss i skuggan och käkade lite glass och fick plötsligt syn på anna :) har typ inte pratat med henne på 2 år eller nått så det var kul att catcha up lite :) HOn ska ju spela SM i polo imorron så kom dit och titta!

Efter att ha begrundat om vi skulle åka någonstans för att bada eftersom jag hade bilen så kom vi fram till att vi kunde åka hem till mej eftersom jag har en lite pool som är helt okej plus att man lätt kan få mat där :P PÅ vägen hem så får vi sms och det slutar med att linnea följer med hem och lekte med oss i poolen. Det bidde lite tjejsnack också vilket är mycket intressant!

Nu har dem precis åkt så jag sitter och chillar och funderar på vad som händer ikväll?

BOKAT

Imorse drog jag, syrran och mamma såklart ner till apollo för att koplla resa och det slutade med att vi bokade en resa till bulgarien den 22 augusti :D så lycklig. Den kostade 6 tusen och då var det all inclusive. Gaah kan inte bli bättre! Ska bli så grymt att bara hänga med syrran och festa med henne (som inte händer så ofta) och att bara få komma bort lite.

Det kan bara inte bli bättre

Tips!

Juste måste ju berätta att min sötnos var och hälsade på mej när jag sålde jordgubbar :) hihi jag vet vad han heter i förnamn men måste ta reda på efternamnet bara. Killen är fan råhet. Plus att kille nr 2 också var där. Sälj jordgubbar och du får garanterat se många syggingar ;)

Jordgubbar as work

Har jobbat hela dan idag, från 9 till19, ganska jobbigt eftersom det avr så äckligt varmt. Menmen pengar får man ju iaf :) Har sålt typ 17 backar med 15 lådor jordgubab ri varje så jag är är duktig försäljare tycker jag :) haha



Gott!




den där lille killen på bilden stod och käkade en marabou nonstop chokladkaka och jag ville så järna ha en bit så jag frågade om han ville byta en bit mot en jordgubbe och han gick med på det :) grattis till mej. Haha han var ju så söt!

Nu blire film sedan sex education, spännande!

later!

Bulgarien!

Gaaaaaah!

Jag och syrran håller på att kolla resor till olika place, det blir antagligen bulgarien. Första veckan när skolan börjar drar vi. Peppa :D


RSS 2.0