31e januari

Sitter på min lilla pall i stallet och tittat på när hazze skos! Väldigt spännande! Imorse sov jag längre än på väldigt länge! Erik gick upp vid halv nio och åkte till skolan och jag somnade om och snoozade till typ elva! Väldigt trevligt!

Han med en halvtimme i ridhuset innan hovis kom. När vi är klara här ska jag hem och pussa på min pojk.


30e Januari

Sitter här på W4U i min mysdress, alla frågar om jag inte fått av mig pjamasen än. Konstiga människor!
 
Ska försöka hitta några roliga jobb idag, hoppas på tre speciella som jag är intresserad av!
 
När jag slutat här ska jag hem till Erik och äta lunch och sova om han får bestämma, han är inte så inkörd på tidiga mornar direkt. Sen är det stalet, gymmet, matlagning, plugg, osv som gäller!
 
Pusspuss
 
 

29e januari

Ligger i sängen med en snoozande Erik bredvid, han är fruktansvärt seg om mornarna! Vi får se vad vi hittar på denna dag, men jag ska ju till stallet och Erik ska nog träna iaf, men först vill jag nog gå på stan och handla lite med presentkorten jag fick!!

Puss


Ny vecka

Veckan börjar med workforyou här på förmiddagen fram till halv ett, då ska jag hem och byta om till hästkläder och mysa med hazze, tror det blir en tur på fältet idag :)

Sen när jag är klar där tar jag svängen förbi Liu och hämtar upp Erik :) sedan är dagen oplanerad!

Puss


28e januari

Grattis till min kära far! Han får nog jobba långdag såhär på sin födelsedag men det klarar han nog :) mamma lagar säkert nån storslagen middag till honomikväll :)


Soffmys

Sitter i soffan och kollar på en bra film om bin Ladin! Har pratat med syrran och Erik i telefon också nu på lvällskvisten :) saknar mitt <3 men får ju träffa honom imorgon :)

Tog en promenad förut också, till hemmakväll haha ett kilo godis blev resultatet, wöps.

Imorgon är det wfy på förmiddagen sen stallet efter det :)

Pusspuss


27e januari

Sitter i stallet och väntar på att klockan ska röra sig framåt en kvart för då ska jag åka till farfar och hälsa på med mamma och pappa!

Här i stallet har det gått bra! Red i ridhuset med hazzeplutt och hoppade lite studs och jobbade med lite förflyttningar! Duktig pojk, lite motvillig i början dock men det gav med sig :)

Har ju kommit en ny häst också som är en hazze lookalike


Släktfirande

Nu gick precis familjen, vi har haft jättemysigt :) är väldigt trött dock men får se om jag ska ge mig ut och gå en sväng kanske eller om jag och chokladen stannar hemma :)

Fick massa fina saker också, ett styrkbräde, tvättställ, proteinpulver, parfym, en fin prydnadssak och en lampa till sovrummet!

Ha en fin kväll !


26e januari

Sitter helt avliden i soffan och väntar på att släkten ska komma! Blev hårt igår och det känns idag men skyll dig själv evvsipevvsi! Ska bli mysigt att vara med släkten och få äta lite mat och så iaf :)

Hade superkul igår iaf med mina fina vänner! Tusen tack för att ni finns. <3

Har bara en bild Erik och jag tog innan alla kom med tycker den är fin :)


Gumma

Planen är att gymma ikvällmed mr biff! Han sitter just nu och pluggar hårt, duktig som han är :)

Jag är faktiskt sugen på att träna lite men har verkligen ingen lust att lägga 400 spänn i månaden och binda mig ett år, känns lite jobbigt!

Menmen vi får testa idag iaf :)

Puss på er!


24e januari

Hemsk natt inatt. Erik skulle tvunget sova med fönstret öppet då han dör lite om han inte får frisk luft, detta resulterade i två förfrusna blommor och en köldskadad evelina.

Åkte till stallet vid halv nio och frös lite till! Men det var fruktansvärt fint väder så det var mysigt :)


23e januari

Dagen började perfekt när pappa kom och skruvade upp hyllor hos mig! Väldigt fint blev det :) åkte till stallet och red i ridhuset på en väldans ovillig hazard! Kom hem runt halv två och då stod lunchen serverad av herr nöjd :) min fina pojk <3

Efter det har vi suttit i soffan och haft alldeles för djupa konversationer!

Nu sover lilleman i mitt knä, blev nog lite för mycket tankar där ett tag!

Ta hand om er!


22e januari

Började dagen med långpromenad runt ån med Hannah ! Vet inte riktigt hur långt det är men tog en timme iaf :)

Sedan tog vi bilen till tornby och evelina handlade hyllor och Hannah suktade mest efter allt :p

Vid ett åkte jag till stallet och hade en underbar tur på fältet med hazzeplutt


Kvällsmys med filten

Sitter nerkrupen under mina filtar just nu, när jag kom hem från stallet var jag genomfrusen. Jag och Elin tog en tur runt fältet med våra fläckiga äpplen!

Ska nog snart sova för är ganska trött, gillar ju dock inte att sova alone men imorgon är det slut med det för några dagar förhoppningsvis!

Ser fram emot att träffa Hannah också, finally!

Nu säger jag godnatt!
Puss


Say whaaaat?


21e Januari

Sitter på workforyou och har lite rast. Har faktist varit väldigt produktiv idag och sökt några jobb som verkat intressanta! Får se om det ger nån utdelning or not.
 
Erik kom till mig igårkväll så vi fick en hel natt tillsammans. Vilken lyx! Han skulle ju på sitt upprop nu vid ett och sen skriva kontrakt och sen hem så ser honom nog inte mer idag. När jag slutat här ska jag åka till stallet och mysa med min andra pojk. Får se om jag kan hitta nån som kan hjälpa mig med honom så han får den uppmärksamhet han förtjänar. Börjar könna mig lite stressad av att det är så dåligt utbud av medryttare :/ lite jobbigt!
 
 

Drömmar

Den här natten har jag nog drömt det konstigaste någonsin, det var teater, mord, atombomber, en uppsprättad evelina, hazard som betedde sig som en sagohäst och galopperade utan sadel eller träns med mig på och lyssnade på minsta lilla hjälp. Väldigt intressant!

Nu har jag vaknat iaf och ska snart åka till den äkta hazard ;)

Sedan blir det jobb hela kvällen igen!!

Puss


Frostig polle


19e Januari

Heeeeeeej!
 
Idag har varit en fullspäckad dag. Erik kom och skrämde mig mitt i natten genom att stå över mig haha. Lite lätt läskigt men väldigt mysigt när jag insåg att han inte skulle strypa mig.
 
Han hängde med till stallet sen på morgonen och gick bredvid medan jag satt på hazze och förfrös allt som kroppen består av. Sedan skyndade vi hem till mamma och pappa och käkade tacos innan vi hetsade vidare och jag åkte till jobbet och han till XXL. Jobbet gick superfort, var massor att göra hela tiden och från att becca och jag började ta våra raster till att jag fick gå hem gick det i superspeed.
 
Kom precis hem nu och har fixat lite kvällsmat, knäcke med ost och paprika. Youghurt och juice. Mumma! 
Sitter och tittar på Killers, världens roligaste film typ.
 
Pöösss!

Vintage

Har spenderat eftermiddagen hos mamma och pappa. Pappa hjälpte mig hämta bordet jag köpte på blocket och sedan har jag slipat och målat det. Och på kvällen lyxade vi till det med tacos :) mummi!


18e Januari

Sitter hemma men ska snart åka till stallet för att träffa en tjej som ska provrida Hazard. Hoppas dem klickar :)
 
Spenderade tre timmar av min kväll igår i telefon med Erik. Det bästa näst efter att ha honom hos mig :) Får se när vi ses nästa gång, jag jobbar ju nu framöver så blir lite tricky men förhoppningsvis saknar han mig så mycket så han kommer och myser med mig snart ändå :)
 
Pusspuss

17e Januari

Kom precis hem nu till min mysiga lägenhet som bara blir finare och finare för varje dag! Skulle jobbat till 21.30 men den tiden snobbe beccson :p det stod att båda skulle jobba kvällen med Annette hade nog skrivit fel på mig så jag fick sluta en timme tidigare. Vilket inte var alldeles för smärtsamt som tur var!
 
Innan jobbet var jag i stallet och bråkade med Hazzeplutt. Han VÄGRADE göra allt jag sa men efter att jag varit lika envis som han i en halvtimme gav han upp och gick så fint så!
 
Innan stallet var jag och åt frukost med min saknade Cissi :) Var brutalt länge sedan vi sågs så det var jättemysigt. Och de där sconesen är fan gudomliga!
 
Adioso

Ut och äta på la uva


Second hand

Ska iväg med Erik och Emma på second hand runda nu. Eller när Erik nördat klart vid datorn vill säga. Ska inte köpa nått tror jag inte men man kan ju alltid fynda ;)


16e januari

Sitter i soffan hos Erik och tittar på tv! Han är hos sin jobbcoach nu och gör något ogivande :p får se vad vi hittar på när han kommer hem :) kanske hinner träffa Johanna idag om hon inte jobbar också!


15e januari

Grattis till lilla mig!

Vaknade med min lilla sockertopp som ordnade frukost till mig :) sedan har vi bars myst hela dagen, drog iväg på slirrunda med gamla Bettan! Hon levererade bra tanten!!

Sen lagade vi mat och sen dog vi totalt!

Nu är min födelsedag slut men jag är lika glad ändå. Får ju somna med ansiktet inborrat i min pojkes nacke <3


Galopp runt fältet i snön!

Det var vad Hazard och jag underhöll oss själva med på morgonkvisten. Åkte dit vid halv 9 så red iväg runt halv tio. Han var glad och framåt vilket alltid är lika trevligt. Jag tackar återigen min supersadel när Hazze hörde en elefant i skogen och flög 50 meter in på fältet. Menmen bra gick det, upptäckte dock att det var väldigt halt och att broddarna inte hjälper särskilt mycket just nu. Tog det ganska lugnt sista biten för ville inte riskera att han går omkull.
 
Han kommer få vila två dagar nu när jag åker til norrköping och är där till på torsdag. Det är han säkerligen väldigt nöjd över!
 

14e Januari

SItter på workforyou och känner mig relativt uppgiven. HAr ringt till ett tjugotal ställen och alla sa samma sak vilket var lite tråkigt. Så när jag fick reda på hur det var vill/kan jag inte jobba där tyvärr.
 
Har försökt hitta jobb att söka nu men har verkligen redan sökt allt. Känns lite segt för vet inte riktigt hur jag ska gå vidare.
 
Längtar tills jag slutar då jag får åka till min fina bästa pojkvän och bara va.
 
Ciao!

Lugn Söndag

Det har varit en riktigt skön dag idag. Bara tagit det lugnt och pillat och plockat med diverse. Åkte till stallet vid tre tiden och myste där till sex. Hazard var underbar i ridningen idag, verkligen fantastiskt duktigt. Man märker att efter 45 min typ så lossnar det mesta och han är en superhäst att rida! Tror inte många tror det men han har verkligen kapacitet för mycket och är väldigt duktig!
 
Åkte förbi hemma hos mamma och pappa och snodde med lite ägg sedan åkte jag hem. Tog en lååång varm dusch och sedan ringde Erik. När vi lagt på så kollade jag ponnyakuten, sjukt interssant program verkligen! Sen har det bara gått utför med lussekatter, choklad, godisfiskar osv. Måste göra en förändring verkligen!
 
Kommer nog lägga mig ganska snart eftersom jag ska upp tidigt till stallet och rida innan jag ska på workforyou vid halv ett!
 
Godnatt på er!
Puss

Min lägenhet

Har ju aldrig lagt upp så mycket bilder på min lägenhet men här kommer ett gäng!


Inredning

Mamma och pappa kom förbi vid elva och hjälpte nig sätta upp hyllorna. Såhär blev det!


Myskväll med Emilie

Hade en asmysig kväll med Emilie igår. Var alltför länge sedan jag träffade henne kände jag! Vi pratade om ALLT iaf så nu har jag stenkoll på vad som händer :p
 
Jag blev astrött runt tolv, Emilie var inte riktigt lika trött :p haha. Jag somnade iaf och Emilie försvann någon gång under natten. Om hon inte ligger kvar här bakom soffan eller nått vill säga!
 
Puss!

13e Januari

Sitter och äter frukost och tittar på biggest looser. Passande i know. Pappa kommer snart hit och ska hjälpa mig sätta upp hyllorna jag köpte för nån vecka sedan på IKEA. Kommer bli skönt med lite inredningsdetaljer. Fick några tidiga födelsedagspresenter av mamma igår också så dem ska upp. Ska åka förbi blomsterlandet eller plantagen innan stallet och köpa fina krukor!
 
 

Nyslingad

Av Ida Hjort


11e januari

Sitter i stolen hos Ida just nu och ska slinga till håret ännu lite mer! Blir nog ganska blond ;)

Senare idag ska Erik och jag till boxholm och hämta min bebisbil! Saknar den! Hoppas den håller ett tag till haha

Pusspuss


Workforyou

SItter på workforyou nu men slutar om en halvtimme. Var som sagt jättelänge sedan jag var här men det var som vanligt :p Hittade inga jobb, väntar ju på svar från min kontakt jag har. Hoppas på det jobbet verkligen!
 
När jag slutat ska jag hem, borde verkligen äta men lite oklart om jag hinner. Kanske får till nån sallad iaf innan jag åker till stallet för att mysa med min sötispojke. Hoppas vi kan rida ut idag! Var jättelänge sedan vi gjorde det, ganska tydligt att han behöver få sträcka ut lite så som han betedde sig i tisdags! Tror jag sträckte mig i sidan av magen när han busade för har fruktansvärt ont där nu, kan inte skratta!
 
Ikväll kommer Erik tillbaka till mig och sover hos mig innan hans intervju imorgon. Jag bokade in tid hos Ida igen för att fixa lite mer med håret då :)
 
Pusspuss

Målarpojken


10e januari

Igårkväll var vi hemma hos Nicke och spelade vem vill bli miljonär. Alldeles för svårt för oss haha

Kom hem vid halv elva tror jag och då låg Erik och jag och pratade om livet. Sen somnade vi nöjda över vårt dagsverk i köket!

Just nu är Erik på låtsas intervju inför imorgon, får se om han hinner hem innan jag måste ta tåget hem för att gå på workforyou. Länge sedan jag var där nu!

Pusspuss


Målartjej


9e januari

Sitter i röda pärlan påväg till Norrköping! Vi ska måla hans kök till vitt. Finally! Kommer bli väldigt mycket fräschare !

Igår fixade jag håret hos Ida och sen åkte jag och Erik till stallet och red. Han fick se den överdrivet glada hazze men vågade ändå sitta upp och åka lite häst :)

På kvällen myste vi med middag på kniv&gaffel med lite tapasliknande rätter. Mummit

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/881168/images/2013/pic_50ed459dddf2b30b613ad8e1.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/881168/images/2013/pic_50ed459dddf2b30b613ad8e1.jpg" class="image">


7e januari

Ska precis börja jobba, kortpass idag på fyra timmar vilket är skönt då jag har min babe hemma som väntar på mig :) vi shoppade skor åt honom idag. Finally. Kände att jag tvingade honom lite halvt men det är ju för hans eget bästa ^^ billigt blev det iaf tack vare skopunkten. Och jag råkade visst få hem ett par till mig också...


6e januari

Sitter på jobbet och kastar i mig mat som alltid på söndagar. Idag gick frysarna sönder så det var ju väldigt obra!!

När jag slutat vid tre ska jag köra till stallet och snabbmocka, sen ska jag till min älskade farfar som ligger på sjukhuset. Ska krama massor på honom så han blir bättre!!

Och efter det ska jag äntligen få träffa min kärlek.

Ha det bra
Pusspuss


Värre blir det

Såklart ska internet och tvn sluta funka också! Vad är det för stil egentligen?! Fattar nada.


Low

Där kom dippen. Har varit glad och känt mig positiv men nu är jag bara för trött och saknar Erik.


RSS 2.0