Freak.

Är man normal när man sitter och tittar på olika klipp från IDOL eller? ehmehmehmehm??

Måste iaf tipsa om dels

calles - jag är så ensam klipp
och
Rabih och Erik när erik bryter ihop och går in i väggen.

Sötaste killarna. Mjau

CELL



Nu har jag äntligen läst ut min feta 500 sidors engelska bok :) creds till mej. Sitter och skriver recension nu. Pepp.

Kärlek.



min katt gråter.



bebis <3

Cissan :]

Hängde med cissi idag :] Roligaste dagen på länge :D hah

Vi tog en fika och pratade om allt och inget! Under tiden satt vi och spanade in NetonNet bilarna som stod på storatorget, och killarna som hörde till...vi bestämde oss för att ta en åktur och fick en heting på köpet. Charmigaste killen någonsin asså! GULL.

Såg till att vi fick åka med honom hem också. grr säger evelina.



Nu är mamma och pappa hemma :] Familjemys blire väll ikväll dårå

Pöss!

Pannkaka

Sitter hemma hos farmor och farfar och ska snart äta pannakor :] finns det nått bättre än att bli ompysslad av dem bästa? Nae inte direkt.

Hade en jätte mysig kväll här igr med lite tennis tittande :D

Nån gång under dagen ska jag in till stan och träffa cissi, får se när hon vaknar :P

Ikväll kommer mamma och pappa hem också så får mysa lite med dem :)



jag vill ha julafton :]

Going going gone

Nu åker jag till Farmor och Farfar :]

Mina räddande änglar!

Puss<3

FF

Wiiiiie


Jag har FF imorgon :] fett bra. Okej nu ska jag förklara, jag älskar ju mina små förkortningar!

Imorgon kväll har jag föräldrarfritt (inklusive att syrran är borta) så då åker jag till Farmor och Farfar (FF) höhö min humor äger hårt och länge.

På dagen imorgon ska jag nog kratta löv och glida runt på gräsklipparen!

Byebye

Bal

Lycklig så lycklig efter en dag med angelica. The fact att jag hittade min balkllänning gjorde ju det hela lite bättre också. Underbart. Nu ska jag bara hitta en kavaljer också....hrm.

Lite love till bebis också <3

Jag är glad

 ska få träffa Linnea imorrgon :]



hoppas på att träffa Angelica på onsdag också :]

hemma

nu är jag hemma efter ett fett träningspass, avslutade det med lite bilkörande och en chokladboll :] gotti!

Nu ska jag komma på vad jag ska äta sen ska syrran och jag chilla lite.

Ciao

Matteeee

Sitter och pluggar matte non stop. har ätit samtidigt och gjort det mesta. Nu har jag bara 7 sidor kvar sen ligger jag i fas igen, wihuu.

Ska snart iväg och träna med syrran! Aslänge sen jag körde ett riktigt friskispass så jag ska skrika av smärta så mycket ska jag ta i. ojoj vilken lögn.

hejsvejs

Misshandel

Jaa nu vart ni allt lite intresserade va?! Haha eller inte..

nae jag har inte blivit misshandlad utan det är alla träd som finns på vår trädgård som har fått sig en omgång. I Lördags så städade jag hela vår trädgård på löv. Asduktig var jag, sen dagen efter när jag tittar ut är det precis lika jävla mycket löv som det var innan jag rensade upp. Hur jävla bra kändes det då???? Piss!

Så efter att jag käkat frukost så gick jag ut med en kratta och misshandlade träden tills dem darrade :] nu är det massa löv på marken och bara lite kvar på träden. Nån gång i veckan ska jag rensa ännu en gång och då ska det vara sista gången!




<3





jag behöver lite kärlek

...

vad kan jag säga?

jag orkar inte

Överför

Sitter och överför massa musik till ett annat minne så jag kan använda det här minnet till något vettigt=skolarbete. kul vavavava??? skitroligt.

UpDate

okej hade tänkt uppdatera när jag kom hem från skjutsningen men var för trött.

00.55 åkte jag till M-slätt där jag hämtade fulla vuxna.
01.15 lämnade jag av mamma och pappa utanför huset så fick dem vandra hem, jag fortsatte till Rimforsa för att lämna av Jörgen och Malin. Mycket intressant resa måste jag säga :] alltid lika kul att skjutsa dem!
01.50 Lämnade jag av Malin, Jörgen vill dock följa med hem, för han som han så fint formulerade det "skulle ju sova i Mickes säng jueeee". Sweet eller vad. Men malin sa till honom att han skulle stanna hemma. Så jag fick åka hem aldeles ensam, vilket iuförsej var tanken.
02.20 var jag i Vikärr igen och livrädd i mörkret.

02.40 sov jag gott.

Löördag

Har just rensat upp vartenda löv som legat på våran gresmatta :] duktigt, eller aah jag åkte på fräsklipparn med uppsamlaren bakom (A) JÄTTEJOBBIGT

Iallafall det tog 4 timmar så lite effort har jag ju laggt ner.

Ikväll ska jag skjutsa mamma och pappa och deras 2 friends till ljungspro så ska de bugga loss?! sen ska jag hämta dem vid typ halv 2 igen i natt och skjutsa hemm vännerna till deras bostad och sen får jag chillar sängen dårå. Kulkväll, ganska så jag får ju köra bil lixom!

Ciao!

det känns inte rätt någonstans

det känns jättefel att jag inte kan skrika frågor till Angelica helt randome. Jag har blivit så van vid att hon alltid är där och att jag typ alltid har någon i närheten på kvällarna och typ alltid när jag är hemma. Nu ska den här känslan visst följa med mej i 9 dagar typ, tills skolan börjar igen. Det känns jätte kul.

Saknar dej.

Fredagsmys.

sitter och tittar på IDOL just nu, väntar på lille Rabih, wöhhöw på han lirre.

myste lite med missen min innan maten







bebis <3

jag fick även veta att jag kommer bli tvingad att sova ensam här två nätter om ingen räddar mej? Annars åker jag hem till Farmor och Farfar och sover där.

Vänner?

Nu har jag kommit hem till Linköping igen, kommer vara hemma typ 9 dagar.

Vänner som bor i linköping hör av er är ni snälla? Uppskattar att  träffa dem som vill träffa mig.



puss babe!

18 timmar kvar...

Nu är det bara 18 timmar kvar toills jag får åka hem till familjen <3 mysigt, saknar dem jättemycket faktist :( Ska bli skönt att få vara ledig en vecka nu!

Angelica och jag har precis tittat på män som hatar kvinnor, fett ägd film, nu vill jag verkligen se tvåa :] Hoppas att mamma köper den när den kommer ut!

Angelica och jag ska nog snart laga mat, hon är och handlar i mina kläder så om ni tror ni ser mej så finns det risk att hon är blond istället.

Nu ska jag fortsätta titta på NCIS

Later!

Hålltimmar är kul...eller?

Hela våran skoldag har bestått av 1½ halv timma tyska, hål i 20 min 1½ timma svenska, lunch, 1½timma psykologi, hål i 50 min sen lektion som alla dissade typ (A) så min dag har varit ganska cill faktist, slutade ju vid 2 så. Men baksidan av det är ju att jag måste lära mig allt tills på fredag och ärligt talat så är inte det så lockande. Men med choklad är allt möjligt right?!

Angelica drog just iväg som ett spöke så jag hänger ensam i lägenheten och väntar på täningen :)

Längtar tills på fredag asmkt, vill träffa Pappa, Mamma och syrran <3


Blötapussarfrånmej

buhu

sitter och snörvlar till extreme home makover, fett hemskt. Dt blir ju så jävla dramatiskt när det handlar om militärer.

Har just etit burgare så är jättemätt nu och slaggar sönder i soffan. Ska träna snart om typ 3 timmar. Tills dess blire väll plögg i guess.

Ciao

Finbesök

Idag kommer min syster och sover hemma hos mej :) Hon har praktik på motalas sjukhus så istället för att åka hem till linköping så åker hon till Vadstena :) Mysigt att träffa henne <3

Nu ska jag fortsätta med min Engelska C

Pussipuss

Solen i ögonen

Sitter i vardagsrummet med solen i ögonen. Den lyser rätt in och mina dator glittrar i ljuset <3



Japp jag ser lite ut som en fånge :] haha jag har iaf gjort klart en fördjupning på psykologin och börjat med två andra
Fixat en av svenskaböckerna/inlämingarna
Pluggat typ 3 tal matte, jag behöver min syrra!
Nu ska jag läsa en engelska bok.

Pussokram

Söndag=Plugg

Har just vaknat och sitter och äter fukost till MTV Peppar för en sjukligt pluggig dag, ska plugga till klockan 6 ikväll då blire massa tv :)

Hejhej!

The best

Jag kommer nog aldrig lyckas att inte träffa någon ur min familj på mer än 5 dagar :] igår kom mamma och syrran och hälsade på, min cykel har ju fått punka så dem tog med min andra cykel och tog hem den andra så pappa kunde laga den . Bäst är han <3

Sen följde mamma med och handlade åt mej, gull på na <3 sen när vi kom hem så sitter hon jätte söt och säger "så du ska stanna här hela helgen nu då?" och jag säger "Jag måste ju pugga och så" Mamma "men du vill inte följa med oss hem då?" Jag "haha mamma jag kommer på fredag jag klarar mig nog" Mamma "Okej, men då ska vi väl åka då" "Ge mej en kram nu då"

Älskar min Familj<3

Coctail party

Igår hade vi en jättemysig lite coctail fest i lägenheten, typ förfest till claras fetingfest :] det knäpptes massor med bilder så kan ju dela med mej lite.









Tur att vi båda är lika konstiga lixom :]









värd kväll!

Frustrerad

Kan alla bara hålla käften och låta oss göra det här på vårt sätt?

Det kallas tålamod, ni kanske ska skaffa er lite av det.

Sjukhuset.

Tidig morgon. kall morgon.

Gick ju ut en kvart innan bussen kom eftersom jag ville vara säker påp att jag inte missade den, den va rju såklart försenad så fick vänta i typ 25 minuter i bara en tjocktröja. Det avr ganska kallt.

När bissen väl kom så pluggade jag lite tyska glosor och sov lite i värmen.

Sen kom jag fram till sjukhuset, gick till öron, näsa, hals avdelningen och sen blev det väntrummet. När man gör sjukhusbesök så består det fan mest av att sitta i väntrummet. Iallafall, fick göra en hörselundersökning ioch sen träffa min doktor, han typ viftade bort mej innan jag hann berätta vad problemet var, menmen han sa att cystan inte hade kommit tillbaka och att jag alltid kommer ha lite nedsatt hörsel på vänsterörat. Nu har jag en ursäkt till att jag säger va? hela tiden.

Pussen.

Kvällning

Känner mej jätte ensam i lägenheten, vill verkligen ha nån att mysa i soffan med. Kommer nog inte komma någon flygande in genom dörren dock.

Jag skippade träningen idag också, känns ju piss men orkade verkligen inte. Ska nog gå och duscha nu och sen plugga lite, vill hellre vara i skolan än ensam i lägenheten. Måste ha folk runt om mej.




Hej Denise

Hej Denise!

Hoppas du har kul på Engelskan :) Det ser bra ut men jag saknar I´ve got a feeling lite faktist...när kommer den?

Snart blire mima <3

Pussen!

Släktmiddag och mys

Asså den här helgen har fan knappt existerat!

Idag har jag föst hjälpt pappa måla containern lite men det av rför kallt så färgen blev som klister, smidigt värre. Efter det så åkte vi till sjögestad och åt middag med mormor, Brita och familjen för att Brita fyllde år. Grattis!

Efter det så åkte vi hem och mamma och jag lagade lite vegetarisk lyxmat till mig :) fett gott. Åt det till middag nyss.

Imorgon ska jag tillbaka till vadstena, vet inte riktigt när jag åker men det märks väl :) Ska försöka söka lite jobb igen! GOODLUCK!



pussen

Våfflor

Våfflor ikväll med familjen <3 gotti!

Har varit jätteduktig idag och klippt gräset, och typ ansat rabatterna. Avancerat :S hihi

Syrran och jag kollar på grey´s anatonmy, vi är på fjärde avsnittet nu :D hoho peppa!

Nu blire dramatiskt så måste fokusera!

Kisskiss

Familjen-träning-dans-sång

Min familj är så jävla underbar.

Eddies Release me gjorde att mamma, syrran och jag blev vilda

Mamma körde bugg:





syrran körde aerobics:







jag satt ju såklart och sjöng då :D



love you <3

Freitag

Min dag har faktist varit ganska händelserik för en gångs skull :)

Hade typ prov idag, satt i 3 timmar och försökte få ner massa info på högst 5 papper, svårt! Efter lunch så chillade vi runt och provade studentmössor :D gaaaaalet jag tar studenten om lite mer än ett halvår.

Vid två så gick jag hem till lägenheten och räddade Angelicas anteckningsblock = jag borde ha en hedersmedalj :P

Syrran dissade och jag fick åka buss hem och fick sen skjuts av mami, hjälpte henne handla till oss och mormor efter det. Myys att träffa mormor <3

Sen hem och laga pizza :) Har just ätit och kollar på IDOL right now

Killarna är heta

LATER!

IDOL

Ae jag är töntig, Darin är fett söt.

Gaaalet

Mammas pojkar, jaadå!

Har varit och tränat spinning på korpen med julia, sen cyklat lite utomhus i ösregnet. Myys. Handlade lite mat på konsum och åkte hem för att laga lite mat :) Tacos!

Tog en dusch och sitter nu och tittar på "Mammas pojkar" seriöst stört program! WILD med massa blåsta brudar.

Imorron ska jag hem till linköping igen, ska fira min moster på söndag så måste hem.

Evelina har köpt 1 kilo godis och tanken är ju att jag inte ska äta det förrens imorron, lycka till vännen.

Ciao!

Jag är kär

Och denise vet i vem..hihi


Jag vill ha dej <3

Enough med allt plugg already!

Asså det är sjukt hur många häften vi ska läsa tills typ imorgon? Övermorgon förresten. Jag kommer få ig i hela det här temat. wäähäw. Blöö

Nu har jag iallafall organiserat alla mina papper så dem sitter ihophäftade och det är jättefejnt :) Fattar ingenting för det men ändå.

Sitter och kekar mina ballerinakex (besatt)



godnatt för idag

Kvällning

Har varit och tränat med gullan, körde lite på gymmet och sen efter det ett core-pass = pissjobbigt, min mage vill döda mej!

Angelica är och sjunger i Motala och jag kollar 2½ men, måste plugga och duscha.

Jag vill att det ska bli fredag....

Det är storm utomhus och fläkten pratar med mej :S hjälp...

Duschen nu dårå

Grey´s ikväll!

ciao!

Skola och borttappad cykelnyckel

Hade jättegott om tid imorse, var färdig vid 8 och väntade på angelica, sen när vi ska åka så hittar jag inte cykelnyckeln så då fick hon vänta på mej tills klockan blev 20 över och då fick vi cykla två på hennes cykel istället.

Var fan är min cykelnyckel? :(


Nu sitter Gull och jag och pillar med årsboken

Gull "vad är mitt standard uttryck?"
Evve "Jag vill heeem"

<3

Systrar

Måste lägga ut en jätte weird bild bara för att jag saknar min syster <3



jag vet att jag är konstig



nu ska tjejen läsa lite sen nana.

Kissgoodnight!

Ensam kväll i lägenheten

Efter skolan drog Denise och jag till mima (standard) sjungandes på I´ve got a feeling (standard) hon handlade mat åt mej så jag överlever veckan. snällt bruden ;)

Åkte hem och bytte till träningskläder och cyklade sen ner till träningen och körde ett Steppass. Sjukt jobbigt, man känner ju att man lever lixom. Ville hugga av mina ben ett tag där. MEN jag överlevde ju.

Nu har jag ätit och sitter och kollar på Simon och Thomas just nu, och pillar med Gullans och mitt PA. Vilken röra förlåt alla 3:or :S

Ska nog duscha snart får se om Angelica kommer hem ikväll och skrämmer mej eller om hon kommer imorgon :) Spännande!



göll!

Jobbsökande och skola.

Gick upp klockan 6 imorse för att kunna få skjuts tilltåget av mamma.
Åkte tåg och buss i min ensamheti en timme.
Kom till lägenheten och gick och lamig och sop till 10, snoozade till halv 11 dock.
Gick upp,åt pizza, åkte och sökte jobb i hela Vadstena.
Misslyckades totalt!

Sitter i skolan och har Engelska C.

Saknar mamma <3

Myskväll

Sitter med mamma och syrran och kollar på 7 miljonärer :) möjsigt då. Sitter och läser om kenzas tatueringar och känner peppen för att göra en jag med, eller jag vill ju göra två men peppar jätte mkt för en speciell. Men det kommer ju inte hända på ett bra tag, måste få lite mer pengar först.

Nu ska jag titta på filmen som är ganska underhållande!

Puss.

En söndag i oktober

Sitter ute på landet i vårt lilla hus (som är ganska stort dock) nu skiner solen och allt och jag sitter inne och försöker fatta alla TEMA ämnena. Vilket såklart är jättelätt..eller?

Ska nog slå på TV:n istället och glo på nån film för jag förstår verkligen inte vad det är vi ska göra.

Har iallafall gjort lite matte och det är jag stolt över, men fatta vad svår den här matten är när inte ens min syrra fattar och hon är typ läkare lixom, Hållå!!

Nu ska jag ta lite självmord och nej jag ska inte "begå självmord" jag ska ta självmord det låter mycket trevligare.

Puss och kram på er.

Rain

Det är jättemysigt att sitta i soffan med syrran och höra regnet smattra mot rutan (tur att jag inte är ensam hemma) vi plöjer avsnitt med Grey´s så det är mys.

Ska hämta lite glass och göra min specialare :]

lööv<3

One tree hill

Älska channel 131 <3 jag som är så rädd för att ladda ner kan kolla på One tree hill i förtid :D wiii (jätte dålig kvalite men ändå)

Nu har jag läst häftet på historian och jag fattar verkligen inte vad vi ska göra så lite hjälp skulle uppskattas.

Nu ska jag äta med mi familla

Pöss!

3/10-09

Jaha nu kan man ju notera att det blivit oktober iaf. Jätte kallt och jätte blåsigt ute :S usch.

Mamma och syrran är på stan medans jag sitter hemma och pluggar, ville verkligen följa med men vågar inte.
Fattar inget av det jag ska plugga på (ovanligt? Nej.) väntar tills syrran är hemma så får hon hjälpa mej med matten iaf.

Funderar på om jag ska dra ut i det trevliga vädret och klippa gräset men jag är tveksam till det.

NU: Historia A Häftet.

Nackskott!

Duktig dotter man är..

Jag känner mig väldigt duktig idag :]

Tog en promenad till ICA för att hjälpa mamma att handla till mormor och oss. Vet hur jobbigt det är så tänkte vara lite snäll. På ICA hade en gammal gubbe kört in i en bil och ambulans och polis cirkulerade runt där (det är spännande att handla med mamma)

Var mysigt att får träffa mormor också, var jättelänge sedan så det var mys<3

Nu ska jag snart dra och träna med syrran :) På benkes pass :D wöhöw!!!

Kvällen är fortfarande lite oklar men pizza med familjen är iallafall bestämt.

NU: Entreno!


CIAO!

Plöööööögg

Mm puss på att plugga dårå. lööööv it!

Har renskrivit den här naturkunskapsskiten så nu är det i punkt form, yeeeyy!
Har snart läst ut min eneglska bok så jag kan skriva recension på den. Creds!
Skriver nu på psykologiarbetet.
Har lagt in lite bilder på årsbokssidan så har ju då gjort lite PA också :)

Nu: Självmord! (ska nog ut och gå istället)

Ciao bitches!



Läs (inte) den här boken!

STUDIEdag

Det är precis vad det låter som, man måste plugga hela dagen. Problmet är att jag inte riktigt vet VAD jag ska plugga på för allt är en enda röra. Menmen jag hittar säkert något.

Nu ska jag åter gå till min engelska bok som är medryckande DÅLIG.

Puss.

RSS 2.0