babe




Städdag

Lyckades inte riktigt samla energi till att städa igår men idag så :) Slängde tillochmed lite kläder. CRED. Nu ska jag snart åka till el wörko. Kortisdag på 5 timmar. Pus att det är fredag så det kommer nog gå i ett nafs. Jobbar med Beccos också så har nån att hänga med i kassan ^^

Tänker lite på syrran idag också. Spark i rumpan på dig <3



Pöss!


Natti

Jobbet gick bra och nu blir det sängen snart :) Ska se nått avsnitt av Parenthood innan bara!!! Nörd. Gosar med dutchess lite också hon är så snuttig. Gaah töntig jag är. haha

Aja måste verkligen städa också, men det är ju så stört jävla tråkigt. Skulle vilja rensa hela mitt rum och garderob men vet att jag kommer tröttna halvvägs och det är inte så jävla kul att ha kläder överaaaaaaallt.

Japp det var det.
Godnatt!

Last week

Nu är vi inne på sista vecka på våra scheman här på ICA. Nästa vecka blir det uppochner med allt. Nya öppetider och nya arbetstider. Blir spännande och ska bli skönt med lite variation för mig som bara jobbat kvällar förut.

Igår körde jag och johanna lite hoppning med Hazzeboy. Han var jätteduktigt på hela 30 cm höga hinder ^^ haha. Man känner att han tycker det är så kul så det gör det ännu roligare även fast man inte hoppar så högt! Helgen blir min och Hazzes efter mina förmiddagspass på jobbet. Ser fram emot det.

Borde städa lite här.
Pusssss

Tillbaka till Livet då

Har haft en underbar weekend i London med bästa vän och shopping. Hade jättekul som jag alltid har med henne men mina fötter var totalt massakerad efter ständigt promenerande runt London haha. Hade tillochmed träningsvärk i benen när jag skulle upp från sängen en dag. Hejhej tränade Evelina.

Lite bilder från resan:



Min resväska jag bar runt på hela fredagen (Y)



Street



Evelina Kit



<3



Park












Till Stallet för möte

Ska dra iväg till stallet snart igen för klubbmöte. Var där och red i förmiddags och sen åkte jag hem och sov lite och nu ska jag tillbaka.


Stresskollaps!

Hände iförrgårkväll. Erik fick ta han om mig och mitt huvud. Grattis till honom.

Mådde bajs på jobbet igår men det gick sen blev det hem och sova. Nu mår jag lite bättre men har bestämt mig för att ta det riiiiiiktigt lugnt nu innan london så jag inte slutar med migrän där. Har skrivit ut min flygbiljetter och köpt tågbiljetter från stansted till london så nästan allt är klart. Ska bara packa väskan. Dock är det inte så mycket som ska packas eftersom jag har planerat att köpa allt där ^^

Dagen efter 111111

Missade det lite. höh.

Nu sitter jag och halvsover. Är sjukt trött. Jobbet börjar vid ett så väntar på det. Måste laga matlåda så jag överlever dagen också. Hade helst spenderat dagen i sängen. DET ÄR MINUSGRADER UTEEEEEEEEE!

Jag är så överstressad av allt jag ska hinna nästa vecka så blir helt kaos i huvudet.
Måndag - Hazze, Jobb, Erik
Tisdag - Erik, Jobb
Ons - Hazze, klubmöte maybe, packa till London
Tors- Hazze, jobb, packa lite mer
Fre - 07.00 lyfter jag från skavsta!!
LONDOOOOOON

Sen på måndag är det back to reality igen

Ciao!

Sovmorgon, stallet, jobb

Idag hade jag planerat en lugnt tråkig förmiddag med städ och bara allmänt chillande. Gick upp vid 10 år frulle sen började städa. KUUWL. Not. När jag sitter och gör ingenting får jag sms av Johanna (Hazzes andra matte) som säger att hon mår dåligt och undrar om jag kan ta hazze idag. Får lite beslutsångest eftersom när jag är i stallet tar det typ 3 timmar och jag börjar jobba vid 3. Men rusar iväg iaf och byter om och gasen i botten genom allén. Hejhopp så var jag där. Mockade i 110km/h ich fixade mat + vatten + hö. Klockan var 10 över 12. Gick ut för att hämta Hazze i hagen. 30 min senare sprang han fortfarande runt i hagen med mig springandes efter. haha. Jag gav upp med att försöka få på honom grimman och bestämmde mig istället för att han fick motionera i hagen med hans nyfunne bästis. Tror han var lite sliten, kanske int elika sliten som jag men ändå. Vid ett var jag hemma igen. Nu är det nog dags för lunch.





Puss!


Wazzzzzzup

Blev lite kvällsaktiv nu eftersom jag sov två timmar förut. Nu nördar jag serierna jag missade under Norgeresan. Snart kommer allt gå i ett när det blir jobb fram till tisdag. Sen jobb på tordagen och sedan bär det av till London och min bästastebästa vän Denise^^ Ska bli så sjukt kul att träffa henne och vandra i storstaden. Just nu hoppas jag bara att förkylningen går över och att jag inte stressar upp mig så jag får ett av mina välkända migränanfall! Men får väl ta lugnande eller nått annat avslappnande kanske hah



Här har vi sötisnussigositussetösen <3


Mina favoriter





Killen börjar smalna lite. snygging!


Sjuk. Hästdag.

Är sjuk men skulle till stallet iaf. Man orkar faktist det ändå sen när man kommer hem dör man igen. Hazzeboy och jag red ut. Gick mycket bättre än sist! Vi gick inte förbi slakteriet så tror det var därför! Vi galopperade och travade ganska mycket och han var jätteglad så det var kul.

Nu sitter jag hemma med en rinnande näsa. Vill äta choklad men det är inte ens gott just nu. Somnar väl snart igen - är sä trött.

Hejs

Tystnad

Här är lite bilder från Norge. Sover mig igenom dagen eftersom förkylningshelvetet kommit.



Norgesläkten



Jag i fina regnvädret



Pappa, mamma och Brita



Jag, Amanda och vår syssling Annika



Julianne och Pappa


hemma!



Såklart med katten. Imorgon blir det stallet med syrran och sen jobbet!


Promenad

Ska gå iväg till Strömmen nu med familjen för att få en liten promenad!



Hej hej leendet.


Rusning

Sitter i soffan med pappa. Både han och jag vid datorn. Råkade överanvända internet lite så det slutade fungera för båda men du tror jag det kom igång iaf ^^

Sitter och väntar på att frukosten ska serveras. Annika jobbar hårt !! Brita lallar runt lite som hon alltid gör och mamma springer runt för att försöka hjälpa till. Amanda, pappa och jag latar oss som alltid.

Finn-tore duschar och mette ger order om hur det ska skäras haha. Nejdå men kanske ska hjälpa till lite nu. Får se vad som händer efter frukosten iafall vi ska iväg nånstans eller om vi är hemma fram tills alla människorna ramlar in här :)

Pusspuss

Norge i bilder

Här får ni en liten snutt av bilderna som tagits under resan!







Psykosyrrorna.

Hade jättetrevligt hos Ulbo. Om ni läser tacktack, ses imorgon!
Nu blir det sängen med syrran.
Puss


Släktmiddag hos Ulbo

Vi ska snart dra iväg till Linn-Karina på middag. Ska bli riktigt kul att träffa Julianne. Det tycker Brita också. Se så glad hon blev !



Hon blev lite faschinerad av Camen så tog en bild!

Idag har vi varit hos Reidun. Det var jättetrevligt och hon kände igen oss vilket var kul. Var tråkigt att åka ifrån henne faktist för hon blev väldigt glad när vi kom.

Nu ska vi åka.
Ha en fin kväll
PUSS


Norge

Hänger i soffan hos Sveen nu. Syrran och jag har tagit över internet såklart. Idag har vi varit och hälsat på Björn, min mormors bror. Han är inte riktigt med tyvärr men blev glad över att vi kom iaf. Fick träffa hans dotter också och hennes man som var jättetrevligt. Middagen fixade mamma och jag och nu har alla matkoma typ. Åt så sjukt mycket broccoli!

Annika är på jobb på Maxi men kommer ikväll och Finn-Tore kommer hem ikväll eller imorgon. Kommer väl spendera kvällen med att mysa bara. Ganska skönt att bara chilla faktist.

Imorgon ska vi till Reidun som är Mettes (som vi bor hos) mamma. Och på kvällen ska vi till Linn-Carina som är Kusinen min och hennes familj. Brita är i extas eftersom hon äntligen kommer få träffa Julianne som är deras dotter.

Har stängt av mobilen så syrrans nr är det som gäller eller FB^^
Puuuuuuuusss!

Uteritt

Känner att blogggen blivit en lite hästblogg men jag tycker om det och då får det vara så :) Idag gick ridningen väldigt fort. Jag skulle rida ut med Hazze för första gången och visste int evad man skulle ta för väg utan chansade lite. Hittade en jättebra väg som vi red på. Han är ganskja nervös av sig så han hoppar och studsar och skyggar för lite allt möjligt. Vi travade och galloperade lite på ett fält sen kom vi till en gård vi skulle rida igenom och då freakade han  totalt stackarn. Han ställde sig nästan upp och vägrade gå förbi. Men jag var lite ihärdig så efter ett tag gick det. Då kommer ju såklart en bil med tomt släp som hoppar och skramlar som bara den. Skuttskutt igen med hazze. Kom förbi den iaf och kom tillslut ut på asfalterad väg. Vad händer då? Älska flygfältet. Två jävla jumbojets eller vad fan det var bränner över oss och jag känner hur han bara skakar. Vi överlever det och börjar gå hemåt. Han ser en brunn och tvärnitar. Dike på båda sidorna och jag ber till gud att vi inte ramlar ner där. Han kastar sig till vänster och hoppar över diket. Ner på en åker och skenar iväg. JAG SATT KVAR! haha. Jag tyckte så synd om honom stackarn han var verkligen livrädd. Men hem kom vi och efter lite mat och ompyssling var han relativt lugnt igen. Kommer sakna honom massor under dem här 5 dagarna jag åker bort.


RSS 2.0