31e juli

Så jävla dålig natt jag hade, brukar alltid sova jättebra hos mamma och pappa men inatt var det verkligen brutalt illa, var nog vaken 6 av 8 timmar. Stackars mammsen fick en väldigt oglad Evelina till frukost. Sorry men du vet ju hur mitt morgonhumör är...❤

Nu har jag iaf precis lunchat på jobbet, bara 5 timmar kvar. Snart kommer ju Linda och Hannah så då blir det fäääääst. Typ.

Puss


30e juli

Sitter inomhus på min lediga dag tack vare det vackra vädret! Lite sugit att det var tvunget att regna just idag. Men snart får jag sällskap av Cissi så ska vi mysa lite ☺

Fick tre paket idag också!! Två till mig och ett till Erik. Funderar på om jag ska ge det imorgon när vi ses eller pm jag ska vänta till hans födelsedag. Är ju dock typ en och en halv månad kvar tills dess och vet att han verkligen har användning av det!

Pusspuss


Myspysis

Har gosat med Linda i min soffa, hon gick nu så nu är jag ensammen igen. Funderar på på om man ska shoppa lite igen, har ju fått första paketen nu så ska hämta imorgon. Får se vilka det är som kommit :D

Puss!


Hurtevve!

Är brutalt stolt över mig själv. Gick ut och sprang runt ån, sprang typ 2,5 km men sträckan blev sammanlagt typ 4 km så jag är väldigt nöjd. Alla som känner mig kan ju förstå det stora i detta!

Köpte med en baguette hem och gjorde sallad till! Asgott!

Nu ska det jobbas med bästolinda ❤


29e juli

Dålig morgon om nått. Eller jag vaknade ju med min älskling dock så flög han upp ur sängen eftersom han försovit sig från 8 till kvart över 9. Han började jobba kl 10 på Kjell i nkpg så han for iväg ganska kvickt.

Sen är det som händer på telefonen inte särskilt kul heller. Inte kul att få skäll oavsett vad man gör.


28e juli

Myspyser med älsklingen i soffan, jobbet gick lätt idag, dock blev det lite väderchock när jag kom ut och det ösregnade ! Cyklade hem i racerfart med för lite kläder så det droppade fint om mig när jag kom hem :)

Vi lagade fajitas (stavning) för första ggn, så jävla gott blev det!! Sen köpte jag en choklad tårtbotten som jag ska ha till kvällen! Tihi ❤


Jobbig tjej

Känner mig inte alls så sliten som jag trodde jag skulle vara efter mina 21 dagar i rad, har ju tillochmed hunnit vara sjuk.
På tisdag är det min lediga dag! Sen kör jag typ tio dagar till sen två lediga sen är det mer normala pass igen :)

Imorgon kan ju alla mina söta vänner och bloggfans komma och säga hej till mig här för jobbar själv hela dagen (4 timmar). Känns lite ensamt!

Puss och kram


27e juli

Hallååååååå!

Sitter på deichmann och käkar mina m&m. Jobbar öppning-stängning idag, var lite orolig för öppningen men det gick som en dans!

Längtar tills jag slutar dock för då ska jag få träffa Erik :) trist att det går så lång tid mellan gångerna men det gör gångerna man ses så mycket mer speciella ❤


Hudcancer

Är på riktigt lite orolig för att jag har fått hudcancer. Ska be syrran kolla imorgon men har en leverfläck som växt och är jätte oregelbunden. Har kliat sönder den om och om igen i typ flera månader. Måste kolla upp det...

Bläääää


Jävla pissmyror

Var ute vid en sjö med Erik under dagen, sen ringde Hannah så stannade till lite så två sekunder senare kommer en fucking pissmyra. Fick panik. Var precis en likadan situation som sist jag blev biten eller vad de nu gör. Dock var det ju typ 10 år sedan men jag minns det som igår!

Vi hade mysigt sen ändå iaf :)


love

 
 
 
 
 
Kände att den sista verkligen visade min naturliga skönhet!
 
 
 
 
 
 
 

3e juli

Sitter på Ica och äter min lilla panpizza, så värt!

Slutar om typ tre timmar och då ska jag mysa ner mig i soffan tror jag :) händer nog inte så mycket exotisk denna kväll!

Hoppas på att träffa Erik en liten stund imorgon iaf om han orkar åka till Linköping vill säga !

Pusspuss


Har haft en jätteskön chilldag med mig själv. Var väääldigt länge sedan jag gjorde något så avslappnat som att hänga i soffan hela dagen :) nu ska jag snart träffa cissibus för en kaffe! :) puss!


Avancerat värre!

Har gjort det här jäkla certifieringstestet typ sju ggr nu och nu klarade jag det äntligen! Yey :)


Ledig tisdag!

Kickar igång tisdagen innan jag avslutatmåndagen med whataheck! Kan man inte sova så kan man inte !

Promenad med Hannah runt ån för att tajta till rumpa + massa skvaller då vi inte setts på sviiinlänge. Sen har jag en del att styra med här hemma, typ lägga om trallen på balkongen, städa, tvätta, diska och göra postcertifieringen. Taggad....? Hoppas jag klarar den orkar verkligen inte sitta och göra den hundra ggr om som förra året!

Seeeen ska jag förhoppningsvis träffa jullan och på kvällen ska vi fira Simon i Norrköping. Oj så effektiva vi lät helt plötsligt. Men man är ju inte ledig så ofta så ^^

Puss och godnatt ❤


Långdag!

Har varit på Ica från 13-21.30 idag! Gick jättefort så det var skönt!

Sov till halv tolv för att natten var lite tråkig för mig men det var sikt skönt! Stackars Erik fick gå upp kl åtta!

Nu ska jag snart sova, sitter och tittar på springbreakers just nu. Ganska störd film! Hann med kvallesamtal med Denise också :)


RSS 2.0