Dag 9. Förmiddag/eftermiddag/kvällen.

Jag började jobba vid 11 på morgonen och slutade vid 6. Det är lite segt att kockarna typ inte vill göra vegetarisk mat åt mig så jag sitter och käkar kneckebröd till kvällsmat. Känns ju lyxigt...haha. Men jag överlever. Alla blir typ lite msått irriterade på mej känns det som bara för att jag är vegetarian så då vill ju inte jag stå och tjata på att dem ska göra särskild mat bara för mej....

Har iallafall varit och tränat och nu sitter jag i sängen nyduschad :)



jag älskar gymmet :)



Myys



Lite ego i solnedgången. Fint att det ser ut som om jag har askort hår också.


Imrogon är Angelica och jag lediga så vi funderar på att åka lite i backen. Vi får låna Nattas och Lollos liftkort eftersom dem fått av sin praktikplats. Tack för det! Hoppasd det blir fint väder bara :)

Jag sitter och stressar upp mig för alla prov och inlämningar vi har när vi kommer tillbaka till skolan, fett nervös att jag ska ha massor att göra när man väl är hemma igen..Ska nog försöka göra lite sam B snart. Eller så blir det nån bra film., Vilket väger tyngst lixom....


Nu ska jag ta itu med någonting iallafall.
Puss och godnatt på er som lägger er tidigt, typ min familj <3


Dag 9. Morgonen

Lite mer bilder från gårdagen:



Coolers brudar



Jag ute på äventyr i djup snö...slutar illa.


Jag ska visa och berätta lite om festen igår också....lite lagom galet sådär.

Angelica opch jag som jobbade kväll fick stanna kvar till typ 10 för att all personal skulle få gå hem och fixa iordning sig och angelica och jag som sket i vilket jobbade kvar där och hade trevligt. När vi tillslut var färdiga där så giuck vi hem och kollade lite SATC. När klockan var runt 11 så bytte vi om och helt plötligt hör vi "norksa" röster och så slår dörren upp och där kommer Lollo som tror hon kan norska och sen Natta efter. Väääldigt nyktert för den delen? haha



Finns inga ord <3



glatt värre

Vi gick iväg till festen och var där och tog såklart massa bilder.



Gillar pussans cooling pose



lollo var pepp :]



happy



myyys <3

 vem sa att hon var normal?



puss



Vi har en backe ner till våran stuga och jag hade halkiga skor....:S jag ramlade inte iallafall.
När vi kom hem satte vi på SATC och kollade på det tills klockan blev 3-4 nån gång, Då somnade vi :)



Japps så kände vi för den kvällen/morgonen.

Dag 8

Snart ska vi gå och jobba, Angelica och jag jobbar tillsammans idag :) Äntligen.

Vi gick en liten promenad i snön och ni kommer såklart få massa bilder. :)

Ikväll äre fest också, hoppas det blir kul och tt vi får komma in. Haha Får se vad som händer.



Jättefint väder är det här idag



massa snö



Myys



Vi hamnade inne bland massa hus och ville inte gå tillbaka så det blev igenom massa meter snö istället.



In action



Puss och hejdå
<3

Chilldag.

Nu sitter jag i sängen och ska snart sova, angelica ligger och sussar berdvid mej redan. Tänkte bara lägga ut lite bilder från dagen.



Vaddå snowman? SNOWGIRL



Ganska snygga



snööö


cool tjej as usual




fejn utsikt dårå



tjarrrå



min goda sallad, <3



det bidde lite chilly on the top så vantarna fick tas fram

Nu vaknade angelica och ville skriva lite.
Vi har fått vårt schema för nästa vecka också, bara 6 timmarspass typ så vi gillart!

Nattinatt <3

Dag 7 ännu en ledig dag.

Skön väckning av massa danska människor som skriker utanför vår dörr....hmm!


Vi gick upp och käkade värsting frulle sen gick vi och tränade ganska länge. Efter det gick vi och duschade på spa:t. NU är vi i vår stuga och jag har skickat lite mail till folk och så ska vi snart gå och äta på nystuen, hoppas på en god sallad utan kött :)

Kvällen kommer spenderas med film och robinson kanske.

Puss på er <3

Dag 6 även kallad ledig dag.

Idag var angelica och jag lediga. Sköönt. Vi sov till halv 11 och gick sen till frukosten. Efter det bar det av till andra hotellet och vi skulle sola, men det var stängt då så vi gick och hälsade på Natalie i nystuen och jag åt våfflor. Gott. Sen drog angelica en solning och efter det gick vi och handlade, maten är inte så jättebra för mej eftersom dem typ inte lagar vegetariskt så jag köpte lite päron så jag inte ska proppa i mej massa godis. Dock köpte jag en chokladkaka som jag ska käka ikväll hemma hos natta och lollo eftersom det är final i let´s dance och dem har svenska 4:an så ska vi mysa lite hemma hos dom :).

Efter inhandlingen gick vi som vanligt till spa:t. Möjsigt och nu ska vi snart äta mat, hoppas på nån fisk eller nått?

Måste säga att det var sjukt snöigt väder idag!!! Det kändes som snöstorm.

Lite bilder från dan...


Nyvaken tjej

En snöig angelica

Kängorna fick tas fram <3

Cool tjej

Igen

söt tjej äcklig gås

Angelica drog en solning

snygga och nakna

Ska dra! Puuss

mer bilder....



Dränkt barn har många namn, ett är Evelina




hej..lite cool är jag ändå...





bubble



såhär ser det ut precis utanför vår dörr. Finns ganska stor risk för halka....





sen kan man ju kolla upp och se ett vackert konstverk som är dödligt.....


det kan även ramla ner en hel jävla issak som legat på taket åka ner om det blir varmare.

Spa bilder



trött tjej innan träning





Den himmelska duschen på spa:t




lite ego



Möjsigt



lite folk, tjejen i mitten är en assöt norsk praktikant på 14 år.



puss på oss snyggingar!



bubbel med vänner




natalie är grymt söt.



bara för jag är så het och vattnet är blått





natalie





 close up.

Nu orkar inte min data mer, eller datan orkar men inte internetet :P
Kommer massa mer bilder imorron eller senare!
Pussi







Dag 5.

Så var det dag 5 här uppe. Tiden går ganska fort måste jag säga!


Igår var jag med på middagen för första gången, det var sjukt kul och jag fick ta hand om typ 4 bord själv. Plus att jag fick driks, 25 kr men ändå :D haha. Vi har även fått reda på att vi ska få liftkort och speciellt kort som visar att vi jobbar här så vif får typ 50% rabatt i hela backen. Najs.


Idag så sov jag ganska dåligt, var typ jättenervös att jag skulle försova mej så tittade på klockan stup i ett. jobbigt men upp kom jag och fick jobba hårt eftersom det var massa folk. Jag ryddade först massa bord men sen blev det massa disk så då ställde jag mig där och hade askul, visste inte att det kunde vara så kul att diska....(tro inget nu mamma, det är inte samma sak när det går på 2 sekunder) hihi. Jag tror även att det finns en chans att jag hamnar i norsk TV, coolt. Jag fick höra av småtjejerna som gör praktik med mig att det var en filmkamera så då gick jag ut för att kolla, sen såg jag massa disk så gick och ryddade av och när jag sedan tittar upp har jag en kamera mitt i ansiktet. Det hjälpte ju inte min redan ostadiga arm lixom. Min dag jobbdag gick väldigt snabbt även fast jag var svimfärdig stor del av den.


Till lunch käkade jag pannkakor och bär och lite grädde. Fett najs. Efter det lsutade jag och Angelica började jobba istället. kuul att vi träffas så mkt gumman! Jag gicik iallafall hem och Natalie och jag bestämde oss att gå på spa:t efter att jag tränat, så vid halv 5 så träffade jag natalie och lollo men lollo ville träna och natalie spaa så jag hänkade med natalie :) Vi hade jävligt kul och mycket att prata om. Plus massa bilder som kommer när internetet funka rlite bättre. Är en aning trögt här uppe :P

Just nu sitter jag ensam och funderar på om jag vågar se beck - i guds namn. Angelica sa att den var jätte läskig och jag som är så rädd av mej vet inte riktigt om jag ska kolla den eller SATC. Angelica var nyss här för att hämta sitt älskade lypsyl, fick veta att stackaren måste jobba till typ 23 istället för 21, men hon verkade inte alltför ledsen för det så det var ju bra det :) Det är bara jag som blir ensam istället. Imorrno är vi lediga iaf och ska nog kolla in stället lite mer och hälsa på natalie när hon jobbar uppe på nystue.


Ska kolla film nu!
Puuss<3

Dag 4.

Nyss hemkommen från träning och spa :) det kommer bli en trend i mitt liv asså.


Snackade med natalie förut och dem verkade ha det trevligt i solen uppe på nystua eller vad det hette. Måste gå dit med dem och angelica nån gång :)


Jag börjar ju klockan 3 idag så hade sovmorron...skönt. Sitte just nu och käkar nötter och lapar sol som skiner in genom mitt fönster. Det är allt ganska så mysigt här asså!


Jag känner mej grymt stressad inför, sam B och matten. Kommer gå åt helvete, behöver syrrans hjälp med matten för angelica och jag kom fram till att vi fattar lika lite båda två.


Nu ska jag nog sola lite. Puuss <3


Saknar

Tänker på er <3


Gym, spa och ensamhet.

Jag gymmade lite lagom blev bara 40 minuter för att jag skulle hinna med spa:t. Och herregud vad mysigt det va rdär. Bubbelpool, vanligt pool, romerskbad, ångbastu, vanlig bastu, och en sjukt underbar dusch! Jag kommer säkert gå till spa:t bara för att duscha. haha. Jag tog inte med nån handduk dit för trodde inte det skulle behövas, antog att man skulle få det. Jag och en medelålders norsk man började iaf prata när vi satt och bubblade. Väldigt trevlig. Sen gick jag iväg och skulle leta handduk, det slutade med att han fick gå in i serveringen i badbyxor medans jag stod i bikini och rinnande hår utanför...komiskt, vi fick iaf våra handdukar och jag gick sedan och åt jättegod pasta. Tack!


Nu sitter jag och saknar angelica, hatar verkligen att vara ensam! Plus att jag får söta meddelanden från familjen. <3


puss på alla särskilt familjen. Saknar er <3

Dag 3 här uppe

Min blogg blir lite av en mini reseblogg nu när jag är här uppe bara så ni vet :)


Idag började jag kl 7 efter en sömnlös natt. Jag har fått lopper i sängen eller nått...har stora sår efter att jaf kliat som en galning, sexigt! menmen sånt är livet, angelica tror att det är skjortan som har nått medel på sig som gör att det kliar så det kanske det är :). Jag har iallafall slutat nu efter en väldigt ansträngande dag. Vi var 3 praktiserande elever plus en anställd så vi hade inte så mkt att göra men det fixade vi till. Vi har typ storstädat hela hotellet känns det som...hoppas alla uppskattar det :). Just nu känns det som om jag har benhininflammation eller nått....jag ska snart dra till gymet och träna lite och nsen ska jag gå till spat och relaxa lite. Kanske blir tillsammans med Linda om ho inte sover hela kvällen. Angelica började just jobba och slutar vid 9 så henne lär jag inte se mkt av :/ det kanske är bra atta vi inte jobbar ihop, då skulle vi säkert döda varann men saknar henne <3

har hittat lite mer bilder från uppresan som är tagna med riktig kamera

peppat folk :]datanördar på tågetkan ju inte klaga på utsikten.


Nu ska jag gymma.

Puusss <3


Up here....

Innan jag åkte till norge bilderna:



Under resan bilder:
'


Vi är nu uppe i norge, i en OTROLIGT mysig "stuga"?

kanske var att ta i nu menmen. Jag kan väl inte säga att jag var jätteglad och nöjd när vi kom upp hit och blev ivägskickade till "det där" huset där borta för dem inte hade tid att visa oss. Vi fick hjälp av några som bodde berdvid som visade att vi kunde antingen sova i ett rum där det fanns ett handfat som alla i huset antagligen skulle använda eftersom det inte finns nån på toan....eller i ett minirum där det står en byrå. Efter minimala sammanbrott från min sida så fixade vi in massa madrasser i minirummet och la all vår packning i handfatsrummet. Efter att ha fixat lite så gick vi och åt. Det var dock inte så lätt att fixa vegetarisk mat dock så jag fick äta nån nudeltofuräksoja blandning och pilla bort räkor. (nej jag äter inte räkor även fast jag äter fisk, tyck vad ni vill) när vi kom hem så kom vi underfund med att vi inte kunde borsta tänderna eller tvätta ansiktet här så vi gick till hotelltoorna och löste det problemet. Sen gick vi och la oss och sov som änglar.

avståndet mellan vår säng och dörren, den går inte öppna helt...haha lyckat läge

Vi var lediga dagen efter och åt en god frukost, men fick ingen lunch...vi tyckte det av rlite märkligt menmen löste det med lite nötter som angelica var hård på :). Vi gick även och hälsade på Natalie och Lollo som hade avklarat sin första dag och ville höra hur vi hade det. Vi fick även kolla in deras otroligt lyxiga rum (enligt angelica och mig) vill slicka på deras toa och dusch! Eftert besöket gick vi och åt middag och gick hem och kollade SATC i sängen. Mys <3

Måndag: Började jobba vid 12 och fick en jätte bra rundvisning av lars som var hur snäll som helst! jag är lyckligt! Vi har även underbaraste jobbarkompisarna som är hur snälla som helst :D Allt detta kompenserar att vi int ebor som prinsessor men wtf vi ska ju bara vara här i 3 veckor så det löser sig. Jag har precis städat så nu är det ordning och reda här med.


Tisdag: Jag börjar kl 7 och ska ordna med fukost och anglelica börjar vid 3 då jag slutar :/ lite segt att jobba om varandra men det klarar vi.


Snart ska vi kolla andra avenyn eftersom vi har internet :) Måste berätta att vi får använda gymet hur mycket som helst (evelina hoppar av glädje) Plus att vi får vara på spat och få behandlingar :) Som en puss på mun!


Nu ska vi kolla AA sen ska vi sova.

Puss på mamma, pappa och syrran. <3
skönt att prata med mamma idag.

Tackar gud för att jag har världens bästa vän med mig här uppe <3

Hejdå...

Hejsan igen.

Kan ju ta och berätta om min dag igen då eftersom det verkar ha blivit en trend :)

Jag tog cykeln vid 10 imorse och tog mig till cloettaboden i Gamla Linköping. Vädret var väl inte direkt på min sida men det avr mysiigt ändå. Efter det så cyklade jag till toprnby för att köpa en kontakt till datan och sen hem igen. Blev runt 3 mil på cykeln och jag som inte cyklar så väldans mycket eller långt iaf har nu ganska så jävligt ont i rumpan. Underbart!


Tog såklart massa bilder :)







Väl hemma så käkade jag med syrran och pluggade lite matte och packade lite mer. Har med mej hur mycket som helst att äta på tåget :P typiskt mej.
Sen drog vi iväg på träning. Boxning som alltid på fredagar. Gillade peppningen vi fick :D najs.


Nu sitter jag här och oroar mig för allt jag glömt. Det viktigaste är iaf tågbiljetterna och dom tror jag jag har packat ner. ska kolla det innan jag går och lägger mej.....


Menmen...imorgon åker jag iaf. Kl 07.20 från Vikingstad station, träffar antagligen lollo och angelica i linköping, och natalie i norrköping :)



Puss och hejdå på er. <3

synd för er då

........trist att alla är så negativa till praktiken då. Va fan ta vara på den här tiden och tänk att det är något vissa aldrig kommer få göra. Jag tycker det ska bli askul och jag vet att några andra också tycker det. Men pallar fan inte läsa allas bloggar om hur tråkigt det är och hur mycket dem längtasr hem. Tänk positvit du kommer ju ändå inte komma hem fortare för att du klagar eller hur?


Nu ka jag fortsätta packa och sen träna!


Vet att alla kommer hata mej nu men whatever
Puss.

träning och chokladbollar

Efter att ÄNTLIGEN ha fattat matten tack vara syrran <3 så åkte jag och tränade.  Träffade cissi som jag inte träffat på aslänge, eller tisdags men innan dess vara det jättelängesen :/ sorgligt nog. Underbart att prata med dej iaf och jag ska boka upp dej när jag kommit hem från norge!




När jag kom hem så åt jag hemmagjord pizza som blivit över från nån helg. Gott. Sen fick jag chokladbollar behov och ställde mej och gjorde det. Alltid gott. Ska ha med till resan upp till norge.


Imorron ska jag cykla till chokladboden i Gamla Linköping och köpa lite choklad och sen ner till stan och köpa några dubbelhörlurar (så man kan lyssna två i samma typ :S)





Hoppas på fint väder så man kan glida i vårjacka och solbriller.

Natti <3

bad days comes and goes...







Dålig dag helt enkelt

Var iaf skönt att springa imorse, det ska få bli en vana.

Nu ska jag riva lite i matteboken.

Puss.

det är helt klart vår nu.

Jag har vistats i solen hela dagen idag. Eller tills nu iaf.

När jag gick upp och åt frukost så såg jag vilket grymt väder det var så jag drog fram fåtöljen till balkongen och öppnade dörren och satt där i cirkus 2 timmar. Underbart. Tog såklart massa bilder under tiden.
Some of them....




När klockan blev runt 12 drog jag på mej jogging kläderna och gick ut och sprang en runda, bland allt folk från saab som är ute och går vid lunch.  MYSIGT!

När jag kom hem så fixade jag lunch, typ sallad, quorn, potatis och vitlökssås. hejhå nyttigt då.


Efter att jag ätit och lekt lite med katterna så kom jag på att jag skulle fixa en sak innan jag åker till norge så jag hoppade på cykeln och cyklade in till malmslätt och fick detta ärende avklarat det med. Så effektiv man kan vara.
 Allt medans man har solen i ögonen.

Lite bilder här med :]




Har börjat lägga fram vad jag ska med till Norge och tror jag kommer behöva två resväskor  :S

Måste få hjälp av mamma asså...

Nu ska jag bara ta det lite lugnt.
Pusshej <3



Byxorna <3




Mina byxor som jag köpte på monki. Jag är kär <3
(älska bildkvaliten)

Lite halvsjuk sådär..

Tog bussen hemmifrån vid 12 efter att ha käkat lite glass :) mjau




Stan med angelica var såklart ashärlig. Shoppade ett par byxor till moi :D fett coola, kommer dock inte använa dem förrens det blir varmt :]

Sen åkte vi till ikano/ikea och kollade runt lejte...pizzaslize in my heart <3


Vi drog även en solning på feelgood. Vi blev lite stekta :D haha. Fett vramt var det sen iaf...vi drog till donken och käkade lite pommes....mumms.


På lördag ses vi igen om inte innan. Då drar vi till norge!

Träffade cissi på stan också, fett länge sen ju!!! men vi kanske ses på torsdag på träningen. Hoppas! <3

Tog bussen hem från stan och gick sen hem. Hoppas ingen var i närheten så högt som jag sjöng. Stackars den personen isåf :P



Nu sitter jag i soffan och myser och har precs kollat på andra avenyn. Helt CP äre men ganska underhållande att titta på
.



Nu ska jag göra nått bättre än att sitta här.
Puss.

Staan.

Sitter och kollar top model 3 som jag redan sett hundra ggr. Sweeeet!



Ska nog gå och göra mej iordning nu, ska träffa angelica på stan så ska vi umgås lite :) Kanske blire ikea? :P hihi





Puss på er <3

Mormor

Min mormor är den finaste människa i världen. Jag älskar dig <3


Jag kommer hem till henne och vi pratar lite, hon börjar prata om livet när hon var ung och om att hon alltid gick hungrig. Jag berättade att jag ska åka till norge och man såg hennes blick leva upp. Hon blev jätte nyfiken och frågade massor. Hon visste precis var stället låg och drog sig till minnes att hennes pappa ofta var ute och reste.


Vi började prata om hennes dotter brita, min moster. Sedan ledde det vidare till mig, jag sa att jag hade en syster som hette Amanda och då sa hon " jag har också en amanda i min släkt" (vi pratar alltså om samma Amanda bara att hon int evet det) Sen frågar hon var jag bor och då säger jag att jag bor där jag alltid bott med karin och Amanda, då skrattar hon till och säger " men så märkligt jag har också en karin i min släkt" Då säger jag, din dotter karin är min mamma, och jag är ditt barnbarn. Mormor säger att hon inte vetat det någon gång, då säger jag att hon vetat men bara glömt, men hon är fast besluten att hon aldrig vetat det. Likaså tror hon att hennes dotter Brita fortfarande går i skolan och ska komma hem och att min mamma också ska komma hem och göra läxor och sånt.




Jag vet inte vad hon skulle må bäst av. Vill bara att hon ska slippa den här skiten.

Home again.

Okej är just hemkommen efter att ha gått hur lååångt som helst. plus att jag sprungit,hoppat,skuttat och gjort alla möjliga andra konstiga saker som gjorde det hela jobbigare.

Iallafall så kom jag till ryd och tänkte att jag kunde sola lite för kände mej så blek och söt. Kommer in och säger
- jag skulle vilja sola i 20 minuter, kan jag växla pengar här?
- Javisst! men ska du verkligen sola i 20 minuter du är ju ganska blek...
- Evelina tittar på sina händer och ler lite fånigt, vad då då?
- Solariumen är väldigt starka så du ska nog sola högst 10 minuter och det är verkligen max!
jag bara okej men då solar jag väl bara i tio minuter.

När jag väl låg där var jag fett nervös att jag skulle stekas därinne elle nått.
Det tog lite iaf men måste göra det igen några gånger så man kan bli lite fräschare.


Nu ska jag vara duktig och plugga matte, eller om det kanske blir film innan träningen. Vi får se.

Hade gött. Puss.


Faan

Kul att jag nu ligger här VAKEN kl 08.51. När jag egentligen kunnat sovit.

Jag skule träffa en tjej från scandic idag kl 10.00 så precis när jag käkat frukost och skulle gå och klä på mej så får jag ett sms där det står att stackarn är sjuk. Trist för mej med som blev ledig en hel dag helt plötsligt. Menmen life sucks.

Men fan kom på att jag kan kolla one tree hill och gossip girl nu istället :D najs evelina


Efter att jag kollat det kommer jag dra på mej mys dress och gå ut och gå/springa till mormor i ryd och umgås lite med henne och sen ikväll blire träning. Love it!


Måste dra!
Puss.

Helgen

Min helg har varit händelserik, fast det har kännts som om jag inte gjort något.

Fredag:
Första skola sen till lkpg och vandrar runt på stan och sen åka och boxas med syrran. Sen fixade jag iordning mig på typ 20 minuter (duscha, sminkade mej, klädde på mej och fixade håret) och åkte sen till station för att ta tåge till norrköping.
Träffade marie och anna och köpte pizza ( evelina har dåligt samvete) sen gick vi hem till caroline och festade lite innan vi drog vidare och sedan hamnade på palace. Dans hela natten och hade fett kul. Marie och jag fick gå hem ( jäääätte långt) Kom hem runt 4 på morronen. Väl hemma så fick vi en mini chock av att det låg någon utanför maries rum, haha.Sen kom hennes bror in och var jätte söt och gav oss hans astjocka och enorma täcke. TACK! Vi frös inte iaf





Lördag:
Vaknade jag hos marie och vi åt massa frukost. Gotti! Sen gick vi lite på stan och kirrade skjortot till praktiken. Sen tog jag tåget hem och höll även på att misa hållplatsen för jag sov tills tåget stannade. En aning stressigt blev det. Kom hem och åt våfflor med farmor och farfar och städade sen mitt rum kliniskt rent. (stolt tjej) Kvällen blev chill fick ett fyllesamtal vid ett. Jag va rnog licka borta som han var men det var gulligt.

Söndag:
Upp vid tio och käka frulle, fixa med lite grejer sen köra lite bil och tjäna lite pengar. Sen köpte mamma byxor till mej till praktiken och sen hem och grilla och sen träna.

Nu sitter jag och kollar på beck och lyssnar på nån jävla marockan som säger att jag är tjock men inte jätte tjock. Tacktack det värmde ju.

Många av mina söta vänner är nu borta på fjällpraktik, hoppas att alla har det asbra. Gullan längtar int ehem alltför mycket och det är ju bra det. Saknar bruden <3

Nu ska jag dra!
Puss.

skola, fenomen och så lite shopping!

Skolan idag var väl inte så väldans ansträngande. Eller bussturen till skolan var jobbigt för mej men det är inte så viktigt. Var mest tvungen att säga det.

Väl i skolan hade vi engelska och vi har ju snart prov så det blev at digga musik och plugga. Jag peppar för vattenspridarn marie :P haha det är nog en av dem roligaste stunderna jag varit med om i mitt liv!
Efter det så skulle vi ha dansuppvisning så vi övade liter snabbt och drog sen upp till PM för att dansa upp. Jag glömmer såklart typ första rörelsen men jag tycket vi var bra ändå. :D

Sen hade vi lite idividuella val då alla blev arga på stackarn anders....jag brydde mej inte utan satt mest och var överhettad.

Efter lunch så åkte vi till Lkpg mitt hemland <3 och kollade in fenomenmagasinet. Plus attt alla gick till cloettaboden. JAG KÖPTE INGET JAG ÄR DUKTIG!

Efter att vi slutat så tog gullan och jag bussen ner mot stan. Jag hoppade av och fick säga hejdå till gullan, vi kommer inte ses på 1 månad typ. KUL? not really. Puss gumms kommer sakna dej <3

Jag vandrade iaf runt på stan och fick ihop detta:
- Body med blomor i rosa
- Body med blommor i gul/vitt
- Tajts med blomor i gul/vitt
- Svarta skor
- Blåa skor
- Spetshårband i vitt och svart
- Örhängen
- Skjorta till praktiken
- Vit och rosa randig body
- Vit T-shirt
- Rosa halsduk
Och en mascara till angelica. (nu får du ha dåligt samvete, som vet att du stödjer mej) hihi


Nu måste jag verkligen plugga engelska!
Seeyaah <3
Evelina


Tystnad.

Jag orkar inte. Jag är för svag för att klara sån här skit. Hur gör man?



Jag är glad att det snart är lov och sen praktik så jag slipper påminnas varje dag.


jag längtar till imorron!

Nu ska jag plugga. Puss.

Vårkänslor och storstädning

Jag gick upp tidigt idag för att åka och snacka med en person sen blev det stan och kolla massa kläder som jag blivit kär i...

Tog tåget med marie och olivia och sedan bussen, i skolan vbar det storstädning på G och Angelica och jag låste in oss i strykrummet eller vad det är och strök hela eftermiddagen. Kuuul <3 hih

Har varit och tränat ikväll också. Känns bra, ska fixa det här nu.
Orkar inte må skit över småsaker så ska ta tag i mig själv.



Knäppte massa bilder i solen...möjsigt.




Så jävla underbart allt kan vara, tills allt går åt helvete igen.

Jag vet inte hur jag ska förklara hur mycket ni betyder för mig. Kommer inte palla att vara borta från näst intill alla i 4 veckor. Jag kommer klättra på Angelica efter ett tag. Jag kommer äskert inte ens få träffa henne om dagarna för att vi jobba rolika. Jag har ångest. Vi kommer säkert bara få vara tillsammans när vi sover. Kanske inte ens det för vi ska sova i singelrum kanske, Bli inte rädd om du vaknar och jag ligger bredvid dej bara så går allt säkert asbra <3

Nu ska jag sova.
Puss och godnatt
<3

promenad = skoskav

Jag vaknade hos angelica efter att vi varit ute i lördags. En jättemysig chillkväll med underbar <3 vi tog det lite lugnt på morronen och bestämde oss sen för att gå från Sturefors till Ekoholmen, för dem som vet är det inte bara 500 meter utan några kilometer.



Jag hade haft klackskor dagen (bilden) innan men ängeln var så vänlig och lånade ut ett par converse. Vi vandrade iaf mot Ekholmen och jag gillar att gå så det var rchill. Precis innan vi kommer fram så känner jag att det börjar göra ont i hälen och när vi väl är framme vid busshållsplatsen kan jag knappt gå. jag lyckas alltid vi gick iag på bussen och kom til stan där jag skulle till bibblan, dock kunde jag knappt röra mig framåt. Ängeln kommer fram igen och vi byter skor så jag får ta hennes som är lite större. Jag kan nu gå och går till bibblan medans hon hämtar lite stuff hos sej. Bibblan gav btw NADA! Evelina får minimal ångest! okej åter till ämnet, jag går iaf tillbaka till tacobar och möter angelica och vi köper varsin sallad där. SKITGODA jag rekommenderar starkt! Vi drar hem och käkar och jag ringer syrran och säger att hon måste hämta mej innan träningen för jag kan inte gå till bussen....jag ska dock träna men det är en annan grej. Hon säger att hon plockar upp mej på vägen, Efter salladen blir jag as usual sugen på choklad och jag får låna skor och går ut och "rastar" dem. Puss på skorna. Sedan kommer syrran och jag stapplar fram där på jättelåga klackar för att jag inte ville sno med mej angelicas skor. Alla som såg mej måste trott att jag aldrig stått på ett par klackar förut men till er alla jag hade skoskav!


På träningen så använde jag typ 6 plåster för att skorna inte skulle skava upp större köttsår änb vad jag hade. Mums vad fint. Jag klarade iaf passet och väntar nu på att mamma ska plåstra om mej och tycka lite synd om mej.


Nu ska visst alla kolla beck här så jag joinar.


LOVE <3
Evelena.

Lite assistans please?

Okej jag känner att det här kommer bli ett långt inlägg så nu kan ju förbereda er....


Har varit och tränat med syrran, boxpass som var dyngjobbigt och det kändes som om en hink med varmt vatten hade hällts över en när man skulle duscha. Myyys. Jag körde iaf hem och ska hämta mamma, katarina och lena för att köra hem dem från minglet som ska vara där. Det fanns "saft" så dem behövde taxi hem så jag fick assistera.

Just nu fick jag sms från lollo som snackat med sin vän om tatuering men jag vill ha en speciell grejj som betyder mkt för mej så vill vara säker på att det blir rätt så jag kommer nog gå till nått ställe i lkpg :) jag vill göra det nu på direkten.

dessa vill jag också ha någonstans. vet bara inte var...

Imorron blire utgång med Angelica så vi ska mysa till det lite. Hon är bäst den tjejen <3

Har börjat tänka på hur mycket jag kommer sakna alla när jag åker till norge på fjällpraktik i tre veckor...angelica kommer hata mej för jag kommer väl klaga som en gris konstant. Nerrå jag har ju henne så jag kan ju inte vara ledsen :]



Jag håller på att avlida av allt plugg vi har också.
 Plus att en vis aslärare bara trycker ner mej konstant
så jag ska sluta anstränga mej alls i dennes ämne.
hat.



Hälsning till marie jag hoppas din tredje plan går i lås :P
eller någon av dem andra planerna,
stå på dej bara
så löser sej allt. Jag vet det <3























Nu ska jag fördriva tiden med någon spännade. Puss på er pussgummor

Beslutsångest till 100%

Okej jag har ju haft sovmorgon och bara för det så fixade mamma massa nummer till praktikplatser. Jag kände mej tvingad även fast jag vet vart jag vill vara nu och kanske får det, Puss på angelica isåf <3 men iaf så ringer jag till sydlines en resebyrå och bussbolag och dem säger att dem är intresserade av praktikanter under sommarn som kan följa med ut på resor runt i europa och till stockholm och GBG. Jag bara hej kul att det här är drömpraktikplatsen för mej, dock vet jag inte hur sympatiskt bolaget är....Men det som lockar mest på det där stället är ju att dem åker till kroatsien, mitt drömland!

Jag vill dock spendera 3 veckor av sommaren med angelica för hon är bäst. Puss påna <3

Ska snart åka till skolan nu så hörs later...

school

Sitter i skolan och har naturkunskap. Jaa, det kan bli roligare!

Marie och jag peppar iaf över våran stämpling av oss själva :P

Nu ska jag gå och bära tallrikar och servera vin, helt plötsligt blev skolan fett med party med vinflaskor i händerna :D

seeyah! <3

telefonmorgon, inställt tåg och pannkakor och snöstorm

Min morgon börjar med att jag går upp när klockan ringer, vid halv 10. hurtigt. sen fixar jag iordning mej och går ner för att börja ringa runt till olika ställen för att hitta ett sommarjobb och en praktikplats. Från cirka klockan 10 till klockan halv 12 sitter jag nonstop i telefonsamtal med diverse olika personer. Jag får inte ett enda positivt svar. Jihuuuu evelina är såååå lyckad!

När klockan då är halv 12 åker jag till vikingstad för att ta tåget....som inte går. KUL jag får åka hem igen och ta bilen eftersom jag skulle missat bussen till skolan om jag tagit nästa tåg. Skönt för mej iaf att åka bil till skolan :D.

När jag kommer till skolan har vi Aupair kurs där vi ska laga alla sorters typer av pannkakor, jag, angelica, olivia och lollo får göra amerikanska pannkakor. Fett najs.

Sen när vi tittar ut ur fönstret så är det typ snöstorm och när jag ska hem så får jag köra assakta för att inte köra av vägen. Vilken myyysig dag! Sen har jag och syrran tränat också och jag har börjat mitt nyttiga liv, Eller det börjar imorron :)

Nu ska jag kolla andra avenyn <3 pussi!

gulligull

Okej nu ska jag berätta vad som hänt. 

Jag var inne på match.com upp och jag tänker jammenvisst klart jag ska bli medlem. så jag fixar en sida lite snabbt och godkänner den. Jag trodde inte det skulle funka för det kom upp nån prenumeration och då kryssade jag det. Men nu har jag fått massor med meddelanden och foll som skickar  blinkningar och  mejl. Dock måste man typ prenumerera för att man ska kunna vara seriös men jag fattar inte riktigt sidan och pallar verkligen inte betala för att hitta en kille lixom.

Men nu till saken. Har percis fått ett mejl från en kille och jag tyckte det var så sött!

Tja!
Ja är en singel kille på 23år som tkr du verkar som en supergo o söt tjej.

Jag skulle väldigt gärna vilja få chansen att lära känna dig närmare om ja får de?

Vad har du hittat på i helgen då?
Pussar o kramar
//S


Söt kille enligt mej.



 



Saknar sommaren och att få vara brun.
Våren börjar iaf närma sig lite minimalt.
<3
pussis

RSS 2.0