Farmor och Farfar

Ikväll har vi haft fin besök av farmor och farfar så nu har jag sagt hejdå till dem med. Fick en resepeng också, tusen tack !

Nu ska jag titta på OTH, kenzatyrashow och human target. Allt på samma gång? Nein men efter varann iaf.

Hejsvejs

Bye bye friend

Har haft för mycket att göra för att blogga. Höh. Det borde väl vara nått bra så vi tror på det. Har umgåtts mycket med denise som säkert märkts^^ Träffade henne en sista gång idag och sa farewell. Det gick bra. Vi ses ju snart igen - även fast det är genom dataskärmen :] Jag åker typ 9 timmar efter att hon kommit fram så jag behöver inte vara ensammen i lkpg länge !

Jag har typ packar färdigt nu också. Bara det sista som alltid används som ska packas ner innan jag åker precis. Den ena väskan väger 17 kg och den andra 13 kg fett lite men det kanske ändras who knows.

Nu ska jag skriva lite i dagboken.

Pussar

Hemma hos

Denise. Tittar på när hon rensar kläder och säger ja, ja, nej, ja, nej, nej, nej. Hela tiden. Mycket givande ! Vi ska snart få mat av hennes kära mor :)
Vi har lyckat ta oss till och från stan med lite inhandlat också. Denise har äntligen hittat jacka och skor - wöhöw.
Annars händer inte så mycket, 3 dagar kvar till Italien barrrrra!
Nu ska jag bidra med min hjälp till lil´D
Puss Hej Ciao Goodbye

Ååh hon har körkort

Denise och min roadtrip slutade med ett körkort för hennes del. Congratz!

Nu ska jag hänga lite här hos henne och få fika^^ uppskattas.
Ha en bra dag i kylan

Godnatt!

Ska sova snart så jag orkar upp till min och Denises miniroadtrip till Motala!

Det nya som jag fastnat för nu är unga överklassen så mycket drama som alltid men lite underhållande !

Nu blir det sängen !

Bouena Notte

Tisdagar är tråkiga

Har varit ganska rastlös idag. Gav ganska snabbt upp eftersom jag blev nervös att allt int ekommer få plats^^ haha och om jag väl börjar packa så måste jag ju packa allt och då kan man inte använda grejjerna typ.

Har fiffulerat lite med banken också och kollat ifall det kostar att använda kortet eller inte. Det verkar som inte men det är lite oklart.

Snart blir det nog mat. Tror jag.







Det är lite mysigt med höst - om man är klädd därefter :]

Telia är så jävla lost

Skrev ju att telia hade dragit pengar från min kontantkort och därmed gav mig gratis sms i en månad. Jag gick dit och sa att jag inte hade gått med på att sätta en prenumeration eftersom jag åker om en vecka. Han tog bort prenumerationen och satte tillbaka 100 kr på kontantkortet. Nu är saken den att gratis smsen är kvar plus att jag ha massa pengar på kortet^^

Dem har ju inte så jävla mycket koll asså ! men jag klagar inte :]


Såhär ser det ut nu!







SÅ jävla mycket grejjer och det här är inte allt lixom. Hoppas allt gå i väskan^^

stök

Nu har jag sett ett avsnitt av GG. Var tvungen att börja dagen lite lugnt med DRAMA :]



Ska börja med fixet nu.
- Slå in presenterna
- Plocka fram lite mer saker som ska ner i resväskan
- Plocka ihop allt smink som ska med
- Undersöka hur många väskor man kan ha med sig^^
- Undersöka hur många skor man kan ha med sig
- Försöka hitta en termojacka som matchar till mina grymma termobyxor

Det är säkert massa mer jag ska göra men det kommer senare ;)

Pusspuss

Fixdagen brörjar.....NUUUUUUUUUUUUUU

Japp idag blir det fix och pill med allt möjligt. Allt ska ställas upp så jag kan få en överblick på vad jag ska ha med mig och sen får vi se ifall jag får ta bort eller lägga till nått^^

Det är verkligen höst ute nu btw. JÄTTEKALLT och blåsigt :( hoppas det fortfarande är sommar i Italy!

Det jag funderar mest över är ifall jag måste ha datan i handbagaget eller iafll man kan mosa ner den i resväskan (kanske inte så jättesmart?)


All lycka till denise !

Alla håller vi våra tummar och tår för dej gullis !

done and done

Sisådär då var denna dagen avklarad. Jävlar vad fort den gick !

Pengarna är tillbaka på mitt refill kort. Jag har leksaker med mig hem, skål från cervera. En mobil till pappsen. Tre halsband från bikbok eftersom det var rea. Hudprodukter från mammi och det var nog det som följde med hem idag :)

Fick även brev från swedbank som dem adresserat till mig men som det står "This is to infor you that Viveka Stendahl" fejnt.

Har även blivit insatt i cissans liv igen, det känns bra !

Nu blir det snart Idol.

Pusspuss

Hektisk dag

Har massor att göra idag !

Ringa CSN DONE
Ringa veterinären DONE
Ringa telia
Packa lite smått
Öva Italienska
Cykla till Tornby för att köpa mibil till pappa och kolla runt i leksaksaffärer för nått spännande till barnen
Åka till Kerstin`s hudvård för lite inköp
Kanske ta en sväng förbi ica för att hämta mina kläder^^
Prata med Cissi ikväll :]
Sen är det massa på tv höh



jag hatar telia

Får ett sms nu på morgonen. Vi har nu dragit 99 kr från ditt kontantkort och nu kan du smsa gratis igen. Wtf jag ha inte beställt det. Kul att det är 62 människor som är i kön när jag ringer också. Äckelbläädöö.

Det är ju jävligt givande att ha gratis sms när man inte är i landet också. right?


Nattinatt

Ska snart sova. Irene Huss var najs ! Men denise, oj vad jag saknar våra söndagskvällar i min lägenhet hah

Imorgon blir det fullt upp - typ. Ska ringa lite samtal, åka till tornby och köpa ny mobil till pappsen så jag kan ha med hans gamla som backuo ifall min älskling skulle ge upp under resan^^^sen måste jag köpa flourtabletter också! Mycket viktigt.

Menmen nu ska jag sova i min STORA säng. Måste uppskatta ytan nu när jag kommer sova i en någon mindre säng i ett antal månader. Men det brukar gå bra annars så :]



Puuuuuuuuuuuuuuuuss

love to googleearth

Jag har just kollat på min familjs hus på google earth! Fett sött hih. Pratade med dem på skype idag lite randome men det var mys :)

Denise: jag försökte hitta ditt hus men kom bara till Cork (om det stavas så)
Cissi: skicka din adress så jag kan titta på ditt hus^^

Nu ska jag göra nått mysigt!

Pusspuss


SÖndagkväll

Är sjukt trött idag. Man blir det av att bara sitta inne och umgås typ...iallafall så har vi som sagt inte gjort så mycket. Matte och Finn-tore åkte hem för nån timme sedan och brita åkte hem nu. Hon blev lite ledsen eftersom jag ska åka snart men så kan det vara. Jag funderar på att börja packa nu :D ska ta en duscg först bara med mitt nya braiga schampoo !

Ikväll blir det Irene Huss (nya Johan Falk) haha gillar det skarpt så det ska jag avnjuta med en kladdkaka och chokladsås som stelnar när det hamnar på något kallt. Tror ni jag gillart eller?

Menmen nu blir det duschen.


Söndag den 26:e

Det var en riktigt trevlig dag igår :)

Idag ska vi åka till Brita så Sveen får se hur hon har det i sin lägenhet. Och så att jag såkklart får säga hejdå innan jag åker! Måste även ringa farmor och farfar och fråga när vi kan ses så jag kan säga hejdå till dem med!

Det är lite hektiskt just nu men nästa vecka kanske det lugnar er sig? Eller inte.

Nu ska jag borsta tanden.

Ciao!

Camp rock

Typ vid 2 idag så upptäckte jag att filmen camp rock gick så jag började titta på den men sen kom ju norge så då spelade jag in det. Nu ha rjag just sett färdigt den och jag har samma ångest varje gång! Jag vill med få värsta connection med en grymt söt kille som är bäst på att sjunga. Måste verkligen köpa High school musical 1 + 2 +3!!

Nu ska vi fortsätta våra samtal :)

Ha en mysig kväll<3

Middag

Ska strax äta. Är sjukt hungrig eftersom jag alltid missar måltiderna^^ Vi ska äta potatisgratäng och helstekt ytterfilée (jag äter quornfiléer) Ska blir grymt gott. Älskar potatisgratäng!!

Det är kul att pratat norska btw :] Älskar det språket.

Nu ska vi käkaaa.
Pussar

Väntar



Sitter och väntar på att Mette och Fnn-Tore ska komma. Tror dem kommer runt 3 så får nog vänta ett tag :P

Har letat fram resväskorna nu och trist bara att jag slarvat bort låsen till dem :S ooouups!

Jag ÄLSKAR att packa så vill börja redan nu men det känns lite tidigt^^ haha Ska väl fortsätta på min packlista. Vill ju inte glömma nått lixom.

Löv.

Mörkrädda jag

Måste berätta min resa hem igår.

Går på på stora torget vid typ halv 2. Allt går bra. Sen vid borggården (nästa hållplats) går det på en (väldigt full) dam. Hon försöker få den där appareaten att funka men hon tryckert på fel knapp och sen håller hon kortet mot desplayen istället för den orangea saken. Sen när busschaffören säger åt henne att hålla den mot den orangea saken så funkar det inte för att hon trycker sammtidigt som hon håller kortet mot. Jag sitter typ i mitten av bussen och den är relativt full. Inte en jävel hjälpte henne och busschaffören kunde tydligen inte gå ut ur sin lilla hytt. Så efter typ 3 minuters pillande så gick jag fram och visade henne hur man skulle göra. Inte för att jag tror att hon kopplade men iväg kom vi iaf. Creds till mig för hjälpsamhet.

Andra stoppet då så gick jag av i m-slätt och hade ringt mamma vid halv och sagt att jag kommer om en kvart. När klcokan är kvart i står jag och väntar. När klockan blir 5 i så ringer jag och frågar var hon är och då säger hon "ojj vad fort det gick" och jag upprepar att det bara skulle ta en kvart. Och hon säger att hon åker nu dårå. Då hade jag fått stå i MÖRKRET i en kvart. Jag som verkligen ÄLSKAR mörker också. När hon väl kommer så säger hon. "Jag tyckte det gick så fort, du ringde väl kvart i?"

Där slutade samtalet.


Nu ska jag äta frukost.

Pusspuss

Wake up in the morning feeling like a zombie

Det är ju en trevlig känsla. Har lite vag huvudvärk och mår lite hejsanhoppsan. Men det var kvällen värd. Hade jättemysigt med mina bästisar :] Det var typ första gången på en månad angelica och jag sågs och sista gången fr typ 9 månader. allt på samma gång. Blev lite mycket för mig tror jag. MEN SKYPE FINNS JUUUUUUU! Räddningen av hela mitt liv^^

Annars så kommer det säkert finnas bilder på angelicas och denises blogg eller fb som om ni är sugna titta där hah

Nu ska jag försöka fräscha upp mig - om det är möjligt?


här ska det vara en rubrik

Ska snart gå till stan (jag går denise cyklar) för att möta angelica som varit borta ett år från den underbara staden lkpg<3 höh. Vi ska antagligen catcha up och bara ha allmänt trevligt. Får se om det blir lite drinkar också^^
Puss på er.

Reunion





Åker till Denise nu :)

Ha en fin kväll - det ska iallafall jag ha !

Pyssel

Sitter och pysslar med lite bilder. Ska såklart dela med mig :)



Mammas och pappas bröllop. En sån bil vil jag också åka i om jag inte får mitt drömbröllop där jag gifter mig till häst. Hur grymt skulle det inte vara att var brutalt sockersöt och sitta på en svart hingst. åhh drömmer mej bort.



Amanda, jag och vår moster



Moster och Mamma som mini



Hittade denna bild när jag satt och letade igenom allt. Jag och Agnes på vår försommarsång. Crybaby!

Nu ska jag fortsätta här men vad jag nu hålller på med....

Peaceout

Aldrig har jag varit så glad för att vakna

Vaknade vid 9 när klockan ringde och har nog aldrig varit så glad. Precis när jag skulle blir mördad/lemlästad/våldtagen/uppäten whatever så började det spelas musik så jag rycktes bort därifrån. Drömde verkligen nått jättehemskt! Usch. Så jag gick upp och satte mig i soffan och kollade på idol :] Synd att alla gör bort sig bara när dem egentligen är så bra?

Ska äta frukost snart, sen blir det att skanna in bilder från gamla fotoalbum, älskar att ha bilderna på datan för det är ju då där man använder dem lixom. så ni kan ju rökna med en lite bildchock later !


En helt vanlig kväll i september

När mamma och jag kom hem efter en lååååång dag. SÅ hade vi hunnit kolla skor, dricka milkshake, köpa gardiner, sätta upp gardiner, lämna in ett pantkvitto, handla mat för 2000 kr. Hej vad tiden gick! Efter det fick jag hjälpa pappa med bygget av altanen. Vi håller på att lägga singel över hela grunden och den ska ju vara exakt 20 cm hög och då ska man mäta, ösa bort, mäta ösa på. OSV. Iallafall hann vi färdigt en bit men nu är frågan om gruset kommer räcka? Det märks väl imorgon.

Senare under kvällen blev det matlagning, blodpudding och bacom för de köttätande och macka för den icke köttätande. Höll på att s*y när jag läste innehållsförteckningen på blodpuddingen. uäk.

Vid tio så åkte jag och hämtade mamma på stan och sen blev det lite tv-kväll. Nu ska jag sova för är riktigt trött.

Imorgon ska jag träffa mina pärlor <3

Nattinatt!


SKOR

Införskaffade ju lite skor idag på skopunkten :] Jag fick två par av mamma och till sig själv köpte hon 4 par. Go mamma!





nya pärlorna som hänger med i resväskan till Italy !

One last goodbye






amazing

HELT OTROLIGT!

Varje gång jag ska vara lite/minimalt hurtig och GÅ in till malmslätt så går det bussar från alla håll och kanter! Nu när jag ska ta mig till ikano så går bussarna på räls enda från min dörr till ikea liksom. Och det känns ju trist att inte uttnyttja det när dem väl går så nu fick jag helt plötsligt ha några snygga skor på mig istället för joggingskor. Höh. Har dock fortfarande lite beslutsångest. hade ju ställt in mig på att röra lita på mig....får se vad beslutet blir.

Chica








Nya tag

Ska ringa till östgöta brand och swedbank angående utlandsvistelsen. Äta frukost. Göra mig iordning. Promenera in till malmslätt och ta bussen till Ikano. Mamma och jag ska köpa skor :]

Kanske hör av mig innan jag åker. Få se.

Puss

tears

Har så fruktansvärt ont i huvudet nu och ska nog gå och lägga mig. Jag vet att jag måste ta nya tag men idag vill jag bara må dåligt och vara ledsen. Ingen och inget kan få mig glad så då kan jag lika gärna må skit idag och försöka pigga upp mig imorgon.

Det är tur att vi har två fyrbenta pärlor kvar som tröstar mig.


I guess this is farewell

Kimberly

11 November 1994 - 22 september 2010


<3


lost

Har tappat min matlust helt. Finns inget som jag är sugen på. Inte ens choklad efter mammas kommentar om att hennes jobbarkompis är allergisk mot mjölkchoklad och får utslag/acne när hon ätit det. Så nu ska jag försöka sluta med det då. Hoppas Italien inte har någon god choklad.

Nu ska jag försöka pilla i mig ett äpple.

Hejdå.

Färga håret kanske?

Sitter här och kollar på galningar som råkar illa ut i thailand. Använd inte droger där för då får du dödsstraff!

Iallafall så funderar jag på att färga håret mörkare, dels för att det kanske ser lite mindre slitet ut och dels för att jag tycker det ser så tråkigt ut. Det längsta håret har ju en fin blod nyans men ser dock slitet ut och det håret längst upp ser tråkigt ut men är inte så slitet. Så det blir nog en färgning/slingning bara för att få det lite mörkare. Då passar jag ju in i Italien också. Mycket bra.

Nu ska jag se färdig programmet och sedan sova.

Update om Helgen

Typ idag kom jag på att våra norska släktingar komme roch hälsar på i helgen. Har inte träffat dem på typ 2 år för att ingen av oss har haft tid men nu kunde dem komma ifrån och hälsa på så det ska bli riktigt kul. Döttrarna följer dock inte med utan det blir bara Mette och Finn-Tore Ska bli kul ändå. Fräscha upp språket lite lixom^^



Fruktansvärt charmerande bild som togs för ett par åt sedan när vi skulle gå på tur. Slutade typ med att hela familjen stendahl låg i snön efter en lite för svår nedförsbacke !

stolt

Lite stolt är jag faktist över min prestation. Är ganska nöjd också :]

Puss på er kära vänner !

Uttråkad

Vad har jag gjort idag då?

Seriöst så har jag bara suttit i min fåtölj och väntat på att kvällen ska komma^^ Givande !

Nu sitter jag och tittar på Top Model och hjälper pappa när han ropar på mig. Nu han jobbar hårt med att löägga grunden nu. Vi får väl se hur långt dem kommit när jag far iväg.

Ska börja skriva packlista snart så jag inte glömmer något. Det är ju tur att jag har köpt till en extra väska iaf. Kommer resa med 50 kilo. Great.



Vi får se hur det blir imorgon älskling...

Beslutsångest

Hur kul är det att bestämma om ens katt ska få leva eller inte? Ena dagen är hon okej och andra dagen åt helvete. Nu verkar det som om hon börjar komma tillbaka, men igår var det väldigt illa och vi skulle ringa till veterinären idag för att låte henne somna in. Nu vill vi inte det för hon verkar blir bättre. Men lider hon? Det vet vi ju inte.

Jag vet inte vad som är det mest humana.

Change

Nu har det hänt nått här iaf. SKa pilla vidare imorgon. Kände att jag måste förändra nått när det ska handla om mitt Italienska liv lixom. hah

Menmen nu ska jag och min håriga vän sova. Precis på slaget 00.00.

Nattinatt
Buona notte!

Fail

Ska försöka ändra lite på bloggen men kommer ju säkert gå åy H för jag suger påt.

Ger det ett försök iaf.

Hade ett mysigt samtal med el family. Dem skulle åka till IKEA för att handla alla grejjer till min säng :) kan dem bli sötare eller?

Tror inte det.

Så sinnessjukt nöjf med läget.

Puss och massa kärlek

Kvällen

Myser med baby



Nu ska jag ringa Italien

En jävligt bra dag

Har spenderat da

gen med denise och hennes körskolebok (Y) hah Sen fick hon skjutsa hem mig och oj vilken tur det var! haha nejdå det gick jättebra.

Nu sitter jag och kollar bloggar, äter smarties och väntar på att mamma kommer hem så vi kan äta. Har ju dock tappat all min hunger och käkar mest godis bara för att jag är sugen.

Btw så har denise nu skaffat blogg som vi alla kommer följa när hon åker iväg till irland. Tror dock inte hon kommer börja skriva förrens hon åker.^^ Jag känner att jag typ bloggar åt henne här istället. Hin pluggar väldigt mycket och är därför upptagen men vi alla håller tummarna åt henne ;)

Ikväll är det Italien dejt at nine.

Kisskiss bangbang


e

FINALLY

Nu VET jag att jag åker om två veckor för att spendera cirkus 9 månader i Italien. Kommer bli grymt. Iallafall med denna underbara familj!

Nu ska jag fräscha till mig. Mysa lite med katten sen pallra mig iväg till Denise.

Peace

GodNatt

Är så trött på allt. Jag kan inte sova för jag oroar mig för mycket. Vill bara få ett konkret svar från min Italienska familj att jag får komma. Hoppas på ett svar imorgon. Har förutom det, brutal separationsångest från min älskling Dutches. Kommer dö utan henne.

Den jag tänker på mest är Kim. Hoppas på det bästa men det ser inte så bra ut. All kärlek till dig.

Godnatt

Nya avsnitt

Har kollat på nya avsnitten av OTH och GG :] Kärlek till dramaserier asså. Kan ju göra ens liv bättre på en sekund.

Nu ska jag hitta nått att äta istället för godis!

Besos

En eftermiddag med bästa vän

Har träffat Denise igen efter två veckor då hon flängt runt i NY och Canada. Nu är hon hemma ! Hon hade presenter med sig också :] hih choklad<3

Vi ska umgås sönder innan vi båda drar iväg. Så på´t igen imorgon :)



kiss

Evelina myser









har hemmakväll.

Förberedelse

Mangiare il vostro Colazione - ät din frukost
Registrati su - Gå upp
Buongiorno – god morgon
Buona notte - God natt
Mangia il tuo cibo - ät din mat
Dress – klä på dig
Spazzolare i denti - borsta tänderna
Indossare pjamas - Ta på dig pjamas
Si dovrebbe fare il bagno - Du ska bada
Vai a letto - Gå och lägg dig
Potrete dormire – Du ska sova
Giocare – leka
Ciclismo – Cykla
Noi – vi
Si – Du
Egli – han
Lei – Hon
Vieni - Kom

Övning ger färdighet :) Tack till googletranslate som säger allt till mig också så jag får rätt uttal!


Sådär lite halvtrist dag

Vaknade, städade, åt, försöker få katten att leva. Typ det jag gör.

Ikväll ska jag skjutsa Amanda och pojkvännen. Sen myskväll själv då eftersom ingen är hemma och alla är borta. Värt.

Skönt att åka iväg från den här ensamma staden!

Nu ska jag sällskapa med Kimberly.



bye

Myskväll med Barnasinne

Jag gillar verkligen att umgås med barn. Man blir så glad. Även fast de kan var lite högljudda sometimes :]

Nu är biljetten bokad också ! Yejjjjjj.

Nu ska jag sova - skriva lite dagbok först bara.

PUSS

HEMMA

Underbart - katten är med hem också alive <3 Får se hur hon svarar på medicin och att hon blir bättre. Var så fruktansvärt glad när vi åkte hem tillsammans.

INGA HÅL I TÄNDERNA HELLER. bäst är jag.

Biljetten trasslar, sas trasslar, bagaget trasslar men jag ska fixa det soon :)

Ikväll blir det nog lite barvaktning om Martin vill förstås. Jörgen och Malin är här med deras 5 åring så får se om han kommer upp til mig och spökar^^

PussPuss

Jag är en sån här person som alltid är ute i FÖR god tid.









Så då ska jag bara fördriva tiden ändå lite mer !

Försöker hitta kim men hon har gömt sig. Hoppas bara hon kommer fram i eftermiddag...

frukost sen stan

Ska snabbt slänga i mig min frukost ch sen BORSTA TÄNDERNA BRUTALT NOGRANNT. Och sedan åka mot stan. Ska köpa en ny hudkräm så jag har hela paketet när jag åker :) Efter det bli det då tnaläkarn. ocg efter det ska jag till resia för att kolla upp mitt flyg!

Btw. Tack Cissi, jag ska lära mig dem orden - tur att jag har dej <3

Right now my heads spinns around

Mamma och jag har svurit som satan över flybiljetter - tappar bort dem, dem försvinner, blir dyrare. ALLT. Nu har jag iaf hittat en som jag ska konsultera med resia om imorgon - efter mitt ÄCKLIGA tandläkarbesök.

Det blir spännande :]

Nej nu måste jag sova - orkar int eduscha nu så måste gå upp tidigt så jag hinner det imorgon.

Pussar.

Btw borde jag små öva lite på italienska så jag kan nått ord när jag kommer dit^^

Tandläkarn också !

HATAR TANLÄKAREN. Livrädd varje gång.

Sa till mamma att jag ju kommer vara över 20 när jag kommer hem och behöver pröjsa för att gå dit - aldrig att jag tänker göra det! Iallafall så ringde mamma dit och nu har jag en tid imorgon. Hur tror ni att jag mår. Borstade tänderna i säkert en halvtimma bara för ATT. gahh.

Efter det ska vi till vetrinären :/

TUNG DAG

Kommer bli en lite jobbig dag idag tror jag.

Mormors urna ska sättas ned på kyrkogården
En av min katter mår inte så bra - ringer vetrinär idag. Tror det slutar illa.
Det regnar.

Ciao

Ska snart sova. Är rätt sliten efter denna tuffa dag. Plus att det är så mycket som snurrar i huvudet!

Har lite mailkontakt med familjen nu och kontraktet är överksickat så det ska fixas med sedan ska vi bara boka en biljett så är det klappat :)

Det går bra nu

Natti.

Frukost och samtal med Italien

Myyyyys morgon :)


Har just lagt på efter ett låångt samtal med Patrizia. Så söt tjej med underbar familj !

Ska bara kolla efter biljett sedan drar jag :)

Sitter och äter frukost nu och ska snart ringa farmor och farfar så ska dem hjälpa mej att urspika alla bräder. Blöö.


regnväder

Kul väder vi ha rhär i sverige då. Ösregn/regndimma. Vettefan asså. genomblöt blev man iaf.

Jag hann få ner alla plankor till plattorna så nu kan pappa börja gräva whenever :)

Har fixat med el surpriso också så är ganska nöjd. Ska visa syrran så vi kan överlägga lite.



Min fina mamma



Min fina klänning


Morning

Trött, sliten, nervös och ont i magen.



Nu: frukost

NATTI

Tröttis och pirrig som tusan.

Kanske ska sova nu....?
Har ont i magen efter lite för många mariekex och riesen. Bra middag Evelina.

Letar flyg till Torino nu. Fortsätter imorgon när jag får tid. Med det menas efter allt plankbärande.

Peace.Ciao.Bye.Adios.


Waiting



väntar på italienskt samtal :)

Arbetsförmedlingen är kul

Not really.

Har ont i huvudet nu också men känner att jag måste hjälpa pappa att få bort alla plankor från trädgården - lite ivägen bara. Får se om jag hamnar utomhus eller i sänge. hmmmmm?

allt jag har att säga
Ciao


IKEA

Var på ikea med farfar och införskaffade billiga fåtöljer. Folk var som galna - dynor flög och ojj vad vi käpade. nae inte riktigt kanske men folk sprang faktist och drog i kartongerna. Vi klarade det finfint.

Nu ska jag ner på stan och handla ansiktskräm och hälsa på hos AF. jeeeeeeeej!

Pratade lite med en italienska på ikea parkeringen också men vill nog int eåka till den familjen även fast dem verkade jättetrelivga. Har mina favoritfamiljer och ska prata med dem ikväll :) Mysigt.

Nu drar jag iväg i regnet.

Feeel the" monday morning" moves. SHAAAAAAAAAKE IT!

Wanna go away

MHM

Har slejtigt heeeeeela dagen. Har ganska ont i ryggen. Nu har vi inget golv utan massa lera man klafsar runt i innan man kan klättra upp och in i huset (Y) rowligt. Känns som om jag är barn på nytt

Annars då - fortsätter sökandet efter en fin familj som vill ta sig an mig. Jag vill ju lixom ta hand om barnen hela dagarna inte vänta i 10 timmar tills dem kommit hem från skolan varje dag. Stackars 2åringar som går typ 9 timmar i skolan varje dag. Blää! menmen jag får väl ändra mina krav lite. Får se var jag hamnar - troligtvis italien eller spanien. Kommer bli fine.

Kanske slänger upp lite bilder från bygget och våra nyfikna katter later! men nu blir det tv och lite gottis - längtar till irene huss. Gillar det starkt.

saknar mina vänner som har flytt från mig.



CANADA/USA going IRELAND



ÖREBRO



USA

mysdress







PUSS

IKANO

Har spenderat största delen av dagen på IKANO med syrran , mami och moster :) Äntligen fick jag hem min trådback från ikea - utan att betala den (Y) tjoho!

Annars händer inte så mkt - har just ätit ett äpple. Vill verkligen åka iväg, bort från sverige och dess tråkighet + arbetslöshet.



mormors gosiga röda väst <3

GULLBILDER



Pappa och en nyopererad Amanda



mysmissar redan då.



tjockis



Jag och min favvishäst - Simon

Idol

Har hittat  den jag kommer kolla på på idol iaf. Han kommer ju säkerligen äga sönderoch alla tjejer kommer dregla. Tror dock han är lagd åt andra hållet men det märks väl^^

Good bless the broken road

Upp och ner

Känns bra att mitt humör pendlar som fan från dag till dag. Ena dagen flyger jag bland topar och träd och näst kryper jag runt nere med råttorna och blir biten i tårna Alltid spännande måste tilläggas. Idag känns det ändå som en bra dag. Syrran är hemma så jag är inte alone :)

Ska kanske måla färdigt passa älskade container och sen bara kolla runt på australien i think !

Ska äta frukost nu. Pusshejs<3

Myskväll

Älskar torsdagar för då är alla mina favvo program :)

Så ni vet vad djag ska göra ikväll :) Titta tv!



kan erkänna att jag tycker att jag var ganska söt som liten.

Hemlis

Har jobbat med en hemlis hela dagen. kommer bli så fint och vi kommr säkert gråta som alltid.

Har även svarat på den spanska familjens fråga om jag vill komma. Känns så hemskt att säga att man inte kommer när dem är så brutalt SÖTA. Usch. menmen jag svarade jätte snällt iaf :)

Får se om jag får några andra svar under kvällen. Har kollat upp biljetter till Australien - inte så dyrt som jag trodde. ENDAST 8000 typ. Ganska värt enligt mig iaf !



min älskade mamma på *0-talet hah vem kan gissa


Italien eller Australien

Det rimmar till och med.

Har hittat fina familjer där så vi får väl se vad som händer.Vill verkligen åka till Australien - skulle vara GRYMT!

Cheers^^



vill ha lite sommar igen.

Såå nu är jag verkligen utsövd

Hade en tung dag igår med massa känslor så jag var tvungen att sova ut ordentligt kände jag, vilket lsutade med att jag vaknade nu - klcokan 12. Känns bra. Känner mig pigg och redo för nya utmaningar så det kommer bli en bra dag. Det jobbiga är att mamma är tillbaka på jobbet. Har inte känt av att alla jobbat för att mamma varit hemma men nu börjar hon jobba igen så kommer vara ensam hela dagarna.

Puh

Men jag ska faktist göra något åt det. hela dagen varje dag - så det så.

Feel bad moment

Blää känns som om jag är på väg att få migrän snart. Sov en timme eller två förut som mår lite bättre iaf. Det är säkert alla känslor inför aupairen som visar sig. Det fladdrar lite i magen det får jag väl erkänna.

Hoppas det inte blir värre. Nu ska jag snart prata med Isabelle.

Adios

Skype med Cissi

Fördriver tiden på skype med Cissibabe :) Har pratat med mina referenser också så nu får vi se hur det här artar sig. Har ju skypedejt ikväll med en möjlig värdmamma så det blir spännande! :)

Så brutalt nervös!

Shit asså tytcker det är jätteläskigt att det ska ringa någon från spanien till mig och så ska vi prata om allt och inget. Gud hoppas det går bra. Dem skulle ringa ikväll men vet inte riktigt när det är heh.



nervöööööös !

+46

Väntar på utlandssamtal. Spännande!


Solig dag med soliga tankar !

Kunde somna om vid typ 6 imorse och sov vidare till typ 9 då bev det upp och hoppa för en bamse frukost :)

Ska snart ¨ka iväg till återvinningen med mamma för att slänga alla skräpvirke och sen blir det hemåt igen för att hammra hela dagen och måla lite också.

Ska hålla koll på min mail och hpoppas att det ramlar in nått snart. Gud vad bra allt går nu :)

Ha en underbar dag mina favoriter

KAN INTE SOVA

Vet inte vad som händer inatt. Vid klockan 5 vaknade jag och kan inte somna om. Toppen. Hade hoppats på att ha fått ett svar från spanien med nix not yet. Längtar. Hoppas.

Ska väl fortsätta med mitt äventyr här i sängen dårå. Godmorgon.

Bestfriend

Efterlängtat och det känns så bra nu :) Älskar dagens teknik !

Några gamla/konstiga bilder på oss <3

 

hur länge sedan?



den som gjorde det där med mitt hår kan ju dö^^ haha



utan grå hårspray!

Kiropraktorn med mamma nu

Ska köra mamma till kiropraktorn så han kan fixa till hennes rygg. Sen blir det tippen med mamma träd och sedan fortsatt jobb med spikrensning hah jag låter verkligen som byggare bob





pussigull

Missemys

Bara för att dårå





puss

Familjetid

Sitter i vardagsrummet med hela familjen. Kollar på tennis av någon märklig anledning? Jag har en klipporgie här i soffan och den kattenm som kommer i närheten blir lite flintis på vissa ställen - höh. Men det är av vänlighet faktist så tro inget annat!

Kimmen är den som är värst



sen kommer nog Dutches



och sist kommer min misse jasmine som har den finaste pälsen ! Men hon är även den som hatar kameror så hittade ingen bild på henne. Ni får helt enkelt se henne framför er i era små huvden :]

Nu ska här kollas på film hela kvällen :)

Puss Ciao


Lite rödlätt

Har haft avflagad rödfärg över hela mig. Har äntligen duschat av mig all färg, och smuts och vad annat som fastnat på mig. I AM CLEAN.

Jag har spikrensat all panel typ och vissa stommar också. Jissesamalia. Bröt upp lite av terassen också men pallade inte mer utan gick in till Mamma och hennes dåliga rygg.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Kolla på Irene Huss maybe. Käka gottis också :) kommer bli en tjockis^^ haha

Fick några minuters snack med Cissan förut så det var mys. Ska skypa tomorrow i think. Ska även jobba arslet av mig imorgon. Åka till tippen med allt virke and so on.

Wellwell nu ska jag fortsätta leta familjer i omvärlden :)

Pusspuss

Spain or Italy

Har tagit efter Johanna i brist på annat och söker Aupair jobb all over the world. Har fått massa svar från spanien så jag kanske följer efter dig till españa Johanna^^ Skulle tycka det var riktigt najs att dra iväg till Italien också men är lite orolig för alla italienare höh

Vi får se vi får se.

Film och annat mys

Efter hårt jobb hela dagen (enligt mig, vardagsmat för pappa) så är jag lite trött. Har hittat filmen finding neverland på 4+ så den ska jag mysa med hela kvällen. Kan ju vara den finaste filmen som gjorts. Love it!



nu är all panel borta, alla glasen och taket tog vi bort på bilden :)


skrämmande katt? hah



min buttra lilla misse. Tycker om dej även fast du ser lite sur ut

Hejdå Altanen

Shit va dhände lixom. Nu är altanen typ borta. Bara stommen och taket kvar och det ska pappa och jag jobba bort nu. kanske ska jobba som rivare^^ från klockan 10 till klockan fortsättning efter 17.27 har jag slitigt.

Nu blire tillbaka tet!
Pussar från svettiga mej

Lördagmorgon och allt vad det innebär

Ska åka till ICA med mamma och handla veckans reavaror^^ GODIS för 4,90 hg. Fint.

Vi ska baka bullar så mamma behöver smör också. Sen blir det slit på altanen för hela slanten. Vi får väl se hur mycket som finns kvar när dagen är slut.

Nu drar vi.

Ciao!


Hon fixar och donar

Söker lite jobb här, skriver lite till amerikanska ambassaden där. Borstar katterna lite, solar lite, äter lite äpple, städar lite.
 
Fin Dag.







min gullefis

Träligt då.

Vädret är underbart och jag vill bara gå ut och gå i solskenet. Mina fötter tillåter dock inte det, en av mina tår är dubbelt så stora och en nagel ser inte så vacker ut. MYSIG INFO!


Får väl gå ut och leka lite med katterna så man får lite sol på sig. Tror inte det går att måla för att det är för kallt i luften men det tål att undersökas!

Hejs!

Goodmorning

Har drömt och både denise och cissi inatt. Tyvärr var det inte en så trevlig dröm. Men det är säkert bara för att dem åker ifrån mig nu !

Ska snart äta frukost, plåstra om min tå som är dubbel sin storlek och kolla Human Target som jag fick spela in igår. Nu blir det mys.

Hoppas Cissi har det bra på flyget (Y)

Puss

Natti

Hemma igen efter att ha hämtat mamma.

Jag är ju som de flesta vet ganska(VÄLDIGT) mörkrädd och när jag går ut genom dörren för att gå ner mot bilen ser jag bara ett par ögon som stirrar på mig. Trodde först det var en räv men sedan visade det sig att det var en katt. Jag försökte locka fram den för det var en katt jag aldrig sett förut. Helt svart med vita tassar/ben. Såg att någon från lambohov hade en bortsprungen katt som liknade den men jag såg ju inte så bra eftersom det var kolmörkt.

IALLAFALL - tur att det inte var en räv :P haha

Nu ska jag sova!
Pussar

Update !

Kanske finns lite bättere möjlighet att åka som aupair till USA now - tummen upp för det. Har tagit kontakt med mina släktningar i New Jersey så får se vad dem säger :) Spännande!

Imorse/Förmiddags så skulle jag gå in till malmslätt och ta bussen till stan. Trodde jag hade gott om tid men sen när det var 20 minuter kvar tills bussen ska gå kom jag på att bussen gick om 20 minuter och inte att jag skulle gå om 20 minuter så en 2,4 km sträcka averkade jag på typ 20 minuter halvspringandes. Kan inte varit vackert men jag kom fram till busshålssplatsen och då visar det sig att bussen inte gick förren om 10 minuter. hann ju återhämta mig iaf (Y)

Träffade Johanna och Denise och vi vandrade runt på stan, tog en fika, jag handlade ansiktsprodukter och laddade busskortet. Roligaste saken att lägga pengar på - definitivt.

Sedan tänkte jag vara hurtig och gå til skäggetorp där farfar hade lite kalas - ångrade dock beslutet eftersom jag hade lite skoskav redan innan jag började gå. plus att jag var fruktansvärt kissnödig. Ringde mamma och syrran och bad dem hämta mig. Dem hörde av sig när jag var framme. Toppen. Det var skönt att kissa då iaf^^

Sen fick jag äta massa kakor och godis så då mådde jag bra igen.

Tack Farmor och Farfar <3

Nu ska jag ha tv-kväll med CSI Miami och Human Target

Grattis Farfar

Sitter hemma hos Farfar och Farmor och ska snart åka hem med pappa. Vi har varit här hela eftermiddagen och på förmiddagen var jag ju på stan. Ska beräta min vilda resa fram och tillbaka när jag kommir hem.

Har ätit massa kakor och godis här iaf, ska börja mitt hälsosamma liv snart - efter helgen typ^^

Nu ska vi åka!
Massa pussar<3

Stan med Denise och Johanna i think

Har precis kommit ut ur duschen och ska nu komma underfund med vad jag ska ha på mig. Det är jättesoligt ute och ganska så varmt. Ska man ha shorts? Det kommer säkerligen bli kallt senare på kvällen så det bara sdka vara 11 grader ute :S Jag vill inte ha långbyxor för det kommer bli asvarmt att gå in till M-slätt i. Ska jag ha klackskor eller inte? Ska ju direkt till farfar efter stan så man vlii ju vara lite fin.

BESLUTSÅNGEST GÅNGER TUSEN


Söker Jobb

Har sökt lite jobb ikväll - klapp på axeln. Skulle vara värt att få det för det var riktigt bra betalt^^ Jobbet i sig var kanske inte det optimala men lite tidsfördriv.

Imorgon ska jag träffa Denisen och vandra lite på stan, kanske blir en tripp till AF för att kolla läget :P Sen på kvällen ska jag fira farfar som blir lite äldre :) Ska bli mysigt. Ser fram emot farmors kakor^^


Sitter och myser med One republic on Spotify

Har haft Cissi här för sista gången på några månader :/ Fick ett mysigt minne med tjejen iaf. Nör vi var påväg hem från M-slätt så börjar det ösregna så Cissi slänger ut tummen och en bil stannar. Jävligt snygg var den också. Vi hoppar in och det är min granna - Janne. (Y) haha det pinsamma vara att jag kallade honom Anders (vet inte var jag fått det namnet ifrån) och att han inte kände igen mig först :P Vi slapp gå iaf och blev körda ända fram till huset :) Tackar vi för!

Vi myste med film, mackor och fil och flingor :] Sen fick vi säga hejdå.

Nu sitter jag och myser med Apologize - hade nästan glömt hur bra jag tyckte att den var, spelade snder den för några år sedan men nu är den precis lika underbar som då!

Pussss

So long my friend

Ska snart gå in mot malsmlätt och möta upp fina vännen Cissi. Vi ska hänga lite och jag ska försöka att förtränga att hon åker om två dagar. Va? TVÅ DAGAR?!!!!!!!!!!! Okej jag dog visst lite.

Det är fösta september och jag har shorts, alltid nått positivt.

Har gosat med missen största delen av morgonen.







mobilbilder därav den höga kvaliten^^ Hon är söt min älskling

RSS 2.0