19e december

Jobbade 7-12 på Björnligan och nu ska jag snart åka till Ica och jobba till halv åtta :) längtar till julafton nu!! Men det är ju inte lång tid kvar nu :)

Lyxade till det när jag inte hem idag :D




Word

Jag har kommit till insikt...


17e december

Sjuk - igen. Give me a brake lixom.

Idag dig jag lite, sov till elva, fika med Erik när han hade lunchrast, slog in ALLA julklappar jag hade hemma och sen åkte jag hit till hrf, huvudvärken gnager men har tagit två panodil så nu är jag kallsvettig också :/ meeeen fick min lönespec så det gjorde ju situationen överkomlig i iaf :)

Pöss

14e december

Sov typ tio timmar inatt. Dör vad skönt det var! Vaknade utan röst och med huvudvärk så det var ju kanske inte supreeem. Åkte till stallet med gott hopp. Red ett tufft dressyrpass i paddocken. Allt hade varit tufft i den form hazze och jag är i just nu haha. 

Fick en fin början på migrän redan där. Envis som jag är skulle jAg ju dock rida färdigt. Halvt avliden åker jag hem till mamma och pappa och får mat serverad, duschar, hjälper Brita med alla hennes bilder. Sen får jag migrän på riktigt. Tog mammas medicin och la mig i soffan eftersom jag typ blir hög av det. Efter lite hjärtklappning så började det släppa och här sitter jag nu på tåget till blacka där vi ska fira moster Tina! Hoppas jag håller mig såhär hela kvällen!

Ha det så bra!



11e december

Har kört en timme på jobb nr 2 nu, dagis gick jättebra idag och jag får så mycket positiv kritik att jag blir helt rörd :) nu ska jag bara överleva till kl nio här sen har jag två chill dagar kvar denna veckan på Ica! Känns kul att det gått såpass bra att jonglera mina fyra jobb den här veckan :)

Hoppas alla har en bra kväll! 
Puss ❤️

Fail fisk

Trodde jag hade varit jätteduktig när jag målade så visade det sig att kidsen ljög om hur färgerna skulle va...


10e december

Sitter på tåget hem nu, börjar jobba klockan tolv i tannefors, kör till fyra där sen börjar jag halv fem på HRF :) 

Erik och jag behöver verkligen nått uppåttjack eller nått, vi är som två segkorvar som bara myser i soffan haha. Ska skaffa lite bra vinterkläder till honom så vi kan leka i snön nästa gång vi ses !

9e december

Gryyym första dag på nya jobbet! Jätte trevliga kollegor och roliga arbetsuppgifter. Tiden bara flög iväg! Känns verkligen hur bra som helst. Jobbar på mina andra jobb i veckan så kunde inte komma mer förutom i helgen men får se om jag behövs då annars blir det måndag nästa vecka igen :)

Nu har Erik och jag mystid med varann ❤️

8e december

Sitter och dricker morgonkaffet nu innan jag kör 9-15 på Ica! Efter det ska jag bara hem och lämna bilen och sen ta tåget till Erik :) vi ska äntligen få några fler timmar att umgås på! Och imorgon är första dagen på din sko i ingelsta så det blir spännande :) resten av veckan består av jobb, jobb och jobb. Och fira mamma såklart ❤️

Mysfaktor +




5e december

Sitter på hrf nu i fyra timmar till! Kan bli en seg kväll med tanke på att jag var på Björnligan kl sju imorse menmen det går nog bra. Massa kaffe så löser sig det mesta :)

Har hunnit tvätta också mellan jobben och skapa en liiiiiten översvämning...heh

Under kontroll

Nu är läget bättre igen. Hatar ups and Downs. Fick jobb på din sko i Norrköping precis. Grym tjej - check! 

4e december

Känner mig lite nere, allmänt orolig för lite av allt. Vill hitta nått att göra som jag brinner för på riktigt. Fast helst vill jag ju bara åka härifrån med min kärlek. Komma bort från allt och samla lite nu energi. 

Jobbar dubbelt idag, nu Björnligan och ikväll är det hrf. Tycker om det stället väldigt mkt faktist :) 

Hoppas ni mår bra.
Kram

RSS 2.0