Kortspel, kinapuffar, yatzy, badminton och sen farmor och farfar på det!

Innan alla dessa händelser så jobbade jag. Känner mig ganska effektiv för en gångs skull :) Denise kom hem till mig när jag käkade lunch. Sen spenderade vi eftermiddagen med ovanstående. Väldigt trevligt. Sen vi sex så kom farmor och farfar. Farfar hade lunginflammation dock tyckte synd om honom :/


Denise och jag har iaf en roadtrip inplanerad till på fredag. KOLMÅRDEN. Jag är sjukt peppad. haha. Sen ska vi nog iväg med husbil och campa när jag får semester :D Alla gillar på den.

Nu ska jag kolla om det är nåt kul på burken.
Puss


Prommis

Vr ute med mamma och gick i det dåvarande fina vädret. När vi kom hem blev det moln över hela himlen! Men vi fick ju lite sol iaf. Börjar vid tre idag så skönt att chilla lite hemma innan. Ska väl käka lunch snart med mamma. Måste ju ha lite kvalitetstid med henne eftersom hon och pappa åker iväg på semester igen. så blir jag ensammen....

Denise har ju också bestämt sig för att lämna mig och det är ju också väldigt kul. not.
Cissi har lämnat mig för en vecka i solskenet - hon kommer ju dock hem snart så det är ju bra.
Becca har tagit semester från jobbet och roar sig med annat. Sen börjar hon när jag tar semester typ. Helvärt.

MEEEEEN jag har det bra ändå. höh. Har ju katterna (Y)





Söttjejer


Hejhej

Tycker det är lite kul att det faktist är typ mellan 5-10 pers sm går in på min blogg när jag inte skrivit på flera månader. Men tackar för det iaf.

Funderar på om man ska börja ventilera igen. Lite osäkert kan ju rinna ut i sanden.


Idag har jag spenderat förmiddagen med mamma och syrran i berg på minigolfbanan :) Mysigt! Sedan fick vi stressa till ICA så jag skulle hinna dit innan jag började. Hann precis! Fick dock ingen choklad i mig under dagen så mådde lite hejsanhoppsan. Vet iaf hur det känns att ha ett nikotinbegär.

Jobbar resten av veckan fram till fredag då är jag ledig hela helgen! Finally.

RSS 2.0