31e Augusti

Det enda som cirkulerar i mitt huvud just nu är flytten. Vill bara få inreda allt och göra det till mitt egna hem. Gaah det är en hel månad kvar till dess känns som en evighet!
 
Tror jag ska pilla lite med packning och sånt idag :)
 
Puss

Min egna katt gillar mig nästan

Jag dög väl när pappa hade åkt till jobbet antar jag..
 
 
 
 

Kärlek

Känslan när jag öppnar grinden till hagen och stället mig och tittar på hazard och han kommer frivilligt till mig och stoppar huvudet i grimman helt själv är obeskrivlig. Förstår att "vanliga" männiksor inte förstår men vi häst människor ser det fina i det!

Cissimys

Ska åka till Cissi nu för lite mys. Var länge sedan jag träffade henne och det är mitt fel. Blä på mig, men nu blir det av iaf!
 

30e Augusti

Nu drar hon iväg för sjuttielfte gången. Nu är det iaf inom sverige så det känns väl lite bättre. Men tråkigt ändå!
 

Secrets

Tell me what you want to hear
Something that will light those ears
Sick of all the insincere
So I'm gonna give all my secrets away



Tapas

Jag och Erik käkade tapas igårkväll på La Uva i nkpg. Riktigt gott! Kul att det faktist finns nått jag kan äta lixom :)

29e Augusti

Awesome day
 
 
Hoppelihopp :) Sjukt kul verkligen, nu blir det mys med Amanda och Emilie!

27e Augusti

trött/avliden
 

Gick upp vid 5 imorse och då hade jag sovit hela fyra timmar! Shit nästan lyxigt!
Efter jobbet så åkte jag till stan och myste med Denise i några timmar, sedan hem och byta om och äta "mat". Kom hem från stallet ganska nyss. Har disckat hazzes box hela kvällen. Vid 9o snåret började det dock bli lite för mörkt och spöklikt för min smak!
 
Nu sitter jag i soffan och är för trött för att ens sova. Funderar på att se film men vet int eom jag orkar sätta mig in i nått ens..
 
peace <3
 
 

26e Augusti

Hej.
 
Jobbade 9-15 idag, sen stallet till sju och nu är jag nergosad under täcket :) Känner mig lite sliten nu så får se hur länge jag orkar vara vaken ikväll. SKa ju upp kl 5 imrgon bitti så känns som om gränsen är vi tio/elva ikväll!
 
pusspuss

Egentid

Kan väl inte säga att jag gillar det eller behöver det direkt men nu är det som det är. Slutade nyss så har gjort lite kvällis som jag sitter och äter i soffan. Blir väl att sova snart eftersom jag börjar "tidigt" imorgon. 9.00.
 
Nu ska jag se på film - med mig själv.
Great.
Puss och godnatt
 
 

<3

 
 

25e Augusti

Kom hem från Erik nyss, ösregn hela vägen funfun som alltid!
 
Nu blir det snart jobb hela kvällen!
 

24e Augusti

Ska dra till stallet nu. Tror jag ska köra lite hoppning med lille Hazzo. Han tycker ju det är så kul så :)
 

Magic Mike

Så brutalt rolig/sexig film! Jag och Denise dog X antal gånger under kvällen!

Puss

 
 
 
 

Tröttis

Sov ju inte överdrivet mycket inatt så är lite trött nu...hoppas jag inte somnar under filmen som jag och nisse ska se ikväll. men tror vi kommer skratta så mycket så jag håller mig vaken :p
 
Var i stallet förut och red dressyr med prinsen. Jätteduktig var han men det stormade lite så han skuttade runt som en hare ibland för det gnisslade i väggar och tak. men jag satt kvar vilket alltid är en vinst för mig!
 
Pusspuss

Tröstäter

Gjorde en chokladbollssmet på det lilla smör vi hade hemma. Sitter och äter ur bunken just nu. Känns fullt normalt.

23e Augusti

helvetesnatt
 

Trodde ju min UVI var påväg bort men inatt slog den tillbaka så in i helvete. Var nog uppe och kissade tio gångert från kl 2-6 och vid 6 gick jag upp och satt på toan i en halvtimme typ haha.
 
Sen gick jag och la mig och msyte lite med Erik igen och råkade somna och vaknade vid tio.Jag hade tänkt åka till VC och be om medicin vid åtta när de öppnade men sov lite längre. Åkte dit då istället och betedde mig allmänt barnsligt för att få hjälp vilket jag fick. Väldigt gullig personal :) Nu har jag ätit mina piller och allt känns bättre men ville mest bara ligga och krama Erik men han drog så här sitter jag nu ensam. Värt helt klart....

22e Augusti

Ska iväg på HALU nu. Blir späänande faktist. Se hur kroppen mår!
 
Jag tror tranbärsjuicen funkade faktist. Fast lite orolig för att jag druckit för mycket så min hjärna svullnar upp för har svinont i huvudet och öronen nu men det märks väl om jag ligger på marken och sprattlar här om ett tag.
 
Ha en bra dag!
 
 
 
 
Puss!

21e Augusti

Åkte till Erik i förrgårkväll och var hos honom hela dagen igår. Var mysigt att få en heldag, det är ofta nån som ska iväg nånstans men inte igår. Imorse när jag vaknade upptäckte jag att jag fått urinvägsinfektion. Suger ganska hårt. Skulle ha träffat Cissi idag på stan men kände bara att jag inte orkar springa runt och vara kissnödig hela tiden så åkte hem. Bilfärden var HEMSK. Men nu är jag hemma och halsar tranbärsjuice! Hoppas det funkar!

Händelselös kväll

Ikväll händer inte så mycket, börjar tidigt (9) imorgon så måste sova ganska tidigt. Ganska tråkigt menmen. Imorgon ska jag få träffa bästo :D Vill ju vara pigg då så jag orkar krama henne hela tiden!
 
 

18e Augusti

Ska till min finaste kille nu. Han är alltid snäll mot mig. Ska borra in ansiktet i hans hals och känna mig trygg för en stund.
 
Puss

Dåligt kväll

Kändes som en käftsmäll.

Bästa vännen kommer hem idag!

 
<3

Stalldag

Har varit i stallet från 12-16 idag :) Riktigt mysigt men fruktansvärt varmt! Cyklade dit och när jag skulle hem höll jag på att dö. hade bara ätit frukost vid tio så var helt lost i huvudet också.
 
Jag fick rida Grandego idag också. Vi skrittade och travade bara lite men han var jätteduktig och han är typ världens snällaste så det var mysigt. Med Hazze och Eclaire så red vi i skogen och galoppade lite :) Gud vad jag älskar det !
 
Nu har jag duschat och fått i mig lite mat men är lite trött så myser med missebarnet lite.
Puss!

17e Augusti

Vaknade nyss och är relativt pigg. Yey. Ska ta cykeln till stallet snart och vara där en stund och mysa med min kille :)
 
Ringde precis vårdcentralen också så nu ska jag allt reda ut det här! Får se när jag får tid för undersökning.
 
Pusshejs

16e Augusti

TRÖTT
 

Har varit med Erik på förmiddagen, sen träffade jag Hannah vid två. Kändes som om det var flera månader sedan vi sågs men nu fick vi äntligen till en fikadate med massa prat :) Hon shoppade lite och jag sa vad som var snyggt och inte typ. Sen köpte jag en juice och chokladkaka och så skildes vid åt. Jag åkte hem och bytte till cykel och ridkläder och trampade till stallet där jag skurade vattenkar och sedan tog en galoppsväng på ängen. Mysimysi.
 
Nu är jag lite halvt avliden. Sitter och kollar runt om man måste boka tid fr att gå till vårdcentralen eller om man bara går dit och hoppas på det bästa. Har ju lite saker som sitter löst i min kropp känns det som så kanske bäst att kolla upp det...
 
 
Sähär känner jag mig INTE!
 

15e Augusti

Har spenderat dagen i norrköping med Cissi :) vi hade jättemysigt när vi strosade runt och handla massa kläder. Jag fyndade ganska mycket men en held del pengar rann iväg också. Tyvärr!
 
Efter att ha suttit i kö i en halvtimme pga nån olycka i garnison så kom jag hem. Sa hej till Mamma och Pappa och åkte til stallet. Red ut en sväng på ängen med Emilie och speedade Jalle. Sedan blev det lite stallmöte på det och sen hem och duscha. Kände mig så jäkla ofräsch så det var trevligt.
 
Erik kommer snart så blir det nog mys i soffan :)

Pusspuss

14e Augusti

Syrran sov här hos mig inatt :)
 
Gick upp vid åtta idag och åkte till stallet, hovslagaren skulle komma nio och jag skulle få in tre segisar från hagen innan dess, vilket jag lyckades med :)
 
När Hazard blivit skodd så höll jag i bebisbengt och sedan red jag hazze. Han var jätteduktig :) Tog det lite lugnt eftersom han inte jobbat så hårt de sista dagarna så vill inte pusha honom för hårt!
 
Nu har jag lagat lite vegetariska baconbitar och äter lite salladsblad till. Allt jag hade hemma så ska åka och handla när jag varit på AF. Wihuuu. Not.

Skritt-tur som blev galopptur

Cyklade ut till Hazard vid sex-tiden och skulle ta en lite skritt-tur eftersom han är lite snubblig. Han tyckte vi skulle galoppera fast det lät jag honom bara göra den sista biten. Men då sträckte han ut ordentligt. Blir nog fart på det hela när han fått nya pjucks!
 
 
 
 
 
 

Min mormor

 
 
 

13e Augusti

Mitt försökt till att sluta äta choklad hjälps inte direkt när man åker till Famor och Farfar och de har laddat upp med favoriterna!
 

Rastlös

 
Har väldigt tråkigt här hemma. Har kollat tre avsnitt av Gossip Girl nu och känner att det kanske räcker nu!
 
Har städat och tvättar och diskat lite i brist på annat. Duktig tjej jag vet :)
 
Hoppas ni får en fin kväll. Puss.

12e Augusti

Jag lever. Typ.
 
Sovmorgon idag dårå! Ganska amazing. När Erik åkt hem så råkade jag somna och spva tre timmar till heh upps. Väldigt skönt iaf. Åkte till stallet och var superhurtig sen. Joggade/pw med honom. Han är fan riktigt duktig på det. Springer i percis lagom takt och sedan racear vi på slutet men inte så han springer före lixom. Ååh älskar min fina kille :)
 
 
 
 

10e Augusti

Hemma efter långdagen på jobbet och svängen till stallet :)
 
Dagen gick faktist över förväntan. Oftast är det så att ju längre man jobbar desto "fortare" känns det som om dagen går. Lite djupt kanske. Anyways så åkte jag till stallet på sturt när jag kommit hem och bytt kläder. Gosade lite med hazze och tog en travtur i ridhuset så han fick jobba lite. Vill inte puscha honom för hårt eftersom han inte fått på sig nya skor än. Han är lite snubblig haha
 
Nu sitter jag med duschess och myser. Lyssnar på musik och nördar på interneeeeeet!
Grymt.
 
 

9e Augusti

Har jobbat några timmar innan lunch nu så kom hem nyss. Köpte med mig massa fräscha grönsaker eftersom jag ska försöka bli lite mer grönsakig av mig. Käkade en avokado och massa paprika och några sesam nuggets till lunch. Stabilt om ni frågar mig. Och baaaaara två kakor till fika. Men det var ju för att nån idiot ställt dem i fika rummet. Då får man ju typ inte tacka nej liksom...
 
Pussade lite på Erik innan han åkte iväg igen så nu ska jag väl försöka hitta på nått roligt att göra. Hazzeplutten behöver verkligen skos om nu för hans hovar är jättelånga så vill inte rida när de är sådär. han skulle ha skotts idag men hovslagaren blev sjuk så vi får väl se hur det blir med den saken. Hade tänkt ta en cykeltur ut till stallet snart iaf. Sen när jag kommer hem är det massa andra tråkiga grejer jag måste göra...blööö.

Min två favoriter


Power Nap

Sov lite nyss. Är ganska trött fasdt egentligen mest uttråkad. är så van att vara helt uppbokade så när jag helt plötsligt inte har något att göra så blir jag astrött. Erik kommer snart och myser med mig dock :)
 

8e Augusti

Åkte till Norrköping igårkväll för att träffa Eriks vän Maria. Vi fikade och hade allmänt jättemysigt. Tackar dock gud för att jag inte bor i Norrköping för FAN vad jobbigt det är att köra bil där. Fick panik så Erik fick köra istället. Regnet öste ner också vilket inte direkt gjorde saken bättre när bilen höll på att simma iväg.
 
Imorse, rättare sagt klockan 7.00, åkte jag till jobbet. Körde typ 90 på motorvägen för det hällde ner regn och var typ en dm vatten på vägen. Kändes jättebra. Fram kom jag iaf och överlevde dagen på jobbet gjorde jag med.
 
Åkte till stallet när jag slutat och skulle mysa med Hazzo. Men han hade en lös sko så blev ingen ridning utan bara massa matande. Men det hade han nog inte något emot så :) Han är finast min lilla bebis <3
 
 

Halo

 
 
Det här kallar jag röstkontroll. Sinnessjukt grym kvinna!

Pink and Gold

 
 
 
kisskiss bombom
 
 
 

6e AUGUSTI

Fint att jag skrivit att det är juli typ 5 dar i rad! Och ingen säger nått. Vänligt av er!
 
Iallafall nu är det den 6e AUGUSTI och jag ska snart åka och jobba. Natten var hemsk så är lite trött men men. Tror dagen går relativt fort iaf. Slutar vid sju och då ska jag hem och fräscha lite innan jag drar till stan och träffar Cissi och Sofia :) Måndagsklubben for the win! Ganska taggad faktist. Har inte varit ute på evigheter känns det som!
 
 
Peppelipepp!

Godnatt

Kan man ju hoppas på. Ska nog stoppa lite bomull i öronen för säkerhetsskull.
 
Nu sitter jag och myser med dutschess. Jasmine vägrar komma in för hon tror att Erik är här. Men jag fortsätter väl locka på henne i hopp om att få sällskap i sängen.
 
Nu ska jag se nån film
Pusspuss

Rätt över slätten

Tog en tur på fältet med Hazard idag. Mycket fart och energi så fort gick det :) Väldigt kul. Blev bara ett kortis dock för sov liiite för länge och börjar jobba snart. idag kör jag 15-21.30. Men det går nog bra :)
 
Ikväll händer tyvärr inte så mycket, blir nog jag och katterna in the soffa!
 
 
 
Pusspuss

5e Juli

Fail. Lagade mat men glömde värma riset i micron innan. Intressant smakupplevelse helt klart.

Survive

Så var den dagen slut. Gick väldigt fort faktist så det var skönt. Även fast det inte var alls mycket folk så jobbade jag med roliga människor som gjorde att tiden gick fort :)
 
Ni sitter jag här med min schnitzel och dutschess i knät. Mummsigt.
 
Erik ska dyka upp nån gång under kvällen gissar på ganska mycket senare så ska försöka leta lite jobb nu när jag har lite tid över :)
 
Kul lördaglväll lixom. Jobbasökande. Hah

4e Juli

Sov som en Gud inatt. Vaknade vid tio och har nu hunnit gå igenom duschen och äta frukost. Ska åka till jobbet om en halvtimme för att bo där i 9 timmar. Hoppas dagen går fort. Är lite trött känner jag. När jag är ledig från jobbet är det så mycket annat som händer så känns inte som jag är ledig. Förr i tiden så var jag verkligen ledig när jag inte jobbade. Men det betydde också att jag hade absolut INGENTING att göra så trivs mycket bättre såhär. men känner att jag skulle behöva en relax helg snart...
 
 
 
Pössipöss

Sover

Har varit med finaste Emilie och myst med henne hella kvällen. Och dagen i stallet. Hon var min väldigt duktiga hopptränare idag.

Vi köpte iaf allt onyttigt man kan hitta och svullade lite lagom. Nu har jag kommit hem och ska avlida i min säng. Så sinnessjukt trött. Var ju faktist uppe vid 6 imorse!

Nattinatt

Vi flyger tillsammans, du och jag <3


äta, sova, äta, sova

 
 
 
Sötbengt :)

1e Augusti

Snart är sommaren slut. Fast sommaren har ju inte ens börjat så gör väl inte så mycket kanske. Jag ska strax åka till jobbet och göra min fruktansvärt nödvändiga tre timmar. Känns lite löjligt att jobba 17-20.30 menmen.
 
Nu innna har jag varit med bästishästen till Lagunen med ett gäng tjejer. Vi hoppade hinder i skogen och det tycker Hazard var fruktansvärt kul och bockade lite :) men han har inte gjort det på jättelänge så det är okej ändå :) Min supersadel räddade mig ju så :p han gör det ju bara för att han tycker det är så kul så man kan ju inte riktigt bli arg då lixom!
 
 

Igår hade vi mysmiddag med några från ICA. Vi hamnade på mörners där de hade riktigt god vegetarisk mat faktist så det var kul. Var sjukligt kallt ute dock så vi satt med sju filtar var och försökte bli varma. Åkte hem så vi var hemma runt tolv snåret iaf :)
 
 

RSS 2.0