30e September

Last day.
 
Ska snart sticka iväg till jobbet igen. Wehuuu. Taggtagg. Jag är som i ett lyckorus bara för att jag vet att imorgon är lägenheten min! Kommer säkert bo där från dag ett. Utan säng haha. Kommer sova på golvet eller nått. Iallafall så peppar jag väldigt mycket. Pappa och jag ska förhoppningsvis köra dit möblerna på tisdag och då kommer det kännas på riktigt verkligen :D
 
Ahhhh känn min glädje folket!

Besiktning

På måndag kl tre är det besiktning av lägenheten. Egentligen är det ju försent för det ska ju vara gjort när jag flyttar in men det blev lite strul med det men hoppas det blir bra ändå :) Jag ser fram emot det väldigt mycket iaf och packar för fullt!
 
Nu ska jag snart dra mig till jobbet för några timmars jobb. Man blir ju lite förslappad när man bara jobbar varannan helg men det blir också lite roligt att få jobba då :)
 
Pusspuss

29e September

Så har jag blivit med Iphone. Är lite småkär i den faktist, slimmad och känns som en lite plasttelefon att hålla för den är så lätt. Ganska mycket fattigare blev jag dock men det hör väl till.
 
Nu är jag också cool instagrammare, dock inte så rutinerad...jösses alltså det här med appar. Vilken grej!

26e September

Pillipill :)
 
Har fått en släng av pysslighet. Så jag har målat om en spegel från rosa till vit och sitter nu med massa bilder och remar och ska göra fina collage. Mumsgt snyggt kommer det bli. Fyra dagar kvar nu tills jag ahr nyckeln i handen. Sedan är frågan när jag kommer kunna flytta in eftersom jag vill ha allt vittvittvittvitt. Får se hur det blir.
 
Vid fyratiden ska jag iväg till Arbetsförmedlingen igen för jobbcoaching mässa. Shit vad intressant det låter right?
 
Sedan blir det stallet och ikväll har jag kvällsfordningen, scary. Har hyrt in mamma som spökblockerare. Hoppas hon funkar.

Jobbsök

Känner mig lite rastlös denna period i mitt liv. Behöver nog ha ett jobb ganska snart tror jag annars börjar jag väl klättra på väggarna. Fast när jag börjar med flytten får jag väl händerna fulla antar jag så kan nog chilla runt ett tag till :)
 
Ikväll blir det nog film och sedan sova. Gud vad jag älskar att sova!

Amway

Har precis haft Amway mötet klart och alla har åkt hem. Gick över förväntan verkligen. Underbara Emelie och Frida var sånna duktiga lyssnare så det var bara kul. Gillar verkligen Amways produkter som är prisvärda och har väldigt bra kvalite. Kan jag rekommendera alla!

25e September

Wöhöw så var det löning igen, massa glada gubbar för det!
 
Idag har jag hunnit med Arbetsförmedningen på morgonen och sedan stallet och nu är jag hemma och har precis kollat färdigt på filmen Hanna. Riktigt bra faktist!

Ikväll kommer Emelie och Frida på fika och ska få höra storyn om Amway från syrran. Får se vad deras åsikt blir om det :p
 
Nu ska jag nog göra lunch för en gångs skull!
Puss
 
 
 
 

20e September

Fattar ni! Tio dagar kvar!
Nu är det verkligen nära :) Underbar känsla.
 
Idag har jag bara varit i stallet fram tills nu, myste med min bästis och sedan red vi en timme i ridhuset. Övade honom på att stå stilla vid pallen också så jag kunde sitta upp utan att han gick iväg och i slutet rörde han sig inte en millimeter mitt <3. Duktig pojk det där, fast han blir jävligt föbannad i början när han vill göra på sitt eget lilla vis.
 
Efter det så lallade jag bara runt i stallet, snackade med Emilie och Linn och sen vid tretiden åkte jag hem och stod i duschen ett bra tag. Nu ska jag snart, sen, senare åka till Erik. Man vet aldrig riktigt när det blir...
 

19e September

Så tröööött. Kommer somna typ nu men tänkte jag skulöe vara snäll och skriva nått roligt här.
 
Lekte med Beccis idag, vi lagade jättegod lunch och pratade strunt :) Tog tåget hem och fick promenera från vikingstad, inte riktigt lika kul men välbehövligt för min lilla kropp. Sedan blev det raka vägen till stallet där jag hänge i typ tre timmar + och hem kom jag runt halv tio tiden. Lite lagom utmattad efter alla spökhistorier.
 
Nattinatt på er.

.


18e September

Hade assvårt för att somna igår! Men kan ju förstå det när jag hade sovit på kvällen redan. Men efter ett tag så gick det iaf. Vaknade vi åtta och var jättepigg så åkte till stallet då :) Precis när vi skulle rida iväg började det regna men jag trotsade det och tog en minsta sagt studsig tur på ängen. Hazza var lite halv galen och där satt jag med en ingebrukbar hand och försökte parera upp situationen. Och hem kom vi! Helt fantastiskt.
 
Gick en liten promenad med Isolde också som haft kolik inatt :/ Hatar när det händer dåliga saker med hästarna. men hon verkar bli bättre nu iaf :)
 
 

Sleeping beauty

Sov så jäkla underbart gott inatt, vaknade inte förrens halv 11 då Emilie ringde och jag hade gått och lagt mig vid tolv typ så många sköna timmar. Åkte till stallet vid tolv och var där till fem och myste med mitt lilla kärleksbarn. Har lite svårt att rida med en hand så lekte lite med honom och köre lite tillitsövningar. Han var riktigt duktig faktist :)
 
När jag kom hem råkade jag somna igen haha. Sen vaknade jag när mamma kom hem och sen dess har jag faktist hållit mig vaken! Sitter och tittar på CSI NY med mamma nu så så actionfylld blir denna kväll!
 
Natti.

17e September

Sorglig dag. Världen har förlorat ännu en underbar häst...
 
 

Saknar min fina kille!


14e September

Skar precis upp handen när jag skulle vara snäll att diska åt Erik när han var iväg en sväng. Råkade ha sönder ett glas och skar av hela knogen på långfingret. Inte så trevligt...meeen jag överlevde och Erik pysslar och leker doktor så det är bra!
 
Vi ska snart äta nått så spännande som raggmunk. Erik jobbar hårt med rivningen av potatisen. Kanske ryker ett finger eller två. 
 
 

Telefondejt

Pratade med Denise i telefon en timme igårkväl för att få en liten uppdatering av allt och för att få prata av sig lite :) Alltid lika skönt. Tur att vi har telefoner!
 
Nu ska jag upp och äta frukost och försöka få mitt ansikte att sluta ramla av...:S

Pappa flyger ballong

Väldigt spännande att se faktist! Var där vid halv 6 och kom hem vid typ åtta. När vi väl fått upp den i luften åkte typ tio bilar och jagade den för att se vart de landade :) Pappsen tyckte det var väldigt kul iaf så.
 
 

Ready. Set. Go.

Hela dagen har det varit fullt ös!
 
Promenerade ju med Cissi på förmiddagen sedan tog jag en sväng till tornby för lite ärenden. Sedan hem och sen vidare till stallet. Kom dit lite efter tre och kastade mig upp på hazze och tog skogsvägen med hinder med storm. Han tyckte det var så sjukt kul så det kändes underbart att sitta på honom :) Älskar den killen.
 
 
 
 

10e September

Ska hurta mig iväg till Cissi nu för lite kvalletid. Sk
a ta en prommis runt ån. Kanske blir en lite långsammare variant då jag fortfarande inte är på topp men dock. träningskläderna är på!
 
 
pössipöss

9e September

TrÖÖÖÖÖt. Jao. Erik som här inatt efter den mysiga kräftskivan i stallet. Jösses vad jag gillar dem. Underbart att ha folk runt omkring sig som förstår en totalt.
 
Iallafall så käkade jag och erik lunch på stan, jag vågade parkera i parkeringshuset efter att de gjort om och det visade sig bli en gratis parkering för mig. Nöjd tjej!
 
Åkte till jobbet efter det och nu kom jag nyss hem.
Ledigt två dagar sedan ett extrapass då hannah ska vara ledig sedan är det inte mycket jobb en lång tid framöver. kan inte säga att jag är jätteupprörd för det ÄN.
 
Nu ska jag bara ta det lugnt, kommer säkert somna ganska snart.
Pussis

8e September

Somnade jävligt tidigt igår, runt halv tio. Sjukt skönt! Vaknade vid fyratiden och mådde allmänt dåligt sedan upp vid halv sju och jobba till fem. Ganska tungt men det gick över förväntan. Känns lite som att jag blev friskare och piggare undetr tiden så nu h¨ller jag på att tagga lite inför kräftskivan ikväll. Erik dyker väl upp nån gång innan förhoppningsvis och följer med. Puss och hej

Te

Här sitter jag med Tekoppen i högsta hugg och halva är fylld med honung! Blev cp förkyld när jag åkt hem från Erik idag, åkte typ direkt till stallet och kom hem därifrån nu och mina näsa faller nog snart av :/ Orkar inte med att bli sjuk riktigt! Ska ju jobba nu i helgen sen är det kräftskiva imorgonkväll som jag vill på så hoppas det inte blir brutalt mycket värre under natten!
 
Ska typ gå och lägga mig nu tror jag så jag är pigg när jag ska jobba 7.30-17 imorgon!

Green light

Hemme igen från stan och lunchen + fikat. Undra hur mycket man kan äta undetiden man är på stan egentligen. Slogs om min kladdkaka med getingarna på EH men tjejgänget som satt bredvid hade en hårdhudad jävel som golvade den ordentligt. Hade stor lust att krama henne!
 
Anyways nu ska jag åka iväg till Erik och hoppas på att vi får till en fantastisk potatisgratäng. Det har ju gått en gång förr så vi ska väl kunna lyckas kanske.
 
 
Puss!

6e September

Har hunnit med Vårdcentralen och Hazzeplutt. Nu ska jag till stan och käka lunch med Hannah och Sofie :)
 
Pussciao!
 
 

5e September

hela dagen har gått i ett, myste med Erik hela dagen typ fram till fyra då jag fick skicka hem honom lite snyggt för att mina andra pojke behövde lite kärlek. Åkte till hazze och myste med honom och red ett långpass på banan med lite bommar. Måste öva upp hans små stjärtmuskler för nu är han ett muskelberg fram och en liten ministjärt där bak typ. Iallafall fick han massa mat och vi myste lite sedan blev det hem till villan igen. Kom typ 6 minuter efter utsatt tid då syrran skulle komma hit men det var nog okej. Hon hjälpte mig beställa hem lite grejer från Amway och sen hade vi lite familjemiddag :) Myspys.
 
Nu ska jag kanske se nån film sedan blir det att sova. Imorgon ska jag upp typ tidigt för att kolla upp mitt andra jobbiga problem på VC.
 
Nattipuss

Filmade när jag andas konstigt och dutchess tror att jag dör.

 

4e Augusti

Erik skulle kommit till mig igårkväll men så skulle han visst på besiktning kl 10.30 idag så kändes lite onödigt aytt åka fram och tillbaka. Så han kommer hit vid lunch istället och då har jag hunnit med Jobbrummet på AF innan också så det passar prima :)
 
 

. pöss
 

Heldag i stallet 13-19

Det är som ett arbetspass men går så sjukt jävla mycket fortare för man har så jävla kul hela tiden. Vill ha ett sånt här jobb!
 
Nu är jag iaf hemma och ska duscha för första gången på X antal dagar. Vågar inte ens säga hur länge sedan det var men nu ska jag bli ren och fräsch! Sedan blir det mat och relax time!

Update

Jag är inte dödssjuk. Weej. De ville ta blodprov men jag vägrade lite halvt. Och läkaren tyckte att det kanske inte behövdes. Hon skulle överlägga med sin kollega så skulle hon höra av sig. Men hon trodde att det hade med att jag tränar endaste ridning. Måste typ träna upp andra muskler i det området också.

Nu blir det stallhäng hela dan med Emilie. Matlåda är förberedd för en gångs skull!

3e September

Till vårdcentralen och undersöka mina höfter! Det här kommer bli sjukt spännande. Hoppas jag får några svar på varför jag får så in i helvete ont!

Dåligt samvete

Min fina söta gulliga häst är ute i regnet. Tycker inte alls om att det är så mörkt också! Vill ge honom massa mat också för att han ska bli lite tjockare för nu ser man revbenen vilket int eär bra. Imorgon blir det heeeeldag med massa mat till Hazzeboy <3
 
Kom hem från jobbet för ett tag sedan. Sjukt seg dag har nog aldrig gått så långsamt! Väl hemma så pratade jag med mitt <3 Denise. Saknar lilltjejen min. Och mina äggmackor är nu uppätna så jag är redo att sova om jag nu skulle varti trött vilket jag inte är. Eller så är jag för trött. OKLART.

2e September

Sitter hemma hos farmor och farfar nu och ska precis gå iväg till gasellen där vi ska fira min underbara Farfar som fyller 80 år :) Grattis på honom!
 
Igår var det senkväll med Erik och hans crew, utgången failade ju lite eftersom jag är en bebis och inte är tillräckligt gammal men vi avslutade kvällen med en väldigt full Erik och väldigt mycket hamburgare på Max. Åkte därifrån vid tiotiden så är lite sliten just nu...meeen tagga jobba vid tre ändå!
 
Pusspuss

1e September

!!!
 
Är det höst nu eller? Inga mer kortbyxor eller kjolar. Nu är det all in på långärmat! Och här sitter jag i klänning. Bra jobbat!
 
Igår spenderade jag och Erik dan ute i Torby, shoppade lite för mycket...fick ett par nya ridstövlar, ett par jeans och två linnen. Wöps. Men snygg blir jag och det är ju ALLTID det viktigtaste!
 
Just nu sitter jag med en dounut i håret som jag äntligen har förstått hur man fixar till! Lite oklart om det är snyggt på mig men funktionellt när man inte hinner duscha håret. Dags för jobb hela kvällen nu. Synd att jag jobbade för hade velat hänga med Erik och hans homies ut ikväll.
 
Puss

RSS 2.0