Fett fett åååh så mycket fett

Sitter här och äter kvällsmacka och dricker oboy. Samtidigt kollar jag kenzas blogg när hon var modell och känner att man kanskle ska spy. Positivt right?

Ae men kanske ska börja tänka på beach 11. Men gud vad gott choklad är<3 haha jag är sämst på att peppa mig själv. Försöker typ tänka men jag är inte så dallrig, fettet syns inte såååå mycket. höh


MEEEEN jag gick ju faltist en promenad idag. Scoooore!

Surprise

Upptäckte att jag börjar klockan tre idag. Böev ju en liten överrskning eftersom jag trodde jag började två. Får se vad jag hittar på innan jobbet. Har hunnit med en prommis på morgonen. Fast vädret sög för det blåste som fan. Mötte några militärboys som tyckte jag såg lite frusen ut och tyckte jag skulle gå med dem så jag fick vinden i ryggen men det kändes dumt att vända.

Nu rullar sjunde himlen med massa draaaama.
Pöss!

Weeeeehooo

Gick upp vid halv 9 för att katten spydde (Y) kan inte få ett bättre uppvaknande. SÅ jag spenderade första tiden med att torka spyor - totally glamoröst right? sedan städade jag mitt rum så nu är alla kläder(nästan) i garderoben. Weho!

Ska fixa frukost och se hur varmt det är ute. Vädret ser wunderbart ut så kanske kan sitta på balkongen och sola lite.

Ciao!

Hemma! Några kilo tyngre...

Har shoppat litegranna. Var inne på H&M tre ggr. Sista gången kom jag ut med en påse. haha. Har haft jättekul med både Cissi och Johanna. Var jättekul att få träffa henen och catcha up lite! Får bli fler ggr. En utgång snart helt klart! Nu har jag kommit hem efter först bussresa och sen bilresa. Värt. Ska kolla lite bloggar sen kanske duscha sen laga pizza och visa kläderna för mamma så jag får lite åsikter. Kanske kommer upp bilder på det vem vet?

Nu blire CHILL!

Onsdag 30e Mars







Drar iväg till Cissi och käkar lite bullar sen blir det staden med Johanna :) Fast först ICA och hämta lite stuff.

Ciao!

Skypemys

Skypear med Denise och snart kanske kanske johanna joinar. Myys



love this pic

Mölkky

SO FUN!

Har haft det jätteroligt med F&F. V blev 6 pers som spelade, jag, F&F, Stieg, Uno och Gunnar med sin konjak hih. Jag vann flera gånger men fan vad svårt det är!

Kan försöka förklara om det är någon som är intresserad. Men ställer upp klossarna såhär:



Sen spränger man med mölkkypinnen som är likadann som kubbpinnen. Då faller ganska många som ni kanske fattar. Då räknar man hur många man fått ner och skriver upp poängen. När man spridigt ut dem lite kan man börja satsa på enskilda klossar. Tex. tolvan. Får man ner den får man tolv poäng men råkar man ha ner en till får man bara två för då räknar man antalet istället. Hänger ni med? Sen är det först upp till 50 som gäller. Råkar du få ner för många så ramlar du ner till 25 igen sen håller man på sådär.

Jag ska fixa ett sånt spel så ska jag spela det i sommar! Lovely.


Till Farmor och Farfar

Ska strax åka iväg till farmor och farfar för att spela mölkky (typ kubb med poäng) ska bli jättekul. När jag träffar dem brukar det mest vara på middag och så så det ska bli jättekul att GÖRA något tillsammans! Kul att jag kan vara med på deras spel :]

Vädret suger också så det passar bra för oss att vara i källaren innomhus :D





Ska fixa nått att käka nu.
Ciao!

För tidigt

Sitter här och är AS trött verkligen. Hade sett fram emot mina lediga dagar men igår så blev en av arbetskamraternas barn sjuk så hon behövde vara ledig. Jag har ju bestämt att jag skulle åka till min farmor och farfar så kände int eatt jag ville skita i dem men ville ju hjälpa Annelie också. Gud vilket dilemma. Sen fanns det ju ingen som kunde ta hennes pass för ALLA jobbade utom jag typ. Hade räknat med att bli inringd klcokan 7 på morgonen för att baka så kunde inte sova alls inatt :/ Nu har dem ju int eringt så det har väl löst sig hoppas jag och jag hade kunnat sova lugnt. Nu ska jag iaf försöka piggna till så jag kan äga på Mölkkyn i eftermiddag :D



Vill ha sommar so bad.


Ny vecka - Måndag

Ska snart fixa lite lunch till mig. Tror för en gångs skull att jag ska ordna nått matigt^^ Typ ris, kokossås och nån filé yum.

Har såklart suttit på balkongen i solen lite lätt avklädd. Ge mig lite bränna pleeeeeeease! Händer ju inte så mycket med huden i vårsolen men mår bättre det gör man allt! Har kollat på tv samtidigt, mycket smidigt. Sjunde himlen rullade såklart vid kvart i elva snåret. So fun.

Ae nu har jag ordbajsat enough. Jobbet börjar vid två sen när den dagen är över har jag min tidiga helg eftersom jag inte har nån i helgen som kommer (Y). Ser fram emot imorgon då jag ska spela mölkky med farmor och farfar <3






Nya byxorna från Zara är på. Nya och nya men har ju int ekunnat använda dem för att det varit för kallt.

HA en bra dag gullisar!
Love


det här suger

SNÖ. IGEN.
Hoppas inte snön lägger sig bara för jag vill ha barmark.


Nu blir det sängen - ögonen klipper. Har spenderat kvällen med Criminal minds och grey´s. Amazing. Asspännande i båda avsnittena och nu måste jag vänta tills det laddas upp nya. Gaaah!

Gooooodnatt<3





Söndag är inte vilodag

Har jobbat oh slitit hår med mamma och pappa idag. Vi bygger ju en nya amazing altan så idag har vi isolerat. So fun med gullfiber. Kliiiiiar och svider. uäk. Men fins blir/blev det. Nästan hela taket är klart så lite nytta har vi gjort. Längtar tills det är färdigt så man kan sitta där med öppna glasdörrar och bara njuta. Mm vad härligt.

Ni ska få bilder men har inte tagit några idag så det får bli ett senare projekt. Ikväll kommer det inte hända så mycket. Skulle ha träffat Johanna men det var lixom inte menat^^ så vi ska ses på onsdag istället. Prima. Min vecka kommer bli tuuuuung med låång helg och massa jobb. men det klarar ju jag superwoman!

Igr när vi höll på att slänga riset så hittade jag tillbaka till mina stänger - du vet sånna som man alltid snurrade runt på när man gick typ i sexan? Jaa precis sånna. FUN. Upptäckte dock att jag har NOLL muskler NOLL stans. typ.



Tog med självutlösaren på mobilen. Tänk er att mobilen står 10 meter bort. Du måste ta dig från mobilen till stängerna klättra upp och göra något kul på 10 sek. Så njut av bilden det är mycket jobb bakom!



Det här var första. Då upptäckte jag att jackan åkte ner så drog upp den och trodde bilden redan tagits. Halsuggen är jag också.

Men ni kan väl hålla med om att bilderna är härliga iaf.
VÅR

Earth hour

Jag är lite dålig och deltar inte men känner att jag får ha dispens. Är ensam hemma och rödd som alltid så skulle vara ännu värre om det skulle vara aldelse mörkt och jag bara skulle sitta och inbilla mig massa saker.

Men jag har iaf bara en lampa tänd. Alltid nått.

Slumpen

Träffade min blivande b-friend på återvinningsstationen. Ends sättet att få tag på han är väl att söka på reg-nummret men det känns väl lite väl desperat. Skönt att veta att det finns rawriga killar i sverigen iaf. Får se om jag bumpar into honom nån mer stans^^ borde ju vara malmslättsbo - HÖRRU KOM TILL ICA VETTJA!

Okej detta inlägg var bara ett abstinesutbrott.

Day outside doing ground work

Ska ge mig ut i solen med mamma och plocka grenar snart. Sen blir det tippen med dem och sen ska jag slänga på mig mina cp-klackar och öva på att gå^^ haha vem vill gå fult i klackar lixom? Inte jag.

Vad ska ni göra idag?

Jobb med våfflor

Det som är härligt på ICA är att dem tar vara på alla högtider. Idag hade vi en tjej som lagade våfflor i butiken. Mys. Slutade vid två så då haffade jag en. Riktigt goda. Köpte med ett paket och har just ätit våfflor med mamma, pappa, farmor och farfar. Mysigtmysigt.

Gosat med tröttismissen hann jag såklart med också.





kärlek

Just nu sitter jag och tittar på Criminal minds. Känner att jag vill röra på mig så hoppas på bra väder imorgon så man kanske vill ge sig ut på en promenad!

Tidig kväll

Ska lägga mig snart eftersom jag börjar tidigt imorgon och vill vara liiite pigg då iaf. Det som är skönt med att börja sent på dagen är att om man mår dåligt på natten behöver man aldrig känna ångest över att man måste upp och vidare till jobbet om typ två timmar. Så var det inatt. Hade sjukaste mensvärken som alltid och kunde inte sova. Men efter att ha legat på golvet och gjort lite situps för att magen skulle få jobba så blev det bättre (lite värktabletter också ofc) men tror fan inte jag skulle känna för att göra situps om jag skulle gå till jobbet två timmar senare.

Hoppas dämed att jag inte har mensvärk inatt!

Min outfit jag hade idag kände så härlig så jag ville inte ta av mig kläderna. Allt gick i rosa SÅKLART och sen skinnjacka som bara skriker vååååår. Gud så härligt.





Vill bara ha mer av detta vädret.
Nu blir det sängen.
Love

Shoeees





Nya skor från H&M- rosa såklart. Love them.
Köpte en ring på glitter också.

Ska snart susa bort till ICA och jobba lite. Har suttit och solat hela förmiddagen. Underbart. Äckligt bara att alla flugor är där jag är....

Relax

SItter i soffan och kollar film. Bourne tittar jag på. Lyckas alltid missa någon del, idag var det början, får väl se om jag orkar titta färdigt. Är ganska trött efter att ha gått upp så tidigt! Har värkligen kommit från min morronpigg het jag hade när jag pendlade till vadstena varje dag och skulle gå upp halv 6. Blää!


Under dagen har Cissi och jag lyckats hitta ett matställe båda kan käka på (Y) toppen. Tacobar hade quornfärs så där satt vi och smaskade. Nyttigt var det ockaå javvist?

Utöver det blev det såklar shopping och jag har införskaffat mig en ögonfransnäringsborste haha mitt ord för det. Men det är iaf ett serum som ska ge fransarna näring. Hoppas verkligen det funkar för måste hjälpa mina ögonfransar på nått vis. Har typ inga kvar :(
Sen har jag shoppat lite annat också men det kanske ni får se imorgon för nu börjar filmen igen!

Ha en fin kväll!
Godnatt!

Going

Ska snart gå till bussen. Jisses vad jag krånglat idag asså. Mitt hår vägrar samarbeta. Fail. Blev en tråkigt hästsvans bara därför.





Hejhopp

Sjätte dagen

Skönt att vra ledig en dag nu!!!

Imorgon ska jag träffa bästis och gå lite på stan. Har lite saker jag måste införskaffa och sen ska jag handla på ICA också.

Dagen har rullar på lagom långsamt. Hade jättekul hos farmor och farfar. Spelade Möllky med dem som är en typ av kubb fast men poäng typ. FunFun iaf.

Äsch orkar verkligen inte blogga. Ska mysa ner mig i soffan och chilla.
Puss

Gos

Har legat och myst med mjau hela natten som vanligt. Vaknade vid sju och gosade lite mer till klockan blev åtta så nu är jag nyduschad och ska fixa iordning mig snart, käka frulle och sen åka till Farmor och Farfar. Ska hjälpa dem lite med deras dator/kamera/tv/video. SKa bli kul att tröffa dem det var ett tag sedan.





Bästis





Oså jag.
Ha en bra dag
Solen skiner ju <3

Lördagswörk

Har jobbat från åtta till två idag och är nu hemme en snabbis innan det blir att åka med familjen till Syrran som ska laga sconse (hur fan stavar man till det). Hennes pojkväns päron oommer också så det blir ju spännande^^

Happenings på jobbet idag då.
Näsblodsfontän - Check
Inflammerat öga - Check

Okej det var bara det men ändå. Kul att sitta med en bommulstuss i näsan när man sitter i kassan. Not so much!

Ni slipper bilder på mitt blod men kan checka out mitt öga. Fattar inte grejjer gör inte alls ont det är bara rött lixom :S




Nu är ju bilden i allmänhet lite konstig men jag ser typ gråtfärdig ut?



Nu ska vi nog åka snart.
PussPuss

BTW NJUT AV SOLEN FFS!


Fredag 18e Mars

Jobbet börjar vid tre. Jag är förkyld men lever och är bara allmänt väldigt glad :) Min katt sitter som klistrad på mig fattar int evarför men hon är väl bara lite kärleksfull^^

Shär ska jag visa mig på ICA idag



Gjorde en ny variant för att sätta upp håret. Vet inte om det blev snyggt men roligare än en toffs iaf^^







Kul med vädret btw. Toppen verkligen. Ska lägga upp bilder från igår när jag trodde våren kommit.

Torsdag 17e Mars







Idag blir det skinnjackan.
VÅR


Sängen my lover


Sjuk

Är hemma under mig lediga dag. So fun. Men vill verkligen blir friskare så jag orkar jobba dessa 6 dagar i rad som kommer. Hatar att vara sjuk. JUst nu är det huvudet som krånglar. Sitter jag still och tar det lugnt känner jag inte av värken men så fort jag ställer mig upp eller gör nån hastig rörelse så bara spränger det till i huvudet. Suger! Fattar inte problemet heller för när jag får huvudvärk så brukar den hålla i sig och vara fruktansvärd i typ en eller två dagar men nu har det gått över tiden tycker jag. Har säkert hjärnblödning eller nått. Hypokondrier (stavning?)

Iallafall är lagom uttråkad så att säga. Äter massor också bara för att jag är rastlös.

Kan ju visa bilder jag upptäckte hade tagit med mobilen under en av utekvällarna höh










Relax i vårsolen - med huvudvärk...

Suger att jag blivit stensjuk IGEN. Blev nyss frisk lixom. Mamma tror bestämt att det är för att jag inte äter mina vegetarian vitaminer. SÅ visst ska väl köpa några nya sånna då. Bara jag slipper en slipper snoret!

Annars så försöker jag få i mig lite D- vitaminer genom solen. Funkar helt ok. Försöker ju både sola och sitta vid datan samtidigt. Lite tricky eftersom man typ inte ser skärmen men whataheck! Ska sitta såhär fram till jobbet vid två.







Peace ut

Söndag

Har ju varit lite dåligt här - vet inte varför ingen bloggar lixom?

Har haft en bra helg med utgång i fredags på I <3 House med Cissi och Sanna. Det va rkul bara det att jag fortfarande var sliten efter onsdagsutgången som var vild...

Igår så var jag bara hemma, sov och åt onyttiga grejer. Tjoho big surprise på det. Idag har jag tänkt att jag ska vara lite mer rörligare och antingen gå ut och plocka alla grenar så blivit avklippta från träden. Eller så blir det Wii maraton med supermovsen.

Btw är jag jättesugen på tatuering och har typ bestämt mig. Har typ tre olika texter jag väljer mellan. Iiihh! Hatar att det är så lång väntetid bara....




Tjooo!

Efter partynatt kommer huvudvärk




Min situation just nu.
Cykel till jobbet
6 timmars jobb
Sängen!

Cutieboy

HAHA dog just. Ser en bil köra upp på uppfarten och tror det är nån av pappas jobbarkompisar. Sen ser jag nån figut srpinga upp mot huset och knacka på. Så jag stapplar ner i högklackat och öppnar. Vem står där då. En kille i min ålder. Han frågar om mamma eller pappa är hemma. Jag - mamma är i duschen och pappa är där nere. Han bara men ockej då går jag dit. Jag - vad gäller det då. Han - fiskexpressen. Jag - och vad går det ut på? Han - sälja fisk. Jag - jaha men det kan jag säga att vi inte är intresserade av. Han - Nehe. Tack då. haha det roliga var att han var ganska söt^^

Föris

Håller på att fixa iordning mig inför ikväll. Har probs med skorna dock. Vill ha dessa - hur snygga är dem men är inte en jävel på att dansa/gå i inte kilklacka (vet inte vad man kallar det) så känns lite risky när det inte är barmark. Plus att jag inte vill att kvällen ska bli trist bara för att jag har ont i fötterna.





Det slutar säkert med att jag har ett par jumpadojjor på mej!
höh

Lek i simhallen plus jobb

Det var vad som hände igår. Var med bästa vän i Simhallen från typ 10 till 1 sedan gick vi och käkade på stan och sedan tog jag bussen till jobbet och jobbade till halv nio. TRÖTT var jag när jag kom hem så jag bara däckade. Men asså simhallen kommer ju hända snart igen iaf. Gud vad kul det var :)

Idag är jag ledig. Ska snart ge mig ut på en promenad och sen bara ta det lugnt till ikväll så det blir utgång med födelsedagsbarnet Hannah!

Pusspuss

?

Har haft en jätterolig dag med Bea på ICA. Hon är så härlig att jobba med. Sen spelade det inte så stor roll vem som mer var där för vi hade kul oavsett.

Har jagat runt som en galning i tio timmar så ska nog sova snart. Är lite slut psykiskt också efter att ha blivit (enligt mig) påhoppad X antal gånger. Så sängen och missemjau låter lockande <3

Imorgon ska jag upp suuuupertidigt för jag ska skjutsa hem pappa från Hedin bil. Så klockan står på halv sju då kan jag bara hoppaa i mjukisbyxorna och köra iväg. Sen är jag lite ledig till typ ett då jag får promenera till jobbet och sen jobba kvällen.

Puss och Godnatt



I won't change my mind, no I'll see you through, and I won't give up.


Helgjobb

Lördagen har sprungit ivög med massa folk i butiken. Fattar inte att folk inte har bättre saker för sig än att handla på en lösdag - då det var bra väder till och med! Men jag var bara glad för tiden gick jättefort. Stängde med Annette och sedan blev det hemfärd lite desperata fruar och nu ska jag nog knoppa. SKa ju upp liiite tidigt och sen jobba hela dagen så vill vara så pigg som möjligt. Puss Ciao på er.


Bloggen lider

Av att jag har ett så fruktansvärt händelserikt liv. Japp du hörde, serier och jobb bara tar över och det är ssåååå kul^^. Haha Nerrå men jag lever gott. Solen skiner här utanför, det är lördag och jag ska jobba. ett till halv nio och jag stänger själv. Lite ensamt sista timmen så kom gärna på besök!

Skulle vilja ta en promenad men det blir så stressigt när man ska jobba så kan inte riktigt njuta. Ser fram emot sommaren då alla är hemma och man kan strosa runt i solen med en glass i handen och bara ben. Gud vad jag längtar...

Kärlek till er mina fina<3

 





Favoritbilderna från Bulgarien!

Förändring

Kollade just in på en blogg. Ganksa otroligt hur någon kan förändras så mycket på så kort tid. Menmen alla är vi ju olika.

Har jobbat tidag tre till halv nio. Är trött nu efter tre desperate avsnitt. SKa sova så jag kommer upp tidigt imorgon. FUN. Utöver det så blir det jobb från två till kvällen. SKa ta hand om alla som veckohandlar!



<3


Lediga onsdag

Har varit runt och gjort lite allt möjligt idag. VArit på Ikano en sväng och handlat smycken^^ surprise. Och nu har jag städat huset eler iaf övervåningen så den är fräsch.

Tog lite bilder på smyckena.







Nya - fjädrar i silver från Glitter



Nya - Fjädrar i guld från Glitter

Tröttis tjej

Har varit uppe länge idag. Eller sen tidigt imorse. KLockan åtta gick jag upp! Döör på tidiga mornar. Iallafall så har jag varit hurtig och promenerat ordentligt - typ länge.

Hann med att träffa två snyggingar. Sofie och Cissi. Gilla på det. Just nu sitter jag och klipper mitt hår och har ångest över att det är så sliiiiiitet. Vet inte vad jag ska göra. Det är lixom slitet överallt. Mitt på håret där kan man ju inte klippa lixom? Nått tips. Förutom att gå till en frissa lixom^^ shit borde göra nått men vill int eklicppa längden men vill ju inte att det ska falla av heller.

Imorgon blir det ledigt igen. SKa chilla och spendera lite tid ute och kanske åka ut till Ikano. Får se vad som händer. Nu ska jag dock sova. SJukt trött.



Jag och mitt fräscha? hår.
Godnatt

1:a Mars

Shit nu är det redan mars. Känns fan som om jag nyss kommit hem från Italien. Även fast det var what lixom typ 4 månader sen? :O Anyways. Ska cykla in till "stan" (malmslätt) och gå en promenad med Sofie, sen kommer Cissi in dit och så ska vi promenera hem till mig. Hade ju varit en roligare dag om vädret varit strålande och man kunnat vandra runt i brillor och bara ben men vi gör det bästa av situationen!



Jag just nu.

Btw hade jag bästa skypeorgien ever. Haha Johanna i España, Denise på Irland och lilla jag då på landet av Svearike. Saknar dem nått fruktansvärt men hoppas att vi ses snart på nått vänster.

Nu ska jag äta frukost.
PUSS

RSS 2.0