Myskväll

Hade myskväll med syrran idag. Skönt.

Har spenderat nästan hela dagen med att måla huset - hann med en tur till ica för att inhandla godis. Imorgon ska vi packa och flytta saker från en lägenhet till en annan och sen ska jag till farmor och kolla ifall jag kan hitta något i hennes bortskänkes lådor :]

Godnatt


.

Sakta, så sakta
Du tynade bort
Vi stod vid Din sida
så hjälplösa blott
Stilla kom döden
kom som en vän
tog Dig vid handen
och ledde Dig hem

Föralltid i mitt hjärta<3

New mobil i framtiden

Denna ska jag ha när jag köper ny tror jag !

LG BL20



Doro 345 Mobiltelefon


den här borde min pappa ha med sina stora händer^^

Bloggtorka

Inte direkt vad jag har utan med antiblogg känsla. Träffade min underbara vän Cissi idag och fikade lite. Fann en ring på bikbok som jag förälskade mig i.



pöss

Kvällen kommer bli grym

Med Denise, Marie, JH och johanna, sen får vi se om alla kommer men förhoppningsvis blir det vi på en uteservering i lkpg :) Så jag kan kika på folk från MK !

Nu måste jag skynda ALLT om jag ska hinna med en tripp till mormor innan jobbet.

Hoppas ni får en fin dag. PUSS

söndagshäng





the hills hela dagen all over again

Alltid lika spännande

När man vaknar och int evet var någon i familjen är...testade att ringa till pappa och då var han faktist hemma bara att han var i ett av våra fyra extra hus på gården (Y) Han visste iaf var alla var så nu har jag också koll på läget ! Vädret är ju fruktasvärt roligt idag också. Typ dimmregn eller nått så det går avsolut inte att måla vägen - både bra och dåligt i guess.

Ikväll ska mamma och jag definitivt sitta klistrade vid tvn "Flyga drake" visas på 4:an tror jag ! Grymt

Imorgon får jag träffa denise igen. Vi har väl setts varje måndag i tre veckor snart^^

Free - free falling

ledig helgen :) Kommer spendera den med att måla huset i think.

idag jobbades det fyra timma rpå förmiddagen 8-12 ganska chill. Efter det gick jag lös i butiken och köpte massa onödigt på mammas ica kort^^ och körde vidare till mormor. Hängde där till 4 då mamma och jag drog en sväng på ica IGEN och köppte ännu mer onödigt. Mysaffär<3

Nu sitter jag och försöker få fuji att fungera. Min moste tjatar på mig att jag ska skicka efter bilderna från min student, bal osv så tänkte ta tag i det. sidan vill dock inte fungera!

Ikväll blir det mys med familjen även fast jag kanske skulle velat göra nått annat, Tacos står på kvällsmatslistan :s. GOTT



saknar mima och måndagarna som alltid innehöll veckohandlingen

work

ska snart cykla till jobbet ! 15-20.30



ciao


En torsdag med serier hela morgonen

Rehnet häller ner över huset så det blev ingen visit till mormor eftersom jag skulle cyklat dit. Skulle blitt lite blött tror jag. Måste ändå cykla till jobbet för att alla bilar är borta så jag hoppas det blir uppehåll den lill stunden.

Har suttit i fåtöljen med mitt dunis(täcke) och kollat på miami medicals på datan - mys. Kanske hinner med ett sista får se. Ska fixa iordning lite glass och kladdkaka snart till lunch :]



pöss


bloggen är ju på topp verkligen !

är inte så sugen på att skriva - jag har mina perioder med ups and downs.

jobbar mkt igår var det 12 timmar vilket jag är imponerad över att jag klarade ! Kanske ska cykla till moror innan jobbet idag och titta till henne.

cissi är bortrest och jag saknar henne.

vissa är allmänt slowtänkta och fattar inte galoppen.

mitt rum ser ut som ett bomdnedslag med kläder överallt - IGEN.

imorgon får jag lön. Jag är glad.

hejdå.

Shopping

Shoppade ju som sagt en del idag allt på gina typ. Men det får jag nog berätta mer om någon annan dag. Måste sova snart. Kanske kan dra en liten lista.

- Örhängen 2 st (typiskt min stil)
- Short - kofta. GRYM
- Linne - rosa som jag klippte sönder (A) hah
- Big tisha - rosa med ankare på
- Bikini underdel - som jag kan ha till min svarta bikini överdel
- 2 nagelack - pistagegrön och babyrosa

Nu blir det borsta tanden sen sova
Natti

family is the most important thing in the world - right next to love





kärlek

polka




Tjejen med uppdateringen

Igår jobbade jag till 2 handlade åt allt och alla. Åkte till mormor och myste med henne. Hämtade upp nisse för myskväll hemma hos mig med pizza och godis!

Idag åkte jag ocvh nisse till stan i rwegnet. Regnet avtog och jag var jättevarm i min fulla mundering av heltäckande kläder. Vi shoppade sönder på rean på gina. jag kände mig rik helt plötsligt. Tog en frappe på EH och sen till mormor igen och mysa där tills mamma och jag åkte hem för att laga mat. Nu åskar det som FAN och jag älskar det. plus regnet såklart. Det kommer bli en så mysig kväll - sälänge tv:n finkar iaf.

Kommer upp nån bild när jag förflyttat mitt mobila till min egen data :)

Fruktansvärt många pussar på DIG.

Stenduktig tjej för en dag

Jobbat från 8-16 plockat ner ställningen från husets ena sida för att ställa upp den poå husets andra sida. För info så är ställningen gaaaaanska gög vilket medför ganska många delar TUNGA delar som måste förflyttas upp och ner framåt och bakåt. Dagens träning var detta helt klart. Efter detta städade jag mitt rum fick bort det sista från min flytt från vassna (Y) HA Nu är det redigt fint där inne. Inga skalbaggar som kryper runt^^

Tröttis

ska nog sova snart så jag orkar upp imorgon. Har ju inte jobbat på 4 dagar nu så det kommer säkert märkas ! Ska bli kul dock, ha nått att göra om dagarna :]


har btw börjat titta på miami medical och fastnat fört. Det är vad min kväll har bestått av.

Puss och Godnatt

Åska är min nya kärlek

MYS

Detta väder behövdes som ett litet avbrott.


Mamma och pappa kommmer nog hem lite senare och då ska vi käka - vilket jag inte gjort på hela dagen. Bra där.
hann iallafall träffa cissi innan hon drar iväg till kroatien :)

Imorgon blir det jobb 8-16 sen mormor. Nu ska jag fortsätta titta på TV.

Ciao!

Mormor

Du är det finaste jag vet, du är det vackraste i världen.
Du är som stjärnorna, som vindarna, som vågorna,
som fåglarna, som blommorna på marken.

Du är min ledstjärna och vän, du är min tro, mitt hopp, min kärlek.
Du är mitt blod och mina lungor, mina ögon, mina skuldror,
mina händer och mitt hjärta.

Vi kommer finnas hos dig till dina sista andetag.
jag älskar dig

Måndagsklubben



nu sticker jag och möter denise på stan och röjjer litegranna :)

photos











mamma jobbade hårt för att få bort färgen^^ Notera mina fina mussepigg cykelbyxor "likethem"


Målartjejen

Har målat lite på huset (mamma ville inte att jag skulle vara 5 meter upp när jag har ont i huvudet - kanske är förståligt, men jag satt där uppe iaf och dinglade med benen istället och gjorde mamma sällskap + drog några penseldrag) Målade även container porten röd så den skulle matcha resterande 5 hus på gården (Y)

Efter denna prestation var jag helt prickig av målar fär och mamma tyckte såklart att det var dumt gjort att skvätta sådär när det är lackfärg. Jovisst men sluta skvätt då mamma så kanske allt kunde löst sig mindre smärtsamt för mig kanske. Kommer bilder senare som förklarar min dag bättre :)

Nu ska jag göra nått roligt.
PUSS

Skugga VS Sol

Spenderar dagen i skuggan med snabba cash. Lite mysig. Ligger typ med bena i solen för att få någon färg kanske. Senare har jag bestämt mig för att baka muffins som jag kan hetsäta ikväll.



nu ska vi fika.

hejs

inte riktigt frisk

Kunde inte följa med cissan till landet...tror inte mitt huvud klarar att vara ute i solen och det skulle ju suga hårt om jag fick migrän just då också så det blir en dag hemma till. Får se vad jag hittar på, något lugnt antar jag.


Pappsen har jouren denna vecka

Pappa fick rycka ut på en olycka i mantorp/sya vid 7



Hittade bilden nyss.


Lördagkväll

Inget jobb idag då pågrund utav sjukdom. Ikväll blir det att ta det lugnt och försöka få bort huvudvärken. Imorgon blir det cissis land i solen och värmen. Ska bli riktigt skönt. Ska utnyttja min lediga dag (som jag mår bra) riktigt ordentligt :)

På måndag blir det jobb igen sedan fram till 20.30 så chansen är inte så jätte stor att det blir måndagsklubben men det finns en liten chans iaf :) Nästa veckan är det nästan helt säkert iaf!! då jobba rjag int epå måndagen och börjar 13 på tisdan så jag hoppas.



såhär vill jag må just nu.

MIN DAG

Mår illa. Ont i huvudet. Kan inte jobba.Mår psykiskt dåligt. Är hungrig. Vill jobba. Vill dö.


Jävla drömmar

jag drömmer ju verkligen om allt jag vill ha.



Iallafall så sitter jag här och ser inte riktigt ordentligt. Är lite orolig för det känns inte bra alls :/ vet inte vad som händer. Ser lixom suddigt i höger ytterfält eller vad man ska säga. Menmen dör jag så dör jag HA.

Ska väl ner och äta frukost snart, inte hungrig så kanske hoppar över det och går och borstar huset direkt - för det låter väl också kul?

hejdå.

Live Life Levande

Har kollat upp de utbildningar jag väljer mellan att läsa i framtiden. Går lite trögt dock, ska kontakta nån syo som kan hjälpa mig. Tur att den jag tror det kommer bli finns i lkpg :]

Imorgon blir det alltså jobb 13-20.30. Innan det ska huset borstas för att få bort gammal färg sen ska vi måla - YEY. Får se om jag orkar.

Det har blivit väldigt lite vänner och väldigt mycket jobb senaste tiden men på söndag ska jag antagligen få träffa Cissi iaf - korven drar ju till kroatien på Onsdag och blir borta ett tag så för att förebygga alltför grov abstinens så ska vi ses då =)



babygirl<3

Vad händer?

Ikväll då?

Not so much going on känner jag. Kämpar mentalt för morgondagen. Kommer dö.avlida.skjutamigsjälv.görabortmig.fuckauphelasystemet. KOMMER GÅ SKITBRA (Y)

Blir väl någon film i min ensamhet. Föräldrarna slocknar väl vid 10 snåret så^^


Killen som vill ha mig!

Älskar när okända utländska killar lägger till mig på fb. Särskilt när de har lättklädda profilbilder - KÄRLEK.



(Stackare han kan ju inte ha nått liv)



5 timmars jobb

Ganska lätt avklarat. Skönt att sluta så tidigt. Känns som om man har hela dagen kvar då (vilket man iuf har också) Nu kom pappa hem så ska sällskapa med honom medans han äter en glass :)

Hörs!

BRUTAL

Mamma hörde dutschess jama imorse men kunde inte se henne så vårat mission blev att hitta henne. Vår konversation gick typ såhär

Mamma - hör du inte
(jag går ut på verandan)
jag - joo men hon är ju under trappen dummer
(jag börjer mig ner och kikar in, ingen misse där)
J - men hon är nog i busken under trappen
(inte där heller)
J - HON HAR FASTNAT UNDE RHUSET MAMMA!
M - men hon är ju på balkongen! Stackaren
J- men gud hon har ju varit där hela natten från att jag stängde där igårkväll.

JAG ÄR EN HEMSK MATTE.



min bebis

Work

Är helt slut efter några timmar på jobbet. Var ganska sliten redan innan så det bidrog väl antar jag. Har verkligen grundligt gått igenom hur man gör när man stänger idag så jag BORDE kunna det. Har typ tre lappar med allt nerskrivet på^^

Har just tryckt i mig lite ungspannkaka och har väl någon slags matkoma nu. Trött. Imorgon börjar jag 8 och jobbar till 13 så det blir en kortis dag. Får se om jag tar mig ner till stan för att köpa nya hudvårdsprodukter och byta lite stuff.

Nu ska jag förtsätta läsa snabba cash

LOVE

hejdå





nu åker jag till jobbet!

Lugnt var det ja?

Nae inte riktigt. Direkt efter att jag gick upp såg jag att mamma häll på att bära upp alla delar till ställningen som vi ska sätta upp för att kunna måla huset. Eftersom jag har lovat att jag ska måla huset så kände jag att jag skulle hjälpa till så det blev att bära typ väldigt många kilo skrot många vändor!

Har tränat lite extra med bollen nu också i samma veva så min kropp kanske kan bli lite mer i trimm? In my next life kanske.

Nu ska jag duscha och käka sen dra till jobbet tror jag.

Ha en härlig dag!

Näsblod

KUL.

Vaknar av att jag får näsblod = tjoho! jaja får väl vara glad att det inte är lika ofta som när jag var lite iaf :) idag ska jag först ta det lilla lugna fram till 13 då blir det jobb fram till stängning =)



Puss

Twilight

Myser med eclipse igen. Hoppar lite i filmen och tittar på favorit delarna. Ge mig en man som är likadann som någon av dem please....?


Bilder from the day











den fejkade bad bilden när jag doppade mig



real one



mamma=säl

Hade väldigt mysigt idag iallafall. Skönt med en riktig chill dag! Imorgon blir det jobb igen.

Puss.

Hemma från kobbar och skär

Har kommit hem nu och är lite lagom rödlätt :] Jag gillar ju att vara det, det hör ju till lixom. har haft det jättebra iaf - massa sol (lite moln) och ganska mycket fläkt från östersjön!

Badade 1 gång. Bildbevis finns och kommer senare. Ska nog äta snart så kommer ikväll!

Ciao!

bort bort bort

Åker iväg nu - Arkösund bilir det med massa bad och sol.  Bilder kommer.

You know all my dreams come true
When I'm walking down the street with you


HELVETE

Har letat efter parenthood avsnitten ÖVERALLT och jag kan inte hitta nån sida som visar dem. Jag är en sådan ängel så jag vågar/kan inte ladda ner skiten heller. Håller på att strypa mig själv med kamerasladden!

Skjut mig.

Save tonight

Go on and close the curtains
All we need is candlelight
You and me and a bottle of wine
Going to hold you tonight

We know I'm going away
How I wish, wish it weren't so
Take this wine & drink with me
Let's delay our misery

Save tonight
And fight the break of dawn
Come tomorrow
Tomorrow I'll be gone


There's a log on the fire
And it burns like me for you
Tomorrow comes with one desire
To take me away, it's true
It ain't easy to say goodbye
Darling please don't start cry
'Cause girl you know I've got to go
Lord I wish it wasn't so

Save tonight
And fight the break of dawn
Come tomorrow
Tomorrow I'll be gone


Tomorrow comes to take me away
I wish that I, that I could stay
Girl you know I've got to go
Lord I wish it wasn't so

Save tonight
And fight the break of dawn
Come tomorrow
Tomorrow I'll be gone




only me.me.me



AVSLUTA MENINGEN
Svara INTE på frågan. Avsluta meningen, som om du hade skrivit den själv.


1. Jag har insett att min sista kyss.....inte är avklarad än.

2. Jag lyssnar på.....spotify

3. Jag pratar... ganska oavbrutet

4. Jag älskar/tycker om... min familj, vännerna och dem flesta djur :]

5. Mina bästa vänner...är Denise, Cissi och Angelica

6. Min första riktiga kyss... var en katastrof på hög nivå!!!

8. Jag avskyr när folk frågar....Är du sur? särskilt om man inte var det – för man blir det garanterat efter den frågan.

9. Kärlek är....förhoppningsvis lika underbart som choklad.

10. Äktenskap är...volvo, villa, voffe

11. Någonstans, tänker någon... henne/honom ska jag ha!

12. Jag kommer alltid att... älska choklad

13. Jag är hemligt förälskad i... det är ju hemligt.

14. Sist jag grät var... typ igår – kärleksfilm såklart

15. Min mobiltelefon är.... väldigt gammal men hållbar!

16. När jag vaknar på morgonen... så ber jag till gud att klockan fortfarande är typ 3 på natten

17. Innan jag går och lägger mig... är jag vaken?

18. Just nu tänker jag på...HA det ni!

19. Bebisar är... söta gulliga små varelser

20. På min Myspace får jag... inte göra mkt, har ingen

21. Idag ska jag.... be lite till gud tror jag. höh

22. I kväll ska jag... Titta på tv och umgås med min familj

23. I morgon kommer jag ... ligga på en strand i Arkesund hela dagen.

24. Jag vill verkligen vara... nöjd.




Back@thahouse

HEMMA.

Hade lite småshopping på ica innan jag körde hem. Vi måste ju ha med nått att käka på vår lilla utflykt =) Dem som känner mig vet att allt räddas med hjälp av kakor :]

Har just ätit lunch med mamma och försöker fundera ut vad jag ska hitta på nu. Är ju ganska lätt uttråkad så trivs nästan bättre med att jobba om inte vädret är fint alltså!


Morgonpigg

Har typ "lite" extra tid nu på morgonen så kan ju meddela att jag jobbar från 8.30-13 idag. Ganska kort dag alltså :) Kan vara skönt som omväxling. Tur att vädret suger så man inte missar nått^^ Hoppas bara det är fint väder på min lediga dag! Familjen har tänkt åka ut till Arkesund och bada och ta det lugnt hela onsdagen så vi hoppas vädret är med oss.



ha en fin dag!
Puss.

Weii

Det blev visst ingen uppdatering innan jag åkte och jobbade. Förmiddagen bestod iaf av promenad, pilateshäng i solen och allmänt solande med en spayvattenflaska som avkylare!

Jobbade från 14 - 20.30 sen väntade jag med Amanda tills hennes buss kom plus att hon skrev en lapp med allt jag måste komma ihåg när jag ska stänga på freedag :S aaaaaah! Kommer säkert gå jätte bra!!!!

Imorgon blir det jobb från 8.30 till 13. Chillig dag vill säga!


Prommis

Ska ut på prommis med mamma nu. Återkommer senare, förhoppningsvis innan jobbet^^

Löve to the people

Cissi 19 år!

Jag kom till Cissi vid typ halv 8 efter två hemska bussfärder. Jag grillades verkligen i värmen. Kan ju inte finnas nåt mer plågsamt jobb än busschaufför dessa dagar...iallafall. När jag kom fram så var alla brudar där och vi satte oss för att käka :) Asgott var det och cissi och soffan hadde lagat specialmat åt mig gulliga som dem är :) TACK. Det blev en hel del vin och lekar och annat skoj. När klockan blev 11 tog vi bussen mot stan och undersökte vad som hände. hamnade på NH där massa annat känt folk chillade. Hängde med dem på uteserveringen och när den stängde blev det dans och lite promenad runt på stan för att hitta kända ansikten. Vissa mer givande än andra^^

På kvällen hämtade Alex oss och körde hem mig så jag slapp cykla i mörkret = uppskattat!

Helt klart värd kväll!

Puss på dig Cissi <3

failoutfit

Skulle igentligen kommit till Cissi såhär^^







men det slutatde med en annan klädsel för kvällen. Denna får jag köra på en annan kväll i think.


Återhämtning från veckan blir min söndag

Är ganska sliten efter denna vecka. Har varit fullt upp hela tiden känns det som - fast på ett bra vis lixom.

Ligger i solen och steker men ska hjälpa mamma med maten nu så får ta en paus. Försöker träna lite outside med min pilatesboll och det går helt ok faktist!^^



gårdagen var hur rolig som helst också. Berättar mer ikväll så jag inte slosar soltimmar ;)

Avkylning = isglass!

SItter och suger på min King Cool isglass - möms!

Kom precis hem från tinnis och måste hoppa in i duschen för att fräscha till mig inför min babes födelsedag!! Cissan 19 år<3 Ska fira henne med middag som hon själv fixar hih. Sen blir det nog utgång ikväll skulle jag tro.

Det har iaf varit stekigt på tinnis. Har väl doppat oss minst varje kvart i 4 timmar ^^ Men det har varit riktigt najjs. Hoppas jag fått lite färg också det skulle ju vara trevligt.

Nu måste jag göra mig iordning!!

Jag ska bli (är) en stalker

El Mumso - citat Clara Rydmyr.



HAHA

Hets!

Nu har jag hetsringt lite och fått prata av mig lite!

Ska titta på never been kissed nu =)

Imorgon blir det förhoppningsvis tinnis med nisse om vädret tillåter!!

PUSS

Hemma efter min underbaraste dag hittills!

MYS. tihi.

Jaa iallafall så har jag ju jobbar idag. Det gick helt ok, känns lite jobbigt att mina jobb-brudar ska ta semester nu :O men några finns ju kvar som kan helpa mig :)

Ikväll händer nog inte alldeles för mycket, det går inget bra på tv och amanda sover redan, mamma pratar i fonen och pappa kollar fotboll skulle jag tro. jag sitter väl här med mina ostbågar och riesen dårå!

Peace

Jobb

Ska göra mig iordning för jobbet. 13-20.30 är tiden :) Det är så sjukt varm tås jag springer runt i min nyinköpta byxdress!





mysis. Får nog cykla i den och byta om på jobbet annars kommer jag vara helt blöt när jag kommer fram.

Stan





ska möta nisse om tre kvart så måste skynda!


Tv morgon

Har tittat på tv hela morgonen typ. Rachel Ray först sen the hills och nu våra bästa år. HAHA Jag har ett så händelserikt liv!

Up in the morning out in the sun tan like a devil the hole dag

NAT.

Det är typ lika molning idag som igår tycker jag så jag satsar nog på en stan runda med Denise och sen träffa Cissi för fika och ECLIPSE<3 wöhöw jag ska bli ett såndärt stört fan som skriker så fort nån nämner twilight.

Me myself and I

Är du..

Arrogant: nej det tycker jag inte

Osäker: ganska

Trött: just nu – lite grann

Intressant: ohjaa!

Smart: ibland

Barnslig: alltid

Liten: verkligen inte

Lätt: som en flodhäst

Skoltrött: saknar lite…

Rolig: HAHA

Pratglad: alltid

Frågvis: mhm

Organiserad: har ni sett mitt rum?

Hälsosam: jag äter grönsaker

Blyg: runt killar

Attraktiv: kan ju hoppas

Lätt uttråkad: JA

Vegetarian: YES

Besatt: how did you find out?

Pålitlig: Ja

Filosofisk: ibland är man väl LITE outside the box kanske.

 

Har du..

För många vänner: Nej, kan man ha det?

Förföljelsemani: vad är det?

Tvångstankar: not really

Färgat håret: typ

Brutit några ben: aldrig

Några piercings: gissa var!

Egen dator: tacka gud

Gjort bort dig rejält: Som alltid

Bra självförtroende: kan disskuteras

Komplex: Fråga denise

Kysst någon: Ja

Haft sex: Ja

Sagt jag älskar dig till någon idag: nej

Varit kär: Ja

Blivit kär i någon på nätet: nej

Dumpat någon: typ  

 

Vem..

Saknar du:  För många

Vill du döda: Getingar + spindlar

Rörde dig sist: Denise eller kimmen

Slog du sist: myggan

Kramade du senast: Denise

Kysste du senast: Fredrik

Skrev du till sist: Cissi

Vill du vara som: mig själv

Sårade dig sist: onödigt att nämna

Vill du bli galet full med: min dröm-man

Gjorde dig riktigt glad senast: Denise och Cissi

Fick du sms från senast: Cissi

Ringde dig senast: Mamma

Ska du gifta dig med: Förhoppningsvis någon som älskar mig

Får dig att skratta: Alla mina vänner

GODNATT


Utebio

Den var mysig och den var myggig! Filmen var underbar, satt och skrattade, "dansade", ömkade och lite mer under hela filmen så det var en tio-poängare!

Nu är jag hemma efter en läskig bilfärd hem i mörkret, det gick dock bra med den fina radion som sällskap :) Ska sitta här och pilla lite innan jag går och lägger mig. Behöver ju int egå upp så tidigt imorgon. Tidigast 10 iaf :)



hade på mig min uuuuuurgGULLIGA bh från lindex :)

RSS 2.0