1 Dag kvar!

Slutade astidigt, börjar bli en tradition - Gilla.

Kände att det kunde vara skönt att ha städat lägenhetyen innan vi åker hem så jag sprang runt och städade med min trogne vän Spotify =) Det var najs, och fint blev det med!

Sjukt stiliga jag under min dans:





När angelica kommer hem ska hon få hjälpa mig ändra om bloggen lite så den blir snyggare/coolare/roligare whatever. Blir nog najs.


Hade ju mitt tal på svenskan idag, OVÄRT. Haha jag sög hårt, det var typ 03.36 minuter och skulle vara tyå 5 minuter. Sämst verkligen, men mitt betyg blev inte sänkt för det så jag klarar mig^^


 Imorgon kommer pappa och hämtar mig och alla mina grejjer <3 Såhär glad är jag nu!






Tal

Ska snart göra mitt tal på svenskan. kommer säkert bli så bra? hrm iaf spelar inte direkt någon roll hur det blir för får mitt betyg ändras med all säkerhet inte iaf =)

Har haft tyska nu/har tyska nu = mycket givande. Har prov efter lovet så det blev mest att plugga på det!

Är sjukt sugen på att komma hem och gå till ICA - malmslätt och köpa godis för 3,90 kr/hg =D Yiiiha! Älska Påsken <3

godis

Jag är så fruktansvärt sockerberoende (choklad) så det finns inte. Vet inte ens om jag vill vänja mig av med det :S. Är fett sugen på att gå och köpa godis men jag ska försöka stå emot. Försöka.

Anställningsintervju - Check!

SpännandeSpännandeSpännande!

Nostalgi

Hittade bilder på skolan



Försommarsång i 9:an



Mami<3



Partytjejen i 1:an

Shit vad tiden går....

Kortisdag

Tisdagarna är alltid så korta och tråkiga. VÄRT.



Sitter i skolan och tråkar, finns inte så mycket att göra här. Vill bara åka hem till lkpg. Känns som om alla åker hem typ nu och skiter i dem sista dagarna. Hoppas på att pappa kan hämta mig tidigt på torsdag så jag kan komma hem och hinna göra mej iordning innan utgång^^

Idag händer väl som vanligt inte alltför mycket, ska nog ut och gå/springa för att fördriva tiden, plus att jag måste öva på mitt svenska tal. Wiie.

Men ha en fortsatt grym dag då!

Denise Broberg

Måste bara berätta om Denises tal på engelskan. Vem tjöt inte? Allt blev så jävla verkligen när hon höll sitt tal det var verkligen jättehemskt. Jag vill ta studenten men fyfan vad jag kommer gråta. Tycker verkligen att Densie ska hålla talet på studenten för det var väldigt fint =) Jag kommer må så dåligt av att inte träffa alla efter skolan, för oss är det ju så svårt eftersom alla bor på olika ställen i landet men jag hoppas att vi kommer hålla kontakten och ha små reunions lite då och då!

Kärlek till SP07

Kvällsinlägg

Nu blire Hollywoodfruar. Alltid lika mysigt. Har studsat på pilatesbollen hela kvällen medans jag kollat på topmodel och gjort färdigt svenskan =)

Det känns som om skolan är ganska ovärd just nu, slutar jätte tidigt eller så har vi hål mitt på dagen och en lektion i slutet på dagen. Menmen imorgon blir det iaf en kort dag så det är ju skönt.

ha en fin kväll!
PUSSAR


Min hy

Min hy har alltid varit väldigt dålig och jag har mått dåligt över det men nu har det äntligen ändras med hjälp av bra produkter och ansiktsbehandlingar. Så LYCKLIG.







HAPPY FACE

Första dagen på veckan

Engelska = mycket givande. Vi tappade bort oss helt på dramat vi gjorde idag. Höh men vi var ju bäst iaf^^

Sitter och lyssnar på John Mayer - Who says på spotify just nu. Gryyym!



Idag måste jag väl skriva färdigt mitt tal till svenskan :S Blää är ju helt lost där, fattar inte riktigt vad vi ska göra så. Händer nog inte så mycket annat kul här. Har diskat så det är ju bra :) ska göra min nya favvomat nu. Curry-wok och couscous<3 Mömma.

Saknar min underbara familj. Särskilt mina bebikatter :/

Yey på den här dagen

Asbra söndag för att sammanfatta. Denise och jag lyckades få liute matte gjort och var även på Stora och handlade. Sen gicm vi hem hit och jag lagade asgod mat. Couscous, wok med currysås och schnitzel (förlåt för stavningen) Som efterätt blev det kladdkaka och prinsesstårta^^

Vi har även blivit helt förälskade i Taking the stadge season 2. LÖVE

Såg även på Johan Falk - ganska fet besvikelse eftersom Wagner typ never är med :(

Nu ska jag snart sova, kommer aldrig vakna imorgon annars.!

Puss och godnatt!

Plugg-söndag

Idag blir det att plugga på matte, engelska rollspel och svenska NP. Har som tur är Denise vid min sida så jag kanske orkar^^

Sitter just ju och tittar på ARN serien medans jag väntar på nisse. LillArn är så fruktansvärt söt!

Ha en fin dag folket!
PUSS

Last night

Hade en mysig kväll med Denise i mörkret :) Hade lite partystämmning på slutet också och fick ganska så mycket motion av att hoppa upp och ner ur soffan^^

>Skulle ju ha tvättat idag men när klockan ringde gick det verkliogen inte att komma upp så jag dissade det :P Vaknade nu vid 12.30 men när jag sätter på TV står det att klockan är 13.30. Fattar inget, har vi ställt fram klockan och ingen berättade eller? :O hah

Please tell me!

Rädda världen!

Släck lyset om 20 minuter. Jag har redan börjat och sitter nu och myser med levande ljus istället + TV. Det står ju onget om att man ska stänga av TV:n eller hur? Nae int evad jag sett iallafall^^

Denise dyker snart upp så jag slipper vara ensammen ikväll i mörkret :]

Ha en fin kväll!
PEACE!

Taking the stage

Myys serie. Fell in love with it!

Bästa vännen till flickan som är kär i henne. Tjejen som är lite halvt intresserad av en snygg kille vars tjej hatar henne. Pauser om vartannat pga problem i relationen. Finaste var ju slutet när bästa vännen kommer på flickans konsert och hon kickar ass. Går ut därifrån och snyggingen springer från sin flickvän efter henne och hon rådissar honom och springer ut till bästa vännen och kramar och gullar med honom. "you´re here, you´re always here" Så sött. som en SAGA. Dem går iväg hand i hand och allt är jättefint. Sorgligt dock när snygging killen och flickvännern gör slut. Eller killen gör slut och gråter som en flod.

Bara massa tårar idag men det var det värt.


Matproblem

Vet inte vad jag ska äta till middag, hjälp? Det ska vara utan kolhydrater så blir väl typ jaa inget eftersom jag inte har några grönsaker hemma heller. Höh får göra lite wok kanske med currysås =) Låter sjukt spännande känner jag. Får se om jag lyckas röra ihop det. Sånt som märks later!



Pratade med mamma nyss men det var inte så mycket som hände hemma såatteeeeh.

OKej ska dra och leta runt i skåpen i köket.

LOVE

totalt jävla söndergråten

Har precis tittar på Allt för min syster "My sisters keepter". Störttjöt genom hela filmen. Den är dock inte nära lika bra som boken är men jag tycker alltid att det är kul att se hur böcker görs till filmer, men den slutade ju helt annorlunda än boken så det kanske inte ens är samma, Någon som vet?

Det var en mysig film iallafall och hemsk.

fyfan

Cissi och jag var ute och gick efter frukosten för att jag skulle visa hene Vadstena town och när vi går där kommer en man förbicyklandes med en hund i koppel hängande efter i fullfart. Tyckte det var hemskt att han cyklade så fort när det var en liten tax men inte nog med det utan helt plötsligt tvärstannar cykeln och svänger vänster, vilket såklart hunden inte är beredd på och dras åt sidan och ramlar och dras på rumpan efter cykeln. Sinnessjukt. När jag kommer fram till mannen säger jag åt honom att han kanske kan tänka lite på hunden när han tvärstannar och hunden ramlar. Idioten stirrar bara dumt på mig och säger "ramla han?" Cissi och jag går därifrån och jag ångrar verkligen att jag inte sa nått i stil med "om du tänker lite mer på din hund behöver jag inte anmäla dig för djurmisshandel"

Fattar inte vad det finns för människor i världen. Får ångest.



En sånhär lite sötis var det.

Vadstena the city to live in?

Det är frågan det, kanske inte den mest händelserika men med sällskap blir den underbar. Cissan är här med mig och håller mig sällskap =) Vi hade en mysig kväll igår med choklad och massa prat, vi somnade tillsammans i min dubbelsäng hih



Nu har gulletjejen åkt hem. Så nu får jag väl hitta på nått med mej själv :)

PUSS

Back

Kom just hem från gbg-resan. Har varit roligt och fruktansvärt jobbigt. Har säkert gått en mil eller nått i skor utan sula (idiot) har sjukt ont i fötterna nu! Tog just en dusch och väntar nu på att Cissi ska dyka upp här och tillbringa kvällen med mig =)



Upptäckte just att Vampire Diarys går på Tv, vill verkligen följa det men fattar inte riktigt när det går höh.





Nyduschad :]

Göteborg

Hur mycket behöver man egentligen, eftersom vi är SP ganska mycket?

Har tänkt att bara ha sängkläder (eftersom vi ska bo på vandrarhem) underkläder, en annan fräsch topp kanske men annars pallar jag int eta med mera. Allt få typ plats i min skolväska ju?

Jaja sånt som märks, kommer säkert bli en fet jävla resväska som jag kan transportera ett lik i typ :)


Värd skoldag

Började med tyska, sen typ eget arbete på svenskan och sen eget arbete på psykologin och sen naturkunskap! Sjukt kul att vänta på en lektion i typ 4 timmar. Mår dåligt när jag tänker på det.

Har gått runt lite i lilla Vadstena för att fördriva tiden, mima besöktes två ggr. Först godis till bussresan imorgon och sen chipspåse för 10 spänn :) Rea =)

Har just härmat Bästis med att äta Tacos och myser nu med Grey´s som vanligt.





PUSS

WTF

Asså om det var någon tid jag skulle bott i vadstena så skulle det ju arit i ettan och tvåan då jag gick i skolan hela dagarna! Nu är jag ledig halva dagarna istället och är fett rastlös. Har så fruktansvärt tråkigt eftersom man inte direkt kan hitta på nått annat än att sitta hemma, skulle vara skönt on man kunde ta en tur på stan eller nått men det känns ju inte särskilt givande? Skulle varit skönt att vara hemma hos familjen och fördriva tiden istället faktist.


På torsdag blir det iaf lite miljöombyte med Göteborg så det blir väl najs i guess. Hoppas vi får göra nått vettigt bara.



btw så längtar jag tills jag har nått att plugga på igen, TIDSFÖRDRIV.

Planer

Skolan, hade en lektion sen mysigt lite hål innan matten. Fick veta massa fruktasvärd info om Mallis. DEPP. Strukna skjortor, svarta skor, inte tennisskor asså! Visa er int epå vårt område om ni inte jobbar, aah du hörde!^^ Gilla <3



Efter skolan ska jag ut och springa =) nya vanan hänger i!

Damn!

Jobbigt att jag gicki in på Nelly.se och kollade på skor. Det va rinte humant! Evelina är i stort behov av ett överflöd av pengar. Vill ha alla heals.

Tidsfördriv

Jaa som ni kanske märkt har ju min helg gått ut på tidsfördriv. Roligt är det. Hade en väldigt skön helg iallafall och nu är veckan igång. Glider ju iväg till gbg på turistmässa med klasserna på torsdag så det bli skönt med lite omväxling. Sen när jag kommer hem får jag nog träffa Cissibabe<3 Det blir mys =)

Satt och tittade igenom alla bilder från Bulgarien, saknar det så mycket!















Vad skulle man göra utan bilder som minne? Bästa semester med min älskade syster<3

aaaaaaaaaaj

Min natt var inte rolig :/ asont i magen och hade inga värktabletter hemma...hatar den här veckan. Gick ut och sprang vid 9 imorse för att den skulle gå över och det gjorde den, tills jag kom tillbaka. VÄRT. Tog feaste omvägen till skolan för att jag skulle klara tre timmar där och det funkade med och nu är den nästan väck. Vem behövder tabletter lixom?!


Johan Falk

YEEEEEEEEEY! Det är Johan Falk ikväll, mina mys-söndagar är tillbaka <3 Detta gjorde verkligen min dag. Hela dagen har gått ut på att titta på tv/film och äta. Spännande liv lixom. Vill verkligen få fint väder så man kan vara utomhus och leva lite!

Tittar på Lyxfällan nu och fattar int ehur man kan faila så hårt. Skaffa jobb för fan, eller lev som en råtta.
Hejsvejs =)

Förlåt asså men

Seriöst jag dör varje gång jag ser på Pearl Harbor med Josh Hartnett<3 Fruktansvärt snygg och nu kollade jag upp honom på nätet och fick veta att han växte upp St Paul som jag kanske besöker i framtiden, who knows^^ plus att han är vegetarian. Perfect match. Dock föddes han 78 så han är ju lite gammal menmen det kan jag ta =)



PUSS

Summerland

Älska att alla numera askända skådespelare har varit med i småserier när dem var små. Jakob i New Moon var just med i Summerland<3 Cute. Fast han är jävligt mycket snyggare nu. Lika så Zac Efron han är inte nära lika snygg som nu^^Mums på boysen





inte riktigt lika snygga som nu faktist.


Varför?

Vaknar typ vid halv 9 efter en helweird dröm som vanligt. Går och vinklar persiennerna för att se vad det är för väder (antar att det ska vara som igår ) och det REGNAR! Why, jag som kommit in i mitt jogging liv lixom. Blää. Vad gör man en söndag morgon när det inte går ett skit på TV, man är inte hungrig, man fattar inte matten?!





wake up världen!

Matte

Shiiit jag fattar matten =) Helt otroligt. Har fått en hel sida räknad höh. Ikväll blir det myskväll med James Bond by my side <3 MÖMS

Joggingdress

Slänger in några bilder på min look när jag sprang runt i Vadstena :)





Älskar mina byxor, fett bra är dem! Starkt rekomenderade =)

Lovely

Var ute och sprang nyss, skjukt mysigt! Asfint väder och det finns asfalt :]

Nu ska jag fortsätta titta på The City.

Ciao!

Clean!

Nu är lägenheten jättefin, vaknade vid typ 9 och hade typ drömt att jag var för tjock för en bergochdalbana så jag flög ur och klamrade mej fast på rälsen så dom fick hämta mej med en kran. Hmm undra varför jag drömde det, kan ju inte bero på kladdkakan jag åt igår! Värt Iallafall så sprang jag runt och städade hela lägenheten till musiken från MTV. NU är det asfint överallt. Rensade ju faktist avloppet och skrubbade golvet inne i badrummet. Nu ser det lite fräschare ut iallafall men vattet i badkaret rinner fortfarande inte bort så jättesnabbt så får ta ett samtal med mamma för att se vad jag ska göra :P Jag är så kreativ lixom!

Never again.

Nackdelen med att bo med Angelica är ju att håret i avloppet fördubblas eftersom vi båda har ganska långt hår. dock överväger fördelarna :D

Om ni undrar om det är mysigt att rensa avloppet kan jag ju svara: NEJ. Nån som vet hur man gör när man rensar i ett badkar? :O Det funkade inte på mitt vis.^^


Så ska det låta, grannar

Stackars grannarna nu asså, gapar loss till Så ska det låta =) Fett mysigt med EMD som smörar loss <3

Råsnygga btw!


Första cykelturen på lääääänge

Skulle ju och handla idag och kände att jag antagligen skulle dött om jag försökt bära hem allt så valde att skotta fram cykeln. Den var typ begravd under snö och andras cyklar. Måste varit väldans vackert att se mej jobba. Iallafall kom hem med massa grejjer och mindre pengar. Kul att spendera pengar på typ tandkräm och toapapper right?


Poor me

Kul att jag känner mej fett fattig + att alla pengar bara går till mat. Suck.

Hejhej

Sitter i skolan med Bästis. Hon pillar på datan och jag är sällskap.

Ska snart gå hem och sen gå och handla, funderar på om jag ska göra kladdkaka ikväll i min ensamhet och äta lite glass till =) SOCKERBEROENDE

Måste städa ocks¨å men det blir nog att göra imorgon, vem orkar på en fredag lixom. Peppar inför myskväll med National Treasure (stavning). Komemr bli mys!

Kommer sakna familjen i helgen, mamma ska ringa imorgon iaf så då får jag lite kontakt med dem iaf <3

PUSS

Hittade söta bilder på skoldatan :)



Grattis på lilla Denise i förskott<3


Blöööö

Sitter och tittar på NCIS och försöker undvika onyttighete. Klunkar jordgubbsvatten just nu, hjälper inte alls :P Ska nog göra mat snart, pyttipanna med qourn och linser. Healthy!

Har pluggat lite med betoning på lite religion också. Fett dött. Känns som om man kan det mesta men det är asmycket man ska kunna så jag vet inte riktigt.

Har pratat med pappa också och jag stannar i Vadstena i helgen, ska bli skönt att bara ta det lugnt och se på film, plugga lite och STÄDA. Jag lyckas alltid stöka till det.

Nu: Biggest Looser.

PUSS

Matteprov is intressant

HAHA

Älska att jag hade fetaste turen när jag fick tillbaka matteprovet idag =) får nog plugga lite mer till nästa prov så jag inte bara klarar det tack vare turen^^

Nu är nog samhällen helt klar iaf, ska kanske lämna in det idag eller kanske inte.

Är jättehungrig btw, har blivit fööör lik denise där asså!

Religion vare ja!

Det finns ju inget tråkigare än att sitta och titta på anteckningar och dessutom försöka lära sig dem....kommer suga hårt på det provet men känns skönt att jag för en gångs skulle inte pluggar för mvg utan för vg, kommer säkert få g bara därför. Jaja STUDENTEN SNART SÅ SO WHAT!



LOVE

done!

Jag är fääääääääääääärdig!^^ Samhäll = Done!

Smygtittar på Ellen Degeneres show (typ) fett grym är hon. Nu ska jag plugga religion, ruuligt!


ÄtaochPlugga

Sitter och äter chokladbollar medans jag pluggar samhäll och tittar på sjunde himlen =) mys. Får se om jag får nått gjort. Skolan idag var jävligt chill, fick tillbaka Tyska Provet och det förgyllde min dag!

Nu ska jag göra färdigt det sista på samhällen så den kan bli färdig nån gång. Fick ju massa andra grejjer vi ska göra så bäst att få undan så mycket som går.

Pussar!

Denise intar.

Denise har våldgästat mej hela dagen, hjälp någon? Nee vi har haft det mysigt med massa plugg. Plus att jag lagat värsta maten. Quornstroganof med ris och grönsaker^^ Asgott vare. Plus att jag gjort chokladbollar! Fett onyttig som vanligt. Försvarar mig med att jag vandrade runt i vadstena idag efter skolan (A)

Nu sitter vi och tittar på dating in the dark, fett märkliga människor det finns.

Måste börjar röra på mig. Ångestattack!



orka dårå

sitter i skolan och borde egentligen skriva på samhällen, vilket jag inte orkar. Måste typ göra det hemma eller nått, kan inte fokusera här. Orkar inte jobba mer med det här.

Kvällning

Tittar på NCIS just nu och ska snart laga burgare =) och sen kanske kolla lite på religionen. Kommer säkert inte hända men vi kan ju låtsas?

Ikväll är det Svenne Hollywoodfuar också. Underhållande. I <3 Maria Montasami stavning?



Nu ska jag laga food!

Skolan

Var lite för opptimistisk när jag skulle till skolan idag, solen sken och jag det väldigt varmt i lägenheten så jag tänkte att vårjackan skulle hoppa fram. Dock passar inte kritvitt med typ beigt? så jag fick dissa tröjjan och ta vinterjackan. Tänkte då att jag inte behövde halsduk och vantar. Upptäckte att vädret inte var så bra som jag intalat mig. Bara solen som sken men den värmde inte så mycket. Var lite friskt att gå hem efter skolan, våren har visst inte riktigt kommit hit än till östgötaslätten!

Btw måste jag köpa en ny vårjacka, any suggestions?

Morn!!

Kul att jag vaknar och tittar på mobilen för att se vad klockan är och upptäcker att den har dött den är gammal och stänger av sig själv lite då och ibland har ingen aning om vad klockan är och tror jag har försovit mej eftersom det är så ljust men när den startar var klockan bara halv 10 =). Skönt. Så nu har jag lagat ägghack och ätit knäckebröd och slagit på Die Hard 4. Möms på den! Älskar måndagmornar!



PUSS

noon

Var ute och gick en runda med musiken i öronen :) underbart väder så jag älskar att glida runt här på landet då!

Tog en fika nyss med familjen och ska kolla lite på samhällen nu tänkte jag för att se om jag kan brainstorma lite på sista frågan^^

Puss på era rosiga kinder!



dra på solbrillerna och ge er ut!


Godmorgon

Tjejen som är uppe tidigt? Gick upp och åt frukost med familjen (ganska ovanligt) ska nog snart ut och hjälpa mamma att såga ner ett träd så de små rådjuren har nått att äta.


Attans

Men asså saade var ju ganska het när han dränkte sej i vatten? Darin var söt när ha smörsjöng, ola var ganska allmänt cool och ÄLSKA ATT BJÖRN GUSTAVSSON VAR MED!

Grattis till Anna också. Cool röst tjejen har iaf.

Nu ska jag fördriva tiden med nått roligt om det går såhär på kvällen....

Nattinatt!

Mammas och syrrans diskussion

Amanda skriker till mig "filmen slutar klockan åtta"
Jag svarar "okej"
Mamma säger "jaha spelar du in?
Amanda säger "Nee Evelina gör, det är Hajar som hajar"
Mamma säger "jahaaaaaaa är det den idag!! Vad kuul!, Juste och jag har ice age 3 den är ju också gör skoj! måste fråga Janeth om jag får låna den lite längre så vi hinner se den....."

Shit mamma är ett barn


lovelove

Älskar min familj så fruktasvärt mycket :) dem är förjävla underbara!

Ikväll ska jag mysa till Melodifestivalen, se på massa snygga killar^^ och såklart mysa med missen som klänger på mig 24/7.



just nu ligger bebisen bakom datorn mellan alla sladar och mekanismer!

Pussochmys!

Samhället asså?

Har suttit med huvudvärk och samhällsarbete tills nu. Från typ klockan halv 12. Har typ två frågor kvar kanske. Tror jag ska göra dem på lektionerna i skolan istället så jag får vara lite ledig nu på helgen :]

Jomenvisst

kvällen blev ju intressant iaf^^

Efter förkrök hos Angelica med ölspel, korttagning undra hur dem ser ut? och chipsätande så vandrade vi vidare till Platå. Hamnade i en soffa och några söta pojkar frågade iafall dem fick sitta med oss, jag snäll som jag är tycker det var helt OK. Efter ett tag knackar han mig på axel och börjar snacka engelska med mej, han var tydligen från Armenien. Cute. Han ville iallafall bjuda oss på drinkar och eftersom han inte fattade vad cider var vad heter det på engelska? så fick jag vandra till baren och beställa, råkade beställa nått lite dyrare så det blev en mojito stavning? men han var så glad över att betala så det var ju trevligt :] Efter det bjöd han på tequila också och visade hur man skulle dricka det på riktigt vis han var tydligen bartender. Mysig del av kvällen. Efter att han försökt göra om oss till kaniner på dansgolvet var vår relation inte så bra längre. Höh.

Massa dans på kvällen iaf, har träningsvärk i benen :s sämst. 

Kom hem och somnade tätt intill min missebebis<3

Late night

ska snart hoppa iväg till Angelica så ska det bli partaj med brudarna <3





hejsvejs!

rullirull

Surrar runt lite på pilatesbollen. Vill att det ska bli barmark nu så jag kan ut och springa (vilket behövs!) men tills dess får bollen duga plus lite dans till spotify^^





och nu plugg som vanligt.

Matteprov again - Fail again

Asså jag klarar seriöst inte mer matte nu, fattar inget och proven går åt helvete. Hoppas på ett vackert G! Jag kände mej såå stolt över varann när jag klarade en VG fråga HÖH.

Nu ska jag kanske jobba lite samhäll om det orkas, annars blire lunch sen religionssnack, tyskafilm och genomgång av svenska NP.



Fuck NO!

Fattar nada! som vanligt. orkar inte ha mera matte, nu är det nog.

Whatwhaaaaat?

Vad för jag då? Tittar på tv vilket är så sjukt ovanligt.

Kom hem från skolan och tränade lite på min pilatesboll ( medans angleica var borta så hon skulle slippa mina vackra moves) sen pluggade jag matte (gick asbra?) sen hamnade jag vid datan, fixade lite med samhällen. Efter det lagade jag burgare och nu tittar jag på biggest loser. Myys.

Ikväll blir det Dating in the dark, DH och Cougar Town.

Ciao!

Svensk hemmakväll

Sitter och myser hemma och ska kika på svenska hollywood fruar! Miiisigt.

Hela kvällen/eftermiddagen har jag hoppat runt och dansat hemma och tränat typ. Måste kötta vikten!

Får se om Angelica dyker upp eller om hon kanske kommer imorgon också, alltid lika spännande^^

Pussochnatti!

School

sitter på Engelska C vilket beytyder vid datorn. Ska snart vandra hemmåt och se vad jag kan fiflulera med då. Kanske anmäla mig till nån hårmodell grej? Höh.

har skrivit av mig massa ialafall, det kändes skönt. Nu får väl Birgitta veta allt om mej så det är ju alltid kul.

Måndag!

Var helförvirrad imorse när jag vaknade, jag öppnade ögonen lite halvt och min dörr var så sjukt nära. Fattade inte varför så jag satte mig upp och gnuggade mig i ögonen. Då upptäckte jag att jag inte var i mitt rum i linköping utan i Vadstena. Helt lost.

Har iaf precis ätit och sminkat mig med mitt nya smink. Spännande! Ska snart springa ner och träffa Denise så ska vi gå till skolan together.

Me today







GG

Jag dööööör!

Den snyggaste människa som vandrar på denna jord är fan Nate i GG. Synd att det inte finns nån svenne som är som han, damn!

Det vanliga

Har jag fått nått gjort eller höh.

Jag har:
- Fått en sticka uttagen ut tån av mamma (smärta) Min lilla ringtå var dubbelt så stor som min andra ringtå. Spänning på söndagen sådär.
- Läst ett PA arbete och skrivit lite kommentarer
- Ätit choklad = ovanligt?
- Sökt massa jobb ovh hittat massa dogwalking som sökes. MIN DRÖM
- Städat och packat

Nu ska jag gå ner till mamma lite och hänga.

Later!


Förrvirrat och rörigt

Jag är jätteförvirrad angående PA seminariumet. Fattar inte när Julia och jag ska göra det riktigt så det blir väl som en fet överasskning nån gång i guess. Jag är sjukt stressad över allt. Hjälp mig.



put on a smile and just pretend to be happy.

Söndagar med all sin glädje?

Niet.

Måste pallra mig tillbaka till Vadstena ikväll. Jag hatar att åka buss med packning.

Juste en bra sak är att GG börjar idag^^Hihi jag är fetaste tönten men jag gillart!

Nu ska jag städa lite, packa och sen om jag kan koncentrera mig såpass mycket så jag kan räkna matte. (antagligen inte)

Feta pussar på er.

Ensammen

Usch hatar att vara ensam hemma. ska titta på tonårsliv - lindsy lohan. Like it.

Ikväll ska jag göra våfflor^^

Bajs

Kul att jag hade missat att vi har matteprov på torsdag. FAIL. Orkar inte med matten. Jag ligger typ 20 sidor efter också, spännande!



hittade en väldigt charmig bild på mej Angelica och Johanna, wöhöw party lixom.

Pulsande genom snö!

Syrran och jag tog en promenad i VÅRsolen. Upptäckte halvvägs att det int evar plogat där vi skulle gå, skoj. Vi fick pulsa genom knähög snö så det var ju ett trevligt litet träningspass. Nu är jag hemma iallafall och vi ska nog äta snart. Blev jättesugen på våfflor men jag är ju ensam hemma ikväll så det känns lite B att göra våfflor åt bara mej lixom :/ Där fick ni ju typ veta vad min kväll kommer gå ut på också. Sitta hemma och titta på film eller nått. kanske ska baka nått? gotti. Sen inatt imorgon bitti ska jag hämta mamma och pappa hos Helena.


Kämpa!

Okej ett synsätt kvar på psykologin!

Ni måste ju verkligen tycka det är så fruktasvärt roligt att läsa om mitt pluggliv. Förlåt asså!

you are!

Jag har världens bästa vän, Angelica Strand.
<3



Vet inte alls hur jag ska klara att du flyttar till huvudstaden efter skolan....

Träning omg

Okej jag måstye verkligen börja träna nu, var på benkes pass i tannerfors och höll på att dö varje sekund och minut! Det var sjukt kul iallafall så lite livsglädje har ju nu framåt. Plus att jag avstod pizzan = creds!

Blir nog inte mer plugg för ikväll iallafall, kanske lite psykologi som variation men i don´t know yet! Vet iallafall att jag ska kolla på Luftslottet som sprängdes med syrran nu! Finally.

Puss och massor med kärlek till er alla. Livet leker.

Solen i ögonen och datorn framför mig!

Nya låt? Kanske inte.

Tänkte vara smart och sitta på terassen och skriva på samhällen istället för att sitta inomhus. Så jag gick ut och satte mig i solen :)





Nackdelen vara att mina händer frös och jag inte såg skärmen på datan. Så det blev till att gå in igen. Nu är jag på fråga 9 iaf och har 6 A4 sidor skrivna. Blää

Fint väder!!!!

Helt sjukt hur fint det är ute och jag sitter inne och pluggar!! DEPP

Tidigt och tidigt?

Jag ställde klockan på 8 för att (tyyyyp) gå upp då. Lyckade jag? Nepp. Klockan 9 var jag uppe ur sängen iaf och nu börjar väl pluggandet då...kommer gå såååå bra.

 

känn peppen lixom.

Puss och kram!


Min fina vän

Kommer sakna min fina vän nu i helgen. Vi brukar ju alltid hänga ihop på kvällarna i vadstena :]

Hon är btw väldigt söt också!



ett tips är att inte ha det mörkt när man är med henne det kan lätt bli lite för skrämmande då^^

PUSS!


Kvällish

Ska snart gå och sova. hade tänkt att jag ska gå upp tidigt och börja skriva samhäll och psykologi. Sen ska jag ut och promenera och på kvällen blire träning! Wöhöw vilken pepp jag kände alldeles plötsligt!

Hemma

Är hemma hos familjen nu igen. Här går veckorna fort som jag vet inte vad!

Sitter och tittar på tv med familjen just nu, ska kolla på Criminal Minds vid 9 i think.



Dirket efter att pappa hämtat mig åkte mamma och jag iväg till kerstin´s hudvård. Där köpte jag på mig smink för många kronor, så nu har jag löspuder, foundation, och corrector allat från Exuviance<3

Skoolan

Sitter i skolan och gör absolut ingen nytta! Borde göra lite samhäll kanske men jag behöver typ en timme att komma igång och då vill säkert alla gåoch äta så det känns ju fett ovärt!

Får åka hem ieftermiddag iallafall :]

Plugga Palla Plugga Palla

så trött på att plugga :(

Har typ tagit två timmar att svara på två frågor på samhällen. Ruuuligt. Vill bara att det ska bli imorgon och jag får åka hem och sen plugga gärnet och sen mysa med familjen<3

Livskvalitet

Är att sitta hemma och kolla på TV! :) Älskar mitt dagliga schema för kvällen. SATC, Top Model, Grey´s Anatomy, NCIS, Biggest loser. Wounderbar^^

Sitter och pillar lite på psykologin, orkar dock inte engagera mig alltför mycket :S

Eller?

Oklart om jag orkar plugga nått idag, alla är helt plötsligt väldigt effektiva och jag som annars brukar vara färdig först ligger efter....samhällen får jag väl börja med om jag orkar it!

Annars blir det väl tv hela dagen som alltid annars!

Tyskaprov

Det gick ju...öhm intressant. Hoppas på det bästa iaf!



Vi flyttade fram Filosofilektionen från fredag tills i eftermiddags eftersom vi bara hade den lektionen på fredag så nu kan jag åka hem till mi familia imorgon istället! Jejjj!

Pussar!

Student





Myysmössan. Bara för att jag älskar rosa har jag en sån liten rosa kant och sen turismstenen!

Mysdå

Min dag efter skolan gick typ ut på att kolla tv och plugga tyska. Roooligt. Hade bästa sällskapet iaf :) denise var här hela dagen typ. hih

Nu ska jag fortsätta titta på bourne identity. Natti

Pluggapluggaplugga

JagfattarintetyskajagfattarintetyskaJagfattarintetyskajagfattarintetyska

Kuuul plus att jag missat vissa saker som jag inte gjort heller. Tummen upp för det.





jag är som vanligt alltför utråkad för att göra något vettigt! Tomorrow never dies it is.

Skjut mig

Jag hatar verkligen att plugga. Vill bara vara i skolan för att träffa folket där men slippa äckelplugget. SKjut mig jag orkar inte.

Back in Vadstena

Jahopp då var man tillbaka då! Och snön försätter att jävlas med oss.

Pappa skjutsade mej till Vadstena vid halv 11 imorse, tyur att vi åkte såpass tidigt eftersom en buss och en lasbil kört i diket vi skänninge så man fick köra värsta omvägen. SKOJ.



Jag hann packa upp lite innan jag fick gå ut i stormen och pulsa/halka till skolan. Vi var bara ett par styckna som dök upp så vi satt och tittade på film i en timme och sen fick vi sluta en timme tidigare. Nu sitter jag och pluggar tyska samtidigt som jag tittar på Grey´s :] Lyckat right?


RSS 2.0