Abstinens

Jag vill bara att det ska bli sommar så jag kan kolla på alla snygga kroppar som vandrar runt. Jag har seriöst abstinens efter killar. Drömmer om dem och det går inte direkt lugnt till :S jisses.

Skulle gärna dra ut på krogen men det kommer inte hända i helgen för då jobbar jag HELA helgen...

Jag har nog social abstinens efter att ha varit hemma så länge utan att träffa andra än familjen. Stackars min katt hon måste ju tro att jag har närhetsbehov så som jag klänger på henne.

Nu ska jag försöka äta nått.
CIAO

NCIS

En man gick in på en bar och beställer ett glas vatten. Bartendern drar fram en pistol och skjuter på mannen men missar precis. Mannen säger tack,  dricksar  och lämnar baren.

Why the thank you and the tip?

































Mannen hade hicka.



Mina lungor är påväg upp.

Hostar så mycket. Och det är inte såndär rethosta utan såndär roslig där man hör slemmet flyttas runt. Mmmysigt verkligen! Men nu har det fan blivit för mycket. Bara geggar runt där inne och min bröstkorg är ÖVERANSTRÄNGD big time.

känner energin flöda!





partyparyt


Dead girl walking

Har legat nerbäddad i två dagar men idag tvingade jag mig till jobbet. Gick okej, hostade och snorade lite nu och då men jag överlevde dagen. Nu ska jag bara ta det lugnt hela helgen så jag blir frisk. Hatar verkligen att vara förkyld. Vidrigt!

B&J till frukost

Helt okej frukost när man inte mår toppen. Tänkte att det kunde hjälpa halsen lite med glass^^

Ska ta det lugnt fram till tre då det blir jobb. och imorgon är jag LEDIG! wounderbar.

Helt okej dag

Överlevde dagen fakitst! Det gick helt okej bra. Några hostattackaer lite då och då bara som jag hoppas inte äcklad kundera allt för mycket....nu är jag hemma och har två våfflor i magen :] hih

Juste måste berätta om en blåsning som kan ha skett på ICa today. Kommer tre unga killar som ska handla - killen lägger upp en susdosa och jag vet att dem aldrig köpt snus förut. Nu skulle han göra det, jag ber och leg och han lägger fram sitt körkort och jag ser siffrorna 930221. Evelina drar till med ett Grattis. Och han ser lite förvirrad ut men säger tack. När han betalat och han och hans friends gått inser jag att man fan int ekan ta körkort och får körkortet på samma dag!!! Disskuterade detta med Bea ett tag men kunde inte komma på nått annat än att han måste ha en falsklegg. När jag kom hem frågade jag pappa och ett alternativ var att han tagit MC kort. SKa haffa honom nästa gång och kolla vad för körkort det är annars kommer jag naila honom! HAHAHA. Gud vad psyko jag låter.

Nu rullar stylisterna iaf och jag är lite sugen på choklad. F¨år se om jag kan hålla mig borta (A)

Sick

Mår inget vidare men jobbet kallar ändå. från två till halv nio. blöö Vill mest sova.

Till födelsedagsbarnet

Ska strax åka till syrran med mamma för att hjälpa henne fixa iordning middagen hos henne. SKa bli mysigt. Jag har på mig den nya kjolen jag köpte på cubus för 49 spänn. Köpte en likadann i typ rost/rosa färg. Grym till bruna ben i sommar.











Älskar mitt egengjorda örhänge.
Puss


I went nyttig



Check this out. höh ska föreställa päron dårå.

Handla

Nu åker mamma och jag till ICA för att handla. Jag ser ut som ett mjukisfreak i min lila dress. Gud folk kommer kolla men fan orkar inte klä på mig.

Puss!

Fredag den 18:e Februari

Grattis Amanda! 23 år och fortfarande lika underbar. Älskar dig med hela mitt hjärta och är så stolt över dig. Du är min förebild och kan jag bara bli hälften så snäll, SMART, träningsinriktad, rolig, söt, omtänksam och duktig på att baka så är jag glad.

Jag älskar dig.
GRATTIS.


Återträff

Fick mejl från underbara Sabina som alltid är den som tar tag i allt. Förhoppningsvis blir återträffen av och jag hoppas för allt i mitt liv att jag int ejobbar just DEN helgen....ser verkligen fram emot att träffa alla och höra om deras liv. Hoppas bara att alla kan ta sig från alla dessa olika ställen dem kallar hem och ner/upp till Jönköping. Vi håller tummarna för det! 



















redbull vodka <3






Minnen


Wazzzzzzup!

HAr just rullat igenom ett GG avsnitt käkandes på muffins + kakor. Blää min blogg borde bli en gå upp i vikt blogg typ. Fail verkligen.

Jobbet gick bra, fick besök många besök så att säga! Haha ganska coolt. Dagen rullade snabbt förbi faktist.

Imorgon börjar jag tre - ska handla med mamma innan också. Kanske köra lite wii? KOM IGEN NU EVELINA - RÖR PÅ DIG!

 

Torsdag

Ska slänga i mig en lite lunch nu bestående av pizza. Heh hälsofreak yes i am. not. Borde nog jobba lit epå det, typ börja röra på mig. Orkar int eens sätta på wii för att dansa lite. Fetto. Vill ha sommar så man kan gå lååånga promenader i solen istället!

Iallafall blir det jobb 14-20.30 soon.


glad är jag ju iaf.
Puss


Lediga onsdagen

Träffade jag såklart Cissi. Det är ju våran dag lixom! Hon fixa jobb på NH och jag slängde runt efter henne. Inhandlade parfym - flowerbomb tror jag den hetter, två kjolar a 49 spänn och lite plackers^^ mycket givande.

Har lite ångest för igår råkade jag backa in i en snöhög med min älskade kärra. Mår psykiskt dåligt över att ha skadat han. Gud jag tror att allt har en själ. Men det blev typ bara en repa i think....

Annars så händer inte så mycket, äter min kakaor och växer på bredden - precis som det ska va HAHA. Lame. Känner mig lite hejsanhoppsan.

Imorgon blir det jobb och likaså på fredag. Sen helgen är det jobb på förmiddagarna och på lördag ska syrran firas. Hej vad det går nu ska jag nog sluta.

Gossip Girl rullar.
Pöss

Uppe med tuppen (som vaknar nio)

Har ätit frukost med mamma och även städat heeela mitt rum, från kläder. Nu hittar man dem på galjar igen! Vet inte riktigt vad jag ska göra nu utan det blir väl lite chill tills klockan slår typ 1 då ska jag fixa iordning mig innan jobbet och även svänga förbi apoteket för att hämta mediciner till mamma.

Vad ska ni göra idag?
Ciao

Lite bilder från min och mammas prommis i el sunlight











Nu ska jag hjälpa mamma i säng.
Puss


Lilla mamma <3



Gosiga mamma på sjukhuset. Nu mår hon inte så toppen så jag försöker vara så hjälpsam som möjligt. Hoppas du blir bättre <3

Alla hjärtans dag

Är hos min syster just nu och vi ska snart åka till sjukhuset. Hon för att jobba och jag för att titta till mamma. Får se om vi får åka hem eller om vi får stanna där ett tag.

Har iaf hunnit med en hel del idag. Dock har det varit dramatiskt för mig och bilen. Slirade in i en snöhög och blev tutad på och sen körde bilen framåt helt av sig själv och började slira. Jisses vilket drama. Sen har jag hämtat en handbromsvajer och en tröja till pappasen :)

Vi hann med en fika här med hjärtbakelser och kladdkaka :)
Gott.

Nu ska vi åka.
PUSS på er mina älskade hjärtan.

Söndagshäng

Har verkligen haft en jättelugn och skön söndag. Brjade dagen med en promenad i solen med mamma. Sedan körde vi stenhår med bakning. Kärleksmums, Dumlemuffins. Choklad snittar och abrosiatårta :) Hihi måste verkligen börja träna med tanke på vad min kropp utsätts för! Shit.

Utöver det så har vi inte jgort så mycket idag. Bara tagit det lugnt. Åt en jättegod middag med schnitzel och kroketter med persiljesmör. Mumma!

Ikväll blev det lite tv, lite film, lite prat lite allt. Helt enkelt, Har bilder från prommisen men sladden ligger där nere och mamma och pappa sover så vill inte väcka dem.

Ha en fin kväll!
Puss

Lördagkväll

Mamma och pappa är hos några vänner på middag, dem åkte för nån timme sedan. Nackdelen med att syrran inte bor hemma är att så fort mamma och pappa ska iväg så blir jag helt ensam. Är ju int eöver förtjust att vara ensam när det är kväll/natt men tror jag ska klara det. Har ju mina missar så.

Det ha rvarit skönt att bara vara ensam en hel dag men märker att jag blir liiiite raslös. Men det har varit skönt. Får se vad jag hittar på imorgon men det blir en surprise. Sitter just nu och funderar på vad jag ska käka ikväll. Säkert nått onyttigt.^^

Sugen tjej

Jag sitter och kollar resor just nu. Är så fruktansvärt sugen på att resa någonstans. Några önskningar är USA, Australien, Nya Zeeland, Irland, Spanien, något härligt sommarställe med grymma stränder och sol hela dagarna.







Vill bara till varmare breddgrader och bli brun och bada!

Torsdagsutgång

Har inga bilder från kvällen tyvärr! Men vi hade väldigt trevligt iaf. Var en sväng på NH och drack lite cider/drinkar sen vidare till Platå och dansa/hångla/prata höhö. Sen iväg till Five Tastes med två killar som i slutändan var ganska tama. Sen taxi hem i snöslasket. Fin kväll helt enkelt. Jag säckade ihop hemma hos Cissi.

Här är en bild på mej iaf.


Evelina

Kvinnonamnet Evelina kan vara en diminutivform av Eva, men det kan också härstamma från det iriska Aibhlin, som betyder 'vänlig'. Namnet har använts i Sverige sedan slutet av 1700-talet och kom in i almanackan 1901.

Namnet var relativt ovanligt före 1970, men har sedan ökat i popularitet. Den 31 december 2008 fanns det totalt 16 773 kvinnor i Sverige med namnet, varav 8 319 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 437 flickor namnet, varav 212 fick det som tilltalsnamn.

Grattis.


Smycken

SMycken är typ något av det jag älskar i mitt liv. Måste ha smycken och jag anser att det kan lyfta en hel outfit. JUst nu sitter jag och gör om smycken till aa snyggare smycken. Blir så jävla bra. Tack vare Cissi så kan jag göra det själv med tången jag fick av henne :)

So fun. Imorgon kommer jag säkert ha några av dessa finingar jag gör i öronen. Funderar starkt på att göra nya hål så jag kan få plats med fler!

Stan





Nu blir det cykeln!
Pöss


Ont i rumpan

Jag cyklade ju lite igår - inte alls långt men det var första gången sen hösten och nu har jag sjukt ont i rumpan. Kan ju se det positivt och tänka att det är för att jag har så lite fett i rumpan så jag sitter på benen höh.

Om det är någon som är innomhus just nu så ut med er. Jag tog just en dusch och ska sätta mig i solen nu :] Lövli väder<3 Vid två ska jag träffa Cissi på stan så har lite tid för mig själv nu på morgonen. Storstädsningen är avklarad så nu skiner allt. Tillochmed toan!


Serier

Nu har mina favvo serier kommit igång.
Gossip Girl - One tree hill - Nikita

Plöjer som fan nu för jag vet att jag har sovmorgon imorgon onna jag ska träffa Cissi :)
Puss!

 

Wörk

Ska åka till jobbet nu. I solen med brillorna på!



Lateroooo!


Promenad i VÅRsolen

Jaa jag tycker vi kan ha vår nu. Lite kallt fortfarande OCH det ligger snö på marken men whataheck. VAr ute på promenad med Sofie imorse (tio) sen satt vi och pratade lite hemma hos henne. HAde tagit cykeln dit för att inte överprestera min motion men det var X antal isfläckar under vägen så fick ännu lite mer motion på vägen hem. DÅ hade jag dock solen i ansiktet så det gjorde absolut ingenting :) Kan inte älska solen mer.

Snart blir det jobb. Vid tre börjar jag och då träffas sofie och jag igen för kvälls jobb ihop.

 



Gosigos.
Puss


Lördagkvällen

Gud vilken händelserik dag. Hände massor famktist och dagen gick riktigt fort. Blev dock lite depp när jag upptäckte att jag glömt mig lunch hemma :( Det jag ätit idag är typ mackor, kärleksmums, mackor, choklad och en yoggi great!

Imorgon bli det jobb hela dagen! Hoppas dagen springer förbi och ni kan väl hålla tummar och tår att ICa står kvar efter min dag vid ugnen.

Puss!

Lördagsjobb




Your eyes, so deep blue

Ska snart iväg och jobba. Får se om jag måste gå - just nu öser regnet ner så det är ju inte så där super frestande kanske. Får se.

Får se om jag vågar satsa allt eller inget med mitt hjärta som insats.


The sun is in my eyes

Ska snart gå iväg. Solen tittar just fram så prima tajming. Under prommisen går jag förbi hästhagarna så ska hälsa på min kärlek där som jag har blivit bästa vän med :] Gosis.

Har just slängt i mig en halvhjärtad lunch så håller mig förhoppningsvis mätt ett tag.





Vad ska ni göra idag?


Fredag den fjärde

Är lite sliten men piggnade till efter en dusch!

En grej som är lite trist när man jobbar i "uniform" är att man inte kan använda sina nyinköpta snyggingar. Det enda jag gör i dem är typ gå eller åka till jobbet och sedan hem. Känns ovärt. Meeenmeeen

Och en annan grej jag måste hetsa på är att stockholmare är så sjuuuukt otrevliga. Jag och Cissi sa det när vi gick ut ur varje butik där uppe. Inte ens ett hej fick man. Dåligt!

Pussar! 

Jobbis

Ska fixa lunch sen ut i stormen för att vandra till ICA



Ha en bra dag!
Puss

Träningsvärk?

Asså har sjuk ont i fötterna och vaderna. Skyller på allt vandrande igår! Känns ju skönt att det gav nått iaf :) Ser fram emot att gå till malsmlätt senare idag också (Y). Blåser gör det också så hoppas jag inte flyger iväg som en vante bara.

Sitter och tittar på sjunde himlen och äter frukost :) Det står att det är tio grader utanför köket men tror bara det är för att solen ligger på. Är jättefint väder ute iaf så det är ju mys. Förutom blåsten dårå...

Pöss

Sänghäng

Nu blir det sängen bums för mig. Är sååå trött efter en fullspäckad dag. Ska mysa ner mig med missen och min bok och läsa tills ögonen klappar ihop. Sen ska jag unna mig sovmorgon hur länge som helst :] Ska bli skönt. Börjar jobba klockan tre imorgon och börjar jobbet med en prommis dit så kommer bog vara upfriskad när jag kommer fram.

Godnatt på er!


All day long

Har haft en superdag med Cissi i huvudstaden. Shoppat lite grann - fick med mig ett par manchesterbyxor, en poncho, en jeansväst och en byxdress. Ganska nöjd så att säga. Fick allt för mindre än 500 spänn. Vi fick åka med Cissis pappa som skulle på möte så det var upp i ottan för att hinna fram till klcokan 10. Men vi var piogga och glada för det!



Har bild på min byxdress så den kommer här :]





Jag gillar dem starkt och kommer nog ränna runt i denna i höga klackar (som man måste ha för annars är den fööör lång) i sommar!


Stockholm

Jag blev medbjuden på stockholm tripp imorgon av Cissi. SKa bli jättekul att hitta på nått spontant mitt i veckan eftersom resten av veckan kommer bestå av jobb,jobb och jobb!

Ser fram emot det jättemycket! Har laddat upp med pengar på kontot så finns risk att jag får med mig en del hem^^

Sorry syrran för att vi inte hann ses men som sagt om du kommer hit så kanske vi stöter på varandra^^

Love

C and E









Till Evelina
Från Cissi
<3


Tuesday is day off

Idag är jag ledig!

Ska spendera dagen med att ta det lugnt och njuta. Ska åka lite skidor har jag tänkt om vädret tillåter.Annars så har jag en liten lista med things to do:
- Mejla AF
- Göra en postensak till jobbet
-Träna utöver skidorna
- Äta frukost (kanske skulle stått först^^)
-Städa (otroligt hur mitt golv kan täckas emd kläder SÅ fort.
-Duscha

Det är väl det som kommer hända idag. Läsa lite också så klart men det är ju en del av mitt liv nu så.





Gud vad jag vill att sommaren ska komma (tillochmed sugen på att måla huset)


RSS 2.0