Jobboholic

Kommer jobba massor närmsta tiden framöver! Har fått massa tider på deichmann och sen har jag ju Ica bu i helgen också så kommer bli fullt ös! :)

Har fick lite huvudvärk just nu :/ blev sjukt mycket info idag mycket att lära sig men jag tycker det ska bli jättekul!

Ska åka till stallet snart och kanske rida sen får jag träffa min älskling igen <3


28e februari

Vaknade precis! Helt av mig själv faktiskt! Likadant var det ju igår vad händer lixom?!

Ska gå upp och äta frukost och diska lite tror jag! Så det inte ser ut som ett bombnedslag här hemma :)

Sedan vid tio ska jag infinna mig på deichmann :)

Ha en bra dag!
Puss


Panik

Mår jättedåligt över att jag har ett hål i min tand. Vet inte vad jag ska göra, om man vill se nått positivt med det så gör det att jag inte äter socker. Yey...

Undrar om det är nått jag kan få att försvinna själv eller om jag måste till tandläkaren. Usch.

Ska nog be till Gud lite ikväll!
Pusspuss


27e Februari

Jag har hål i en tand :( det är det värsta jag vet. om nått kan får mig att sluta äta choklad så är det det här. Får seriöst panik. Har borstat som en tok,  försökt pila bort det "svarta" på tanden och bara hoppas det försvinner! Tuggar flourtabletter konstans också. Blääääää :(
 
Nu ska jag åka till stallet iaf och hoppas på en mysig uteritt :)
 
Puss

Good night

Sitter och pratar med Erik i telefonen just nu :) vi analyserar våra liv som vanligt :) han har haft sin första dag på sitt nya jobb och jag fick jobb idag på deichmann så det är kul !

Imorgon ska jag först till hazard och rida vilket jag verkligen ser fram emot ! Efter det kör jag kvällen på Ica igen :)

Ha en mysig kväll!
Pussar


Stallet

Har precis fixat mat åt hazzeman. Gick upp till honom i hagen också och han var snäll. Kändes ju helt fantastiskt. Tror jag ska försöka mig på en ridtur imorgon :) känner att suget letat sig tillbaka så det känns väldigt bra :)

Nu ska jag köra mot stallet, onödigt tidigt jag vet men så blir det när man är tidspessimist!


Nissemys

Hej gott folk!
 
Har precis avslutat ett mysigt samtal med Denise <3 Skönt med en liten uppdate från lilltjejen! 
 
Snart ska jag åka till stallet och göra mat åt Hazard och sedan åka till ICA och jobba lite :)
 
Pusspuss

Telia probs

Blööööö upptäckte att jag hade en kostnad på 99 spänn i onödan för en försäkring! Men nu är den borta iaf efter 20 minuters telefon kö och lite chattande!

Nu ska jag pussa lite på killen innan han åker hem till sin stad igen:)

Puss


Uteritt med Emilie, Anja och Sina

Hängde med Emilie ut till flemma och red ut med henne på sina :) det var jättemysigt, känns sjuk ovant att rida en häst som inte exploderar så fort man fattar galopp!


Vi var ju för grymma!


25e Februari

Sissodär då ska jag iväg på intervju då. Blir spännande! 
 
Skulle vara kul att få jobb där men jag tar inte ut nått i förskott!
 
Ha en bra dag!
Puss

Skiddag med Erik i tolvmannabacken !

https://cdn1.cdnme.se/881168/6-3/pic_512a73c6e087c3177e20c2b2.jpg" class="image">


Mår bajs

Mår verkligen jättekonstigt, mild huvudvärk och jättevarm och jättekall! Känner mig lixom allmänt seg. Lite trist, vet inte om Eriks halv förkylning har smittat mig eller om det är nått annat fuffens!

Jag vill jättegärna ha pizza också men är inte jättesugen på att gå till stan. Vill bara ha five tastes och jag vill äta där så den är riktigt varm!

Får se om Erik är en gentleman och typ bör mig dit ^^

Puss


21e Februari

Hamnade på workforyou idag istället för det ska komma en syokonsulent idag så fick byta ut onsdagen mot torsdagen! Erik är ändå och skriver tenta nu så hade inget bättre för mig :p
 
Dock gillar jag inte att någon satt på min plats! Känns som om man är tillbaka i skolan då man hade sin plats lixom. Nu sitter jag inklämd i ett ensamt rum haha
 
Annars idag ska nog erik och jag bara filosofera över våra liv och vad vi vill göra med dom.
 
Pusspuss

Fika, Johanna och shopping

Hade en jättemysig dag med Johanna på stan i Norrköping! Råkade få med mig två toppar också men de var riktiga kap så är väldigt nöjd! Ska ha dem i helgen på bowlingen och syrrans firande!

Jag lagade lunch hemma hos Erik efter det sen åkte jag hem, tog svängen förbi stallet också och sa hej men nu har jag parkerat i soffan och myser med filmen silver linings :)

Puss


Tänk på det.

Om 30 år så dör djuren ut från vår planet…

VARNING FÖR STARKA BILDER!

Jag tror många redan vet om hur starkt utrotningshotade flera arter i vår värld är, arter vi växt upp med och som vi tar för givet alltid ska finnas kvar. Dessvärre så är sanningen något helt annorlunda. Om 30 år så kommer inte bla a lejon, tigrar, elefanter, noshörningar och flodhästar inte finnas kvar på vår planet. Tänk att aldrig kunna visa en tiger för våra barn?

Jag har varit i kontakt med Tom Svensson som jobbar som fotograf och arbetar för att bevara våra fina djur. Idag finns det ca 1,2 miljoner olika djurarter på jordens yta, av dem utrotas 45 000 arter varje år.Kan ni förstå? Fyrtiofemtusen arter??? I Sverige finns det ca 63 000 tusen arter så på 1,5 år skulle sveriges alla djur vara utrotade om det hände här. Tänk hela Sverige utan djur…

Just nu arbetar Tom med antitjuvjakt på noshörningar i Syd Afrika tillsammans med ett antitjuvjakt team som heter Protrack (läs mer här om projektet här). En art som är väldigt hotad är noshörningen på grund av att en liten del tror att hornen kan bota sjukdomar. Det stämmer dock inte. Hornen består av keratin, samma material som vårt egna hår. Det betyder att noshörningarna dödas på fruktansvärda sätt- helt i onödan.

Jag vill sprida detta buskap, sen tänker ni kanske “vad kan vi göra då?”. Och det finns faktiskt en del konkreta saker som vi kan tänka på. Till exempel när vi reser. Låt er ALDRIG fotograferas med djur mot betalning. Oftast är te x de små apungarna tagna från sin mor och apungarna dödas direkt när de blir större och svåra att hantera. Folk vill fotas med en söt apunge, så därför dödas dom.Jag har själv fotats med en stackars apa i Thailand, men då helt utan vetskap om vad jag själv bidrog till. Därför vill jag sprida det här, för vi måste tänka på detta.

Ett annat tips är att inte köpa djurdelar utomlands. Gå inte på några djurshower, mata inte elefanterna och åk inte iväg på elefantsafari. Även hur kul det är med tigrar, så bör ni låta bli att fotas med tigrarna. När folk skriver “ah de har det så bra så det är lugnt”  så stämmer inte det. Även om de är tama så är dem endast tama med deras skötare, de är rovdjur och skulle aldrig ligga still med främmande människor om de inte var neddrogade. Dygnet runt.

Stöd gärna tex Nordens Ark eller WWF som nu har en kampanj mot illegaljakt. Informera dina vänner om vad som sker i världen.

Den här bilden är rätt skrämmande. är får man se hur många te x lejon det fanns för 50 år sedan. Då fanns det nästan en halv miljon lejon i världen. Idag finns det 20 000 lejon. Blir fan helt mörkrädd över att det här är fakta och inte något påhitt. Om några få år kommer alltså lejon kanske inte finnas längre. Visst är det hemskt?

 

I dagläget skjuter tjuvjägarna noshörningarna med bedövningspilar så det somnar och skär av hornen. De vaknar upp med halva ansikten, tror ingen kan föreställa sig den smärtan de måste genomlida. Vissa har en långsam och plågsam död framför sig då de förblöder. Noshörningens horn kan inte bota sjukdomar, precis lika lite som våra naglar kan bota sjukdomar.Det är självklart inte bara noshörningar som går förlorade i jakten, det är många djur.

2 elefanter har dödats för att någon ska ha snygga betar hemma… De dödas bara för betarna.

En djurshow. Inga värdiga liv för djuren.

Här har det varit gorilla-jakt…

…bara för att någon ska få en gorilla-hand till askkopp som säljs för några 100 kr….

 

Skulle vilja be alla som läser detta inlägg att sprida ut budskapet till så många som möjligt. Kan ni själva bloggar, kopiera allt det här och publicera på din blogg. Länka på facebook om du har det och berätta vidare. Det hjälper Tom och alla andra som jobbar med detta projekt att fortsätta kämpa för att djuren inte ska dö ut från vår planet. Och tänk på alla tips som jag skrev i texten, många bäckar små, och tillsammans kan vi faktiskt göra en förändring. kram


20e februari

Har precis vaknat så ligger och väntar på att Erik ska återuppstå! Tror han är lite sliten både i kropp och sinne...Ta en redbull grabben! :p han har ju tenta som han pluggar till och så har han lyckats bli sjuk också, stackarn.

Idag ska jag iaf träffa Johanna vid lunch och fika sen hem till linkan och förhoppningsvis träffs Linnea :)

Stallet får bli lite senare på kvällen!!

Puss


19e Februari

Sitter hemma i soffan hos erik och tittar på när han försöker plugga. Han började ju dock precis så kan ju inte ha för höga krav på lillen!
 
Lite oklart vad dagen har att erbjuda! Vi ska nog förhoppningsvis ta en sväng på stan iaf!
 
Pusspuss
 
 

I Norrköping

Ligger hemma i Eriks soffa och fiffulerar på vad dagen har att erbjuda! Det var nästan lite kul att åka hit nu när man inte gjort det på ett tag!

Nu ska vi handla maaaat!


18e Februari

Sitter på workforyou återigen! Sitter hät med mina buddies från kosovo? Han sa att han skulle åka dit i sommar iaf så gissar att han kommer därifrån. Tre "kosovanska" killar och jag! Väldigt trevligt! Jag brukar ju alltid sitta själv annars så trevligt med sällskap ^^
 
Ska gå och sola sen när jag är klar här! Inte bränna mig som sist dock!! Sen blir det stallet men har inget som helst sug att rida så antingen blir det bara mockning och mat eller så skrittar vi  runt fältet också!
 
Sen får jag äntligen träffa el boyfriendo<3

Sööööndag

Ska snart dra mig mot Ica och jobba lite med snyggbecca!

Började dagen med en morgonfodring kl 6! Trivs ganska bra där på morgonen, bara jag och hästarna! Väldigt mysigt :)


Lördagsmys med ägget

Kom nyss hem från jobbet, lugn dag men det gick relativt fort ändå :) Imorgon ser jag fram emot att ha becca som sällskap hela kvällen!
 
Har fått i mig ägg som kvällsmat, standarden i fröken stendahls lägenhet! Väldigt gott och med tanke på att jag var nära att köpa med pizza hem när jag åkte förbi pizzerian så var jag också väldigt nyttig! Har redan borstat tänderna så nu blir det inga mera onyttigheter här inte!
 
Imorgon ska jag vara uppe med nån tupp som är morgon pigg, Ska vara i stallet runt halv sju, sju.
 
Ska se nått eller några avsnitt av Arrow sen blir det sängen med eriks tröja i brist på annat <3
 

16e februari

Sitter hemma hos mamma och pappa och har precis ätit lunch, väldigt smidigt när det finns färdiglagad mat! ;)

Vid tre börjar jag jobba! Känns riktigt kul :) längtar typ till helgerna när jag jobbar för då känner jag att jag faktiskt gör nått vettigt! Hoppas det ramlar in fler tider snart åt mig på Ica!

Var i stallet på förmiddagen och tog en underbar skrittur runt fältet. Jag satt typ och blundade hela vägen så jäkla avslappnande!

Ha en bra dag!
Puss


Bildhets


15e februari

Har haft en serie/film dag :D asskönt faktiskt!

Åt precis lunch nu och ska börja se den nya serien arrow! Verkar väldigt bra :)

Har fått upp de fina gardinerna jag fick av mamma och pappa eller om det var Brita? Fina blev dem iaf!

https://cdn2.cdnme.se/881168/6-3/pic_511e44349606ee26a628a90e.jpg" class="image">


World class girlfriend

Jag är nog världens bästa flickvän. Sitter och väntar på Erik på worldclass just nu. Förökade honom hit och sen gick jag runt ån och tillbaka hit för att hämta honom. Känner mig typ lika hurtig som han :D

Nu ska vi handla och sen laga middag, vi funderade på att äta ute men blir alltid en besvikelse för mig tyvärr så vi ska ha hemma mys istället :)

Hoppas alla har en bra kväll!!


Alla hjärtans dag

Puuuuuuuss på er alla mina fina människor som gör mitt liv värt att leva!


13e Februari

Kom precis till workforyou nu. Hade en skön morgon med mig själv vid köksbordet. Åt länge och mycket vilket jag egentligen verkligen inte behöver menmen. Ska väl inte dra ner på maten utan mer på chokladen kanske. Men det vet jag inte om det någonsin kommer hända!
 
När jag är klar här blir det väl hem och luncha, med eller utan Erik det är oklart fortfarande eftersom han är okontaktbar på morgonen. Sen har jag tvättid också men får se om jag tvättar eller om jag åker till stallet!
 
Jag är jättesugen på att sola också men funderar på att vänta lite till så jag inte går in för hårt direkt lixom...

William spetz

Charmigaste killen jag sett


11e Februari

Trööött!
 
Spenderade kvällen med Erik igårkväll, vi myste mest och kolla på kärleksfilmer :) eller jag gjorde det och erik kollade på nån dokumentär eller nått om krig.
 
Nu sitter jag på workforyou och fiffulerar. Ska väl ringa runt lite idag tror jag, om jag vågar vill säga. Tycker ju det är ganska jobbigt..blöö.
 
Dålig dag today. Känner mig lite halvt misslyckad.
 

10e februari

Det var party igår med finaste flickorna!! Becca, bea, Julia och Emma :)

Vi var här först sedan gick vi ut och härjade på stan!


Film mys med mamma!

Ska precis börja titta på Hamilton den nya filmen, väntar bara på mamma :) hon håller på att natta alla barnen :p

Har haft det väldigt mysigt här med familjen, behövde en sånhär kväll <3


Min älskling

Saknar min finaste kissemys så mycket när jag kommer till mamma och pappa ochträffar henne. Hon är som en liten nallebjörn!


8e februari

Ska snart hitta iväg till ån för att möta upp Cissi :) vi ska ta en prommis och sen gå hit och laga lunch tror jag :) det var jättelänge sen jag träffade flickebarnet ! Typ sist var nog på min fest här för två veckor sedan...men bu blir det av iaf!

Sen blir det stallet och uteritt med Elin och acce förhoppningsvis och sen ikväll blir det mys med familjen och Brita :)

Puss


7e februari

Sitter och tittar på film med Erik! Vi såg en film som hette the hunter. Den var verkligen en besvikelse, väldigt oklar film!!

Vi har även hunnit med att äta tacos! Fick till en fantastisk veggitacofärs idag så det var supergott!

När jag var i stallet idag red jag och anette ut runt fältet, hennes häst hade inga skor utan gick barfota och det gick jättebra, tills typ 50metet innan stallet då går de omkull, i skritt! Det var baaaara is överallt och stackars zilke kom inte upp utan halkade hela tiden :( jättehemskt att se, jag och hazze lekte cowboy så galopperade till stallet och hämtade skor till hästen och sen full fart tillbaka med plastpåsar hängandes på halsen och han var så duktig min lilla prins! Tillslut kom zilke upp iaf men hon verkade pigg iaf så hoppas hon inte gjorde sig illa!

Ha en skön kväll puddingar!
Pöss


6e februari

Sitter på w4u just nu i min ensamhet! Eller det är ju massa folk här men ingen jag pratar med direkt, mina gamlings kompisar på 55+ är ju ganska trevliga dock ;)

Har hittat lite jobb jag sökt iaf, längtar tills jag slutat då ska jag faktiskt gå och sola lite! Ska bli wuunderbaaaar :) sen ska jag hem och luncha och sen till hazzis :)

Puss


5e februari

Idag har Erik och jag varit hos farmor och fixat till deras tv! Tur att man har en så teknisk pojkvän :)

Efter det åkte vi och storhandlade på maxi för massa pengar! Usch och blää.

Nu har vi precis ätit middag, rotfrukter i ugn blev det, kände mig väldigt nyttig så åt det och tyckte det var gott!

Och nu snodde Erik datan så filmen jag höll på att se fick vänta :( men vad gör man inte för pojkens studier :)

Puss


4e februari

Sitter på work for you utan mina kompisar! Lite trist men har faktiskt varit väldigt produktiv fram tills nu! Sökt många jobb!

Längtar hem till min tvätt dock! (Not)


Isig uteritt

Kom precis hem från stallet, red ut på fältet där det var is lite mer is och massor is. Men det gick ändå och hazze var pigg och glad, särskilt när vi hälsade på en älg då blev det fart på det hela!

Har fått i mig lite middag och ska snart gå över till ullebulle och se film!

Inatt får jag pussa på min pojk igen <3


3e februari

Mot jobbet snart igen då! Hade en halvbra natt! Somnade vid halv tolv men sen vaknade jag vid tre och klarvaken till typ fem :/ lite segt. Menmen nu är jag uppe igen för att jag ska jobba! Har på mig mina älskade träningsbyxor som är så brutalt sköna! Kanske att jag råkat få på mig Eriks tröja också men bara kanske.

Hoppas ni har en bra dag, min är laddad med häst, Sofia och lite mer häst :p


Sjuukt bra och jobbigt!

 
 
Ska lätt börja göra det här varje kväll, tillsammans med 100 situps!

Färdigjobbad!

Och vad kommer man hem till om inget mindre än världens bästa film! Ps. I love you. Man blir ju lite emotional dock (mer än vanligt asså) och vill helst ha sin fina pojkvän här men jag nöjer mig med mig själv ikväll!

Kommer nog inte sitta uppe hela kvällen eftersom jag jobbar dag imorgon så börjar nio. Men hinner nog se en stund iaf. Ska bog köra ett träningspass också som jag hittade igår. Träningspass som alla Victoria Secret modeller gör. Kan ju inte bli annat ön bra och tar bara tio min :)

Puss och godnatt!


2e februari

Har spenderat morgonen i stallet med min söta prins! Lunchat hemma hos mamma och pappa och nu drar jobbet igång! Ska bli kul faktiskt, göra nått vettigt för en gångs skull!

Pusspuss


Pizzan och jag!

Känner mig sådär allmänt tjock som man ska en fredag! Blää önskar att jag kunde bli supernyttig bara genom att knäppa med fingrarna men that ain't gonna happen! Ska verkligen försöka dock men går ganska dåligt när jag har för mycket tid till att bli sugen på saker. Imorgon blir en fullspäckad dag, precis så som jag vill ha det!

Råååkade få på mig Eriks tröja han lämnade här. Varför är det så mysigt att ha på sig killkläder egentligen?


1e februari

Har haft en underbar mysstund i stallet nu på förmiddagen! Bi red ut och galopperade på grusvägarna och jagade postbilen!


RSS 2.0