Mat tant

Har bunkrat upp för framtiden. Känner mig ganska så jävla grym!


God jul!


Stallkväll

Sitter inne i hazards box och lyssnar på när han äter :) har kvällsfodriingen så åkte hit efter jobbet och tänkte stanna en stund och bara va. Har inget att göra hemma så kan lika gärna vara hos min fina kille. Vi red ut i snön idag och sedan en sväng i ridhuset. Det gick riktigt bra och var väldigt kul!

Nu ska jag fortsätta kela med mjau som sitter i knät hos mig!


21e december

Sitter på jobbet och har lite rast mellan handlingshetsen! Längtar till ikväll då jag får träffa min fina vän! Vi ska äta tappas på Aioli och prata om allt som hänt sen sist!

Nu måste jag tillbaka!
Pusspuss


20e December

Fyra dagar fram till Jul. Känns bra jag är redo lixom. Kommer ju jobba hela tiden fram tills dess! Men det känns okej, var så sjukt kul på jobbet igår så är taggad :) Snart kommer Erik så får mysa med honom idag och imorgon en stund så det känns bra :)
 
Pusspuss

Dagen vände och blev jävligt bra!

Jag gick och la mig igen när jag visste att jag började två, sjuk skönt att sova lite. vaknade vid elva och då satte jag mig i soffan och myste med tv, data och mobil typ. Kom på att jag hade ett paket att hämta så gick till ica tannefors och hämtade mina iphoneskal ! Fina är dem. Mina två hjärtan<3
 
Sedan ringde erik så vi pratade om allt som vi inte har nån aning om vilket är våra liv typ. haha. Vi är lika lost verkligen!
 
Sedan blev det jobbiish. Gick sjuuukt fort då det var svinmycket folk! Sista kunden var inte ute förrens tio över nio! Men dagen gick som sagt superfort så jag tyckte det var en riktigt rolig dag! Hoppas den går lika fort imorgon!
 
Fick ett roligt samtal idag också från Hemköp, tyvärr hindrade min humanistiska sida mig! Men vet att det inte hade funkat så bra med mig i charken!

...

Jag hatar verkligen när mina planer 'ndras. Det vet typ alla. Jag är ett planeringsfreak men jag MÅSTE va det för att allt ska gå ihop. Idag var planen, jobbcoachning till 15 sedan åka reka vägen til min pojkvän. Allt blev uppochner redan vid första övergångsstället påväg mot workforyou. Då ringer thomas från ICA och frågar om jag kan jobba. Vill ju verkligen jobba så sa ju såklart ja. Det tråkiga och väldigt jobbiga för mig är att jag jobbar sex dagar nu framöver. Alltså även julafton. Ikväll var typ enda kvällen då jag kunde va med erik och den försvann då jag slutar halv tio.
 
Tycker det är väldigt jobbigt att inte få vara med honom så mycket som jag vill. Men jag antar att jag blivit bortskämd med att ha så mycket tid med honom. 
 
Hejdå.

Tristess!

Har brutalt tråkigt just nu, hazard vägrar komma ur boxen så nu sitter jag och väntar på att kvällsfodra. Jag vill inte att hazze ska vinna kampen och att han kommer ut för att jag mutar honom typ så är lite bitter över att han inte gör som jag säger :(

Efter fodringen ska jag hem och sovaaaaa. Fortfarande astrött. Har lite panik över mina icke existerande jobb också :/ hoppas jag hittar nått snart!

Godnatt


Stackars lilla bilen :(

Han mår inte bra just nu :( särskilt inte när det är kallt! Då vill han inte starta...sen är typ kupéfläkten paj men vi hoppas den klarar ett tag till!
 
Igår när jag åkt hem från erik blev det att slå in alla julklappar vi köpt. Har köpt färdig alla nu, finally!! Känns väldigt bra och jag är riktigt nöjd. Dock lite orolig över hur mycket pengar jag lagt ut på dem men det är ju faktist bara jul en gång om året!
 
Somnade vid elvatiden och sov som ett barn. Behövde verkligen det efter att sovit med erik (han sov och jag låg upptryckt mot väggen och lyssnade på när han snarkade). Dock finns det ju inget mysigare än att sova med honom men måste sova igen efter några dagar :p
 
Skulle ha åkt till Boxholm idag men Henkes manick hade gått sönder så nu ska vi åka till Mantorp istället och lämna den hemma hos honom. Ford var alldeles för dyra för att göra en felsökning på den så vi väljer henke. Jag har ju lilla peguten som jag får låna nu så jag klarar mig bra ändå!
 
Kvällen kommer spenderas i stallet med bästa killen <3 Blir antagligen ut i snön igen. Han verkar inte kunna få nog av det och bockar och sparkar bakut typ hela tiden! Sötbusen! 
 
 

Söta stallkompisae


14e december

Sitter på work for you och väntar på att klockan ska gå! När vi slutat ska jag handla några julklappar förhoppningsvis med Erik om han kommit hit tills dess!

Sen blir det stallet och frysa ihjäl md min älskade pojke :) han måste få galoppera av sig nu när han stått några dagar !

Pussar


13e december

Lucia!!

Hörde nån låt och fick en sån härlig känsla i magen. Vill tillbaka till domkyrkan och alla våra luciatåg!!

Får nöja mig med spotify och sjunga med lite :)

Har jobbat från två tills nu typ idag, åkte från Erik vid tolv och tog svängen förbi stallet och pussade på hästen min . Sa hejdå till två fina vänner också som ska flytta :'(

Nu ska jag diska lite sen sova, är väldigt trött fortfarande efter att Erik och jag somnade vid typ halv fem i onsdags morse när vi sett filmen The hobbit!

Pusspuss !


11december

At workforyou just nu, har precis ätit lunch, min sallad med gurka, paprika , bönor och couscous. Det fanns några få bitar av fetaost i också men dem åt jag upp direkt så då blev inte resten god :(

Ska snart gå iväg med henkiboy till försäkringskassan och lämna våra papper. Yeeey dagens mission!

Sen när vi slutat blir det hets till stallet och sedan hämta Erik på station och sen åka till mamma och fira henne ned släkten! Myspys

Sen när alla somnat så ska Erik och jag åka till Norrköping och gå på bio med hans lilla gäng :)


Reflexkillen


Godnatt

Ska strax gå och lägga mig !

Har spenderat kvällen med att städa, dammsög under sängen så nu är det två cm tjocka dammlagret borta!

Innan det var jag i stallet, red ut med Malin och acenom eftersom underlaget i ridhuset var fruset. Vi mötte på några döva vildsvin och safeade och vände och red tillbaka, då drar acce iväg i sken och jag kan inte hålla hazze som drar efter. Aldrig ridit så fort och kul var det inte ens. Väntade bara på att han skulle antingen gå omkull eller bocka av mig, han satsade på det sistnämnda. Tackar barocksadeln ytterligare än gång! Men usch det var inte kul iaf.

Imorgon är en fullspäckad dag!

Nattinatt!


10e December

Hellu bloggishen!
 
SItter på work for you med mina buddis. Erik körde mig hit gullig som han är när vi hade vaknat. De stängde av elen precis när Erik stekte ägg så blev en halv frukost typ. Men det var lika gott för det!
 
Om en time ska jag få träffa mina finafina vän Cissi <3 Känns som det var evigheter sedan vi umgicks (vilket det också va). Men idag blir det av och vi ska handla julisar tillsammans. Hoppas på fika också :D men det är ju faktist nästan ett måste när man är på stan lixom!
 
Efter Cissi myset blir det stallet och mysa med min gulletuss. Erik var ju med där igår och jag hade ju som plan att slänga upp honom på hazze och skicka iväg dem över fältet! Men Erik vägradre så vi tog en kortis barbacka när erik gick bredvid bara.
 
Nu ska jag fortsätta mitt jobbsökande här.
 
Puuuuuuuuuuuuuuuss
 
 
 

Erik ska till stallet


New in!


Sjukt tråkig daaag

Segaste dagen ever här på work for you. Mina buddis är ju inte här och underhåller mig så är riktigt segt. Skulle träffat hannah efter nu men blev inte så så har typ inget att se fram emot :( blir stallet direkt efter och se om hazze har fått på sig sina nya pjucks för då blir det att brodda på!
 
Vill gå på tomtenatta ikväll också. Får se om nån vill gå med mig annars får jag väl gå själv.
 
Hejdå deppinlägget.

6e December

Åkte till Erik igår efter wörkiforyoui. Fick äran att köpa ett bilbatteri på biltema på vägen också. Snäll som jag är. Prutade ner priset från 500 till 119 också. I´m awesome i know!

När jag kom till plutten efter 40 minuters slirande på motorvägen så gjorde vi tacos. Mummis. Sen tog vi en promenad i snön. Jag försökte fälla erik två ggr ner i snön. Båda gångerna var det jag som ramlade...fail.

Vaknade vi sju idag och hjälpte erik att väcka hans bil från de döda så han kunde åka ut till sina föräldrar och byta batteriet. Och nu är jag på plats på jobbsökarstället återigen!


Myskväll med paket

Iiih vad jag älskar julpyssel och att slå in paket!


Showtime

Igår åkte jag och Erik till Jönköping för att se en show Cissi var med i. Det var jättekul! Sjukt bra show! Som erik sa så satt man och log HELA tiden! Så jäkla underhållande :) Och min fina Cissi sjöng solo och det var så fint så jag blev tårögd <3 Saknar tiden då vi sjöng ihop och fick flashbacks från när vi gjorde vår avslutningskonsert då vi sjöng "girls just wanna have fun". Hemresan var ganska fruktamsvärd dock...blev typ snöstorm, erik körde dock som tur var men vi var ganska nära att åka av när vi körde om en långtradare. Massor med snö och vägen var helt vit. Och vi gled...Sedan helt plötsligt var det ingen snö alls så då tog han igen tiden då vi åkte i typ 60 med att åka 130 hela vägen så fram kom vi vid typ halv elva.
 
Nu sitter jag på work for you och har allmänt lite halvtråkigt. Borde åka iväg och prata med olika ställen om typ praktik kanske och liknande men blir så osugen i det här vädret. Man sitter ju hellre inne faktist!

4e November

Igår hade jag en superdag verkligenn!

Vaknade hos erik av att han pussade på mig....jaa man kan ju önska iaf. Jag gick och köpte marmelad på lidl och åt mysfrukost, oboy och baguette med marmelad <3. Efter det dampade jag ur och bestämde att vi skulle åka och spela tennis! SÅ JÄVLA KUL. Skulle lätt kunna ha det som hobby. STackars erik som fick springa som en galning för att jag aldrig kunde skjuta bollen där han var haha. Jag hade väldigt kul iaf :)

Efter det så hjälpte min ford till att väcka eriks ford till liv. Han klarar inte riktigt kylan stackaren!


@la familia

Sitter hemma hos mamma och pappa och myser i mörkret ! Pappa är och hämtar mamma som tränat hela dagen! Fattar inte hur hon orkar...!

Får se om det lagas nån god mat när hon kommer hem, brukar va så iaf så hoppas på det bästa!


1e december!!

Tog en enorm sovmorgon idag! Så sjukt skönt! Särskilt eftersom jag vet att jag typ har no planes för dagen så kände jag att jag kunde sova bort lite av den :)

Sitter och äter frukost just nu men ska åka till stallet alldeles strax!

Ha en mysig dag
Puss!


RSS 2.0