11 timmar till avfärd

Om 11 timmar ska pappa och jag sätta oss i bilen och åka mitt Arlanda, ploclsr upp Erik på vägen och sen är vi verkligen påväg. Insane.

Jobbet går segt, och jag är trött efter dålig sömn! Vill bara ta en dusch, gå och lägga mig och vänta på
Morgondagen nu :)

Från och med nu kommer nog bara evelinaocherik.blogg.se uppdateras!

Pussar och kramar på er! ❤️

15e februari

Sista gången jag åker med mitt kära tåg från nkpg. Ska jobba på Ica ikväll och imorgonkväll sen är det dags för vår Grand tour! Känns helt overkligt. Vet inte hur många gånger jag skrivit det men det gör det verkligen! 

Hade tänkt åka till stallet och säga hejdå till hazze men sen råkade jag sova jääättelänge så nu hinner jag inte! Så ska väl mysa med mammsen en stund nu innan jobbet :)

Ha en bra dag!
Puss

Hrf morgon!

Snart får vi ta första rasten wihuu!

Jag försöker ladda upp för den här superdagen! Jag slutar här 13.15 och börjar på Ica 14 så blir till att skynda lite! 

Sitter och kikar lite på den hör sjölvriskelimineringen till hyrbilen. Känns jättesvårt stt avgöra om det är vettigt att ha eller inte! Såklart skönt att ha det för då slipper man oroa sig men sen om nått väl händer så verkar det som att maxbeloppet kanske inte ens täcker den självrisk vi måste betala så då känns det lite ovärt. Får fortsätta klura på detta! 

Ha en bra dag! Bara 5 dagar kvar i Svea nu !!!!

King

Jag är så fruktansvärt grym! Fixade så vi fick det billiga priset på bilen ändå. Ramlade nästan av stolen här på jobbet när jag fick orderbekräftelsen!!

Wehuuuuuuuuuu!



Fail

Måste erkänna att bitterheten som infann sig igår var ganska total. Erik och jag skulle ju då ÄNTLIGEN boka hyrbilen. Hade hittat värsta bra sida. Där en bra bil kostade typ 5000. Vad tror ni det står när jag hår in där igårkväll då?! Då är priset höjt med typ 3000kr. Herre min Gud vad jag lackade ur. Jag hade ju verkligen velat velat boka men eftersom Erik och jag inte hade setts på typ fyra dagar så hade det ju inte gått! Önskar bara jag gjort det själv för nu känns det verkligen som man kastat pengar i sjön. Meeeeeeen vad lärde vi oss av detta då haha
Var alltid ute i god tid! Aja nu hoppas vi att allt går smärtfritt iaf, ett väldans bestyr med självriskreducering och allt, kan behövs lite bearbetning av detta med min käre far...

Nu ska jag hämta lille bilen i vikingstad sen ikväll blir det jobbish!

Nedräkning

Snart är det dags för er att börja läsa en ny blogg, nämligen min och Eriks reseblogg! evelinaocherik.blogg.se

Tio dagar kvar tills vi åker! Känns fantastiskt på alla sätt men önskar jag kunde ha med hela familjen i ryggsäcken ❤️

RSS 2.0