Punktering!

Vad är oddsen att Becca och jag får punktering påväg hem från jobbet JUST den dagen då pappa är borta. Han är typ alltid hemma och just denna kväll är han bortrest. Vi fick assistans av Alex som körde från vadstena ! Haha. Känns som om det kanske är dags att lära sig hur man byter däck? Becca fick iaf husesyn så lite givande var det ju. :P Nu har dem kommit härifrån iaf hoppas bara dem tog sig hela vägen hem!

Nu rullar IDOL.

Here they are!

Här kommer dem brutalt snygga skorna!








Fick med mina sjukt snygga knästrumpor också^^


Skooooooor!

Köpte ju skor från nelly för ett tag sedan och idag kom dem. Sinnessjukt snygga pumps jag döööör. Har bild men den får ni imorgon. Ska sova snart för är lite sliten. Vaknade sent idag och städade och fixade lite, sen jobbade jag kvällen såklart. Fick även reda på att jag har anställning även efter årsskiftet så det känns toppen. Skulle inte vilja lämna mina fina kollegor på superICA.

Löv från Evve!

Shopping!

Shoppade loss på stan med Beccis. Hittade en väldans massa saker. Fick en dragning till transperanta blusar så gick och tog på allt sånt haha Men fick iaf med mig hem:

- Ett par vinröda strumpbyxor till hösten
- En röd polotröja
- En blå och vitrandig ärmlös topp
- En persikofärgad transperant blus
- Ett svart transperant linne
- En kopparfärgad glansig skjorta

Sen fick jag två jättesöta toppar av finaste becca :)

Nu rullar idol på datan men ska snart ner till uterummet så ska mamma och jag kika på bonde söker fru :)



Shopping in Estocolmo


Heeeeej

Vaken! Fast är lite trött men vill inte sova mer nu. Är ju ledig idag så måste ta till vara på den :) Hatar att det är så jävla mörkt hela tiden. Blir ju int elättare att komma upp ur sängen då lix.

Idag ska jag träffa Becca på stan vid tolv, tror jag promenerar till bussen så får jag det gjort med :) Sen vid 4 ska jag till min mosters dagcenter där dem ska visa vad dem gör. Ska bli kul! Sen ikväll får vi se vad som händer..






Såhär såg det ut förra året då dem hade hattfest :)


Slut på den dagen

Gick ju som sagt upp skapligt tidigt imorse så var lite sliten vid 5 tiden men sedan kom sparlågan igång och jag blev pigg igen. Efter en cykeltur hem så är jag relativt pigg faktist :) Sitter och myser med missen såklart. Hon ligger och sparkar på all min choklad. Men hon har upptäckt att det är ganska skönt att ligga på dem.

Just nu streamas serier. men det har tagist slut lite. Har lixom sett alla nu...och har tröttnat lite på 24 så tar ett uppehåll (Y)





Hur söt är hon lixom?


Epilering

Jag har börjat epilera benen och jag säger bara - SMÄRTA! Det är klart att det gör extra ont i början men fan vad ont det gör! Men fint blir det iaf. Och förhoppningsvis blir det mindre hår som växer ut i längden^^



Det kanske kan komma mer hår på huvudet istället?


Vem är vaken ?!

Asså ibland undrar man ju hur man är funtad! Börjar inte jobba förren vid två men vaknar vid 6 och kan inte sova så går upp duschar och blir ännu piggare. Fatta vad sliten jag kommer vara när klockan är 6 ikväll och jag har två timmar kvar på jobbet. Kanske ska ta en powernap innan jobbet.



Ciao


Söndagsjobb

Började vid halv tio imorse med Sofie och Andreas. Dagen gick relativt fort, trevligt folk som alltid plus människor som kommer 3 ggr på 5 timmar :) gull.

När jag slutat spenderade jag en hlvtimme med att handla. Värt? Fick iaf lite icke gelatin godisar så det var bra. NÖJD.

Sen har jag varit ute och gått i 45 min kanske kortbyxor och topp hejhej sommarn välkommen tillbaka. Hälsade såklart på hästarna också och matade de söta med äpplen. Gud vad jag saknar ridningen :(

Nu är det bara att ta det lugnt som gäller. Tänker på syrran som jobbar första dagen på sjukan i norge idag. Goodluck<3

Nörden tar ett uppehåll

Har ju plöjt igenom hela serien ALIAS och är nu äntligen på såsong 5 avsnitt "sista". Sitter där och kollar - fyra min kvar. STOPP. Du har nu tittat i 72 min vänligen vänta 30 min så kan du fortsätta titta. Yey. Jag som såg fram emot att äntligen inte ha en serie jag måste titta på varje ledig sekund. Får väl vänta i 23 minuter till dåååååå!

Puss

September

Kaanske ska börja med detta igen eftersom mina vänner/familj såååååå gärna vill veta vad jag har för mig ^^ Kan ju låtsas iaf.

Update: Har jobbat mycket, Denise har åkt iväg till London. SKA hälsa på massor är mitt mål, syrran åkte till Norge imorse och Cissi är ju igång med pluggeriet. Man kan ju nästan tro att jag luktar illa eller nått så fort försvann dem....buhu.

Anyways så har jag alltid ICA!





Bilder från 80-tals partyt på MK.
Frågan är, vem skulle inte vilja att min snygga vän tog hand om deras barn?

LOVE

RSS 2.0