Tisdag

Idag blev det bibblan på förmiddan. Massa FIKA vilket inte är helt otrevligt^^ Fick även ett samtal från Annette på ICA som bad mig jobba imorgon så det blir heldag imorgon börja klcokan 10 och jobba till halv 9 (Y) här kommer pigga Evelina vandrandes. Tur att jag är ledig på torsdag. Kommer SOVA.

Anyways. Efter jobbet så åkte jag till stan för att titta in på AF angående aktivitetsstöd som man kunde få men inte jag som har jobb tydligen. Skrev in mig iaf så ska dit på möte mitt i allt snart. Blir spännand e att se om det funkar. Blev även lite julklapps shopping åt familj och mig själv. Jag fryser ju väldigt lätt och har inga bra skor så ville införskaffa ett par uggs. Jag gick in på deichmann och sa
- hej, jag vill köpa ett par uggs men jag vill inte ha ett dött djur på fötterna - kan du hjälpa mig. Hittade ett par så mamma ska få se dem så får hon säga vad hon tycker.

Nu ska jag kika runt på lite bloggar och bara ta det lugnt.



Bild från igår



Bild från idag.

PUSS


Bubbly

Känner mig på topp!

Igår hade jag min första dag på bibblan i M-slätt. Var kul och alla är så söta^^ efter det åkte jag till Cissi som lagade pannkakor åt oss. Jag kom med glada tillrop som säkert hjälpte massor! Efter lite sång battles så drog vi vidare till Sofia och hälsade på henne. Hade inte träffat henne på jättelänge så det var kul :) Vi hade en jättemysig kväll tillsammans och vid 10 åkte jag hem. Var svårt att hålla ögonen öppna dock men sista biten var en nervpirrande resa. Glida fram på feta snödrivor med träd 2 dm på var sida. SPÄNNING.

Kolla vad lik jag är min mamma när jag pillade lite med håret(nu kan ju bara ni som sett min mamma se likheten)






Brev

Hela min dag är räddad nu. Kommer inte kunna bli syr/ledse/arg whatever. För jag vet att jag är världens finaste vän. Satt och åt frukost och såg att jag hade fått ett brev. Öppnade det och läste vad som stod medans tårarna rann. Har aldrig blivit så glad.

Tack Denise! Jag saknar dig så fruktansvärt mycket och längtar tills du kommer hem!
Älskar dig<3

Ensam mamma söker

HAr just sett det sista programmet av ensam mamma söker. Plus efteravsnittet. GULL. Men nu såg jag att det kommer ett avsnitt imorgon också där alla typ beakar med sina killar :O Måste undersökas.

Nu ska jag sova så jag är pigg inför morgondagen. Klockan 10 ska jag vara på bibblan i malmslätt och efter det åker jag till Cissi :)

PUSS

Harry P

Nu ska Jag och Mamma ge oss ut i Snöstormen. Man har ju blivit beordrad om att stanna hemma men vi har ju längtat efter filmen så länge nu så det är dags. Vi får offra en avkörning helt enkelt^^ Det är ju tydligen samma snödrama som 18 november 1995 då ingen kunde vara på vägarna typ. Så mycket drama.

Anyways. Nu ska jag packa ner mina kinapuffar och ge mig ut. Håll tummarna för att vi klarar att hålla oss på vägen OCH komma fram till bion.

Pusspuss

SNÖ







Vår lilla Gran :)
Det snöar verkligen massor!



HelenaMaria



Grymma verkligen!

Första Advent

Ljusstakarna är uppe och det är mysstämmning fullt ut :] Att det össnöar om man kan säga så gör det ju inte mindre mysigt. Shit tänk att det är jul om 4 veckor bara! Galet.

Idag ska Tjejorna i min familj plus moster se harry potter. Blir mysigt som avslut av veckan! Hoppas på lite popcorn!!

Annars blir nog denna söndag relativt lugn. Vad ska ni göra idag?
Puss

Mjukismys inomhus

Fryser fortfarande. Sitter med mjukisbyxor, och tjock stickad tröja och super tjocka strumpor!. Mysigt. Sitter och kollar på The hills maraton nu. Repeat over and ove again. Fast jag gillar det iallafall.

När vi var på julmarknaden så köpte jag lite choklad inne på cloettaboden. Tycker det var synd att det var så kallt för annars hade man kunnat vara där längre och njuta lite er. Var faktist gråtfärdig när vi väl kom tillbaka till bilen efter bara 1½timme där. Hann stöta på Cissi där också - lite coolt att vi hamnade på samma ställe samma tidpunkt höh.

Nu ska jag kolla upp om det går nån bra film ikväll eller om man kan hitta på nått annat kul Amanda åker ju iväg lite senare och Mamma och Pappa åkte nu så är alone (katterna är hemma såklart).

Ha en mysig dagen innan advent :)
Puss

Ice cold









Fruktansvärt kallt idag. Minus 8 grader och mina fötter var som isbitar.


Julmarknad

Åker iväg till Gamla Linköping med Mamma, syrran och min moster för att gå på julmarknad. Camen funkar inte IGEN. Fattar nte vad felet är. Men har iallafall på mig min nya supersöta kofta från Gina. Och mitt lila pannband från Bikbok. Gull.

Kommer bilder senare :)

Pussar!!!

DARK



Innan - blää





Efter - mums! Påminner om choklad det är säkert därför jag gillar det^^

Så var man väldigt mörkhårig!

Nu är håret färdigfärgat. Är nöjd helt klart. Ser inte alls lika slitet ut!

Kommer före/efterbild snart.

Puss Ciao


Lönch

Har just smällt i mig tre korvar. Äckligt mätt!

Hör att jasmin håller på med sin lunch just nu nere i hallen. Rev ner matskålen så nu ligger det väl kattmat everywhere. Men jag är på gott humör så jag städar gärna efter henne :)

Ska snart börja färga håret. Funderar på om jag behöver mammas hjälp eller inte....?



Mitt här är verkligen inte i bästa skick. Denna bild är dock tagen för nått år sedan men det ser typ ut såhär iaf. Hoppas det fräschar till sig av en färgning.

Morning in a winter wonderland












Grym dag

Har haft en asbra dag med Cissi. Har nog handlat för över tusenlappen och för mig är det ganska mycket. Är inte en sån person som tycker det är värt att betala tusen spänn för en topp. Känns ganska meningslöst. Såå har alltså fått hem ganska mycket fint! Tanken var ju att jag skulle hanlat julklappar men det mesta blev till mig själv så nu har mamma tagit lite av grejjerna så kommer få dem i julisar i think. Ganska bra att själv välja grejjer för då får man ju vad man vill ha lix.

Utöver att shoppa loss så tog Cissi och jag en lunch på Five tastes^^ hälsosamt all right! och sen en chailatte/choklad på EH innan vi fick ge oss ut i kylan för att ta oss hem. Åkte bussen och kom trettion minuter innan 571 gick ända hem så hängde på ICA i en halvtimme med ungarna som sålde lotter. Vann inget :(

Nu blir det mys hemma och imorgon ska jag färga håret - MÖRKT.

Btw så vill jag prata med nissenyfiken soon!


Breakdown

Mamma frågade just om jag nu visste vad jag vill bli. Berättade lite men problemet är ju att utbildningen inte finns i likpg och JAG VILL VERKLIGEN INTE FLYTTA. Gud det är jobbigt det här med livet måste jag säga.

Men försöker se fram emot julen och ta det som det kommer. En av mina bästa vänner är ju hemma, och med henne här klarar jag mig nog igenom det mesta. Imorgon blir det full rulle med julshopping och ett litet snabbt möte på bibblan innan. Hoppas bara syrran kan skjutsa mig in till M-slätt eftersom bussarna inte gick så frequently.

Hörs imorgon igen!
Nu blir det sängen och en bok kanske.
GODNATT

PAIN

Har så fruktansvärt ont fortfarande. SItter och gör en speciell andningsmetod som funkar pytteytte lite så länge man sitter och gör den. Men så fort jag ställer mig upp så bara hugger det. Måste gå så quasimodo (great stavning i know men alla fattar) Nu ska jag krypa ner till mamma och bonde söker fru.

Bye!

Stapplandes iväg

Vill mest ligga i min säng med vetekudden på magen.

Ska gå till bussen snart, har pälsat på mig ordentligt och tror till och med att vinterjacka får åka på. Kommer vara grå, vit och svart. Vilken färgklick! Hoppas bussen ser mig bara....





PUSS

En sån där ont i magen dag

Usch har lust att typ amputera min mage eller nått. Gör så fruktansvärt ont. Men vad ska man göra - är man tjej får man stå ut helt enkelt. Inte mycket att göra.

Gav fåglarna lite mat förut. Sjönk ner med hela benen i snön för det var så djupt. Dem uppskattade det iaf. Kom en hel skock med fåglar när jag gick in så det var sött.

Kommer spendera dagen i smärta hemma fram till två då jag tar bussen in till stan för ett möte på bibblan. Efter det så hämtar mammsen mig så åker vi hem tillsammans. Hoppas det blir ett bra möte!



Laterooo!

Halvhjärtat







Mitt halvhjärtade försök att inte bli genomblöt. Funkade inte.
PUSS


Färga håret

Måste nog färga håret snart. Ser så trist ut när det är typ mörkbrunt på hjässan och blont nere i topparna :S Dock så är jag ju ganska blek så kanske blir ännu blekar om jag färgar det men orka bry sig.





Såhär ser håret ut när man borstat det. Blää bara.


Hemma igen

Satan vad det snöar! Förfrös helt totalt när jag väntade på bussen här hemma. Kunde inte stå i busskuren heller för det snöade så mycket att jag inte kunde se när bussen kom så fick stå i snöyret i typ 5 minuter. Hade ingen luva på jackan heller så blev sådär mysigt kletig i ansiktet/håret/halsen. MEN det var det faktist värt för att träffa Becca :) Var riktigt kul måste jag säga. Vi tog en fika på steve´s - gissa vad jag åt? hrm (måste trappa ner lite snart) sen sprang jag runt med becca efter mig som en svans och shoppade julklappar. Nu är jag helt i stämmning igen :D Har köpt två till mamma och en till mig WÖPS!

Fick skjuts av tjejen hela vägen hem också så jag slapp åka buss. Skönt. När jag kom hem höll pappa på att ploga uppfarten så tänkte vara lite snäll och skotta gången upp till huset så det sysselsatte jag med mig en lite stund. Och nu har jag hamnat här igen. Big surprise!





Tog lite kort på saker jag önskar mig i Julklapp så jag kan ge bilderna till familjen. Smart va? Tyckte det var riktigt fyndigt^^

Ut i snön

Förbereder mig för att trotsa snön och försöka pulsa mig fram till busshållsplatsen. Goodluck!



let´s go
Have a nice day - saknar denise^^

SNÖ

Massor med snöööööööö! Galet.

Jag och syrran klädde granen idag (utegranen vill säga) med ljus :) Kommer se så fint ut. Vi kommer tända den på söndag när det är första advent. Hel sjukt verkligen och jag har inte börjar handla julklappar. Gud kommer få en ångest attack snart.

Kanske blir lite inhandlat idag om vi kommer iväg till stan. Om inte Becca hör av sig för att vädret inte är körvänligt vill säga. Det är lite jobbigt med all snö som yr runt för det kommer ju in ÖVERALLT verkligen. Det skulle kunna ligga fint på marken bara :]

Ni får en bild senare kanske :)

PUSSAR

Wöhöw känner mig nästan upptagen!

Shit asså!

Nu ska jag och mamma snart klicka igång bröllopsfotografen igen efter ett matuppehåll. Den är faktist relativt bra/rolig så hoppas den artar sig ännu mer.

Imorgon ska jag klä våran ytter julgran :] älskar att se den när man kommer hem i vintermörkret. Vi har hittat en jättefin iår som är jättetät. Mysigt. Kanske fångar den på kort imorgon. Kanske blir lite jobb utomhus imorgon också får se. Det ryktas ju om snöstorm så kan ju inte lova nått.



Saknar dem sena sommarkvällarna lite faktist....men ser fram emot en riktigt mysig och snöig vinter också så vi tar det i första hand.
Vad gör ni ikväll?

Puss

Minimala planer

Nu har jag minimala planer för veckan så lite kan jag sysselsätta mig med. Typ.
På onsdag ska jag till bibblan en kortis, likaså på torsdag och efter det träffa Cissi.

Sen ska vi försöka se Harry P snart på Bio och en utgång vill vi väl klämma in? :O



Pussar

This is me today




HATAR.ATT.VÄNTA!


Harry P in my bed

Hellja :) Sitter och kollar på harry p nr 7.1 höh. Hoppas den är bra och inte för läskig för då kommer inte jag kunna sova!

Nej nu ska jag sjunka in i filmens värld. Längtar till en bra vecka.

Massor med godnattpussar till er<3 

Cookies

Mm har just bakat cookies med choklad i. Awesome. Gjorde lite fel dock men whataheck - första gången. Goda blev dem iaf och det är ju alltid det viktigaste aight?

Annars så händer det inte så mycket som alltid på söndagar. Även fast det inte märks att det är söndag dårå, alla dagar flyter ihop lixom. Hoppas på fullt ös nästa vecka. Korsa era fingrar please.



Gott!


Cissi my love

HAde en underbart mysig kväll hemma hos Cissi med hennes familj och alex familj. Jag tycker det är ganska roligt att alla känner varandra. Asså nu fattar säkert ingen men iallafall^^ Alex är min barndomsvän, cissi är min bästa vän från skolan. Dem blir tillsammans och sen träffar jag hans föräldrar som jag varit på kyrkansbarntimmar med osv. Lite småroligt tycker jag.

Anyways.





PUSS

Djurhem

Sitter och kollar runt efter djurhem på internet. Det har alltid varit min dröm att få jobba med djur. Tyvärr ligger nästan alla stora djurhem som behöver hjälp långt härifrån så finns ingen chans att jag kan hjälpa till :/ Jag skulle nog kunna spendera all min vakna tid med djur. Dem ger mig allt jag behöver verkligen.

Får se om det blir så att jag jobbar med djur i framtiden - kan ju hända.

Måste skriva önskelista

Shit, jag brukar alltid vara klar bled allt bestyr med julen såhär dags. Eller okej jag har inte handlat alla julklappar då men jag brukar vara minst halvvägs iaf och nu har jag inte ens börjat tänka på det!! Gud jag har ingen aning om vad jag ska köpa till släkten. Ingen behöver ju nått så man köper ju typ onödiga saker och det känns ju nödvändigt lixom.

Plus att jag måste skriva en önskelista^^ som det typ kommer stå 4 saker på eller nått. GIVANDE

Ska gå ut till mami och papi nu och se om dem behöver hjälp med bygget.

Pussar!

Fredagsmys



Sitter och myser med familjen. Får se om det blir någon bra film eller nått till kvällen.

Ser verkligen fram emot nästa vecka då jag kanske är lite mer upptagen än denna vecka^^ haah

Ha en fin kväll allihopa!
PUSS

Hejsan hoppas

Gud vad det står härliga till på bloggen asså!

Iallafall så klippte jag nyss håret själv :S undrar hur det blev men lite fräschare kanske det blev. Har läst ut alla fyra böcker nu och good i need the fifth!

Pratade med Sofie förut och hon snodde tillbaka ICA passet den fulingen hah men jag överlever - kommer förhoppningsvis jobba hårt på bibbla nästa vecka :)

Snart lyfter bästis från the states och svävar hemåt. Helt sjukt. Dem här 2 ½ månaderna har fan kännts som ett halvår.

Jag är liiiite trött på mitt hår btw. Saknar min lugg ibland. Men ae förändring är nog långt borta tror jag.

Nu ska jag duscha och lägga lite inpackning så mitt hår kanske inte bryts av på mitten.

Pusspuss

Found it!

Jag hittade sista Harry Potter så kikade på den nu på morgonen. Är nästan done med grejjen jag håller på med också^^ Nu rullar Grey´s på tv - nån repris.

Kommer väl hamna med näsan i boken snart igen. Eller framför datan som nu eller i fåtöljen vid tv:n. Använder ju ögonen iaf.





Amanda, Jag och den väldigt uppmärksamma Pappa. Han verkar ju inte det minsta störd av att jag skirker lungorna av mig^^

söta Farmor och Farfar :) Från i Julas tror jag


Godmorgon

Vaknade nyss och ska göra frukost nu tror jag. Hade typ velat slå på Harry P men eftersom filmen är missing så kan det bli lite svårt. Sen vet jag inte vad jag är hungrig på heller så det är ju kul.

Idag blir det lite pill med hemlig grej och sen antagligen läsning eller tv-tittande. Gud vilket liv jag lever!

Om två½ dagar kommer min underbara vän Cissi hem. Längtar

Puss

Gosis och jag

Jag har vairt en perfekt dotter idag verkligen. Plockat ute i trädgårn, diskat, plockat ur diskmaskin (ja, det är två olika saker och ja det är lika jobbigt!) lagat mat, städat, plockat med tvätten.

Good girl. Anyways så har jag fått en jobbtid nästa vecka på ICA again. Så det är skojj! Får se hur det blir med introduktionen slängde iväg ett mail nyss så :)

Ni får några gosiga bilder på love och mig.









mitt lilla goselejon<3

Bad blogging

Har just sett klart nya avsnittet av GG. Mumsig med drama. HAr även börjat på tredje boken av House of Night.

Vid lunchtid typ så plockade jag ihop alla bräder ch plank som låg i gräset och körde dem till tippen. Duktig jag är - tog kanske två timmar elle rnått dock så det var ju skojj!

Jag är väldigt sugen på Harry P men tror jag måste se förra filmen innan så funderar på om jag ska slå på den nu :) Goosigt!

PUSS

Kvällning

Jag borde egentligen bo inne i stan i en lägenhet. Jag är livrädd för att gå ut när klockan är 4 för att hämta posten. Hur bra är det lixom? Måste gå hos nån hjärnskrynklare som kan få bort min rädsla för mörker tror jag. Usch vad jag hatar det. Inatt måste jag ut till bilen också för att Amanda ska bli hämtade i stan efter lite glöggkväll eller vad det nu var så kommer väl få en hjärtinfarkt då med. Gud så jobbigt livet kan vara.



Slänger upp en lite "gladare" bild.

Nu dyker jag väl in i böckerna igen. Har läst halva tvåan nu och jisses vad bra den är!

Randome



Mitt tidsfördriv right now. Första boken avklarad.



smygfoto på gos och mej. (charmig as hell)



Nu måste jag in i duschen. Blä är beskrivningen på mig just nu. Så Ciao!


Oklar Rubrik

Jag kom precis hem från en prommis i det fina vädret. Hade tänkt lyssna på radion på mobilen och digga loss och få värsta energin . vad hände då. Radion bara brusar. SUCK. Anyways så hade jag ju lite låtar på mobilen så drog igång dem istället. Funka lika bra. Men när jag gick hemifrån så upptäckte jag att det stod en lastbil på uppfarten. Jag gick ner dit och efter lite jagande fick jag tag på föraren och undrade vem han var och vad han ville typ. men han sa att han pratat med pappa så då antog jag att allt var lungt. Görsökte få tag på pappa bara för att kolla. När jag gått halvvägs ringer pappa upp igen och undrade vad jag ville. Då sa jag bara att undrade ifall han hade velat att jag stannat hemma och hållit koll på leveransen. Det visade sig att pappa inte hade pratat med lastbilskillen och att han inte visste alls vad det var för nått som kommit. Höh - nu har jag sett vad det är så det var ju spännande. Menmen - det var min förmiddag det.

Kommer lite bilder från min prommis.







Mina grannflickor :)


Mini ångest

Varje gång jag sovit liiiiiite länge så får jag typ ångest. Som idag. Sov till halv 12 :S visserligen blir det ju så när jag inte har så mycket att göra. Men förra veckan vaknade jag typ vid 9 varje dag men så efter en relativt sen natt så vaknade jag runt 11 så då kommer jag in i mitt system att sova hur länge som helst. Det känns ju lagom träligt att sätta klcokan varje dag också men det får väl bli min räddning i guess.

Hoppas jag får börja introduktionen snart iaf :)

Nu ska jag väl försöka ordna till frukost här. Och försöka hålla mig undan från onyttigheter....? FAIL.

Fars Dag

Grattis pappa! Du är bäst.

Snart kommer Farmor och Farfar och Brita hit så ska vi fira lite. Har skalat lök hela morgonen och ögonen tåras bara av att jag tänker på det!

Anyways. Tänkte visa min snygga byxor som jag köpte igår. Skitsöta i know :)









Gullbyxan.

Nu ska jag prepara mig lite.

Ha en fin söndag vänner.
Puss

Min mamma är en hjälte

Jag shoppade ett par byxor på H&M - skitsöta med blommor på :] Iallafall så betalade jag dem på nedreplan och sen vandrade mamma ivg för hon villa ha benvärmare. Jag vandrade efter och sen när vi skulle betala så sa jag att vi skulle ta dem nedre kassorna för att det var så lång kö där uppe. Mamma sa att det säkert går fort så vi stannade kvar.

När vi står där så helt plötsligt så faller hon som står först i kön ihop och slår i huvudet jättehårt i golvet. Mamma och jag försöker få kontakt med henne (min övning med mini-Anne var plötsligt givande) iallafall försökte mamma hitta ett epilepsihalsband eftersom hon inte svarade när vi frågade. Vi ringde ambulans och föröskte få hjälp därifrån men dem sa bara att vi skulle hålla koll på henne och om det blev några förändringar skulle vi ringa igen. Men dem var påväg. Efter ett tag så börjar hon reagera och viskar fram lite ord. Jag är jäkkligt glad att mamma var med för hon kan det här med epilepsi tack vara sitt jobb och såg att det inte var det och att hon antagligen bara svimmade eftersom hon var så sjukt varm. Efter en stund så kunde vi prata med tjejen och fick reda på lite saker. Hennes pappa fyllde år och hon skulle köpa en present så svimmar hon där. Hon var helt ensam så både jag och mamma som är så känslosamma började gråta när ambulansmännen bar iväg henne. Hon var iallafall jättetacksam att mamma tog hand om henne :)

Det kändes verkligen som om det var meningen att mamma skulle se det och rycka in för jag insisterade ju på att betala i nedre kassorna och mamma skulle igentligen inte ens köpt benvärmare lixom.

Hoppas hon mår bra nu iallafall.


Vilken dag!

Gud - är helt slut efter den här dagen!

Hände en olycka på H&M så mamma ryckte in och jag med typ. Sen massa shopping och inte shopping. Avlutades med huvudvärk så har sovit fram tills nu och ska snart skjutsa mami och papi till stan. Sen har jag heeeeela huset för mig själv vilket jag HATAR.

Ska hetsäta godis. Så ska nog överleva.


Jag var uttråkad











Sådär ja. haha. Det här är jag när jag är uttråkad. Leker med Camen. Nu åker mamma och jag till stan för att leta godbitar :)

Pussar!


Fryser

Det är verkligen svinkallt här hemma, sittar med fetaste tjocktröjan och halsduk.





Ska snart hämta upp mamma på stan så åker vi nog till ICA och handlar efter det. Är lite smått utråkade här hemma i have to say.


Wateeer

Det är blöttblöttblött ute just nu. Ska ner och försöka skotta bort allt snöslask så man slipper bli som jag - genomblöt om fötterna. Ska dra på mig ett par gummistövlar och sockor och sen get to it.

Var ju på bibblan och beställde hem "Revolt" - tredje boken i Hungespelen serien hah. Sen fann jag en vampyr serie med 4 böcker där 2:an 3:an och 4:an fanns men såklart inte 1:an. Den skulle komma in nästa vecka nån gång så jag lånade dem andra. Sen kommer jag väl sitta klistrad i think!

Hittade även "Imorgon när kriget kom" serien som jag och Sofia var besatta av när vi gick i typ jaa nån klass. Nån gång mellan 6:an och 9:an. Det hade nog kommit ut nån ny eller så har jag bara glömt bort den. Känns som om man måste läsa om alla böcker för att få in rätta feelingen lixom så skippade den boken.

Nu hoppar vi ut i det vackra vädret okej?
Ha en superdag!
PUSS

Early morning

Imorgon ska jag skjutsa mamma till stan vid ÅTTA. Böööh kommer dö. Har inte gått upp så tidigt sen italien typ :O Anyways så ska jag titta in på bibblan och gå och leta böcker. Älskar verkligen det. Förstår int ehur jag kunnat vara utan det. Vi får se hur många böcker jag får hem! hah undrar om dert finns en gräns. Isåf lär jag ju lära mig det efter hand.

Nu ska jag sova.
Godnatt!

Fika



Söt sofie



Charmerande bild i know.

För över bilder och misk till mobilen nu och ska åka och hämta mamma om en timme ungefär. Satan vad halt det är på vägarna! Blää och usch.

Jaarrrå!

Vikariat på Bibblan avklarat :) Kul hih



Har haft en jättemysig dag med Sofie :] Lite lunch/fika på steve´s och sen fick jag införskaffat minneskort till Mobilen och även en läderstrumpa :) Nu ska jag föra över bilder och musik.

Fast måste skjutsa mamma till cloettacenter först. känner ingen direkt glädje över att köra i det här vädret men whataheck. Alla andra klarar det ju!

Btw så tackar jag B&J för glasschecken som kommer på posten eftersom min glass var felfusen typ. Scoooore.

Okej sammanfattning - Bra dag.

Lite nervös är jag allt

Darrar lite lätt. Nerrå. Vad har man på sig på en intervju lixom :O hmm. Blir som det blir.

MÅSTE KÖPA EN VINTERJACKA SOM INTE ÄR SVART. Det är min känsla just nu. Försöker komma på nått sätt att ha min höstjacka utan att frysa ihjäl...går inget vidare.





Spark i rumpan på mig själv!
PUSS


Yey

Jag har varit hemma två veckor nu. Det känns som om det gått jättefort och det är väl ett bevis på att jag tog rätt beslut. Jag är helt säker på att jag tog rätt beslut. Iallafall. Jag är glad, ser fram emot imorgon med lite nervositet. Ska även bli jättekul att träffa Sofie :)

Utöver det har min Cam finally börjat funka again så tack för det. SOm alltid hoppar den bara igång helt plötsligt när man minsta anar det så det är intressant.


Jag har en önskan från er som läser min blogg. Ni är ett par stycken och jag vet typ hälften som läser men ni andra, kan ni inte berätta vem ni är. Skulle vara jättekul att veta vilka det är som tycker min blogg är värd att läsa :) Om ni inte vågar så förstår jag er - jag kan bitas ;)




Pussar på er gullegrisar!


Tillbakablick

Kollar på gamla bilder och får så mycket minnen.







Så söta höh

Pain

Hade något slags smärtanfall i magen. Kan tänka mig att det känns så när blindtarmen spricker. Men min smärta var på fel sida så kunde utesluta blindtarmen. Men blev lite orolig för vad det var för har aldrig haft så ont förut. Skulle ta mig upp för trappan men det gick fan inte. Smällde i mig lite värktabletter så nu är den putsväck - helmärkligt.

Har myst i soffan med GG. Grymt avsnitt i have to say. Ska fortsätta med lite OTH, NCIS, CSI, Grey´s, Criminal Minds osv. Haha jag är besatt. Måste hitta ett jobb verkligen!

Vädret är ok idag - det blåser inte så kanske ska försöka ta en promenad? vet inte ens om det är möjligt lixom.

Pussar

Glögg

Har hävt i mig en kopp med glögg i förhoppning att bli av med halsontet. Vet inte riktigt om det funkade menmen. Gott var det iaf - bara lussebullarna som saknades!

Jag känner mig lite isolerad här i stugan. Massor med snö överallt. Gick ut och hämtade posten och slirade typ ner till brevlådan. Så SJUKT mycket snö. Helt plötsligt lixom. Men jag tycker om det.

Sitter och funderar på min framtid och är ganska säker på vart det kommer sluta. Problemet just nu är att jag har ganska brutalt stor separationsångest över att bli tvungen att flytta. Ville verkligen hitta nån linje i Linköping, men käns ju onödigt att läsa nått jag inte vill bara för att få stanna här^^ men hoppas på att få jobb och sen jobba här ett tag så kanske jag mognar after a while.
Vi får väl se vad som händer på Torsdag. Hoppashoppas.

Puss

Helvete vad det snöar.

Jag tänker inte lämna huset i think. Syrran sa just
- Om du vill veta hur det är ute så blåser det jävligt kallt och snö LETAR sig in innanför kläderna.

Jag gillar snö helt klart - jätteglad! men det är inte sp kul när det blåser in och virvlar runt i ansiktet på mig. Hoppas det lungnar sig lite. Just nu är ju solen bortglömd också mitt upp i allt så den existerar ju inte heller. SKa mysa ner mig i soffan och kanske se på film eller läsa lite bok.

Hur är vädret i
Spanien Johanna?
Irland Denise?
Italien Johanna?

Peace.

El mobilo





Här har ni min kärlek :) Den är såå mysig. Fast mina kontakter sprang iväg lite under bytet så några nummer har försvunnit. Men ska försöka leta upp dem igen!

Nu blir det nog mat i think.

Ni skulle se min glädje!

Ni skulle sett min glädje för några timmar sedan. Gid vad bra allt var!

Har fått min mobil! Den låg i brevlådan ute i kylan - kanske inte det smartaste men skönt för mig för jag slapp åka iväg och hämta den. Anyways den är underbar. Min kärlek.

Såå nu ha rjag lämnat min sony ericsson K610i bakom mig. Puuh FAST det kommer ju vara min reserv såklart :] hah


Höstväder










Förfrös benen och kinderna men det var det värt! Kände mig väldigt hurtig där i slutet då jag sprang för att få komma in i vämen så fort som möjligt!

Nu ska jag tvätta lite kanske, se om posten kommit, läsa, dansa loss till lite musik.

Pussar!

Tonight

Sitter med missen min i sängen och kollar på EMA som rullar på TV:n :] Gillar att titta på snygga artister som kan preforma. Ensam mamma rullade innan och dem är ju bara för söta. Har bestämt vilka Emma och Linda ska bli tillsammans med, hoppas dem väljer rätt!

ÄR SJUKT IRRITERAD PÅ ATT MIN CAM INTE FUNKAR - GÅR LIXOM INTE HITTA EN LÖSNING DEN BARA VILL INTE FUNKA!!!!! Så då har vi aggrat på den också.


Hoppas ni får en mysig söndagkväll och är redo för en ny vecka. Jag ser fram emot att vara ensam typ massa timmar imorgon (Y). Ska försöka gå ut och gå en riktigt långis. Tar med kameran så jag kan uträtta nått iaf :)

Puss på er.

Tjejen som jobbar hårt

Lite att ta i kanske men har städat altanen - grunden av betong från sågspån och burit plank och organiserat lite. Målat plank har jag också gjort. Lapat sol lite grann. Sen läser jag ju också. Boken är riktigt bra faktist.

Har inte blivit sugen på onyttigheter yet. Ganska märkligt men när jag vet att jag får äta då är jag inte sugen direkt men när jag säger åt mig själv att jag inte får äta så är det ett helvetes sötsug.

Men kvällen är ung höll jag på att säga - det är ju inte ens kväll ännu så.

Nu ska jag kika på nått klipp och sen läsa lite tror jag, solen är ju påväg ner nu deprimerande nog.

Vad gör ni denna söndag?

Grymt väder

Ska försöka ta mig ut och gå lite ensam eller med mor min. Det är så sjukt fint väder så jag bara dör ju.



Igår hade mamma och jag tv-kväll typ + datakväll? SKulle käka den där kakan vi gjorde också men suget infanns sig inte riktigt (WHAT) men jag tog lite iallafall. Det var bara det att glasyren/fudgen var dubbelt så hög som kladdkakan typ. Haha lite chokladigt bara. Menmen så kan det gå. Är jag sugen på choklad nån gång vet jag ju vart jag kan gå.

Min mobil kommer nog imorgon - HOPPAS DET IALLAFALL.

Nu ska jag borsta tänderna.

Bilder











Som den flesta vet som läser min blogg tycker jag om att leka med bilder - vilket leder till många bilder heh. Hoppas ni tycker det är roligare med (lite för) mycket bilder än (lite för) lite bilder.



Under eftermiddagen bakade mamma och jag KLaddkaka med fudgeöverdrag =gudomlig. Och även brownies med hasselnötter. Kvällen kommer bli fet, that I can tell you.

Alla helgons dag

Nu ska mamma och jag hämta upp Brita och åka till Kyrkågåden för fika :] Mysigt då.

Jo - sen är det ju frost här...känns varmt och trevligt. Hoppas min jacka är tillräckligt varm bara...

Nu måste vi dra!
Bilder kommer laaaaater.

Pussigull!

Sjuk

Sitter och äter clementiner istället för marabou non-stop. Jag är sjuk tror jag.

Ska luska fram ett criminal minds avsnitt nu och mysa med :)

Ikväll ska vi till kyrkogården och gör fint hos mormor och morfar <3

Ha en fin kväll. PUSS

Böcker

Har börjat läsa en ny bok nu i brist på annat - Nattvandraren heter den, skriven av Björn Hellberg. Ganska bra tror jag , har bara läsat 9 kapitel (som är ganska korta) så.

Mamma och jag vra ute i solen och plockade granris och mossa till hennes blomsterarrangemang och efter det så satt jag i solen i typ 2 timmar :] Härligt. Det är just det här jag älskar med hösten - kyla fast sol och massa fina färger. Nu är ju iof färgerna ganska borta eller på marken men solen och kylan är mysig. Massa gosig halsdukar att burra in sig i och ett par snygga brillor. Gilla.

Har inte så mycket att säga...saknar mina vänner :(
Puss

Sis

Syrran fick en mini makeover igår så vi fick en lite chock när hon kom hem och var.....





SÅ FIN


Mobeeeeejlen

Nu har jag köpt min kärlek. Den ska väl finnas hos mig runt måndag - tisdag nästa vecka. Mmmmums.

Mamma gick just ut och skulle rensa husbilen inför vintern och sa att jag gärna fick komma ut senare - okaaaaj. Sen blir det nog lite promenad - om mina fötter vill. Skoskav forever. Och ikväll ska jag äta gooodis. Hih jag är sämst på att börja nya liv, avslutar dem lixom innan dem ens börjat menmen. Försöka går ju.



Ha en mysig fredag - det är ju snart helg nu!

Give me

Vill ha min mobbis nu! Kommer säkert köpa den på nätet is lutändan eftersom den är slut i butik! Den är så snygg och fin och söt och underbar. Gaah är kär höh

Nu blir det SOS Västkust med mami. Vet inte om det är nått annat roligt på tv.

Btw så har jag klarat en hel dag utan onyttigheter - SHIET. Syrran käkade en muffins framför mig och jag dog. Men än så länge står B&J:sen kvar i frysen och maraboun är inte öppnad ännu. Fan det här går bra ju....eller?

Ha en fin kväll vänner.
PUSS 

Ingen mobil :(

Vi åkte runt till alla olika "mobilaffärer" och ingen hade den! Fu*k T*em.

Sitter och äter Clementiner och kollar bloggar för tillfället - så hälsosam jag är! Hlet sjukt. SKa kanske kolla på ett till avsnitt av Nikita - GRYMT PROGRAM.


What a feeling

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIOOOOOOOOOOOOOOOOOOEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

Tihi - livet leker. hihihihihih

Nu ska jag åka och köpa ny mobil med mamma. ännu mera tihi. 

Kan int evara gladare. Hoppas på det bästa verkligen!


Äckel

Ska börja mitt nya liv nu . vilken klyscha! Men måste verkligen börja leva nyttigt för varken min kropp eller min hy accepterar mitt levnadssätt. Tråkigt nog. Men ska sluta med chokladbollar - käkade just upp dem sista typ vill inte tänka på hur många dem "sista" var dock. Ingen mer choklad eller kakor. Nu ska här ätas frukt och grönsaker istället!

Imorgon ska jag med syrran och mamma och titta på lägenhet - så kul :] Hoppas den är fin. Vi ska vara där vid 10 så får väl gå upp skapligt iallafall^^

Amanda och Mamma kollar på grey´s nu (jag har redan sett det) så jag spenderar min tid med att organisera bilder. Om en halvtimme blir det ny serie - den kanske finns på internet who knows?

Nu får jag säga godnatt till er!
PUSS

Sweet-time

HAr haft en mysg dag hos Farmor och Farfar :] Vi åt rabarberpaj (som faktist var god, den du mamma!) och pratade massor.  Sen fick jag med mig massa grejer hem också.


Sprang ifrån datan och käkade men nu är jag tillbaka med några bilder på min look of the day. höh









Ikväll blir det Nikita - serien som börjar tonight. Hoppas inte det är en andra säsong eller nått hah

Puss

Uppdrag rädda isoleringen och virket

När jag stod och sminkade mig inne i badrummet så hör jag hur det låter som en nått vet inte vad. Det smäller och prasslar och allt vad som kan låta så tänker att nu åker väl presseningen (oklart hur det stavas) av från virket! Så springer ner och kollar ut och den håller typ på att flyga iväg. Pappa hade ju lagt massa stenar i kanterna men det har väl blåst så hårt så den lossnat iaf. SÅ jag sprang runt där som en yrhöna och letade plattor att lägga så den inte skulle flyga iväg. Nu ser det ut som ett inslaget paket :] hah När jag var där såg jag att presseningen på isoleringen också släppt och det är nog inte så bra om det kommer vatten på det - kanske? Aja jag försöker täcka över det med med hjälp av en spade och lite plattor. Hoppas det håller sig och att det lsutar blåsa snart.

Nu har vi iaf LITE sol som spricker igenom molen så vi hoppas på lite förbättring. Det är så jobbigt att köra skåpbilen när det blåser för vinden får sånt tag i bilen så den åker hit och dit som en vante. Not fun.

Anyways.

Det har ju varit lite dåligt med bilder på min favorit så tänkte lägga upp några från vår första dag together.








ÖS - regn

Shiiiit vad det regnar - kommer garanterat få vattenplaning på väg till farmor. Hoppas bara amnada inte tog bilen istället för cykeln nu då! Måste kolla.







Rain


Bilkörning i regnet

Det är inte särsklit kul att köra bil i beckmörker och ösregn. Fikc åka och hämta syrran i berga eftersom det regnade så dant så hon slapp cykla. Var kul att köra lite bil med dunkadunka i öronen men blir så ansträngande när vädret är dåligt. Fivk dock hälsa på en söt hund och katt så det kompenseradedet hela. Vill ha egen hund so bad.

Ikväll blir det avslappning somvarje kväll här i vikärr^^ Navy går på tv så ska väl kika på det även fast jag redan sett avsnittet på internet. FUN. Allt för lite umgänge lixom.

Btw så sitter jag vid mamma och pappas laptop eftersom mitt internet failar så jävla hårt. SKa ringa tele2 imorgon och hopppas att dem kan hjälpa mig. Vid 1 imorgon ska jag iställa mig hos Farmor och farfar och säkerligen få kakor  :] hih ska se om jag kan hitta nått bland det farmor rensat ut ur garderoberna. Antagligen komme rjag hitta massor. När jag flytar kommer jag vara helt redo med allt jag behöver - på tal om det har jag ställt mig i kö på stångostaden nu också så jag kan samla poäng :)

Nu blir det over and out för min del.
Pussar och kramar!

Vadstena is going down?

Läser typ på fb att Vadstenagymnasiets tid är slut? Är det sant, vad har hänt? Någon som har koll?

Tur att jag slapp den röran iaf!

Sitter och försöker få min data att connecta med internet - ain´t happening. Det är sågot fel med anslutning och server och ip-adress eller nått. Helt lost. Är inte så insatt att jag klarar en sån uppgift. Blää ibland är ju tekniken en pain in the ass.

Pratade med Farmor nyss och hon och farfar kommer förbi i eftermiddag sen ska jag till dem imorgon och kolla i hennes skrymslen och vrår efter nått fint. hih.

PUSS

Boom!

Har jättemycket energi såhär på morgonkvisten :]

Har skickat iväg ett mail till en möjlig arbetsgivare och hoppas på positiv respons! Skulle bli såå glad om det gick i lås.

Anywaaaays. Idag blir det jobb med mamsen, städa rummet (bombnedslag) och kanske springa en runda. Shiieet vad händer lixom. hah

Ae förlåt nu spårar jag totalt.

Ha en bra dag så hörs vi lateeeeer

Byeee

Huvudvärk

Har gått runt med huvudvärk hela dagen. Vet inte riktigt varför men hoppas den går över nsart. Det är inte såndär brutal huvudvärk så man måste isolera sig på rummet under tcäket utan det är den där huvudvärken som finns där och som ger sig tillkänna lite när den känner för det. Jobbigt.

Har gjort chokladbollar idag iaf - och ätit dem hih. Kan ju vara så att jag har ont i huvudet pga för mycket socker och choklad. men nae det tror vi ju inte på va?

Snart åker mamma och syrran på träning så då blir jag alone. Pappa är nog hemma men antagligen utomhus så honom kan jag ju inte heller umgås med eftersom jag inte kan hjälpa honom nått med bygget. Kul. Det är lite tråkigt att han är borta hela dagen på jobbet sen när han kommer hem så är han utomhus - förstår ju att han måste jobba och så men jag skulle vilja umgås mer med honom. Men jag vet ju inget om bygge eller däck så det är ju lite svårt.

Ne nu ska jag fortsätta gosa med min katt.
 
Kram.

Monday - feel the beat

Har hänt med mamma hela förmiddagen och målat plank. Nu skulle se mina händer. They are white. Menmen går säkert bort med lite skrubbande!

Ska nog käka lite snart. Mest sugen på chokladbollar iofs men jaa får väl offra mig och äta RIKTIGT mat.

Har pratat lite med en tjej om att vara hundvakt lite under veckorna så hoppas på det - löööv dogs. Hih Kommer nog plugga till att bli antingen hundförare inom polisen eller hundpsykolog typ. Skulle vara riktigt kul att jobba med det.

Nu ska jag dra. Vill gärna prata med Cissi snart, om du läser detta! Var ett tag sen, right?

Kärlek<3

RSS 2.0