Work for you

Tänkte att jag kunde skriva lite om vad det är jag håller på med för något om dagarna!

Vi är där mellan 8.30-15 och söker jobb helt enkelt. I början har vi nått som heter jobbklubb där vi kollar på cv och personligt brev osv. Värdigt bra. Vår handledare är jättebra och väldigt schysst!! Jag trivs bra för har två vänner jag träffat där så det är kul att gå dit. Tråkigt om nån av oss får jobb dock haha


30november

Kom precis hem från stallet! Hade världens mysigaste stund med min favvokille! Vi red på nya underlaget, det är som att pulsa genom snö! Vi travade bara för det kändes ganska halt!

Ikväll ska jag mysa med Emilie pch Jenny! Kan inte bli mycket bättre!


27e November

Här sitter jag på Work for you! Jag har ganska kul faktist vilket är över förväntan. Har skrivit klart mitt ansökningsbrev till Colorama vilket jag ska ut och lämna nån dag i veckan. Ska fortsätta med lite andra jobb jag ska säka också vilket känns bra!
 
Ska fortsätta mina spännande samtal med Henrik nu!
Herrååååå!

Julstämmning

Satte upp ett par röda gardiner jag kan ha under mina vita spetsgardiner. Blev fint tycker jag :)


Perfekt dag

Min dag har varit toppen, det är riktigt skönt att hålla igång hela dagen!

Var i stallet vid halv tio, red ut med Frida i en timme och en kvart typ sen åkte jag till mamma och pappa och fick bilen tvättad och lagad mat! Efter det blev det jobb tills nu :)

Ska mysa i soffan nu bara tills jag somnar, imorgon blir det ju introduktion hos work for you! Yeeey...

Söt bild på pappa när han tvättar <3


Godnatt


Lördagkväll - home alone

Kan ju låta mer deprimerande :p nerrå jag överlever. Har knaprat lite på mina lussekatter och tittar på sitter Island just nu :) kul att se den igen när man vet twisten på slutet!!

Imorgon blir det stallet på morgonen och sen hem till mamma och pappa och äta sen jobba igen :)

Pusspuss


Mot jobbet


24e november

Sitter hemma hos Erik i min ensamhet, han åkte iväg på kalas precis och jag ska ju jobba så ska snart ta spårvagnen till station och sen tåget hem :)

Igår bjöd Erik mig på restaurang ! Enoteket hette det och Erik blev helt frälst! Jag åt pizza som var jättegod :) fick dock stört ont i magen eftersom jag glömt äta sen frukost. Gick dock över när vi kom hem och jag fick ligga i fosterställning ett tag :p

Måste jobba på att äta bättre, men är svårt när man aldrig är sugen på nått !


23e november

Snart juuuuuul!!

Lite panik över det...anyhow. Livet rullar på i sin sakta mak. Har lekt med hazze precis. Vi raceade i skogen, jävlar vad fort den hästen kan springa :D askul!

Innan det var Ola här och hälsade på :) vi pratade strunt och jag muiltitaskade lite och tvättade samtidigt. Duktig tjej. Inget blev färgat eller krympte den här gången !

Nu ska jag ta tåget till min pojke:)
Puss!


Sänginlägg

Hämtade upp Denise på station när hon kom hem från Uppsala! Fick lite kvalletid med henne nu ikväll :) lämnade precis av henne hemma och nu ska jag sova! Astrött även fast jag sov massor inatt!

Imorgon väntar TVÄTTEN! Sen kommer Ola förbi än sväng också :)

Nu: Godnatt


Mysdag + jobb

Har spenderat dagen med Erik i soffan. Jag var sjukt trött så kom inte upp ur sängen förren vid elva! Mysigt hade vi iaf, han åkte vid två så har fixat lite lunch nu och ska snart åka till jobbet nu! :)


Hemsk natt

Usch!!

Gick och la mig 11 eftersom jag hade halvmigrän och kände mig febrig. När tror bi jag somnade då??! Fyra! Seriöst helt sjukt, jag var så stört pigg. Erik kon till mig vid typ tre men det hjälpte inte utan jag gick och satte mig i köket och år sportlunch. DET hjälpte såklart. Gissa hur trött jag var imorse då lixom. Död


Avliden

Mår inget vidare just nu, ska nig lägga mig snart. Tror jag har nån variant av migrän på gång vilket inte är så lägligt eftersom jag börjar åtta imorgon! Hoppas det lägger sig under natten.

Imorgon blir det ännu mera cv utlämning, ska körs runt i hela tornby när jag slutat jobbet. Får hoppas på det bästa :)

Nu blir det sängmys!
Puss och godnatt!


Myskatt

Hon kan allt min söta tjej!


Godnattis

Har precis målat naglarna här i sängen och nu ska jag sova :) är jättetrött så det ska bli skönt !

Imorgon blir det en runda på stan för att lämna ut cvn och efter det stallet, klockan två börjar jag jobba och får åka hem vid halv nio. Fullspäckad dag!

Puss och godnatt
<3


19e

Heeeeeej!

Sitter här i soffa. Hos Erik och ska precis skjutsa honom till hans första möte med sin Jobbcoach, han är väldigt entusiastisk. Verkligen!

Han är bara där en kortis sen så får vi se vad vi hittar på när han är tillbaka. Jag åker hem till hazzeboy ikväll iaf sen är det en liten jobbvecka som väntar! Ska blir riktigt kul faktiskt :)


18e november

Har precis lagt mig i sängen här hos Erik. Nicke,Maria, Jonas, Simon och Sara har varit här och myst med taco och call of duty. Känner mig väldigt duktig som spelade lite men är mer fast för tennisspelet Erik och jag underhållit oss med idag.

Utöver det så har jag lekt jobbig mamma och städat hela Eriks garderob och skafferi. Mycke gammal skit vi hittade där :p men fint blev det!!

Nu ska vi pussas :)


Rödhårig

Instagram tyckte jag skulle vara rödhårig, kommentarer?


17e november

Idag har jag hunnit med att bli sjuk och sen lite sjukare. Känns toppen! Fick mysa med Cissi på EH med frukost iaf så då blev jag lite friskare men efter att jag varit i stallet så blev jag väldigt mycket sämre, undrar varför...

Sitter på tåget nu iaf till Erik, Denise och jag ska.mysa hos Johanna ikväll så tänkte hänga hos Erik innan, oklar om han är hemma dock men det märks helt enkelt!!

Pusss


16e november

Godkväll folket :)

Jag ska strax gå och lägga mig i min brutalt underbara säng. Är sjukt trött just nu orkar inte ta mig från soffan till badrummet för att borsta tänderna och tvätta ansiktet...samlar lite energi sålänge!

Idag har jag myst runt med Erik hela dagen, vi åkte förbi Cloetta och Evelina råkade handla lite mycket choklad, sedan åkte vi till brunneby musteri där jag köpte honung och te, har så ont i halsen så hetsdricker te i hopp om att det ska bli bättre!

När vi kom hem lagade vi tacos och sen myste vi bara tills jag åkte till stallet och han åkte hem till nkpg.

Spenderade kvällen hos min fin vän Denise <3 hon är hemma över helgen :)

Nu ska jag göra mitt bästa för att komma i säng.

Pussochgodnatt!


13e november

Parkerade mig just i soffan hos Erik :) vi skulle egentligen inte setts förren torsdag men pallade inte vänta tills då så tog lilla superbilen hit genom all rusningstrafik yeeey! Han med en snabb tur på hazze i mörkret innan också vilket var jättemysigt! Och innan det gjorde jag och Hannah lunch, det blev sallad såklart ^^

Nu ska jag försöka fånga pojkens uppmärksamhet. Mission impossible!


11e november

Sitter i bilen nu och har precis parkerat vid Ica. Ska hoppa in och jobba till tre idag, efter det blir det farsdag mys hemma hos farmor och farfar :) litemiddag och sånt! Sen stallet efter det, får se om jag rider eller pm jag bara mockar och fixar mat. Beror på om Erik dyker upp ikväll eller inte.

Nu måste jag byta om!
Pusspuss


Alone, and it feels good

Har blivit riktigt duktig på att vara själv, förut mådde jag väldigt dåligt så fort jag kom hem och var ensam här men nu känns det skönt och väldigt "hemma" :) 
 
Ska snart lägga mig eftersom jag börjar tidigt imorgon men först ska jag mysa lite under filtarna här i soffan :)
 
Hände en olycka i stallet idag också :( Finafina mikaela blev skadad men hoppas verkligen hon blir bra <3

Natti

Sitter i min soffa och halvsover, har sett eclipse precis. No words! Nu gick jag över till nästa vampyrserie vampire diarys :) mummis. Det laggar lite dock när jag streamar men ändå. Ska bog lägga mig snart är sjukt trött. Älskar min säng något stört mycket vill aldrig gå ur den på morgonen !

Imorgon får jag en liten sovmorgon innan stallet och sedan jobb hela kvällen :)

Pusspuss


Hoppihopp

Jag och hazze skuttar runt så fint!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/881168/images/2012/pic_509d098fe087c377673396ce.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/881168/images/2012/pic_509d0990e087c37753dee3df.jpg" class="image">


9e november

Sitter på jobbet just nu och väntar på att börja, fick hoppa in för Annelie som var sjuk då det var ju bra för mig. Slutar sju idag så hoppas dagen går fort :) det blir bog en fredagsrush så det blir kul!

Kvällen är oplanerad än så länge, får se vad som händer och sker :)


8e november

Sitter och väntar på att Erik ska servera frukost just nu :) vi spenderade eftermiddagen i skogen igår och plockade svamp. Jag har aldrig gjort det så det var jättemysigt, fick med oss flera liter trattkantareller!!

Idag ska jag jobba på mitt cv för att söka massa jobb, det på transportstyrelsen funkade ju inte så jag är back on the market så att säga :p


Vaxa

Har spenderat dr senaste timmarna med att försöka minska Eriks hårväxt, köpte veet vaxningsremsorn och första gick jättebra men sedan hängde inte håret med :( får väl vaxa mina ben med det istället! Men by har vi trimmat hans huvud så han typ har en frisyr iaf så något gott fick vi ju ut av detta!

I eftermiddag blir det stallet fram till kvällen! Och imorgon är första dagen på nya jobbet. Oklart hur jag känner just nu men försöker vara lite openminded iaf.

Pusshaj


Biomys med Johanna

Kom precis hem från bio med Johanna, vi gick här i Norrköping eftersom jag ändå var här. Vi såg möhippan och den var sjukt kul men väldigt sjuk och brutal! Skrattade genom hela filmen dock så helt klart sevärd!

Sitter i sängen hemma hos Erik nu och myser under täcket medans Jonas och Erik snackar sönder i soffan!

Somnar kanske ifrån dem snart, pusspuss


2e november

Sov så jäkla bra inatt, hela sängen för mig själv och bara mysa sönder med täcket! Gick upp vid biobiljetter åkte till stallet och lekte lite med hazze, ville inte pusha för hårt eftersom vi hoppade igår :) men han var super lydig nu när jag jobbade honom från marken :D

Nu sitter jag och väntar på att damerna Cissi, Sofia, Kristin och Linnea ska komma hit. Var jätteläge sedan jag träffade allihopa, ska bli skitkul! Och antagligen lite galet haha men det hör till :p


Hoppträning med mitt <3

Herregud vad jag älskar honom. Han är så fantastisk det är bara jag som begränsar oss för han har all potential i världen. Iaf så det räcker för mig!
 
 
Vi hoppade mycket högre idag i det lite för hala ridhuset men det gick. Måste klippa honom så han inte dryper av svett efter varje ridpass!

RSS 2.0