Pretty in Pink

NAckdelen med att jag älskar rosa är att jag typ inte kan använda rosa smycken, eller smink för det ser helkonstigt ut till de röda tröjorna på ica^^





Nu blir det jobb och efter det ska jag ääääntligen få träffa min fina vän Denise efter mååånga månader. Längtar  <3

Löning = Shopping

Spenderade dagen med Cissi på Ikano. SHOPPING. Galet mycket blev inhandlat.

2 lite kortare magtröjor - lila och gul
2 Linnen - randiga i pastellfärger
Ett par svarta tighta jeans
2 solbrillor
2 klänningar en blommig med massa volanger och en i assnygg orange färg
En beige långklänning.


Japp tror det var allt :)
Gick väl på runt 1.200 eller nått. Ganska värda köp!

Partynätter

Är det bäääästa som finns. Särskilt med fina vänner. Snart kommer nisse hem också då blir det ännu mera röjj. Prima. I fredags var jag, Cissi, Elin, Kristin och Nicole ute på Sliver och slirade höhö. Nerrå men det var kul! En assnygg kille kom fram och sa att han slagit vad med sina kompisar hur lång jag var. Sen frågade han om han fick ge mig en kram jag bara SURE. Men fattade inte riktigt varför just han kom fram och han frågade int ehur lång jag var heller. Lite weird. Sen försvann han^^ Vi fortsätter helt enkelt letaaa!

I helgen har jag, mamma och pappa byggt altan. Den är typ färdig nu!!!! Golvet är lagt, klinkert är lagt. Nu är det lite småpill som pappa fixar med sen alla lister sen kan vi "flytta in" Så jävla snyggt är det. Sinnes alltså!

Nu ska jag titta film eller nått och käka en chokladboll :)

Puss

Så länge sedan

Såg just en jättefin film. Flicka 2 hette den. Handlade om en tjej som blir tvungen att lämna storstadslivet för att åka och bo hos sin pappa som bor på en ranch. Där kommer hästarna in i bilden. Amazing film, tårarna rann hela tiden. Gud vad jag saknar hästarna och ridningen. Förstår int ehur männsikor int ekan tycka det är det vackraste snällaste djuret som finns.



Titta. Killen som berättar är väl lite överdramatisk men filmen är mys.

Jag måste börjar rida igen

Pink

you just gotta love it!





Nu blir det jobb :) Pusshejs!


Känn efter

Pappa bokade just tid åt mig hos kiropraktorn. Skrämmande. Hoppas min huvudvärk kan försvinna med hjälp av lite knäckande. Kanske kan ha kolla över mina höfter också som låser sig lite nu och då. Får se hur det blir.

Just nu sitter jag och gör absolut ingenting eftersom vädret suger och jag inte börjar jobbet förrens vid tre. SKa se vad jag kan hitta på. Slutar säkert med att jag sittter och knaprar choklad. Sämst!


Monday news

Kul väder today!

Tur att jag får skjuts så jag slipper cykla! Har chillat denna morgon med karate kid och lite hawaii five 0 Good shit. Bloggen liger väl int epå prio ett just nu men jaa det blir som det blir.





Pöss!


Festivaler av alla sorter

Efter jobbet idag blev det SOF festivalen i stan. Kul att se alla studenter som sjäng och spelade och var allmänt snygga. Lövly. Nu ikväll blir det melodifestivalen i soffan med en chokladbit :)

Dagarna springer iväg och jag mår prima. Är sugen på utgång och massa dans bara!
Snart kommer min bästa vän hem och skakar med mig <3

Måndag

Så var det måndag igen. Ledig sådan som spenderats i solen heeeela dagen. Eftermiddagen förädlades av Cissi som kom förbi för lite tennis spelande och skvaller :)








Älskar nya shortsen !

RöjRaj

Nu köre vej!

Hoppas ni får en lika bra kväll som jag kommer ha :)





Pöss!


Lapar sol på balkongen








helt okej en lördag!

Jag saknar er

I Tisdags var det 9 år sedan morfar dog och idag är det mormors namnsdag. Påsöndag är det morfars namnsdag. Allt kommer lixom samtidigt. Jag saknar dem.









<3


Jobb





Ska springa upp till vägen snart där becca plockar upp mig. SÅ blir det jobb till halv 9. Puss!

Smärta

Gjorde jordens misstag alldeles nyss. Gick ut och hämtade posten med dutchess i famnen. Kommer en lastbil jag håller i henne för glatta livet för vill lixom inte att hon ska bli påkörd. Har bikini på mig. Gissa hur det slutar.

Aj.



Som om det inte var nog gick det där vänstra rivsåret waaaay to far down så att säga. Smärtar lite bara.

Onsdag you know what that means

Drar till Cissi för myshäng :) Hyrfilm och gos i soffan med min andra halva^^ Lite skvaller också kanske.






Pöss!

Sy Evve

Ska ge mig på att sy lite i ett par byxor. Kan ju bara gå på två vis (Y)


Söndagen

Gick faktist jättebra och fort. Säkert för att jag jobbade med Becca :] tur att jag int ehade huvudvärk iaf för det hade ju varit outhärdligt big time!

Hade slappar kväll med fudge tårta på kvällen. Kände mig faktist värd det! Idag blir det jobb vid två. Fördriver tiden med nya serien hellcats just nu eftersom vädret inte är amazing direkt.

Ciao!

Valborg

Firades med bästa vän och Alex. Eller jaa firades och firades haha vi hade trevligt iaf. Jag jobbade till halv 8 med Beccisen. Sen gick jag för att vänta på bussen men då kommer ju snälla Hasseman och plockar upp mig och kör mig till stan^^ mysig åktur helt klart. Gjorde säkert hela hans dag iaf.

Sen så tog jag bussen till Alex dårå och hängde där med ett glas vin för mycket kanske...men det behövdes helt klart! Vi cyklade typ till stan. Var en intressant åktur särskilt med Alex halvsnea ride. Vi kom fram iallafall. Most important. Vi hamnade på 55 med ICA kunderna som svämmade över. Alltid kul att bli nerstirrad. Där hängde vi nån timme, då kände jag att jag var tvungen att dra eftersom jag skulle jobba tio timmar på söndagen. Ringde taximamma som kom på störtt! Blev följd till bilen av gullig kille också.

Bilder - körde på min byxdress






RSS 2.0