Fixifix

SItter och förbereder mitt yttre inför kvällen^^ Behövs några timmar för att det ska bli bra you know.



blank


Nyår

Så var det dags I ÅR IGEN!

Iår firar jag in nya året med bästa vän. Kommer bli grymt tror jag. SKa börja fixa med allt och sedan hamna hemma hos Cissi för lite middag och föris. Sen vidare....PARTY höh hör ni att jag är peppad eller?

Ska försöka ta massa kort. Måste ladda kameran. plus mobilen,

Gott nytt år på er vänner.

Jobb





Ska snart åka till jobbet men första ska jag se färdigt filmen som rullar på femman. Raise your voice. Så mysig. Ska försöka hinna äta innan också...hmm.

PUSS


Glidarna



Isprinsessor eller hur var det?

Speed it up

Jisses vad dagen har gått fort!

Har varit och åkt skridskor med Cissi och sen dansat loss hemma hos henne med hennes Just dance spel! Sjukt kul och fett bra träning :] Det är vad jag önskar mig i 20-års present!

Jag har ätit för mycket choklad idag så mår lite illa och känner mig tjockare än vanligt^^ wöhöw.

Kommer en film snart förhoppningsvis på tjejen och mig på hal is.

Ciao

Det finns ingen tid!

Det finns inte mkt tid övers till Bloggning kan jag säga.

Idag gick jag upp vid typ 9 och åt frukost samtidigt som jag tittade på New Moon. Kärlek. Sen gav sig mamma och jag ut i snön för att åka skidor. Var ganska mysigt men jag blev lite trött ontränad som jag är så vände efter ett tag och körde hem. Tilsammans med rådjuren som vandrade runt. So sweet. Efter det blev det en dusch och sen iväg till ICA. Jobbade bara 5½ timmar så det var ganska kort och nu har jag tittat på intervjuerna med Jacob Black my man in this world.

Nu ska jag förtsätta läsa i min vampyr bok. Kan faktist meddela att det är LITE rörigt med alla oliak serier jag har i huvudet men det går att lösa.

Ser fram emot imorgon då Cissi och jag ska åka skridskor :] hih.

PUSS

Nisse is in the hood.

Träffade Denise första gången sedan hon kom hem idag! Så mysigt. Hon var jätteförkyld och snöt sig hela tiden. Sen ville hon ha te och då spillde jag ut det kokande varma vattnet på henne. Bra vän va? I KNOW.

Det var iaf JÄTTEKUL att träffa henne igen - även om det bara blev en kortis på förmiddagen eftersom jag började jobba vid två. Dessutom som den ängel hon är fick jag en julklapp. UNDERBAR. Det var en jättefin väska som alla som känner mig skulle sagt "aah det där är en evve-väska" Tusen tack älskade du.

Vi kikade lite på twilight men hann inte se hela så jag tittade färdigt på den nu när jag kom hem. Grrr kärlek. SKa läsa min andra vampyr serie bok nu tills jag somnar så ha en bra kväll!

PUSS

Julbilder

Här kommer en hög med bilder tagna med mobilen.



Mitt motto!



Så sant.







Vi firade mamma hemma hos farmor och farfar. Farfar och mamma på bild





Amanda och en del av hennes och mina klappar.



Granen och min lila mysdress som jag springer runt i 24/7.

Nu ska jag gå ner till mamma som tittar på madagaskar.
Puss


Behöver en dos energi tror jag

Känner min energi bara sjunka och sjunka. Jobbar kommer hem, äter godis, sover. Det är typ vad som händer just nu. Min almanacka är mitt liv. Måste planera in mina vänner för att hinna. Känns ju kul. not.

Ser fram emot nyår med bästa vän iaf :)

Frågan är iafall jag kommer hinna träffa andra gosisen innan hon försvinner till Åre lixom?

Ska återgå till min vampyrbok nu - grr.

Pigg och glad

Hejsan alla glada och morgonpigga människor?

Jag är iallafall på väldigt bra humör och tilloch med pigg för en gångs skull :) Känns ju görbra! Börjar snart jobba, blir ett 5 timmars pass så det ska bli skönt. Efter det har jag en hel eftermiddag kväll att hitta på vadsomhelst! Får se om Denise tillfrisknat så vi kan ses...

Har på mig mina söta örhängen jag fick i julklapp.





Peace and Harmony

Nu måtse jag åkaaa. Ciao!

Hemmakväll på juldagen

Jag tänker bara på förra juldagen då jag ahde en jättemysig kväll med Cissi :) Jag trivs ganska bra med att stanna hemma under juletider.  Det avr tänkt att jag skulle hinna träffa denise ikväll efter jobbet men hon är också sjuk så det blev inte så. Får se när vi hinner/kan ses. Det är mkt jobb nu och jag jobbar nästan bara eftermiddagspass så det är lite träligt.

Hoppas alla som går ut får en grym kväll! Särskligt du Andreas -stekar killen!

Puss

Julafton

Hade en mysig julafton med min fina familj. Jag mådde inte så bra till en början med efter att ha sovit en stund och sen tagit lite smärtstillande överlevde jag.

Det här är vad jag fått :]











Här var då mina julklappar :) Tack så hemskt mycket!


All otur till mej.

All skit händer alltid mej när något jag längtat efter kommer nära. Sitter fast i en äcklig förkylning där illamående och snorighet övertar världen. Som plus i kanten har jag mensvärk också.

Nu ska jag åka och jobba och försöka att inte spy.
Gud jag vill bara sova.

STAN

Gjorde stan en sväng med mamma. Fick med lite julklappar så det var ju bra!

Träffade gosisarna Cissi och Sofia och förvånande nog Agnes! Det var verkligen jättelänge sedan. Saknar den tjejen ganska mycket när man tänker tillbaka på allt vi gjort.

Denise kom till Köpenhamn och ska förhoppningsvis ta tåget och komma till lkpg ikväll :D Hoppas tågen rullar bara.

Nu ska jag gå och dö lite för att jag mår bajs i min hals.

Back to eating nothing

Vaknade 03.33 och kunde inte svälja at all! Jag som var så lycklig över att äntligen kunna äta igen. Så kan jag inte det längre vara för att min hals är lite som en stupe? nee men jävligt förminskad har den blivit och som alla vet så gör det ont hela tiden. VÄRT.

Ska göra mig iordning i slowmotion och titta lite på sjunde himlen och sen ska mami och jag till stan.

Bye!

En tråkig tisdag

Har hållt koll på mobilen under dagen. När jag slutade jobbet rusade jag till mobilen för att se om Denise kommit iväg. Fick ett tråkigt sms av hennes mamma där hon skrev att hon fastnat i Dublin. Hoppas på hemresan imorgon vännen <3

Imorgon är jag ledig och skulle ju träffat Denise, nu bidde det ju inte så, så har inga planer. Mamma ör dock hemma nu när hon fått jullov så kan alltid umgås med henne :)

Hade velat sitta på flygplatsen med min bästis, det hade ju kunnat vara en kul grej om man var flera men nu kan jag förstå att det är lite tufft. Men än så länge är hon TUFF.

Nu ska jag dricka min glögg och resonera lite med gud.

PUSS


Lite smådeppig/trött..vet inte riktigt

Så känner jag mig. HAr haft en skön och lugn dag. Inte gjort så mycket tagit allt i ro och läst lite i min bok. Kände att jag behövde en segisdag och det fick ja ju! Vet inte varför jag känner mig lite konstig - hålle rpå att bli sjuk? måste jobba julhelgen? måste planera? Oklart vad orsaken är men är för trött för att orka ta tag i nått känner jag!

Imorgon blir det jobb från 14. Måste gå till Malmslätt så det bli ju kul! Hoppas vädret är gångbart och att det inte är snöstorm! SKa försöka ta mig upp skapligt tidigt typ 9 eller kanske tillochmed 8??? Det brukar se ut så att jag sätter klcokan på 8 sen snoozar jag till 10. Jävligt givande. Men en morgon kan alltid vara den första!!

Tre dagar till Julafton - hur sjukt?

Hoppas för allt i världen att min gulleunge landar med sitt plan imorgon!



Weeeeej I can eat - almost.

Fick i mig en macka till frukost. Wöhöw what a progress! Det var gott iaf.

Nu sitter jag och degar och försöker komma igång med dagen. Upptäckte lite fler klappar som ska slås in och sedan måste jag gå igenom ifall jag ska köpa fler julklappar till nån. Hmm. Sitter och kikar på AFV hur mycket kan man skratta igentligen? Snart börjar sjunde himlen också som jag börjat följa igen efter typ 7 år?



Ännu en bild på oss råheta flickor!
Puuss<3

Trött tjej

Ska nog gå och mysa ner mig i sängen nu. Tänker på dem som inte kunnat ta sig hem pga vädret. Tycker jättesynd om dem men det enda jag bryr mig om är att alla flyg går som dem ska på Tisdagkväll och att Dublins flygplats och skavstas flygplats är öppna så jag får hem min lilla Denise<3

Nu blir det sängen i hopp om att sova bort lite smärta och vakna med en hel mun som man kan äta med. Wöhöw. Det är min julönskan^^

Puss och godnatt kära vänner<3

Sista Julklapparna

Har fått mina julklappar inslagna nu så nu är bara frågan om man ska köpa nått mer elle rom det räcker? Ska baka lite till några så det blir ju julklappar det med. Kanske blir imorgons mission. We´ll see!

Det finns inget kul att titta på på tvn. Blää fett tråkigt. Inga bra filmer har vi heller :(

Fortfarande på svältstadiet

Har fortfarand ejättesvårt att äta och inget smakar bra eftersom det bara gör ont. Har nått slags sår på tungan så vill mest bara gråta. MEN det hjälper u inte heller så screw that! Har fått "god"middag iaf hos farmor och farfar och massa kakor, godis CHOKLAD och allt som jag älskar dukades ju fram och jag åt med besvärad min och när jag kom till choklade smärstam min för det sved så in i satan! Fick dissa det så blev inte så mycket ätit i slutändan.

Nu är vi hemma iaf och myser. Vet int evad som händert ikväll. Pappa ska skotta så han är nog ute ett bra tag och jag och mamma får väl chilla inne med en film eller nått.

Vad ska ni göra mina gosegrisar?

Lite mer bilder



















Dagen i lite bilder :)
Irma Cissi och Evelina har deltagit^^

Nu ska jag åka på middag hos farmor och farfar.
PUSS


Modell nästa?

Har haft en jätterolig dag med Cissi och Irma. Vi fick bli sminkade och stylade och sedan plåtade. Det var riktigt kul, första bilderna jag tog var lite skakiga men sen kom man in i det och blev väldigt bekväm. Hade varit sjukt kul att jobba med nått sånt !
Här får ni en kass bild på hur jag ser ut^^
(oseriösbild)
Anyway så har jag haft en askul dag. Får se vad som händer ikväll, en sväng förbi stan eller raka vägen hem :P
PUSS

Äckliga blåsa!

Asså jag har en sjukt ontgörande blåsa på sidan av tungan (ja ni kommer få otroligt mycket detaljer nu) och den typ rör sig mot tänderna. Jag vet int eom det är tänderna som gett mig blåsan men nu kan jag knappt äta iaf eller sova för att den gör så brutalt ONT.

Utöver det har jag typ ont i halsen eller halsbränna eller nått annat konstigt som gör jätteont. Min mun är i uppror tror jag. Kanske beror på att jag ätit LITE för mycket choklad :O Who knows!

Nu ska jag kasta mig in i duschen och getta ready för dagen.

PUSS

Ge mig mat!





Mina söta missar som vi köpte lite godis till. Dem försökte få upp påsen väldigt ihärdigt.

Lugn Fredag

Vaknade när Anette ringde från jobbet imorse. Är ledig fre, lör,sön, mån så det är lång ledigt såhär innan julen. Kan ju vara skönt så mna får slappna av lite innan det blir jobb lite hela tiden.

Jag har slagit in massor med julklappar idag och sen fixat en outfit för morgondagens "modell för en dag" Lite nervös men har Cissi och hennes Vän Irma som stöd så kommer säkert bara bli kul :) Utöver det så har jag vandrat till ICA för att handla med mamma och bränt en stor summa av hennes matpengar (A) Cooklad i love you.

Det är typ inget bra på tv ikväll så kanske ska börja på böckerna jag lånade idag. Vampire Academy

Pussciao

Torsdagar har alltid varit min hatdag...

Fast egentligen så beror det ju på vad man gör just den dagen. JAg har alltid haft torsdagar då man går till fyra om inte längre, har idrott, massa historia,religion, geografi lektioner och allt tråkigt.

Nu är det inte så träligt längre. Jobbade 14-20.30. Gick lungt. SKulle jobbat 8.30-14 imorgon men det ändrades då det blitt nått fel. Lite jobbigt tycker jag. Hatar när saker ändras och man har planerat saker runt om just den saken. Menmen ledigt är ju heller aldrig fel. Hoppas int ejag ska jobba kväll bara för då blir det rörigt i planerna!

Nu ska jag sova så jag kommer upp skapligt och får lite saker gjort. Hade ju planerat att handla med mamma när jag slutat men nu måste jag ta mig in till malmslätt för at kunna göra det osv. Men det löser sig då. Usch känner att humöret sviktar. Nu blir det Godnatt.

Yesterday

Igår eftermiddag hann jag med en visit till stan för att träffa Cissi och handla lite julisar. Good!

Här var lilla jag. Hade på mig min nya kjol och min mormors tröja. Ganska ovärt att ens ha fina kläder för man gå ändå bara omkring med en stor otymplig jacka.



Idag är jag trött. Det är ganska jobbigt att jobba eftermiddagspass hela tiden för man hinner inte så mycket på förmiddagen om man är morgontrött^^ Men jag tror jag helt enkelt bara måste lära mig på nått vis.

Puss

Lediga Onsdag!

Gud vad skönt det har varit att vara ledig. Och dagen är inte ens halvvägs igenom^^ Jag har bakat kärleksmums som blev misslyckade till sättet men smakade gudomligt. Värt. HAr hängt lite tvätt, matat fåglarna, städat (LITE) och bara varit. SKa snart göra mig iordning för att ta mig in till stan för lite ärenden och sen träffa Cissibabe när hon slutar. SKa bli mys att hänga lite med henne.

Ciao

Gud julen springer ju mot oss!

Har nog aldrig varit med om att känna att julen kommer med en sådan väldannnnnns fart!

Har jobbat idag med Sofie :) Tycker det är så kul att jobba med henne och dem andra tjejerna också såklart. Igår hade jag jättekul med Hannah!!

Nu är jag iaf hemma och har hunnit få i mig mat och prata lite med Cissi. SKa träffa henne imorgon och på lördag troligtvis. Spännande! hih Måste hinna köpa lite mer julklappar imorgon för nu börjar det bli tajt och sen med jobb på julafton och dagarna innan blir det lite rörigt i schemat.

Pussar på mina söta vänner.

Ciao!





Nu driver jag iväg.
Ciao!


Välkommna

Tänkte bara hälsa alla välkommna till ICA på Julafton då jag jobbar. Hoppas ni kommer så jag kan önska er god jul^^ Jag ska helt klart sitta med tomteluva på mig och säga God Jul till ALLA. Kan bli mysigt ändå.

Jobbar även Juldagen och Annandagen. Hejhej pengarna ni är också så välkommna :)

Nu ska jag äta lunch med pappa och sedan rulla iväg till Jobbet. Relativt kort dag. 15-20.30. Går säkert i ett nafs!

Pusspuss

Fotobok

Vi firade mamma ikväll när jag kom hem från jobbet. Innan mamma ens hade öppnat min och syrrans present så började hon gråta. Hon såg väll att det var något som hade med minnen att göra så tårarna kom väll automatiskt. Iallafall så hade vi gjort en fotobok från när hon föddes fram till nu. Den blev väldigt fint och hon blev väldigt glad - verkade det som iallafall. Nu har hon många av sina minnen samlade i en stor bok. Jag skulle verkligen vilja att nån gjorde en sån bok åt mig när jag blir äldre. Utöver det fick hon en bok och en tunika från mig.

Nu ska jag sova.

Så en sista gång. Grattis älskade mamma!


ICA - jobb

Börjar jobba på ICA om några timmar. Ska gå dit eftersom bilarna är tagna och cykel inte känns som ett alternativ! Hurtiga jag. Tur att det inte är sååå kallt idag.

Sitter och tittar på Sjunde himlen. Så nostalgiskt.

Puss på er

Nio dagar och ett grattis

Idag är det nio dagar kvar tills min älskade, älskade vän landar i sverige. Gud vad jag längtar.

Nu blir det film - I am legend rullar.

Skänker massor med grattis kramar till min underbara mamma som fyller 50 idag. Grattis älskade du.

<3

My love

















Lite gulliga bilder på min gosegris.


Ut på promenad

Det är så sjukt fint väder så man måste ju helt enkelt ge sig ut. SKa snart dra på termobyxor och tjockjacka och pulsa ut is nön. Ska klicka kort och mysa med mina bebisar :)

Puss

Glögg och Marabou

Syrran och jag har myskväll med glögg, cookies, marabou, pepparkakor - ja allt :) Tyvärr blev det ingen utgång. Varken jag eller Cissi kände för att halka runt i heels på ågatan. Lite synd att vädret är som det är. Ville verkligen gå ut och daaaansa med bästa vän. Men vi får skjuta upp det...

Nu ska vi fortsätta titta på så mycket bättre som följs av Sex and the City!

Ha en trevlig lördagkväll alla söta människor<3

snön ligger tung









Fina istappar som man bara vill ta tag i för att se vad som händer. Utgången skulle väl bli att man har ett hål någonstans i sin kropp så jag har avstått - än så länge.


Nu har jag koll



Men shit! Tack. Hade nästan glömt det....?


Early morning on a saturday?

HAr brist på sovande genen. Den börjar visst lämna mig, vilket känns ganska bra after all. kan hinna med lite mer än att bara ligga och slagga. MÅSTE städa så får ägna mig åt det med spotify på högsta volym. Skaka rööööömpa!

Sen ska jag dricka glögg och slå in paket :] Frukost kanske man ska klämma i sig innan med ae inte så viktigt.

Puss.

Friday Night

Har läst ut så länge vi båda andas boken nu. Och kärlek<3

Kollade på IDOL samtidigt och kan inte säga att jag är nöjd med utgången. Jag som är så insatt lixom. men har fan svårt för Jay asså. Minnah gjorde alla sina låtar jävligt bra så kändes som om hon skulle vunnit. Fast helst hade jag velat att typ någon av sötkillarna vunnit^^ höh big surprise!

Nu ska jag snart hoppa i sängen. Imorgon ska jag slå in julklappar tror jag. Dricka lite glögg kanske man skulle passa på med också?

Godnatt med er iallafall.
PUSS


Dödligt kall

Frusen tjej som kanske har kommit över sin rädsla för mörker - tummen upp. Hade en trevlig promenad hem i kylan med Hugo och Julle i öronen. Tur att man inte går i stan när man släpper sina kommentarer till programmet. Hade kanske sett (låtit) lite märkligt ut.



Weeeej vilken fräsching!!!

Bibblan

Står på bibblan i Ekholmen och chillar. Det är ganska lugnt nu så vi ska snart ta en fika. Nör jag slutar vi 18 blir det promenad hem. Känner glädjen redan nu! Ikväll blir det mys med min bästa vän chokladen^^

Vad har ni för er medans jag inte utför ett skit med samlar på mig pengar ändå?

Puss på er mina fina rumpnissar

Har nån dött?

Trodde det hänt nått jättehemskt i familjen för jag blev stående i Malmslätt ett bra tag väntandes på att nån vänlig själ skulle hämte mig. Vilket inte hände. Min mobil hade dött också så visste inte vad klockan var och kunde inte ringa nån. När jag gått 2/3 av vägen hem så kom pappa.

Nu försöker jag tina lite och mitt humör behöver väl också en uppvärmning. Eller kanske avkylning. Anyways.

Bye

Hon steker

Ska ner och steka ägg nu. Tänkte väva ihop lunch och frukost^^ Så smart verkligen!







Yesterday´s

Jisses

Inatt drömde jag ju verkligen out of the box. Drömde om en tjej jag typ inte känners pojkvän. Han drogade mig och jagade runt mig som en pingpong boll. Hoppas han är snällare i verkligheten. Snygg är han ju dock, kanske får stå ut med det dåliga för snygghetens skull^^ hah

Nu ska jag göra mig iordning. Ska gå till Malmslätt om en några timmar typ för att ta alla dessa bussar till Ekholmen.

PUSS


Burr

Sitter här och huttrar. Läser "så länge vi båda andas" just nu. Grrmyys. Är väl en tredjedel inne i boken och gud vad jag vill ha lille Jakob!

Hade en jättemysig eftermiddag på stan med Cissi. Vi tog en fika och pratade. Fick väldigt intressant mottagande på steve´s. Verkligen värdelöst. Kanske dyker upp ett dagens ris på den^^

Är lite sliten känner jag. Imorgon blir det jobb 14-18 relativt kort dag så det är skönt. Nu ska jag återgå till el libro.

Pussar

Onsdag den 8:e December




Ska vandra iväg till bussen snart. Bussen i Malmslätt. Mhm ni hörde. FUN huh? Sitter och fundera rpå vad jag ska ha för skor på mig? Det är lixom inte brutalt kallt ute men dem måste vara gå-vänliga lixom. Big problem.

SKa till AF iaf och sen möta Cissi på stan :) Ska bli mysigt!

Nu måste jag gå!
PUSS

Belive me when i say

Dagen har varit ganska så väldigt lugn. Händer inte så mycket på bibblan. Men pengar rullar in så det skadar inte. Nu är jag hemma och tar det lugnt. Ser fram emot min sovmorgon imorgon igen. Kärlek till sömn.

Imorgon ska jag på möte på AF och sen träffa Cissi. Blir säkert lite julklappsshopping under dagen.

Orkar inte skriva nått relevant så kommer bara massa ordbajs.

Pusshejs

Sovmorgon?

Det blev en halv hjärtad sovmorgon idag. Vaknade runt 9 och sen låg jag bara och mös i sänge till typ 10. DÅ ringde farmor så pratade lite med henne sen gick jag upp och åt rostade mackor :] Tog en dusch och fixade iordning mig och nu sitter jag här. SKa åka om 1½ timma typ så har lite tid att chilla. Såå skönt det var med en lugn morgon. Och tummen upp för en ledig dag imorgon. SKa dock förbi AF så helt fri är jag inte.

Camen funkar inte AGAIN.



Men såhär kilar jag runt idag. Fast med mörkare hår^^

Godnatt

Nu ska jag sova trött som jag är!



Puss och godnatt<3

Ung och bortskämd

Njuter av att se ung och bortskämd. Dem är ju för roliga. Är mer ett realityprogramm än en dokumentär som man kanske skulle tro. Gillar det dock. Ganska mycket intriger!

Har fått i mig lite mat nu med mammsen och pappsen. Gotti. Har lite choklad över så det kanske slinker ner^^

Saknar min gullergrisar till vänner. Kommer bli mycket jobb nu i framtiden känner jag så måste få lite energi så jag kan orka med att hitta på saker.


New week and I go all in

Är hemma från Ekholmen nu. Allt gick som på räls hem, tre bussar och med lite GulligaEvelina charm fick jag åka gratis på sista bussen också :)

SItter och slötittar på Top Model och tänker att man borde träna :O FUN.

Det blir nog inte så mycket action ikväll. Vila upp mig bara tror jag. Imorgon blir det 5 timmar på bibblan i Ekholmen. Börjar 14 så får sovmorgon. AMAZING. för info så är alla jättetrevliga på¨ekholmen! Dock var det en ganska händelselös första dag så hoppas på lite mer drag imorgon. Om det nu kan vara drag på ett bibliotek^^



Me one day.



Me another day. Summertime i miss you.

Jobbig söndag

Har glidit runt på ICA från halv tio till hakv 8. Tufft? Ja men hade trevligt sällskap så jag överlevde. Hade en koma liknande happening vid typ 5 men efter ett glas vatten en pepparkaka och lite dextro så blev jag som ny!

Nu sitter jag hemma och sunkar. När jag väl komme rhem från jobbet känns det så jävla bra! Så är glad att jag har jobb :D Imorgon blir det ju bibblan i Ekholmen från 10-13 sedan hem och SOVA typ. Ska bli skönt med en lugnt dag tycker jag!

Btw så kanske jag ska jobba på Julafton. kan bli intressant. SLutar dock halv två på dagen men ändå. Får se hur det artar sig.

Nu ska jag hooka med maraboun!

Pussar!

LördagsMYYYYYS









Gosigt


After a ninehour workday

Gick upp halv 7 idag. Suicide. KLarade av det med mysbyxor och mys tröja för bekvämligheten. SLutade för en timme sedan. Pappa kom och hämtade mig. Är lagom sliten nu men dagen har gått väldans fort iallafall. Trivs med att träffa så mycket folk varje dag.

Särsklit dem äldre. Dem är så söta och gulliga. Fick en kommentar om mitt hår.
- Vilket vackert luciahår du har!
Ledde vidare att jag fick berätta om varje gång jag varit lucia^^ Sweet.

Ska nog äta snart. Fast är inte det minsta hungrig så det lär väl inte hända men kanske...Föräldrarna är borta ikväll och Syrran är med Oscar så är ensam. Tjejen som är fruktasvärt mörkrädd lixom. Kommer säkert gå finfint. Får tacka mina missar för det.






workoholic

Hela helgen kommer bestå av jobb fick jag veta idag.

Imorgon: 8-17
Söndag: 8.30-19.30

Gud svimmar bara när jag tittar på tiderna. Puh! Men det kommer ju jag klara galant right?!

SKa nog sova snart så jag orkar upp. Det är bara så äckligt kallt överallt så hatar att gå upp på morgonen!!!

Vilket trevligt inlägg detta blev då^^ Har iallafall jobbat hela dagen så nått har jag ju uträttat :)

Pussar

Omänskligt tidigt

Asså det är ju inte det lättaste att ta sig upp om mornarna. Nu ställde jag klockan onödgt tidigt bara för att värmaren skulle få sitta i 2 timmar innan jag kör iväg. Kul att missen ligger kvar i dunvirvlet.

SKa ställa bilen på ICA så kommer få ta en prommis till bibblan och back när jag ska jobba på ICA sedan men promenader är ju alltid bra.

Guud vad jag är sliten. är så ovant att jobba nu så blir trött direkt. Kommer behöva rejäla sovmornar under helgen alright!.

Nu ska jag fixa iordning mig lite och se till att jag inte somnar igen.

PUSS

Blöö

Har lite ångest. Blir ju lång dag imorgon så måste förbereda mig mentalt. Blir att cykla till bibblan genom snö och i kyla. FUN. Sen matlåda till lunch och vidare till ICA. Fullt ös.

Har just sett på den där dinosauriefilmen som jag inte kan stava till^^ ganska kul med lite action! Nu rullar Criminal  Minds och jag har smällt i mig massa kladdkaka. Tack för det Cissi!

Är trött men har svårt att sova nu för tiden...

Wellwell
Puss på den

Friend

Cissi är påväg hit för lite bästismys :) Får hoppas hon kommer fram bara :S hon hade ju fått stå och vänta på bussen 40 minuter igår men hon har avklarat första bussen nu iaf. Just two to go! Hoppas allt flyter.

Jag gör mest ingenting just nu. Skriver lite önskelista till Jul. MMM MYS<3 gud vad jag älskar julen. Måste snart börja slå in paket tror jag. Kanske inte har så mycket tid just innnan jul så bäst att förbereda sig^^

FUCK JAG HAR INTE KÖPT CHOKLADKALENDER. OMG.
Största I-landsproblemet men det är ju TRADITION. gud dog lite.

Freeeeeeeeeee, free falling <3

Det är min dag idag. Så skönt. Btw flashback från när jag hoppade fallskärm för typ 6 år sedan :O kanske att det är 5 år. Anyways. Filmen dem gjorde hade den låten som background. Mys. Vill igen verkligen.

Precis när jag kom ut ur duschen så ringde fonen. Det var Anne på Bibblan som gav mig jobb tider i ekholmen nästa vecka. Och det var inte lite tider utan sammanlagt hela 21 timmar^^ Blir najs iallafall.



Mår riktigt bra nu för tiden.
PUSS


Onsdag

Min dag har gått i ett verkligen.

Nörjade vi 10 på bibblan - trivs riktigt bra där faktist! Vid 13 så tog jag fram min matlåda (vuxenpoäng!!!) och käkade i hundraåttio. Vid tio över ett så vandrade jag iväg till ICA. Förfrusen eftersom tunna stumpbyxor inte var bästa valet kom jag in i värmen. Bytte om och efter det var det inte så varmt längre. Huttrade ikapp med alla andra som var där typ. Fick veta att jag har schemalagda tider framöver så det är ju skönt!

VAr lite dålig på att komma ihåg nummrerna på frukt/grönt men tyckte ändå att jag klarade mig relativt bra! :)

Vid halv 9 kom syrran och hämtade mig. Tack vare min loverUGGS så frös allt förutom fötterna och det tyckte jag var skönt :]

Nu sitter jag och mumsar på kinapuffar fast jag egentligen borde sova. Ska nog göra det snart, är mucho trött.

Bilder från idag



Soluppgången imorse. Fint.



Allmän SNÖ





Söta UGGS-tjejen. Är verklige kär i dem. Känns som att gå på moln fan.

Nu borde jag lägga mig. men några fler kinisar får jag nog i mig (A)


Mår alltid lika dåligt

När jag ska släppa ut katterna :( det är bajskallt ute - tänk om dem förfryser eller nått :O Visst kan jag ju skita i att släppa ut dem men dem måste få känna kyla så deras päls växer och blir tjock och vintrig lixom. Men syrran är ju hemma så hon kan ju släppa in dem om nån timme. Blir säkert bra!!

Nu ska jag snart rulla iväg till Bibblan. Sen efter det ska jag GÅ till ICA visserligen jättekort bit men under tiden jag gick till bilen, slog på värmaren och gick tillbaka kändes det som om allt snor i näsa hade frysit till is :S MYS.

Nee nu går jag och släpper in dutchess igen!

Kärlek!!

RSS 2.0