Soon baby soon

Allt packat =)



Kom på att viu inte får nån mat på hela dagen så håller på att fixa en lite baguette att ha med + kakor såklart^^

Blää

Min studentklänning är inte alls så fin som jag tänkte från början. Ska reklamera för den är felsydd. Vill ha pengar tillbaka. Man kan inte ringa bara maila. Hata stylebystars!

Min älskade biiiiil

Ååh gud vad jag saknat att köra bil. Har typ inte kört på aslänge eftersom jag int eär hemma så ofta men nu jävlar ska det ut och åkas! Roadtrip i sommar dårå!

Känslar när jag åkte hem från stan var underbar, öppet fönster och dunkande musik......tills blåljusen börjar blinka bakom :S som tur var var det int epågrund utav mig!


Det var jättemysigt att träffa cissi på stan och fika lite. Skönt att hinna det innan jag dra iväg. Vi fikade lite på "vadnucafe´thette". Åt en jättegod kladdkaka med smält choklad på. Köpte även två par skor på diechemann 8undra om jag nån gån stavat rätt?) Det blev ett par gladiatirsandaler i färg och ett par vita och lila färgade tygskor!

HAPPY  

STAN

Nu åker vi.



hejs


Hej bloggbomb

¨jag är på så fruktasvärt bra humör så det finns inte. Sitter och målar naglarna för att dem är så trasiga så håller på att heala dem lite :) funkar säkert. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig hellar, sitter i en body och baggyjeans men det är inte det mest charmiga på min kropp så väljer nog leggings och en gammal rödakorset kofta istället =)

När syrran och jag är på stan ska jag köpa tygskor och sandaler! Myys jag ÄLSKAR verkligen tygskor och det finns ett par asfina på Deichmann som jag ska köpa! Sen ska jag hälpa sis att shopa lite med så det kommer bli en finfin dag.

 

pöss


STRESSAD

sjuukt vadf mycket jag har att göra. ska snart hoppa in i duschen för att sedan åka in till stan med syrran och vandra där lite med henne. Systertime<3 Sen efter det ska jag träffa cissibabe och säga adjö til henne för en månad :(. Sen hem igen och packa det sista och döö lite emmelanåt sen peppa sönder och sova lite och sen åka till Mallorca. Wöhöw. Hängde alla med eller?

Evelina är hemma nu.

Har aldrig varit så sliten som jag var igår men alla låder är i mitt rum resväskorna packade (lite kvar bara typ tvättade kläder) känns skönt att vara hemma igen faktist.

Vaknade typ vid 8 imorse, behövde lite sömn för att bli back in work. Så när jag öppnar datan och går in på MIN mail (inte skolmailen då asså) så har jag fått ett mail av nån david perez lalal som frågar om vi ska komma på praktik?

Dear Evelina:

Are you going to come for taking your period as a trainee ? Will you come on April 26th ?

Regards

Joaquín Pérez Cano

What lixom, är det här praktikplatsen vi ska till eller är det nån som angelica och jag mailat med.( vilket jag antagligen skulle komma ihåg och vi har inte fått nått svar från spanien) Fattar nada!

Nu var det gjort också.

Svenska B NP...nödvändigt? Tog typ 2 timmar elle rnått så känns ju nödvändigt med 5 timmar till förfogande?

Sitter i datasalen i skolan med Denise - hon har seriös ångest inför studenten! Ska sitta här ett tag sen gå hem och vänta på flyttarna (mamma,pappa) hoppas det int eär massa bilar ivägen när pappa kommer med släp och latsbil bara.

Nästa gång jag skriver är jag hemma i M-slätt<3

Svenska NP

Sitter och tittar på bella&tyrashow såhär på morgon kvisten! Allt är packat så nu är det bara en skoldag kvar sen är det typ slut!

Igår hängde jag hos denise och hade lite sista kvällen hos denise på ett tag^^ Hon sa även hejdå till lägenheten, hon var lite lätt upprörd :P

Nu ska jag äta frukost!

Pusshejs!

Jag vill åka heeeem

Har asont i magen, som alltid dessa dar

Vill verkligen bara att det ska bli fredag så vi kan göra det där jävla svenskaprovet och sen flytta hem. Vill mysa med familjen + att jag saknar missen massor. Kanske ska ta ett bad eller något för att slappna av lite.




Kirrat och reda att fly!

Nu är lägenheten nästan helt nerplockad. Wiie behöver bara lite hjälp av Denise att vända ett bord så jag kan skruva bort benen och sen ta ner en gardinstång också :) men det är ju snart gjort, får se om hon dyker upp nu eller lite senare. Hon ville ju säga hejdå!

Håller på att laga mat just nu. Ashungrig även fast jag ätit marabou hela dagen :S Lagar iaf Taco, det är en erfarenhet att inte ha micro :P haha

kärlek!

SKOLAN

Kommer nog sakna att sitta i datasalen med alla andra som råpluggar i sista minuten after all. Känner det redan nu. Men det kommer bli så fruktansvärt skönt att slippa skolan opch alla stress också!

Just nu är målet mallis, sen balen sen studenten, sen jobba sen förhoppnings vis USA. Vem vet mitt drömliv kanske infinner sig?




mattefuckingprov

Amen det gick ju bra....eller?

Gjorde typ halva matteprovet men hoppas poängen är tillräckligt många för att jag ska klara det. Inte för att hon kan faila mig ändå då men kan ju vara kul att ha G på nationella^^

Annars idag händer väl inte så mycket, har nått årsmte tror jag sen nått svenska prov typ. Sen hem och PACKA IHOP LÄGENHETEN TOTALT.

btw så låg jag och nanade vid 9 igår :) mys.


Boooooooooooooring

Har nog aldrig varit så uttråkad som jag är idag. hur sakta får tiden gå egentligen? Funderar starkt på om jag ska gå och lägga mig nu och sova bort tiden? Låter jävligt lockande just nu!

Vi bara vara hemma i Vikärr och mysa i soffan med katterna och mammapappasyrran<3 Kommer sakna dem så mycket när jag är på Mallis. Blöö. Vi bara bort från Vadstena stad särsklit nu när det regnar/snöar/haglar?

Nu äre klart

Nu har jag bestämt mig för att Nk:n är färdig. Känns ju bra, orkar lixom inte pilla mera. angelica åkte iväg nu också...ser jättetomt ut överallt för att vi packat ihop så mycket. weird.

Har rensat bland lite bilder också. Kan ge er lite egobomb - jag vet ju att ni vill ha det lix.



liten



större



lite större ändå



störst!

Nu är ni allt lyckiga va?^^


Andra Avenyn

Har nu blivit besatt av det igen. Kul. Det är faktist riktigt bra igen. Särskilt avsnittet idag - Hejja Kim!

Ska KANSKE kolla lite i matteboken nu/senare. Sen ska jag skriva färdigt naturkunskapen. Fast den är ju faktist typ färdig redan tycker jag.

Det är ganska tråkigt att vara här för det finns inget att göra när man slutar tidigt, nu är vädret så konstigt också typ haglade nyss och nu skiner solen så är lite förvirrad faktist.


Meddelande till Cissi

JAG KAN INTE KOMMENTERA PÅ DIN BLOGG. FÅR ÅNGEST JUEEEE. Är det nått fel på mig....?^^

Värd dag. Tiden går för långsamt.

Kom hem efter en väldigt onödig skoldag.

Hade tyska i typ 40 min där jag fick mitt betyg



Sen pratade jag med Markus och AC om PA. Resultatet blev



Köpte Marabou så ska äta det. Lagade dock lunch men det var väl ingen höjdare direkt. Balandade allt av det jag hade lite av vilket blev. Nuggets, Wok och Pytt i panna. Spännande blandning. det är dock en asgod grönsak i woken men jag har ingen aning om vad det är. Den ör rund typ genomskinlig/vit färgad och jätteknaprig. Nån som vet? Ingen?


07.43

Blääää vilket grått väder :( vart tog våren vägen? Jag är övertygad om att det är all askas fel!

Ska snart cykla ner till skolan med Angelica, hon är dock inte uppe än men hennes superspeed på mornarna kan ju imponera vem som helst :) Jag har bara en tyska lektion idag men Jullan och jag ska gå och prta med AC och Markus om vårt PA-betyg. hrm..





puss och kram!

Mys-sugen

Är jättesugen på att mysa med film eller nått! Vill ha choklad också men det är ju inte så ovanligt, hah. kanske går till konsum och handlar lite godis sen, får se hur jag känner!



lövelövelöve

Mamma och Pappa

Saknar mami och papi massor. Pratade just med mamma och hon förstår verkligen allt<3

Pratade om att hon och pappa ska komma på fredag och att vi säkert komme rköpa pizza som vi får sitta och äta på golvet utan bestick^^ myys.


 
Det går inte så bra med plugget men har ju trots allt hela dagen imorgon på mig så skjuter upp det lite!

WTF

Har nu haft mitt seminarium. Ganska spännande. Har även snackat om betyget med AC och nu är det krig^^

Måste börja kanske börja plugga på matten också om jag vill klara den men bryr mig för en gångs skull inte så mycket. Nk mste dock göras tills på fredag.

Sitter i skolan och häckar och orkar inte gå hem än. Jag är ledsen över att jag inte kan ha en studentskiva för att vi är på Mallis hela månanden innan studenten. Lite ledsen faktist.

Naturkunskap in my ass.

Serilst pallar inte mera av skola. vill bara njuta sista tiden typ. Fast i mitt undermedvetna tycke rjag ju det är kul att plugga menmen. Inte nk dock typ.

Snart är det hollywoodfruarna iaf så det blir väl till att kolla på det. Kommer säkert äta massa också, man märker ju vilken vecka det är iaf. SUG

opptimistiskt

Shiiiiiiiiiiiiiiiiit

Jag flyttar om 4 dagar och åker till Mallorca om 6.



min känsla just nu

Mys Måndag

Har legat med olja på hela kroppen idag för att få så mycket färg som möjligt. Lite jobbigt att ha balkong med glasfönster för det blir massa ränder efter kanterna typ :S haha men det har varit najs iaf, är dock lite lagom kladdig nu!

Ska gå och handla med denise nu iallafall!

Pussar

Kul då.

Lyssnade just på nån vukannyhet och att arlanda har öppnat. Skönt för dem som åker därifrån.

Fick även veta att Ryanair kommer hålla sina flyg nere tills minst klockan 15 på onsdag. Hoppas dem öppnar då så vi kommer iväg påsöndag skulle dö annars. Inte för att jag ens är säker på om vi ska åka med ryanair men antog det^^




Trevligt uppvaknande

Det rinde på dörren jag springer ut med ett täcke virat runt mig eftersom jag int eha klä på mig. Det är en kille i min pappas ålder som blir lite halv chockad och börjar skratta lite nervöst "jaha du låg och sov.....hehe". Underbart. Han skulle tydligen installera ett breband till Sofi men det fanns inte ens ett uttag så han sa att dem får ta det när sofi flyttar in. Han kände sig så hemsk som typ väckte mig men det gjorde faktist min dag^^



satt och solade lite i fönstret vid 8 imorse. Måste ju utnyttja solen så mycket som det går lixom.

Söndag

Dagen har fort väldigt fort! Har nästan blivit färdig med Nk så det känns bra, psykologi grejjen är done och nu är det bara allt annat kvar :P

Nisse kanske komme rhit ikväll, hennes väska är ju här så hon måste nästan^^ haha






Make löööve to the sun!

Ikväll blire nån film och lite kladdis


Tekniskt?

Upptäckte just att man faktist KAN öppna mitt sovrumsfönster helt så där satt jag imorse med fötterna på fönsterbrädan och solade :) mmmys.

Har packat lite till nu, kommer aldrig få plats i mina lådor :O.

Ska sätta mig på balkongen när solen har kommit dit och steka sönder!!!

Sämsta dagen kan man sammanfatta som

Den här dagen har verkligen varit värdelös. Har bara suttit framför datan och pluggat känns det som! Och ikväll blir det väl att sitta framför tv:n och titta på nån dålig film eller nått. Känn glädjen från mig.


Thinking about everything

Är lite orolig för att vi inte kommer komma iväg till Mallorca. Hoppas flygen börjar sväva tills på Söndag. Shit snart en vecka kvar bara!


Har gjort lite Nk idag så har typ 5 frågor kvar på A delen. SKa väl göra färdigt dem nu. Sitter dock och tittar på teen mom och ser på alla gulliga par som har barn! Nuttinutt. Vill ha Tyler som pojkvän :) hih

Taking The Stage

in my heart. Älskar deras kärleksdramagulligull. Puss på dem!


Öppet hus var ju kul. hah

Cyklade ner till skolan fixade med lite bilder. minglade runt bland massa bakismänniskor. Läste lite engelska för 9:or och tittade på spansk dans - bäst på hela dagen hittills^^gulliga.

Var och handlade nyss så nu har jag mjölk för ett helt kompani!

Pumpar Swingfly!





Hemsk mardröm och Spanien!

Drömde att vi kom dit och började med att servera. Vet inte var jag fått det här ifrån men har iaf hört att om man tappade sitt förkläde så var det som att klä av sig alla kläderna, vad gjorde int ejag då tro? Tappade allt och låg på golvet för att jag snubblade på dem. Hemskt verkligen. Sen kommer chefen och först skäller ut mig sen tar han mig bakom nått? och läxar upp mig och säger att jag ska jobba med att sitta på samma ställe hela dagen varje dag och undersöka om det stället är rent? What lixom. Iaf så hade jag fått veta att det stället där jag satt var det sämsta som man kunde hamna. Undra om jag får MVG i omdömet efter praktiken?

Kommer ha ångest hela första dagen!

Pigg och glad?

Kan diskuteras.

Sitter och tittar på Oprah just nu. Trevligt såhär på en lördag morgon!

Kvällen igår var mysig och jag och Denise dansade så fint till Linns konstiga musik^^ Hade riktigt kul på slutet iallafall! Tack Stina.

Idag ska jag vara med på öppet hus...ruligt. Hoppas det går fort bara, kanske blir kul att träffa lite nya människor vem vet. Tur att det int eär så bra väder så man missar nått ;)

Pusspuss

Grill(i)kväll




ska till stina med Angelica och Denise och sen möta resten av vadstena där :)

Promenad

Gick ut och gick lite, skulle till konsum men kunde int elåta bli att ta en omväg. Plus att jag glömde legetimation så gick hem igen och ska gå tillbaka senare och göpa mina grillprodukter :]

Älskar solen, synd att det är så kyligt bara :/




stek mig.

Still going strong!

Nu är jag helt färdig med säkerhetssaken och alla frågor är gjorda på Nk A :) Skönt. Kan ju ligga i solen hela dagen om jag vill men tror det är ganska kyligt ute så ska se om jag kan få upp fönstrena och ligga inomhus eller nått.

Minnen med skolan<3



Kommer sakna..

Solig morgon, det börjar bli en vana

Underbart att gå upp ur sängen och se solen lysa in genom fönstrena! Är uppe nu för att jag ska skriva färdigt naturkunskapen. Egentligen skule jag kunnat sova hur länge jag ville men känner att jag måste göra färdigt alla skolgrejjer så fort som möjligt. SÅ däröfr sitter jag och bloggar, låter rimligt. Ska väl börja.....typ snart.

Sitter och tänker på att jag måste packa ner alla grejjer i lägenheten snart men tror jag får göra det på onsdag för då har jag bara en lektion så då har jag hela dagen på mig. Blir spännande. Jag älskar ju att packa^^





Pigg tjej.

Kvällning

Har gullat lite med min pilatesboll nu så jag känner mej så peppig :]

Just nu så rullar criminal minds på tv:n och det ska jag mysa med ikväll. Imrogn är jag ju ledig hela dagen så sitter och funderar på vad man ska hitta på? Får väl plugga på NK antar jag. Sucker on plugg känns det som.

Ska hämta en glass nu och mysa :)

Ha en fin kväll<3

Soon

Kan stryka säkerhetsturismen nu dårå. Skönt. Kändes lite lagom värdelöst men men har spenderat två timmar av mitt liv till den uppgiften. Härligt!

Har just ätit min mysiga wok med lite alltmöjligt^^ asgott var det. Ska kanske ta en glass senare ikväll men det får vi se senare.

Längtar till Mallis nu iallafall. Måste träna lite så man inte dallrar fram på stranden så det är vad jag ska göra nu :)

Puss

Nästan allt avklarat?

Not really, men lite iallafall.

Idag har jag haft matte och pluggat till Nationella matte C. Har även skrivit färdigt allt till PA seminariet med Julia. Sen hade vi tyska prov, hoppas på det bästa. Fick tillbaka resultatet på samhäll A - Topp. Psykologin fick jag också bedömt idag så vi kämpar med inlämningen för att få det reslutat jag vill :)

Det som är kvar är då:
- Psykologi inlämning
- Naturkunskap inlämning i både A och B
- PA seminariet
- Matte Nationella
- Svenska Nationella 
- Säkerhetstursim inlämning

Är det allt tro, vi får väl hoppas!


Done

Nu är halva naturkunskapen gjord. Lättnad. Har pluggat lite tyska med men det känns som om den sitter ganska fint alla redan.

Ska bli skönt att få alla skoljobb färdiga precis innan vi drar till mallis LYCKA.

Har bestämt mig att jag stannar i helgen också eftersom jag ska vara med på öppethus på lördag, blöö. Blir att jag träffar Cissi dagen innan jag flyger mot varmare breddgrader. Måste ju säga adjö flyget kanske kraschar who knows? nee det kommer inte hända hih

Nu ska jag dekorera min pizza :P

Plugg i solen <3

Sitter hos Denise i hennes kök med fönstret öppet och solen i ansiktet. Kan det bli bättre? Nej

Hon ska nu laga mat "spänning" hih





kärlek<3

Party all the time!

Så känner jag just nu.

Nu har jag skrivit frågeställningar till reseprojektet som skulle vara gjort för ett tag sedan? höh längtar iallafall tills jag sitter på hästryggen igen<3

Har även gjort färdigt hela psykologin nu, ska bara lära in allt vilket är lite svårt.

Var även nere på kontoret nyss där alla satt i möte, great! Ska gå ner vid 12 igen och snacka lite med bovärden om hur vi ska göra.

Nu ska jag hitta på nått kul.

ps. hata att balkongen är på felsida av huset!

Onödigt tidigt

Jao.

Ska laga frukost och sen börja plugga psykologi. Låter som en väldigt rolig dag.

Vad hände där?

Back in real life dårå.

Lite NCIS och DH så blev allt bra igen :) eller jag överlever iallafall. Hoppas bara att psykologin går bra imorgon så kanske jag överlever. Tar ¨sovmorgon imorgon eftersom jag bara har tyska och sen aslångt hål sen psykologiprovet. På tyskan ska vi bara plugga för imorgon såatteh.

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, är inte trött så det blir intressant.

Ångest har man om...

....man börjar gråta för att man inte hittar ett papper med frågor på. Orkar inte, vill bara bli färdig med allt.

Jeeeeeeeeej

Nu är reseprojektbeskrivning whatever klart

Ska snart gå hem och träffa Sofi. Ska kolla lite på lägenheten och sen prata lite med allt och alla. Måste f¨upp mina flyttkartonger också :S Kanske ska utnyttja henne?

Måste börja plugga på psykologin nu.

Ciao

Plugg helvete

Sitter i skolan (även fast jag slutat) för jag har såååå mycket att göra just nu. Ska plugga på psykologin som jag har imorgon och hoppas lite av det går in i huvet? Sen måste vi fixa med pengar till praktiken och reseprojektet och tyskaprovet ska vi inte glömma!

Ska gå och dö lite nu, hejhej

Heldag med Denise

Har varit en underbar dag idag. Solsken genom fönstret som man vaknade av, gick ut och la mig på bänken inne på gården :) sen mötte jag denise och vi vandrade mot skolan. Engelska i typ 2 timmar kanske sen till mima och köpa första glassen<3 hem till denise och plugga och titta på denise när hon sprang runt i sin balklänning. BAKELSE. Sen blev det tv mys och lite mera glass =) hih

Nu är jag hemma och ska kanske sova. Vet int eom jag orkar men det är väl sånt som märks.

PussochGodnatt!


Mys-sällskap<3

Får sällskap av Denise. NU är allt som vanligt igen^^

Vi ska mysa till nån film
Pussar<3

Tillbaka till verkligheten


Sitter i soffan och allt är som vanligt igen. Mådde bajs på bussen. ont i huvudet och illamående, blää. Hade iallafall bra sällskap. Jenna åkte tåget och bussen med mej så det var mysigt.

Ska väl hitta på nått att äta nu men är inte hungrig så det blir väl lite svårt. Kanske blir det senare. Tittar på Top Model just nu sen blir det nått annat spännande som får rulla på tvn vet inte vad ännu bara :P





Känn glädjen.
Puss och Kram!

VADSTENA

Åker snart tillbaka till Vadstena. Runt halv 6 drar jag. Ikväll ska jag bara mysa framför TV:n, det är ju Wallander så får väl fördriva tiden med honom ;)

Men nu ska jag tillbaka ut i solen. Måste ju passa på.

Pussar

Vårsolen

Underbart!

Har suttit i solen hela dagen. BAlkongen är utmärkt för detta eftersom det är helt vindstilla och jag behöver bara öppna balkongdörren och sitta innomhus i fåtöljen^^ Myys. Har fått lite färg också så det gillas!





Mina söta missar sussar så gott<3

Söndag igen då.

Känn glädjen! Not.

Vill inte åka till Vadstena för ännu mera skola och plugg. Vill åka till Mallorca och steka min kropp i solen!

Kommer inte direkt hända bara för att jag hoppas så jag får väl fortsätta med att (försöka) plugga. Fast först ska jag titta på summerland som går på 5:an. LOVE

Annars idag händer nog inte så mycket. Ska val njuta av solen som tittar fram mellan molnen och bara ta det lugnt. Precis som alla andra dagar dårå.

Ha en solig dag!

Lördagkväll

Ska snart gå ner till mamma och syrran och hämta ut glassen ut frysen. Mamma hade köpt carte dore muffinsdeg typ så det ska jag njuta av ikväll!

Pappa är på ölprovning - helt i hans smak antagligen. Kul för honom, se om han ramlar in genom dörren eller om han kan stå rak hih

Men ikväll då vad kommer Tv rulla? Antagligen Badboys II eller nån annan film. Badboys blir ju lite ögongodis iaf så jag satsar nog på den =)

Imorgon blir det att åka hem till Vadstena - staden som alltid sover. Kan inte vänta.

Testar surroundljudet

Spräcker nog högtalarna snart^^Mitt rum dunkar verkligen. Typ asbra dansgolv och asbra tryck i musiken så om jag inte rokar åka till stan och dansa så är det bara gå in på mitt rum, stänga dörren och dra på radion med stageljudet. Ganska bra.



Skorna till vänster längst fram: Skopunkten (rea)
Dem till vänster där bak: Deichmann i Berlin
Svarta: Nyköpta på skopunkten =) Love dem. Sommarsommarsommar




Mina garderober!

Ikea skit

försöker hitta en hyllgrej i ikea katalogen men failar ganska hårt. Allt är så rörigt så jag hittar inget. Ska kolla lite på internet och se om jag finner nått =) Måste ju ha lite hyllor i min lilla garderob!

Kanske slänger upp några bilder på hur rummet blev senare när jag pluggat sönder (vilket aldrig kommer hända)

Ha en fortsatt mulen dag<3

Bättre sent än aldrig

Var ju och shoppade med mamma i onsdags tror jag och köpte massa saker så tänkte visa er



Till balen.



till våren/sommaren



VILL VERKLIGEN HA DEM HÄR SKORNA.

Made it through the night...almost

Japp klarade typ natten, katten var uppe och hulkade lite bara...mys va?!

Hoppas det går bra för alla på högskoleprovet nu dårå!! "Spark i baken"

Svar till Cissi:
Den var helt okej men måste nog sy om den lite för den var lite öhm felformad :P haha Den var som en dröm annars!

And then this bad part

Nackdelen med att det bli varmt är att alla äckel djur kryper fram ur sina hålor. Jag har verkligen fobi för spindlar. Klarar inte av dem. Om jag ser en i mitt rum kan jag inte vistas där inne på typ en vecka om jag inte dammsuger verkligen alla ställen dem skulle kunna gömma sig i. Förra sommaren sov jag ganska ofta ute i soffan pga dem krypande sakerna. Iallafall varföre jag drar upp det är för att det var en megaspindel i badrummet som manmma fick ta bort så nu har jag granskat alla vrår flera kan gömma sig på och HOPPAS att jag kan sova inatt. Hela kvällen har det kännts som om det kryper på mig !

Imorgon kommer hela dagen bestå av att plugga tror jag, och packa lite kanske. Åker ju tillbaka till Vadstena på söndag och för en gångs skull vill jag faktist inte det. Vill stanna i Linköping och ha sommar. ELLER vara på Mallorca med DE bästa^^

Godnatt på er. Hoppas ni får sova ostört.
Pusspuss

Barnsligt

Sitter och gör armband nu av en massa pärlor jag hittat.



jag vet att ni älskar min fina blodomloppet tröja ;)



Ps. Min studentklänning har kommit!

Nytt och fräscht





det här lekte jag med inatt.

fick det att bli såhär



och nej det här var inte alla kläder :P Dem är nu fördelade i min lilla garderob, i min större garderob, i min största garderob och i min byrå :) Jag är sjukt nöjd. Så jävla mycket utrymme.

Nostalig

Måste bara lägga upp lite nostalgi grejjer som kom fram när jag städade.









Älskar din högsta önskan cissi! <3





Gillar att alla ville antingen ha en häst eller hund^^ Älskar att hitta gamla saker.





Jag fick hjälp med att göra min almancka i 8-9:an så fin av Agnes och Linnea^^

Ommöblering

Det här är sååå kul :] skulle kanake valt ett yrke som inredningsdesigner eller nått. Har iallafall rensat ut massa kläder och ska snart bära upp den nya/gamla garderoben så jag har massa plats att hänga mina kläder! Kommer bli så mycket smidigare sen när jag flyttar hem igen.


Räknade nyss ut mina betyg och hoppas jag får MVG på dem jag bara satte VG på nu för det kändes inte bra det resultatet jag fick nu!

Påt igen

Satt uppe från 4 till 7 och kollade lite bellatyrashow och städade runt bland mina kläder och lite sånt. Mycket effektivt av mig? Vid 7 tänkte jag att det väl är bäst att gå och lägga sig och sova men somnade nog inte förrens vid halv 8 eller nått och när klockan ringde vid 9 så var jag som uträknat trött som en död stock. Kom iallafall upp vid 10 och då började jag städa lite igen + möblera om^^ det kommer bli fint! Har även ordnat en lite hylla där alla mina klackskor står <3

Nu får se lite bilder senare när det bli lite ordning på det hela.

Ha en regning fredag!
PUSS

Klockan är 04.20

och jag kan inte sova. Normalt? Det måste bero på att jag inte åt för det här har aldrig hänt. Ligger typ och oroar mig för min framtid = jobbigt.





Hoppas ni sover gott allihopa. Nu ska jag kolla upp alla grejjer jag oroar mig för så kanske jag kan sova sedan =)

Heldag

Ganska trött nu asså efter att ha varit på helspänn unde rhela min cykeltur i mörkret. Det är nackdelen med att bo på landet asså.

Min dag har varit jättemysig med Cissi. Vi träffades på stan och vandrade runt lite och stötte på Kristin. Sjukt länge sedan och det avr verkligen kul att ses. Vi tog en fika tillsammasn på EH och när kristin for hem gick vi ner till Kerstins hudvård så jag kunde köpa ett nytt ansiktsvatten. Med det avklarat blev vi hämtade av Alex och åkte till deras balträning. SJUKT vad mycket dem ska kunna. Vissa studenr såg det ut som myror som myllrade runt för de snurrade så mycket^^Duktiga var dem iallafall

Cissi och jag gick sen till Platå där vi satte oss i VIP soffan med en cider och kollade på den OTROLIGT spännande matchen mellan LHC och Djurgården. När vi fått nog av spänningen gled Cissi hem med Alex och jag smög iväg till pernilla där Denise, Angelica och såklart Pernilla var redo för utgång på sliver. Jag kände mig inte överpeppad på utgång så jag avstod men satt och snackade till dem skulle dra ut. Då tog jag bussen hem efter en snabb marsch till Bussen =) Hela tiden med Angelicas peppande ord, du kommer "hick" hinna "hick" med bussen "hick". Cute.

Cykelresan hem var somsagt läskig men jag överlevde :) Nu mår jag asilla och har ont i magen eftersom jag inte ätit nått sen klockan 1. Orkar inte göra mat nu så ska väl lägga mig istället





Det här var jag idag. Med mina nya svarta Jeanstights som typ sletssönder mellan benen av att jag cyklade 2 kilometer?

 

8 April

Hej folket.

Har spenderat hela min morgon med att klippa träd. Duktigt jao!
Annars händer inte så mycket just nu, pappa kom just hem med en ny tvättmaskin och även en ny dator. En copycat av min fast större eftersom mamma och pappa ser så dåligt stackarna^^

Jag funderar på om jag ska hoppa in i duschen innan jag åker in till stan för att träffa cissi. Tror dock inte jag orkar...Är iallafall aspepp på att se hockey, även fast jag verkligen inte är insatt så är det kul att titta på med favoriten :]

En outfit kanske kommer later!

Ciao


Make it real!

Ska sova snart, har fetaste problemen med att komma upp om mornarna så får väl lägga mig tidigt. Mamma kommenterade att mitt golv har gjorts om till kläder. Mitt svar var då att jag inte har någonstans att göra av dem så hon gick igång på det och nu ska vi göra om mitt rum :) Sätta in lite garderober, skruva ner hyllor, slänga ut fotölj och soffa. Detta blir spännande^^

Imorgon ska jag få träffa Cissi. Myys. ska titta på hennes balträning också så det bli kul :D

Nu blir det sängen.



PUSS.


Shopping

Blev ju en massa shopping. Orkar dock inte ta kort på allt så skriver vad som inhandlades istället.

- Skor till Mallis
- Skor till Balen (inte så hög klack så jag blir inte längre än dig Joel)
- Skor som var allmänt snygga med snörningfram. Grymma tills i sommar.
- Ljusblå Jeans från Gina
- Sommarlinne från Gina - typ blommigt
- Lösögonfransar
- Örhängen till Balen
- Pärlor till håret
- Smalhetsknep från Lindex

Det var nog allt =) Tack Mami och Papi<3



Hemma

Nu är jag hemma efter en heldag på Ikano.

Anställningsintevjun gick väl, hmm......konstigt! Haha så jäkla fail. Kommer till berg och träffar en kvinna jag ska möta där, mannen är lite försenad så vi börjar småprata lite. Hon frågar om lite alltmöjligt och jag berättar om lite alltmöjligt. Efter ett tag så har vi kommit in riktigt på slussvaktar ämnet och hon säger att vi kommer ha en introduktionsdag den 16 maj. Då avbryter jag såklart och säger att jag är på praktik på Mallorca då så jag inte kan komma. Hennes svar är "Jaha då var det kört då". "Om man inte kommer på den kan man inte få jobbet" Jag bara eeeh okej, men tack iallafall då. Och hon säger "det var jättetrevligt att träffa dig!".
Lite lagom chockad lixom^^

Ringde mamma som var hemma hos Agnes, saknar den tjejen asså...

Efter detta öhm misslyckande så åkte vi till Ikano och shoppade sönder mammas plånbok =) Ni ska få se sen!

Nu ska jag skaka rumpa till musiken!

Hellu





Ska bara äta sen drar vi!

Ni ska få veta hur det gått sen när jag kommer hem

ONSDAG

Wiie spänning!

Ska ut och springa sen hoppa in i duschen och sen åka till Berg =)

Tar kanske nån bild och lägger in här innan jag åker.

Pussar

GodNatt

Godnatt alla. Imorgon är en spännande dag!



wish me luck!

Kvällsmys

Gav förslaget om Scones till folket och alla nappade =) Gotti. Planen blir att mysa tillsammans ikväll och titta på Alvin och gänget. Mamma har blivit ett stort fan av sånna filmer!

Ha en fin kväll ni med!
PUSS

Jag säger Nej.

Tänkte vara lite duktig och göra lite på naturkunskapen som vi skulle lämna in men upptäcker då att boken är kvar i Vadstena. Bra för mej dåligt för mej. höh. FÅ väl hitta på någe annat istället. Kanske titta igenom psykologin och se om jag ska lägga till nått och försöka lära in skiten också.



Slutar nog med att jag chillar sönder och endar up med att göra absolut ingenting istället. Like it very much.

Instudering

Mitt nya sätt att plugga är att dra på spotify, ta fram pilatesbolen och sen träna, sjunga och öva tyska ord samtigt. Såååå mycket roligare, och mycket mer givande. Kanske blir smal på köpet vem vet?

Seg tjej

Lite seg på att göra någonting på morgon/förmiddagarna enligt mig, min pappa kallar det väl mer eftermiddag/kväll eller nått. Iallafall, hade ställt klockan på 9 för att jag skulle få nått gjort - gick upp vid kvart över 11. Bra där! Åt en våffla till frukost och gick sen ut och gjorde lite nyttigheter vilket var skönt. Kiakde på några förbivandrande männskor som kelade med mina katter =) Så sött.

Nu har jag även pluggat lite tyska, mycket givande. Har TYP lärt mig några ord så det är ju jättebra. Har ingen kolla alls på vad vi har till efter lovet - vet bara att det är massor. Plus att jag tror jag måste lämna in nått papper så jag kan få pengar till praktiken har ingen aning om hur/var och till vem? Likaså med det här jävla reseprojektet. LOST är vad jag känner mig. Orkar inte.

Ska väl fortsätta med min pluggdag dårå. Mamma är och tittar på ny tvättmaskin eftersom den brakade ihop för några dagar sedan och pappa är hos revisorn och syrran i skolan. Yey älskar att vara ensam. Not.

Johan Falk

Frank Wagner is back<3 Tycker det är så synd om han stackarn som blir indragen i allt hela tiden.

Nu är det reklam/nyheter så får väl hitta på nått roligt sålänge. Planerar min dag imorgon som ska innehålla TRÄNING. Wiiie. Ska nog ut och gå lite under dagen iaf, kanske springer ett steg eller två också =)

Måste väl börja plugga snart också, känns ju väldigt lockande. Kommer aldrig orka känner jag :/ vill bara dra iväg till Mallis och glömma allt som har med plugg att göra.


Inköpt för några slantar



Ser mig själv glida runt i denna om cirkus 3 veckor på en solig strand i Spanien!



Så jävla mycket chill bara. Gick på typ 50 styck så atteh!

Mamma blev typ arg på mig för att jag inte hittat några skor till balen, strudenten och praktiken. Plus att jag inte hade hittat några Jeans. Mamma har köpmani så jag klagar inte. Är väl bäst att börja leta nu så hon inte ångrar sig^^

Händer ikväll då?
Oklart.

Todays







Detta var vårlooken idag. Ganksa fail eftersom det int evar vårväder dåh. Men iaf:
Framletad Jeansjacka i brist på annat.
Wrangler Jeans
Ullared tisha<3
Älskade rosa halsduk!

Stop and stare I think i´m moving but i don´t know where

Kom just hem efter en dag på stan med Angelica och Denise<3 Kan inte bli så mycket bätte. Okej vädret kunde ha varit bättre då!

Angelica smög hem lite tidigare så denise och jag fortsatte vandra runt (jag shoppade). Hel plötsligt stängde allt, bara sådär. Hejdå lixom.

Jag ska visa kläderna lite senare när jag orkar och vill.

Tycker synd om syrran som typ ha maginfluensa :S snälla smitta inte mej?

Nytt tidsfördriv

Sitter och lyssna/tittar på unga pojkar som sjunger så jävla fint. Det är bara massa smörlåtar men ändå lixom. Jag dööör.

Finally

Äntligen ska jag göra något =) Imorgon blire stan med bästa vännerna <3

Jag har precis fört över pengar till mitt kort så det blir nog en hel del shopping!

PEPP



Ska nog sova snart, inte för att jag är trött utan för at det inte finns nått att göra^^ Tittar på Millenium just nu så det är väl tidsfördrivet just nu.

GODNATT

Våfflor!

Synd att jag inte var sugen på det när det bjuds :S Fick iallafall i mej en sedan satt jag och tittade på när mami och papi åt =)

Syrran är ivåg och tränar, just nu är det ett boxpass. Hon ska vara med i tjejvättern och är därför ute och cyklar varje dag typ runt hela linköping så det är väldigt intressant. Hon är typ raka motsatsen till mig som knappt orkar ta mig ut lixom.

Ikväll blire nog film precis som igår. Imorgon vill jag verkligen gå på stan men vet inte ens om dem har öppet och isåf när men det tål att undersökas i guess.

LOVE

Missemjau



jag lär mig det här med fotoredigeringsprogram^^

Vårbilder









Jag kände mej riktigt duktig när jag kom hem efter att ha gått/sprungit en mil =)

Nu ville mamma titta på Ice Age 3 så får väl göra henne sällskap.

Noon

Meen Godmorgon på er!

Jag vaknade vid 12 och kände att det kanske var dags att gå upp då?! Bestämde mig för att gå ut och gå en långpromenad bort till Berga =) Det var myys. Musiken dunkade i öronen, solen lyste i ansiktet och allt var bara lite sådär allmänt underbart!

Ska föra över bilderna från mobilen så kommer dem lite senare, kanske efter att vi ätit. Vi ska inviga grillen<3

Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig tror jag. Har kikat lite på bellatyra show och det var kul att se katrin gravid. Hennes presonlighet har ändrats så mycket - till det bättre måste jag ju tillägga!

Imorgon MÅSTE jag gå ut och springa eller åtminstonde gå. Känner mej som en uppblåst ballong....

Men sov så gott allihopa.
PUSS

Kvällning

Föräldrarna är borta och systrarna går lösa tillsammans med Tv:n. Hide and seek var lite lagom läskig. hatar att sitta där nere eftersom det är ett fönster precis ovanför Tv:n :S uschiblää

Nu ska vi snart titta på Rush Hour - hoppas den är bra. Nån som sett den? :O Vi fördriver just nu tiden med AFV. Vill man skratta så dra på 5:an!



Ha en mysig kväll med era kära, det ska jag ha!
<3

MAT

Nån som har nått förslag på vad jag kan äta till kvällsmat? Vegetariskt också glöm inte det^^



Jag satt nyss och kollade igenom alla våra fotoalbum, finns det nått mysigare? Massor av bilder på Pappa och Mamma för typ 22 år sedan när dem fick Amanda. Pappa ser ut som en lite pojkvasker. Så söt. Och mamma ser jätte ungdomlig ut. Jisses. Jag har satt in alla mina kort jag har skrivit ut nu så jag kan titta tillbaka när jag blir äldre.

Nu bestämde vi att vi ska kolla på Hide and Seek. Psykofilmen!! Wie.

Jag tycker flickan ser så fruktasvärt läskig ut...




Mobilbilderna

Lånade syrran sladd så ni får en minibildbomd =)



Gone baby gone!







bubbis



min katt som äntligen börjat tycka om mig, lite iaf :]



katt vi mötte påväg hem från skolan en dag. Nuttig



solensken in you face!

Soooo

VAd har jag gjort idag dårå? Inte så jääääätemycket. TYp legat ute och solat. I APRIL. Wounderbart. Funderade ju på om jag skulle gå ut och gå men har inte riktigt kommit dit. Känner inte peppen. Har varit ute och tagit massa kort också med mobilen men glömde sladden så dem bilderna kommer väl om Xantaö dagar =)

Ikväll får nog syrran och jag mysa eftersom mamma och pappa åker till Lindgren på middag men det kan ju bli mysigt<3

Nu ska jag hitta å¨nått vettigt att göra

Hej!

Solig morgon

Vaknade nyss och ska antingen käka frukost eller gå ut och gå...är inte så värst hungrig men när jag väl är ute kommer jag säkert bli det och planen är att gå typ ganska långt så då blir det lite jobbigt = I-lands problem. Men iallafall. Hade en mysig kväll med mamma, låg i hennes knä och myste <3

Nu ska jag bestämma mig.

Ut i solen med er, ta vara på vädret för fan

Blööö

Försöker verkligen få en slutgrej på varje inlägg men det funkar inte och blir inte snyggt! SKa kanske ge upp det :P

Är ganska sliten efter dagen så skulle säkert stendö om jag gick och las mig nu. Men känne rinte för det så kommer säkert sitta upp ett tag till i think.

Ha en mysig kväll!
PUSS

Dagens bilder









Min dag har varit såå mysig med släkten här. Vi har som tradition att alla går ut i trädgården och letar vårtecken. Vi hittade/plockade tussilago =)

Lite olika bilder ni fick med Morfar, Katten, Hästarna och Pappa.






Påskismiddag



Jag jobbar så hårt med att diska efter våran fina middag :)



Fick påskägg av Farmor och Farfar också<3



guess what? It was chocolate!

Tog massa fina kort på Brita och pappa tillsammans med hästarna och farfar med Dutches, dem kommer senare ikväll!

Puss på alla fina<3

Playing Dress Up!







Måste koka potatiiis nu =) FUNFUN

LOVE!

Påskmorgon nr 1

Mycket spännande!

Har just ätit äggfrukost medans syrran och mamma bakar tårta i köket. Jag som inte gillar deras grädd, frukt, vaniljkräm, marsipan stuff ska göra kladdkaka^^

SLäkten kommer runt 1 så jag ska väl ta och städa lite och sen göra mig iordning! Kommer säkert lite bilder senare =)

Ha en fin morgon, vädret är prima!

PUSS

No comment

Kvällen var minst sagt intressant. Rörig är väl ett bra ord för att förklara den.

Är hemma nu iallafall och sitter med ett täcke virat runt mej och katten i famnen <3

Lite bilder som jag lekt men i brist på annat =)











Nu ska jag nog går och nana :) Är ganska slut och ska ta och starta mitt påsklov nu! SÄNGEN.

Psst! Ni som är ute och dansar, hoppas ni har det kul, jag röjjer med spotify istället^^

Utgång!

Sliiiirigt på Sliver. Shit fyndigt lix!

Kvällens doing


Fix



Typ jag ikväll =)

Måste draaa Bye!


Home

Nu är jag hemma i Frössle<3

Ingen annan är hemma förutom pappa så jag fick inget storslaget välkommnande men det kommer väl^^ Jag måste väl fiffulera ut vad jag ska ha på mig ikväll dårå plus att jag måste duscha. Jag vill mest fixa bloggen så den blir helfärdig men jag har ju inte riktigt skillsen dårå :P

Nu får nog en partyoutfit senare ikväll!




Vilken röra!

Sorry för att bloggen är lite hejsan hoppsan men jag ska ordna det så fort jag kan. Men nu ska jag ha lektion sen blir det hem till Linköping =)

Ikväll blire utgång sen är Påskhelgen igång kickad!

Make a change!

Bloggen är under ombyggnad som Denise så fint kallade det^^

RSS 2.0