Segdag

Från att jag kom hem vid halv 2 så har jag spenderat min tid i soffan. Så sjukt seg och opepp på allt. Har beställt en soffa iaf och tittat på en jättefin film som heter firelight. Måste nog dricka lite vatten så jag återställer vätskebalansen!

Ska åka till stallet snart, får se om jag rider eller om jag bara myser lite med honom :)

PUSS

@ Martin

Sitter hemma hos Martin just nu. Ska iväg till ungdomsmottagningen snart. Tjoho!

När jag är klar där ska jag ta bussen till M-slätt och sedan promenera till röda villan. Har inga superskor så hoppas jag klarar mig från skoskav annars kommer det suga. Sedan bli det såklart stallet :)

Puss!

Onsdag 30e Maj

Var på intervju imorse klockan 9. Hade haft migrän igårkväll så la mig åtta igår så var ganska pigg när jag gick upp. Skönt det. Intervjun gick bra, men lite långt fram jag söker jobb så de kunde inte riktigt ge mig nått rakt svar utan skulle höra av sig :)

Efter det åkte jag direkt till stallet där jag hade en upplevelserik uteritt med Hazard.
- Änder flög upp
- Väldigt ojämn mark
- Brunnar som var läskiga
- Kossor som såg likadana ut som lilla hazze själv
- Rabarberblad
- Lekstuga
- Bikupor (där var jag också livrädd!)
- Stor väg med massa lastbilar
- och sist men inte mins precis när vi nästan var hemma så kastar sig Hazze framåt och börjar skena. har aldrig varit med om den hastigheten förut. När jag fått stopp på honom känner jag lixom hjärtat genom sadeln. Och skuttskutt kommer ett rådjur som är minst lika rädd som hazze.

MEN KVAR SATT JAG HELA VÄGEN


Nu ska jag iväg till farmor och farfar för att hjälpa till lite med deras dataintresse. Och ikväll blir det Martin :)



PUSS


MatlagningsEvve

Måste bara berätta om hur duktig jag blivit på att laga mat. Igår till lunch gjorde jag spagetti och quornfärssås. (okej mamma hade redan gjort spagettin så värmde den bara men ändå). Och till kvällsmat lagade jag pannkakor till mig och Martin. Han gjorde typ smeten och jag stekte. Har typ aldrig gjort pannkakor förutom med cissi och då fixar hon allt och jag kollar på 8väldigt bekvämt) Men igår var det ingen som fixade så då fick jag gör det själv och de blev faktist brutalt goda!

Releasy

Ska iväg på öppethus på releasy nu. Börjar tre sen vet jag int eriktigt hur länge det håller på. Får se om det är något som verkar kul :) Min barndomsklasskamrats mamma är den som har hand om rekryteringen så blir kul att träffa henne :)





Adios


Tisdag 29e Maj

Har precis skjutsat Martin till jobbet och har nu hunnit få i mig lite frukost. Ska cykla iväg till stallet snart tror jag. Lite oklart på cyklingsfronten dock. Får se hur hurtig jag känner för att va :)

Myser lite med dutchess just nu. Hon är ju ganska söt lixom.





Mmmmmm vad hon tycker det är kul när jag pussar på henne!


Myskväll borta

Kom hem från stallet för en stund sedan. HAr övat galoppombyten med en häst som inte kan det överhuvudtaget. Lyckades två gånger och gissa om jag skrek när jag berömde honom då. haha. Hazzeplutten var helt slut stackarn. Fast det var jag med för den delen. Men kände ändå att jag skulle köra lite styrketräning efterråt så mockade ur lite bajs ur hagen (jag lever ett väldigt glamoröst liv i know). Det blir ganska tungt och hagarna är inte direkt platta. Hej benmuskler.

Nu har jag duschat och gråtit när jag epilerade benen. Och ska snart åka iväg till martin :) Vi ska göra pannkakor. Älskar det - särsklit med salt på yuuuuuuuuuuuuuuuuuum.



 

Puss!


Långklänning

Älskar den här lång klänningen jag köpte på bikbok. Så enkel men ändå så snygg.


Måndag - vilket datum det nu är.

Gissa vad jag ska göra snart?

iiiiiiiiiiiihh!

Klädsel:

Pussipuss!

Jordgubbskväll

När jag kom till jobbet idag så såg jag att jag inte alls slutade halv tio utan halv 8 istället bara för att det var pingst. Kändes ju lite skönt trots allt :P

Fast var lite jobbigt när vi stängt och det komme rkunder som vill handla när klockan är kvart över sju och vi stängt för en kvart sedan men ändå inte fått ut alla kunder ur butiken. Men det gick :)

När jag kom hem var släkten här och myste. Så fick vara med på lite jordgubbsmys. Shit vad gott det var!



Nu rullar Eurovision!
Go Loreen!


Ont i römpan

Vaknade hemma hos Martin. Trodde jag skulle ligga vaken hela natten eftersom jag hade så ont och var så varm. Men vi hade balkongdörren öppen så sov riktigt bra faktist. Pussarna hjälpte nog lite också :)

Åkte därifrån vi elva iaf för parkeringen gick ut och jag var tvungen att hinna med stallet innan jobbet. Men kune verkligen inte rida för jag bränt mig så mycket så tömmkörde lite. Hade tänkt öva mycket galopp men han vägrade galoppera och sprang bara i turbofart så blev lite förbannad och då fick han ett lite utbrott och sparkade och bockade runt lite men sedan sparng han som en arab med svansen i vädret och höjt huvud. Sjukt snygg - men hastigheten ökade och öäkade bara och han blev starkare och starkare tills jag sparng allt vad jag hade efter honom. Fick stopp efter ett tag men kändes som om jag skulle ramla och släpas efter honom ett tag :P

Kul att se att han "har det i sig" iaf :)



SNYGGO


Jobb!

Ska åka till jobbet nu. Spännande känner mig som en nybörjare all over again!



Puss

Helt normala föräldrar....



Olyckor sker när du minst anar det. Be prepared.


Stallet

Åker iväg till stallet nu, är lite lat och tar bilen. Eftersom jag typ inte kan rida så tänkte jag ta en prommis med hazze innan jag ger killarna mat :)

Mamma har precis smörjt in hela mig med aloe vera (endast för att denise inte var här och kunde göra det!) Så nu är jag som ny. Typ.



Pöss!


Missemys





<3


Sol och bad hela dan

Har spenderat hela dagen på terassen och i poolen. Vilket resulterade i bränt kött (trots solkräm). Så har lite svårt att sitta på min kära rumpa just nu. Och ännu värre blir det när jag ska rida....om nu det ens går.

Sen hade jag ju tänkt cykla till stallet också när det är så fint väder men måste typ klä på mig massor då för det bränner som skjutton när solen lyser på huden. haha fail.





Puss


Bad feeling

Blev lite ledsen när jag kom hem nyss. Mamma sa att hyran på lägenheten kanske inte var 4500 utan mer vilket jag typ inte har råd med. Känns som om allt bara går dåligt på den fronten. Men hoppas på det bästa för på måndag ska jag dit och kika på den iaf !

Kvällsuteritt

Tog en barbacka sväng på Hazard nu ikväll. Jag satt kvar hela vägen faktist, lite coolt måste jag säga :)








Mysbusen <3


Pillipiller



Nu ska jag visst börja äta monsterpiller. Mamma säger att det är massor med bra vitaminer som jag behöver så vi kör väl på det :P lite jobbiga att svälja bara när jag inte ens kan svälja vanliga värktabletter. Men jag övar påt!


Ännu en soldag!

Vaknade hos Martin och skjutsade honom till jobbet. Sen hem och ta det lite lugnt i soffan, vädret var inte soligt så råkade somna...vaknade vid halv 11 igen och då var det asfint så sprang ut till poolen och doppade mig. Torkade i solen och sedan cyklade jag till stan för att träffa cissi :)

Där råkade jag shoppa lite för mycket men hem kom jag med tvp bikinis, en långklänning och två par shorts. wöps.


Pictures from paradise











Jag-Hazard, Ida-Luke, Mikaela-Marisca


Långritt till blå lagunen

Hur underbart låter det inte lixom?

Ska cykla till stallet snart i det finafina vädret :) Sen ska Mikaela, Ida och jag ta våra hästar på långuteritt till en lagun där dom kan få doppa bena lite. Gud vad mysigt det ska bli.

Har tillochmmed smört in mig - hör du det nisse! Duktigt tjej over here :)

Ha en fin morgon!
Puss

En sån där vanlig tisdagkväll

Händer inte särskilt mycket just nu. Kom hem från stallet nyss där jag hängt ett tag. Tog cykeln dit för att känna mig lite hurtig iaf. Gillar faktist att cykla när man inte behöver cykla värsta snabbt eller stressa!

Jag är uttråkad just nu. What to do?
Adios

Resultatet







DARK


Min finaste vän <3



Skypade med <3 nyss. Tackar jesus och hans lärjungar för att skype finns så man kan prata med varann när som! Vet inte hur man skulle klara sig annars.

Färgning

Sitter med färgen i håret nu! Färgar mina ögonbryn också, se hur det blir...:S haha kanske ser ut som ett freak efterråt men det märks ju!

När jag r klar med detta ska jag väl ta nn lätt lunch och sedan åka till torby och göra lite ärenden och sedan mellan 14-15 är det jobbrum på AF. Då ska jag fråga dom om jag kommer få nån ersättning eller inte. Vet inte om jag ska göra nått mer än att skicka in papprerna för att få det. Väldigt oklart.

När jag är klar där så blir det hem och ta det lugnt ett tag. Har ju stallet på kvällen så åker dit vid sex/sju-tiden ikväll.

Puss

Middag med Martin

Åkte ju till Martin igårkväll och vi satte oss på Hamlet och åt middag. Det är ju mitt favvoställe ute, och typ enda stället det finns vegetariskt verkar det som. Jag tyckte det var jättegott iaf :)

Efter det gick vi hem och myste, en lite tur till hemköp för att handla godis til mig också sedan film. Vi såg Beautiful Boy. Ganska bra faktist men väldigt deprimerande :/

Nu har jag skjutsat pojken till jobbet och jag sitter här hemma och är rädd för det åskar så brutalt mycket..blixtrar typ en gång i minuten!

Mondaymorning

Sjuuukt fint väder ute. iiiih. Ska ut och sola nu, kanske bada lite. Gud ge mig värme och sommar på riktigt!

Får se vad jag hittar på idag. Inga speciella planer men ska till stallet iaf och sen färga håret. Har lite beslutsångest dock för skulle vilja bli riktigt ljus igen och det skulle jag säkert bli om jag inte färgade och solen bekte det under sommaren. Men orkar man vänta så länge...blir nog mörkt ändå tror jag :)

Nu ska jag fixa frukost!



Puss.

Ny hårfärg

Imorgon ska jag färga håret i brist på annat. Hatar när det ser orange, råttfärgat, brunaktigt och allmänt konstigt ut. Kommer bli åt det mörkare hålllet typ chokladbrun eller nått.

Mina olika hårfärger de sista åren. Inte några drastiska skillnader direkt...














Tömmkörning

Tog en cykeltur till stallet med mamma. Hazze var överjävlig när jag skulle ta in honom dock. Han bara vände rumpan till och sparkade mot mig. Lite irriterande. Men jag vann som alltid tillslut. Fast mitt humör var inte direkt på topp då men hn är ju sådär jobbigt söt hela tiden så kan ju inte direkt fortsätta vara arg särskilt länge...

Tömmkörde iaf och han var jätteduktig, mamma filmade massor som jag tänkt lägga upp men min kära tekniska mor har istället för att filma så stängde hon av kameran avrje gång hon skulle filma och satta igång den när vi inte skulle filma så blev inte mycket förutom massa gräs. Men här är några bilder på sötot iaf :)










Dagen efter...

Vaknade hos Martin och mådde så brutalt dåligt så jag visste inte var jag skulle ta vägen! Åkte hem, vände ut och in på mig själv och sedan var jag som ny! höh

Vi hade kul igår iaf, festade loss med 93 eller var det 94.....? Anyways. Fick ju dansa lite iaf så det var kul :) När klockan blev typ kvart i tre gick jag hem till Martin som dock inte var hemma utan skulle komma halv 4. Satt utanför hans dörr och powernapa lite. Så öppnas hissdörren och jag tittar upp lite nyvaket. Så är det INTE Martin vilket gör situationen lite weird. Jag säger typ "hejsan" och han bara "eeeh hej?" sen frågade han om jag behövde nått eller om jag vill komma in till honom sålänge men jag tivdes så bra där på betonggolvet så tackade nej :p Sedan kom som tur var Martin så jag fick sova i en riktig säng iaf :)




Världens bästa häst

Japp det är han det. Idag hoppade vi och han flög som en fågel över hindrena. Underbart. Vi övade även galoppombyten som han för första gången lyckades med och nästa gjorde frivilligt! Herregud vad jag älskar den hästen. Han och jag var genomblöta av svett efterråt så duschade av hela honom. Här är resultatet







Inte så uppskattat kanske...


The pool is back



Syrran är här och hjälper oss sätta upp poolen. Man blir ju ganska sugen på att kunna bada igen ! Får väl bara hoppas på lite varmare väder innan!


Fredagsmys

Vaknade med Martin och låg kvar där i sängen till elva då frukosten serverades. Ganska lyxigt. Träffade Hannah på stan vid halv ett och jag shoppade lite nya BH:ar plus ett linne och en skjorta. Vi han såklart med en fika också vilket nästan är ett måste när man är på stan.

Vid tre åkte jag till farmor och farfar där vi överasskade dem med en ny dator. Dem fyller snart så då tyckte vi det passade med en liten uppgradering från deras sju år gamla....vid halv sju åkte jag därifrån för att hinna med stallet innan det blivit natt. Hoppade upp barbacka på hazze med endast grimma och grimskaft. Underbart han försökte lixom inte ens kasta av mig! Försökte fånga det på bild men det var lite svårt för min arm var inte riktigt tillräckligt lång för att få med både mig och hästen!

Kristihimmelsfärd eller hur det nu stavas

Spenderade den dagen med Martin, vi var först en sväng på Ikano och shoppade. Eller rättare sagt jag shoppade. Sedan åkte vi hem till mig och käkade middage med Mamma och Pappa och Brita. Sedan blev det bio på kvällen. Dark Shadow såg vi med Johnny Depp. Ganska rolig faktist.






Taxidriver

Ska skjutsa mamma och pappa plus deras vänner till Storan ikväll. Tror vi ska åka snart dock för att pappa ska till blodgivningen innan. Bra att lämna blod och sedan dricka öl...?

Iallafall ska hämta dem ikväll också så åker hem till martin medans dem roar sig så får dem ringa när dem ska hem. Känns onödigt att åka fram och tillbaka hundra ggr lix.



Puss.


Solpromenad

Det var ashärligt att promenera förut. Ville inte sluta gå, men tillslut hamnade vi hemma på terassen med varsin isglass :) Nu är sommaren här....kanske.

Ola åkte vid ett och då fixade jag lite mat. Har helt tappat aptiten, aldrig sugen på nått så blir alltid nått "quorn-aktigt" med lite gurka till. Typiskt mig. Alltid gurka till allt.

Efter det åkte jag till stallet och tog en uteritt med min lilla prick. Han var jättemysig och lugn, har inga konstigheter för sig alls längre och Carina säger att det är för att han trivs så bra med mig. Hoppas verkligen det är så :)



Bara så ni vet så får ni räkna med att det kommer bilder på Hazard typ varje dag!


Sunshine

Det är brutalt fint väder ute just nu :) Har städat lite och ska ut och lägga mig i solen en timme nu innan Ola kommer hit, då ska vi ta en promenad :) Älskar att promenera.

Vi hade jättemysig igår, alltid massor att prata om och alla skrattar åt mig som vanligt^^

Puuuuuss

Tjejkväll - old crew

Ska iväg till ullebulle för lite tjejmys. Vi ska spela spel och försöka låtsas vara allmänbildade. Good luck Evelina!

Vädret suger just nu så glad att jag åker bil!



Ha en fin kväll!
Puss

Extra jobb

Fick hoppa in och jobba för Annelie idag. Kortisdag dock men alltid lite pengar. Slutade ett och då åkte jag hem och lagade lite mat. Eller jag åt en lussekatt med smör på. MMMMMMMMMMM.

Sen blev det såklart stallet, myste med min bebis ett tag och försökte få fram det där vita som finns. Lyckades lite halvt. Jag och Elin tog oss sedan en tur ute på ridbanan. Hon skuttade lite och jag red utan stigbyglar. Höll på att dö, och ramla av när vi galloperade. Meeeeen kul var det :)


The music is in my heart

När jag lyssnar på musik så kan jag inte sluta. Fastnar lixom. Jag är ingen sån person som har kolla på alla artister och deras låtar utan vet bara när jag hör låten att den är bra, orka bry sig vem som gjort den lixom. Kan ju vara bra att ha koll på dock när man ska söka på spotify men jag lysssnar ju nästan ändå alltid bara på¨east så.

När jag mår dåligt lyssnar jag på musik och mår alltid sinnessjukt mycket bättre. Kan bero på att jag dampar ur totalt och river huset med mina grymma moves lite oklart.

Sammanfattning - musik gör livet värt att leva.


Min stora bebis




Never ending story

Kommer visst alltid tillbaka hit efter ett tag.

Livet just nu då: GRYMT

Jobbar typ inget = semester
Hänger med min babe Martin som förgyller vardagen lite extra
Är hos min finaste kille varje dag och pysslar <3
Fick just veta att jag typ har en lägenhet. Scooooooore!

RSS 2.0