Hemma hos:

Denise i hennes kliniskt städade rum^^ hih

Hon ska byta klädsel innan vi kör ner till sjukhuset för att möta cissi och sedan vandra mot trädgårn! Ska bli riktigt kul och jag hoppas jag träffar på vissa särskilda personer :] Vi har med brassestolar som vi ska chilla i under filmen - najs.

PUSS

FILM

Denise försöker välja ut en film vi ska kolla på. Det kommer nog ta ett tag. Hon skrek just ååååh disneyyyyy!!!

Sweet girl :)

Bilder




Nisse

She´s coming home to me :)

Jag tror int evädret håller för tinnis så vi solar hemma  här istället så kan vi gå in om vädret suger :) Ska hämta henne vid bussen senare när hon hör av sig!

Nu ska jag borsta tänderna färdigt.
Ciao

Drömmar

Hela natten har jag levt i mitt drömcenario så när man sen vaknar kan jag meddela att man mår skit och är lite lagom deprimerad.


Mys med missen

Kimmen går omkring och skriker efter pappa mest hela tiden men nu har hon kommit fram till att hon FAKTIST kan ligga i min säng istället för hans så vi låg och mös imorse :)



kimmen

Döfint väder verkligen

Har varit en underbar dag men det är riktigt jävla surt att inte ha pool. men om vi hade ställt upp den hade det väl ösregnat hela sommarn i guess! Har iallafall varit hos mormor med syrran :) och sen hemma och solat, köpt glass från glassbilen, handlat på ica och städat hela huset. Bra där. Alltså har jag int evarit ute så jättemycket men lite iaf och den tiden har varit wounderbaaaar!

Imorgon ska jag träffa nisse tror jag. Ville åka till Tinnis men efter att ha kikat på smhis sida så verkar ju inte det vara möjligt men vem vet allt kan ju ändras!

Nu ska jag nog laga mat!

Mormor<3

Amanda och jag ska åka till mormorvid halv 12 och hålla henne sällskap medans hon äter. Vi får se hur länge vi stannar men jag stannar nog tills hon blir lagd av personalen :)

btw så har jag satt på en diskmaskin alldeles själv =D wöhöw. Plus att jag nu håller på att tvättar (lite med Amandas hjälp, men mitt intiativ)



outfit-ska cykla hem från ryd sen så måste vara lite lättklädd iaf^^

Sweeny Todd

Mysfilm :) hah fett äcklig. är man inte vegetarian innan så blir man ju det nu iaf!


Jobb HELA dagen

Jobbade från 10 - 19.15 puh! det var lite slitsamt men de tre sista timmarna gick jättefort. Massor att göra i kassan. Hoppas bara att inte Sofie och hanna får göra om allt efter att jag (försökt) fixa kassan :S jag är inte så skillad på det ännu!

Har inte alls kännt av det fina vädret eftersom jag avrit innomhus hela tiden så det är skönt att int ebehöva känna att jag missat nått =)

Det blir ingen måndagsklubb för mig ikväll - hinner/orkar inte riktigt. Så det blir nog bara massa chill :)

Imorgon ska jag handla och kanske ta mig till mormor och försöka pigga up henne <3

PUSS

SommarREA



NAILS



EARS


Söndagen flög förbi

Jag hann hem precis tills OTH yey och tittar nu på Top Model :)

Söndagen försvann bara den flög förbi! hade jättemysig med Angelica - som alltid. Shoppade lite också på sommarrean - såklart! Vi åt lite B&J också!

Bilder från dagen








puss på min bebis kommer sakna henne när hon försvinner till sthlm.

Militärgrönt och guld

Ska snart iväg till stan för att träffa Angelica :)

Har på mig militärgrönt och guld idag + ett par ljusa shorts :)





nu ska vi se om man hinner med lite sol innan man måste sätta sig på cykeln. Ha en fin dag folket!
PUSS

Natti

Nu ska jag sova och imorgon får jag träffa min bästis igen<3



vi två i sommras

Jordgubbar









gotti :]

Nu ska jag och syrran kolla på film och äta ännu mera gubbar. Vi har ju trots allt 2 liter kvar (A)

Ha en fin kvälll!

Pics

Från midsommar







fina kransar vi hade va?


Hemma igen och (lite) bakis

Det första jag gjorde när jag kom hem var att laga sjukt mycket mat. Gjorde quornfilé + färskpotatis (typ 10 st) + Gräslök och rödlöks sås och massa SMÖR! och lite grönsaker såklart. FAN Vad gott det var. Har även doppat en liter jordgubbar i choklad så det blir kvällens måltid :)

Eftersom jag glömde kameran hemma så finns det inga bilder från kvällen men slänge rupp en på hur jag såg ut med en krans runt huvet lite senare när jag fått in den på datan :)

Puss

Hemma hos Cissi

Hade en grym Midsommar! Berättar mer när jag kommit hem igen :)
Pussar!

Midsommar

Kan inte direkt KÄNNA midsommarkänslan men den kommer väl :P Måste väl kommi i någon bra outfit och få på kransen på huvudet sen är det kirrat :)

Jag sitter och funderar på när man ska börja göra sig i ordning...vet inte riktigt när cissi kommer men jag måste vara färdig duschad och färdig klädd då iaf. Det blir spännande :D

kvällen före midsommar

Är jävligt lugn. Har varit ensam från fem till nu. Hoppas amanda kommer hem snart, är rädd som alltid. Imorgon är det midsommar och den kommer spenderas med Cissi hos hennes kompis i Ekängen :) Ska bli riktigt kul. Hon ska komma hit på dagen så ska vi plocka blommor och göra kransar! Första gången jag gör det - kommer bli intressant!

Och det vanliga problemet kvarstår, vad ska man ha på sig??
- Klänning?
eller
- Shorts + linne whatever

Det blir spännande!

Jobb 08.45 - 17.00

Myys. Stod/satt hela dagen i solen och sålde jordgubbar. Räknade påt och tror jag sålde typ 600 liter jordgubbar :) Wöhöw creds till mig. Big time! Jag trivs bra där ute.

Plus att jag nu vet precis vad jag vill tatuera in på min body. Dock KAN jag typ inte göra det för då kommer min kropp vara täckt på nolltid. Det var en kund som hade ett gundansikte intatuerat på armen så jag frågade lite om det och då var det hans hund som hade dött i januari och han ville göra sin tattoo som minne. Höll på att börja grina bara då. Nu vill jag tatuera in mina katters ansikten men jag vill ju inte ha stora tatueringar så det kommer inte funka. Fuck.

Nu ska jag äta! Har dock tappat all lust till att laga mat...

Jobb imorgon - ÄNTLIGEN

Tycker det är så fruktasvärt tråkigt att sitta hemma så ser fram emot imorgon då jag ska sälja jordgubbar från kl nio tills vi stänger eller dem tar slut :)

Till Mamma - Jaa jag har krattat och Amanda har vattnat blommorna ;)

Pusspåfolket<3

ute och cyklar

Ska gå ut och testa så min cykel fungerar så jag inte står där imorgon med platta däck eller något :)





hejhopp


Kliniskt rent (nästan)

Har städat runt omkring "mina områden". Typ data bordet, och mitt smyckebord :P Allt är lite mer organiserat. Papprena är nu insatta i pärmar istället för att dem ligger slängda all over the table. Och mina smycken är back on the flicka med alla sina armar typ =) Det blev så fint så. Sen är det ju bara alla andra områden som kanske skulle behöva sig en omgång men det tar vi en annan dag då man är uttråkad.


Några få bilder

Här kommer typ en eller två bilder jag fick tagna på smultronstället :)



sötbebis



sötbebis nr 2



sötbebis nr 3

Fick ingen bild på johanna men hon var med hon med =)

Killers

Har legat och tittat på Killers i solen :) Den var sjukt rolig^^ Plus att Ashton Kutcher är sjuktjävlasatiskt snygg också. Rekommenderar den varmt alltså. Annars har det int ehänt så mycket förutom att det körde upp en bil på uppfarten och stod där i typ 5 minuter. Jag låg och solade i typ en bikini som kände inte för att visa mig men efter ett tag tänkte jag att det kunde vara pappas jobbarkompisar. Dem hade en ncc-bil. Jag gick ner där invirad i en filt och då visade det sig att dem ville ha kaffe - dem fick inget för vi hade inget färdig så dem fick åka och jobba igen =) hah!

Jag är ganska så uttråkad. Vill jobba eller göra nått för att fördriva tiden - känn segt att vara hemma när ingen annan är det.

Macka med en klick solsken







min underbara morgon i solen. Kommer antaglien ligga och steka här hela dagen :) det är lite ensasmt dock....

Pitbulls and parroles

Tittar på ovanstående program och gråter. Så jäkla underbart när djur räddas :) Finns inget bättre! Ska fortsätta med animal cops nu :) Ska titta runt på nätet och se om jag hittar nått att köpa. Är så shopping sugen just nu så är inte stan öppen får man ju lösa det på annat vis!


SMULTRONSTÄLLET

Är hemma efter en underbar dag med mina bästa vänner! Gaah vad jag saknar att spendera varje dag med dem!

Jag åkte först och hämtade upp Johanna, Nisse och Angie på rece och sen tog vi oss med Angelica som vägvisare till Cissi och hämtade upp henne. Sedan var Cissi vägvisare till Söderköping :) Fan vad god glass vi åt. Vi måste varit ganska jobbiga som ändrade om hela glasssorten vi valde till något helt annat för att den skulle duga :P

Efter det vandrade vi runt i Söderköping lite och tog oss sedan tillbaka till lkpg. Cissan följde med mig hem en stud så vi satt och pratade lite om midsommar och sånt i solen :) Sen tog Alex henne ifrån mig så jag blev helt ensam. Mamma, Pappa och syrran är alla borta. Mammi och pappi på semester och Amanda jobbar. LONLEYYYYYY I AM SO LOOOOOONLEY

Men jag överlever väl :)

Här kommer lite bilder fån min sommarklädsel idag. allt är nyinköpt "töntvarning" menmen



Linnet är från monki - 75.Shortsen från lindex - 249.


Kvällning

Alla barnen gick till Måndagsklubben utom Evelina för hon ville grina? nae inte riktigt. Finns inte så mycket som rimmar så...jag stannade hemm för att jag ska köra imorgon och var trött :)

Peppar morgondagen med roadtrip hih! Så GRYMT.

Ska snart sova så jag orkar upp och kan sola om vädret tillåter imorgon bitti!


Spetsgull

Mamma köpte tre urgulliga bh:ar åt mig på lindex och jag själv köpte 2 jeans-shorts och vad blev det, typ 5 toppar av olika slag åt mig själv där. Orkar inte ta kort på grejjerna men hittade bilder av bh:arna på lindex sida.



Mina nya fina BH:ar. In Love



Ett par av jeansshortsen, detta var dem ljusa. Köpte ett par av samma modell fast i mörkare färg. Sjukt nöjd.

Allt som allt gick det jag köpte på 833 kr. Köpte allt på rea förutom jeansen. Sedan bidrog ju Mammi och Pappi till BH:arna så det tackar jag för :)


SHOPPING

Har shoppat galet idag. Kommer nog lite bilder - eler massor med bilder om jag orkar fixa med det. Finns risk att jag inte gör det.

Är jättepeppad på imorgon för då ska mina bästisar och jag till Smultronstället =)

Stan

Åker iväg till stan med mammsi nu :)








Filmkväll

Har suttit och tittat på de nya avsnitten av The Hills och kikar nu på systrar i jeans! Älskar den filmen :) fett mysig.



vill ha värme och sol igen!

Myyskänsla

allt känns väldigt bra just nu, man ska bara våga också :)

Imorgon ska jag och mamma vandra lite på stan. Tycker om att gå där med henne! Ska leta efter en bustier och jeansshorts är planen, sen kommer säkert massa annat följa med^^ Mamma och Pappa åker ju iväg på semester på tisdag sen kommer dem vara borta i typ två veckor så måste ju utnyttja tiden!


Ångestattack

jag fattar inte vilka meritpoäng jag får och inte får räkna med och vet lixom inte vad jag fick för medelpoäng i mitt betyg. DETTA SUGER. Jag behöver seriös hjälp.

Every glance is killing me

Damn.

På tal om inget så har pappa fixat en ny cykel till mig eftersom min älskling tagit sitt sista hjulsnurr....? Kommer aldrig släppa henne vill placera henne på min vägg eller nått. Jaja det är typ det som händer idag, vill åka till stan och shoppa lite men det kanske bli imorgon eller på tisdag får se :)




MC-tur

Ska just åka iväg till omberg för att möta upp alla hell´s angels medlemmar. Okej inte riktigt - ett annat mc-gäng iallafall =) Ska köra dit grill, stolar, mat, dricka och lite annat så dem kan få ut det fulla av sin tur!

Får väl ha party i bilen påvägen dit - nu blire röjj!

o,o,o,o,o,o,oomajgaad

Den ska jag dansa till idag hoppas jag^^





ska snart dra hemifrån - upptäckte att jag blir tvungen att cykla hem iallafall eftersom min älskade landsortsbuss inte vill ta mig hela vägen hem.

Fullt ös på en fredag

Har varit på ICA och handlat två gånger - först åt mormor och Brita sen åt oss =9 jävlar vilket lass det blev (A)



Måste duscha nu och fixa lite, sen äta sen åka till angelica. Känns som om det var jättelänge sedan jag träffade henne så jag längtar. Har inte träffat någon av flickorna på ett tag iuförsej så det kommer bli skitkul att ses igen =D

Slänger upp nån bild innan jag far iväg ikväll!

Fredag

Under dagen är inget planerat, ska nog bara ta det lugnt - åka och handla med mamma nån gång tror jag också. Sen på kvällen då blire röjj. Har ju lebvt i celibat från dansgolvet så här ska vi köra hårt^^



bild från mallis !

Lånar från cissi!

Blev förälskad i den här bilden bara



jag VILL verkligen ha en hund! Snutt på han<3


Obsessed!

Måste verkligen gå på premiären av nya Twilight filmen! Någon som vill gå med mig? :) Som kan sitta och sukta efter pojkarna med mig alltså!

Kimmen

Min älskade misse är så fruktasvärt söt <3




Torsdagschill i solen





gillar sommaren!

En tisdag som denna

Har jag jobbat and that´s it! Äter lite glass nu också som glassbilen kom och lämnade =) happy tjej. Ikväll ska vi åka till mormor och fira hennes födelsedag. Hon fyller 90 år nu. Grattis<3



jag mår så bra just nu !


Hemma igen!

Hemma efter jobbet :) Det är så kul tycker jag! Happy

Hade ju inte ätit sedan 1 idag så var lite lagom hungrig, valde dock nått jätteäckligt bröd som smakade typ filmjölk som var femtielva gånger surare n vanligt :( lite besviken.

Imorgon börjar jag 8.30 så lägger mig väl ganska skapligt iaf :)

Puss!

Intollerant, say what?

Jag har typ halsat 3 mjölkpaket under väldigt kort tid och nu är min mage som en ballong och den gör skit ont så jag har väl blivit en intollerant jävel all of a sudden. Nee så negativa ska vi kanske inte vara men det känns som om jag är det just nu. korv på den.

Om några timmar ska jag cykla iväg till ICA. Min cykel är dock pajkaputttrasignolongerworking för att lagrerna i tramporna är slitna eller sönder. Ska se om jag kan ordna till det annars får jag ta nån av alla andra cyklar jag har =)

Btw så r jag jättesugen på att gå ut på fredag, fast det kanske blir trögt eftersom jag ska vara chaffis till Omberg när mamma och pappa ska iväg på MC-tur. Menmen det tål att tänkas på iaf!

Nu ska jag fundera ut nått att hitta på!

LOVE

Stek på balkongen!

Jag låg på balkongen och solade, tittade på flygen/alla bilar utanför och lärde mig PLU koder held eftermiddagen =) solen tog som fan så nu är jag brun och fejn^^

Ikväll ska jag titta på hairspray som går på tv och imorgon blir det jobb från klockan 14.00. Det går bra nu

Flygdag

Malmslätt har nog aldrig haft så många människor hos sig på samma dag som idag =) Det är flygdag så alla har kommit hit typ. Det står bilar överallt och tillochmed utanför oss står en hel radda. Väldigt mysigt. Dem är så duktiga dem där Jas-flygarna som flyger tillsammans och gör konster^^

Jag, mamma plus Amanda och Oscar tog cyklarna bort för att kika lite och min cykel typ pajar totalt i uppförsbacken, lilla bettan är inte gjord för att cyklas i uppförsbackar med stackarn! Men det gick att cykla med iaf även fast bromsarna typ inte fungerade så bra. När jag sen skulle hem så gick jag i uppförsbacken men tänkte att jag kunde rulla ner i nedförsbacken - dumt val evelina. Bromsarna fungerade inte alls! SOm tur var gick dem sönder precis när jag kommit in på vår lilla väg. Jag svischade förbi infarten till huset och väntade på att farten skulle ta slut, hade medvind så det tog ett tag. Alla dem som stod parkerade utanför måste trott att jag var hel dumn i huvudet. Menmen lever det gör jag =)

This day!

Jobb
Studentmiddag

Det är vad som hunnits med idag =) hih jobbet går prima och jag har jättekul. Är ganska duktig faktist, måste bara lära mig alla dessa PLU koder på alla frukter och grönsaker - det ska pluggas på i helgen, om jag får tid :S

Cissis studentmottagning var så mysig. Massa släkt och vänner var där och massa paket fick hon. Jag fick massa goda kakor! Tillexempel Evas misslyckad kakor som då blev bättre en de lyckade^^

Ikväll blire chill med syrran, orkar inte ut och trängas med alla studenter + att pengarna rök på min egna vecka så känner inte att ekonomin är på topp right now. Vi ser säkert på film eller något och äter massa onyttigheter.






Första dagen avklarad

Det var riktigt kul och alla är jättegulliga !

Börjar 8.30 imorgon slutar två sen ska jag försöka ta mig till cissi på nått vis. Får se om det löser sig. Lilltjejen tar ju studenten lixom =)

Ae nu ska jag KANSKE sova, eller titta på criminal minds.

Godnatt och massor med pussar till er


NERVÖS

Jättepirrig inför första dagen på jobbet. Hoppas det går bra! Ska bli kul att få något att göra och veta hur min sommar kommer bli planerad så vi kan komma till smultronstället tjejer och ut och dansa och åka och bada och allt vad vi ska göra =D

Önska mig lycka till, börjar vid 2 så skicka iväg en tanke <3

Nu var det ett tag sen...

jag träffade min bästis.

Vi ska ses vid 3 och strosa på stan, fika kanske sen bio. Finally får vi se SATC 2 !



<3

Upp med tuppen..

iallafall den morgontrötta. Ska ut och fixa lite grejer och sen åka till tornby och leta mobiiil ! Så glad, även fast jag inte riktigt känner behov av att byta :P haha kan ju gå tillbaka till min sonyericsson k610i när jag saknar han.

Menmen annars lever jag inte, min hals dödar mig och det känns lite halsböldigt, så fort jag får ont i halsen tror jag det är halsböld pga clara och marie. Hoppas det inte här det :S

Nu ska jag försöka äta frukost...pusshej


What!

Asså jag kommer ju inte klara av att inte gå i skolan, är redan frukstasvärt uttråkad !

Kommer säkert ändra uppfattning snart nog men idag känner jag iallafall såhär =)

Ringde ju ica idag och fick veta hur det ligger till med jobb den närmsta tiden. Ska bli kul, kommer få sälja jordgubbar iår igen så det ska jag mysa med^^

Imorgon ska jag till netonnet och handla mobeeeeejl<3





bilder från min mottagning :)


Ny mobil?

Asså hur fel är man när man inte KAN byta mobil för man är så fäst vid sin gamla? Kommer inte kunna byta innan den dör och det kommer den säkert aldrig göra^^ What to do !

Studentmottagning

Idag har jag haft studentmottagning med lilla släkten :) Är så glad att mormor kunde komma !

Mina presenter var jättefina och jag är så tacksam.





min söta klänning från Vila =)

Nu ska jag sova och imorgon får jag mer info om jobbet mitt !

PS. Har hittat en ny mobil som jag ska köpa, det var en av presenterna jag fick.

det är över nu, men jag komnmer ihåg alla dagar med er!


Min vecka !



Leka doktor



ROCK





grease - tema + party!


FAN VILKEN KVÄLL

Så kan den sammanfattas. Kan int ens förklara.

Hade en grym kväll iallafall med underbara människor<3

Tack

Snart så...

ska dra iväg om en timme och börja med förröjj





pöss

Snart så...

ska dra iväg om en timme och börja med förröjj





pöss

Livet rullar på här i Vadstena

Hinner inte uppdatera bloggen under studentveckan, vilket kan förstås. Men jag har väldigt kul iallafall. Det är något som händer varje kväll och varje dag så det är underbart.

Igår var jag i Motala med min kära klass och åt asgod middag på Med eller Utan. Sen hade vi lite lekar och annat kul så det var mysigt.

Idag är det grease tema och ikväll utgång i Motala med jävligt mycket röjj!

Rock-tema







jag ÄR snygg

RSS 2.0