29e november

Står och väntar på tåget till Norrköping nu! Jobbade på dagis idag till fyra sen smet jag iväg till Cissi och käkade middag hos hennes föräldrar och nu är jag här. Fick ett väldigt trevligt meddelande på röstbrevlådan idag 😃 kanske kommer få jobba en del i Norrköping med något jag verkligen tycker om 😊 hoppashoppas!

Ikväll blir det nog vara massa mys med Erik ❤️

27e november

På jobbet igen och ringer lite :) mår helt okej men huvudvärken börja komma krypande :/ var hos hazze idag och myste ! Han hade trampat sig och fått ett sår så tvättade det så gott jag kunde men han verkade inte ha särskilt ont så tog en tur ut i skogen ändå! Mötte typ tomtens renar ! Något vitt som hoppade runt i skogen! Hazze blev såklart livrädd och jag med haha men sen såg jag att det typ var rådjur. Visste inte att de kunde vara vita :)

Längtar hem

Är så brutalt hungrig! Åt bara en halv portion när Erik och jag lunchade så nu är jag vrålhungrig! Ska handla lite sen göra omelett ☺️

Sen ska jag se nått bra på tv och sova så jag orkar åka till stallet imorgon !

Ha en bra kväll!


26e november

Har landat med min snoriga näsa på jobbet nu. Känner mig väl inte supermotiverad kanske men hoppas jag vaknar till och att kvällen går fort :)

Sov hos Erik inatt och vid tre-tiden var ju uppe för att snyta mig. Ville inte tönda så gick in på toan i mörkret, stänger dörren och vart har jag tummen? Precis vid gångjärnen. Höll på att dö och svimma på samma gång! Men jag ramlade tillbaka till sängen och väckte Erik med massa tårar. Nageln sitter kvar men det gör så förbannat ont! 



Död avliden och helt slut

Förra veckans 48 timmar satte sina spår. Nu är jag jätteförkyld och känner mig helt slut. Ska träffa mamma nu en sväng sen ikväll åker jag till Erik för att bli ompysslad :)

22a november

Sitter och dricker kaffe på jobbet ! Börjar om en kvart och kör till sju, sen ska jag försöka hinna med tåget till Norrköping så jag kan leka med Erik och vännerna :)

Var i stallet på morgonen och lekte med hazzis! Han var arg sen blev han glad sen blev han pigg och sen blev han trött. Mysigt var det iaf :)

19 november

Har precis landat på dagens andra jobb nu. HRF blir det till nio ikväll, körde Ica 8-13 idag så hade lite fri lek mellan jobben :) hade två missade samtal från olika förskolor också när jag slutade så ringde upp så imorgon ska jag jobb 9-13.30 på en skola i tannefors och sen är det 14-21 på Ica 😃

Puuuuss!

18e november

Sitter på jobbet och har lattjolåda med gänget!

Imorse vaknade jag hos mitt ❤️a, gårkvällen spenderades hos Eriks mamma och pappa med Emma, Tim och deras farmor. Väldigt mysigt var det och jättegod mat som alltid :)

Idag åt erik och jag brunch på bagarstugan. Sinnessjukt gott! Sen bara pussades vi resten av tiden innan jag var tvungen att åka till jobbet!

Stan med mamma i lördags

Galet vad hon shoppade...!



Fikastunden var också toppen ❤️

Bästa vän



Hade en superkväll med min pingla i lördags ❤️

15e november

Sitter på jobbet och ringer. Verkligen iiiiingen som svarar idag :/ det gör ju att det går lite segt menmen. 

På förmiddagen vad jag ute hos hazze och myste i skogen!
 Sen handlade jag och lagade storslagen lunch 😃 sjukt Stolt! Stekt fisk och potatismos. Inte alltid det händer hemma hos Evelina :)

Morning glory

Igår var jag uppe med tuppen! Kom till stallet vid åtta på morgonen :) finns nog inget bättre sätt att starta dagen på :)




14e november

Bitter dag. Vaknade iallafall upp med min bästa vän och kärlek så det gjorde ju att dagen började bra iaf :)

Åkte hem och segade fram för keeping up with the kardashians ❤️

Nu sitter jag på jobbet, hrf och ringer alla glada pensionärer !

Hoppas ni haft en bra dag :)



12e november

Dagen började med telefonsamtal, får typ hjärtklappning varje gång. Måste nog vänja mig vid det :) är ju för all del bara positivt när de ringer från förskolan !

Erik åkte vid elva till jobbet och jag gav mig it i det vackra vädret! Hazze hade en tappsko och såg ut som en liten lerboll! Tycker så synd om dem under den här årstiden! Regn och gegga och kyla! Red typ en kvart på banan men sen blev vi bara genomblöta så gick in och myste lite i stallet istället :) 




Vår resa ❤️

Detta är en lite del av planen :)



9e november

Ska åka hen till Linköping nu för att först träffa Cissi en sväng och sedan dra till jobbet! Ska bli kul att jobba tycker jag :)

Igår hade Johanna och jag mysdag på stan och jag råkade shoppa lite granna! Dock inget dyrt bara massa fint!



Puss

8e november

Ligger i Eriks säng nyduschad och fräsch ( kan vi hoppas ). Var egentligen tänkt att vi skulle va idag men han hoppade in på jobbet istället. Känns jävligt trist men som tur är har jag min räddare Johanna! Kommer bli hemskt att vara i nkpg när hon flyttar :( 

Nu ska jag föröka mig på att göra en omelett !

Puss

7e november

Sitter utanför jobbet just nu och ska strax kila in. Idag är det dagis igen fram till två, då ska jag till stallet och sen iväg till Norrköping :) good day, good day!

Pusspuss

5e november

Första dagen på dagis är här! Har typ två timmar kvar sen slutar jag. Har gått bra tycker jag ! Börjar på hrf kl 16.30 sp blir fullt upp hela dagen. Kommer garanterat sova gott inatt! 

Puss!

4e november

Idag har Erik och jag haft en lugn och skön dag ihop. Inte gjort nått speciellt, jag har hittat lite julklappar till mina kära ☺️ 

Nu ikväll lagade vi supergod mat! Fisk och potatismos! Sinnessjuk gott verkligen !  Och som efterrätt blev det glögg :) äntligen så som jag längtat !




3e november

Kom precis hem från jobbet nu! Rolig dag men Annelie :) trivs verkligen med att jobba haha det förgyller mina dagar :) igår var Erik och jag hos Mamma och pappa på middag med släkten, Amanda saknades men var med en stund genom datorn :)


Jag lekte lite men min bästis ❤️

Idag har Erik och jag varit så duktiga och införskaffat nya torkarblad åt mig! Fick användning av den direkt så det var ju värt!!

Nu ska jag cykla till tåget så jag får sova med min pojk inatt igen :)

RSS 2.0