Påskfirande i blacka

Igår var Erik och jag i skärblacka hos hans kusiner och firade lite påsk. Det var jättemysigt. Fick jättegod mat och hade väldigt kul!

När klockan närmade sig tolv dog jag lite och halvsomnade på bordet tills Erik sa att vi skulle åka hem.


31mars

Har äntligen kommit hem nu och sitter i soffan! Är brutalt trött nu. Kommer sova som en ängel inatt efter att ha sovit jättedåligt typ tre nätter irad!

Jobbet idag gick bra iaf, ganska snabbt sen åkte jag förbi mamma och pappa och sen till stallet och pussa lite på min sjukling.


Mitt hjärta


30e mars

Godmorgon!

Ska precis åka till stallet med syrran och släppa ut hästarna :) ganska mysigt tycker jag. Har sovit fruktansvärt dåligt dock men det gör att jag inte känner mig så trött nu iaf :) hoppas inte jag dippar senare idag bara!


Glad påsk

Nu ska jag dra till jobbet för att jobba tre timmar. Sedan ska jag hem till frössle för påskmiddag och mys med släkten. Erik kan tyvärr inte vara med vilket är lite tråkigt men jag åker ju till honom imorgon för att fira med hans släkt så jag överlever nog!

Sover hos mammsen och pappsen ikväll eftersom jag har utsläppet av hästarna imorgonbitti och sen jobbar på Ica!

Ha en bra påsk!
Puss


29e mars

Sitter på EH och har precis ätit frukost med Denise. Vi skulle gått till engelska cafét men insåg att de inte öppnade förrens tolv så blev standarden istället! Vi hade en jättemysig kväll ihop igår! Massa prat, middag, godis och film. Och sen fick jag ha sängsällskap också!

Fick påskpresent också! Hon är ju bara bäst <3


27e Mars

Solen skiner in genom fönstret och värmer mig här i soffan :) Ska snart åka till jobbet med hannah och köra några timmar. Erik och jag har hunnit med en prommis till ICA och sen att laga lunch. Åt faktist fiskpinnar och det gick bra! Kallar mig nog numera icke köttätande bara och inte vegetarian. Så ingen kan säga nått om att jag behandlar djuren orättvist.
 
Lägenheten är renstädad och ser helt okej ut också, får panik på dammet som bara vrivlar runt dock, lägger sig överallt :/ skulle ha nån dammsugare i ett hörn som alltid var igång och sög upp allt damm typ! Ny uppfinning.
 
Ha en bra dag!
Puss

25e mars

Lööööön

Det märktes verkligen på jobbet! Fullt ös typ hela tiden! Men det gjorde att tiden gick väldigt fort!

Väl hemma så vände jag typ bara i dörren och åkte till stallet. Men lilla hazzeman var inte så glad, han har fått sprutor idag och även tagit blodprov. Nu är det tömmkörning som gäller framöver. Började idag och han var helt fantastisk. Sjukt duktigt och lyssnade på alla mina kommandon :)

Nu sitter jag klistrad framför top model nu och ska äta upp de sista chokladbollarna från igår :D


Firat Jonas

Igår var vi ute på enoteket och firade Jonas lillpojken som fyllde 26! Gamle man. Jag åt pizza återigen, väldigt god var den iaf!

De andra åt oxfilé, flankstek och några pasta varianter. Väldigt gott. Vi satt där till halv elva tror jag och sedan drog vi till en bar och satt där ett tag! Mysig kväll, dock var jag på partymood men det var tyvärr inte resten och min partner in crime var ute i bushen så fick snällt följa med hem när alla gick!

Hoppas på party snart, blir väl dock inte förren nästa helg eftersom påsken är denna och jag jobbar då!


24e mars

Idag har Erik och jag spenderat dagen ute vid strömmen, eller ja vi tog en promenad och sen efter tre har vi bara legat i soffan och ätit chokladbollar. Tack syrran för tipset!

Vi ska snart åka ut till jursla för att säga hej till Eriks föräldrar, och såklart hälsa på Mange!


Home

Slut på denna jobbvecka nu! Så jäkla skönt. Dagen gick relativt fort, lite kort rast kändes det som men det är ju så alla har det egentligen!

Nu är jag hemma och sitter och håller Erik i handen medans han pluggar. Hjälper säkert jättemycket!

Ikväll är det mysdelux. Hörde jag pizza??


22e mars

Sitter och äter frukost och ska snart åka till Ica! Sov som en liten prinsessa inatt tills klockan ringde :/ menmen bara gå upp. Trodde Erik sov sen helt plötsligt säger han " vad fin du är" eeh jaha tack :) sen sov han igen haha

Ska lägga mig och mysa lite med han innan jag åker tror jag!

Ser fram emot kvällen! Då är det fredagsmys deluxe som gäller enligt pojken!

Puss


21e mars

Nermyst i soffan efter fullspäckad dag! Har varit i stallet i h myst på förmiddagen och sen var det personalmöte på Ica. Åkte hem och gav mig ut på en långpromenad runt ån. Jätteskönt, blev lite extra långt vara för att det var avspärrat här och var!

Nu ska jag snart sova för jag får hoppa in på Ica imorgon och jobba 7-15

Puss godnatt


Inga hååål!

Jag är grym med tandborsten jag vet!
Ni vill inte veta vad jag firar med nu haha!

Nu blir det att gå till jobbet :)

Ha en bra dag!
Puss


Ekkällan

Världens godaste pizza (och kebab enligt Erik) sjukt trevlig personal och bra priser !


Tandläkaren

Sitter och väntar på att få gå in till tandläkaren nu...:( blää. Hoppas till Gud att det inte är några hål i mina tänder. Borstade som en tok imorse haha.

Om jag överlever detta så börjar jobbet kl tolv sen så kör jag till kl sex ikväll :) taggitagg!

Pusspuss


Piggpiggpigg/gladgladglad

Så känner jag mig just nu sittandes på min rast på deichmann! Vill få nått att göra så tiden går fort, fram tills nu har jag mest gått och småpillat med diverse!

Puss


18e mars

Hemma i min lägenhet sittandes i soffan , igen!

Jag och Erik kom nyss hem från maxi, storhandling blev det. Duktiga som vi är :) föredrar dock verkligen Ica malmslätt. Inte för att jag jobbar där utan för att det är billigare och bättre grejer! Menmen för idag funkade det!

Nu ska vi mysa med baguette, marmelad och osssssst!

Puss


Söndagsmys

Sitter nermyst i soffan och ska snart se film, var nyss på hemmakväll och köpte godis till mig :) gick runt hel stan här i nkpg för att hitta billigaste godiset (snål) men allt var stängt så gick till Ica som jag trodde hade öppet till tio men då stängde de rätt framför näsan på mig så då blev det hemmakväll, alltid en trogen vän när man har sötsug !

Puss


17e mars

Ligger och glassar i Eriks soffa just nu! Han har en pluggdag framför sig så jag får försöka fördriva tiden på bästa sätt! :) vi ska förhoppningsvis ut och grilla lunch sen när vi blir hungriga och om Erik hinner!

Ikväll blir det käk och bowling med Eriks crew.

Pusspuss


24a timmars rally!

Pappa kör rally på Mantorp park idag så Erik och jag åkte dit och tittade när vi slutat jobba idag!


Hazzemys


Lunchgrillning i bergs slussar!

https://cdn2.cdnme.se/881168/6-3/pic_51432fcc9606ee6e718b8441.jpg">https://cdn1.cdnme.se/881168/6-3/pic_51432fcc9606ee6e718b8441.jpg">https://cdn2.cdnme.se/881168/6-3/pic_51432fcc9606ee6e718b8441.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/881168/6-3/pic_51432fcc9606ee6e718b8441.jpg">https://cdn2.cdnme.se/881168/6-3/pic_51432fcc9606ee6e718b8441.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/881168/6-3/pic_51432fcc9606ee6e718b8441.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/881168/6-3/pic_51432fcc9606ee6e718b8441.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/881168/6-3/pic_51432fcc9606ee6e718b8441.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/881168/6-3/pic_5143515addf2b363afbc0262.jpg" class="image">


15e mars

Slappisdag idag :) har varit på squashcenter och solat på morgonen sen promenerat hem och ätit frukost!

Ska åka till stallet snart men vet inte om jag orkar rida för känner mig lite orkeslös! Men kanske tar en promenad eller nått i det fantastiska vädret :)


Rodeo

Hade en fantastiskt spännande ridtur på hazze. Vi var mer i luften än på marken men det verkar ju vara en standard just nu!

Han är ju charmig vilket är tur men får se om jag kan köra slut på honom lite så han inte exploderar varje gång jag ger galoppskänkel!


14e mars

Sitter och solar innanför balkongen. Erik har mindre kul och sitter och pluggar!

Ska träffa becca vid ett och fika och gå på stan i fina vädret 😎!


13e mars

Kom precis hem från Ikea, stallet mamma och pappa och Ica. Erik och jag har haft en lugn skön dag då vi bara lallat runt och gjort ingeting. Nu ska Erik plugga och jag ska nog bara vila lite grann, huvudvärken gör sig lite påmind nu när jag kom hem igen.

Ha en bra kväll!
Puss


13e Mars

LEDIG
 
Ska spendera dagen men att försöka bli frisk. Ska vila och bara ta det lugnt. Måste till stallet dock men kommer nog bara göra mat och sen åka hem.
 
 

12e mars

Hej på er! Här sitter jag som vanligt på rast pch äter, känns som min blogg blivit nån matuppsatts! Iallafall, mår rent ut sagt skit, har sovit kanske tre timmar sammanlagt inatt. Halsont, förkyld och huvudvärk. Och vad betyder det för evelinas tillstånd nu. Katastrof. Försöker verkligen vara pigg och ambitiös på jobbet men blir så snurrig när man måste böja sig ner för varje kartong. Längtar till soffan nått brutalt. Hoppas det är bättre med er!

Puss


.

Längtar tills jag får gå hem från jobbet, jag och min huvudvärk. Baxade godis intaget på min rast nu så får väl se vad som händer...känner mig snurrig i huvudet också men hinkar vatten så hoppas det blir bättre. När jag slutat vid 18 ska jag bara dö i min pojkväns famn. Puss


Är det helg snart ?

Trööött.


Trött i allt

Känner mig helt slut, längtar tills jag är ledig på onsdag! Eller måste nog till workforyou då iuförsej...aja får hoppas jag överlever dagarna ändå ! Ska bog lägga mig snart, imorgon är det deichmann 12-18 som gäller :)

Natti


10e mars

Vååååår :)

Har verkligen spenderat varje morgon de senaste dagarna med att sitta i balkongöppningen och solat :) sjukt härligt, nu ska jag åka till stallet och rida ut i solen :) massa galopp ska det bli!

Sen blir det jobb!
Puss


Stillasittande dag!

Helt sjukt att dagen gått så fort trots att jag suttit i kassan minst 7 timmar av 9. Överdriver verkligen inte nu. Men som sagt gick dagen asfort ändå!

Kom hem nyss med min godispåse från hemmakväll och massa mat från Ica :D så slipper jag handla i början av veckan :)

Nu ska jag se en film, tror det blir "Salt"

Pusspuss


9e mars

Sitter i lunchrummet på Ica och äter mat, bara halva dagen kvar nu ;) har gått väldigt fort fram tills nu så hoppas kvällen blir likadan :)

Gjorde stallet innan jag började så jag har det klart och bara kan åka hem när jag slutar ikväll :)

Hoppas ni har en bra dag!
Ciao


En oväntad vänskap

Ser på världens mysigaste film nu! Verkligen sjukt bra, rolig, vacker! Den har allt!

Kommer nog lägga mig relativt skapligt ikväll eftersom jag jobbar 11-20.30 imorgon och måste hinna stallet innan!

Natti!


Ullared

Sitter och tittar på Ullared just nu. Blir så sjukt sugen att åka dit, nån som vill hänga med? :) Erik blir väldigt glad om han slipper !


8e mars

Sitter nermyst i soffan! Erik håller på att packa ihop sina grejer för han ska åka hem nu!

Vi har haft en väldigt mysig dag tillsammans på stan och sedan med middag ikväll! Han hittade ÄNTLIGEN en jacka som är snygg! Fantastiskt :) jag shoppade liiiite mer men det är ju som vanligt :p


7e mars

Sitter på jobbet och har rast! Dagen har gått jättefort, slutat tre så bara två timmar kvar. Ska stå i kassan själv nu när Madde går på rast så det blir spännande! :)


6e mars

Är nyss hemkommen från jobbet! Deichmann var det idag! Var helt förstörd hela förmiddagen efter att jag jobbat såpass mycket jämfört med vad jag brukar! Gjorde scones till frukost iaf som jag åt ! De blev helt klart godkända för en första gång :)

Nu ska Erik och jag förhoppningsvis hitta på nått att äta, har bara fått i mig mina scones och lite yoghurt idag så borde nog äta nått mer :)

Puss


Maxad Jobbdag

Har äntligen avslutat jobbdagen som innehållit väldigt mycket jobb, logiskt där!

Är helt slut nu och har parkerat i soffan med Erik nu!

Puss och godnatt


5e mars

Så sitter jag på Ica igen i omklädningsrummet! Börjar nu och kör till ett, hem äta lunch sen vid tre ska jag vara på deichmann!

Tagga till!
Puss


4e mars

Jobbet igen dårå. Idag är det 12-19 som gäller sedan stallet och rida och sen kvällsfodriingen ! Sen hem till pojkvännen <3

Spenderade förmiddagen på balkongen dansandes vilket kanske inte uppskattades från alla men skönt var det iaf :)


Hos syrran


@ica

Har lite rast nu, jättesent för det blev massor att göra men då var min risifrutti vääääldigt god :) om två timmar slutar jag och då får jag komma ut i fina vädret för att sedan sätta mig i en bil i en timme ^^


3e mars

Sitter och äter frukost här i mitt vackra kök! Ska åka till jobbet strax och jobba till tre sedan ska mamma och jag åka till syrran som flyttat så ska vi hjälpa henne med allt småfix :D ska bli jättekul faktiskt!

Ha en bra dag!
Pusspuss


Innan jag åkte till jobbet idag tog jag svängen förbi stallet o h gjorde mat. Gick upp till hagen för att säga hej till honom och han ville aldrig sluta pussa mig! Då är han mitt hjärtegull på en sekund igen <3


2e mars

Hade frukostmys med älsklingen idag :)


Hurtdegare

Känner att jag har varit väldigt hurtig på förmiddagen men nu dippade jag och blev jättetrött ! Sitter i soffan under min filt och kollar på några hemmafruar i nån del av USA. Rätt underhållande för en trött hjärna!

Puss


1e mars

Måste säga att månaderna går väldigt fort!

Gick upp för en stund sen och ska snart gå ner till bilen och åka till jobbet! Jobbar till ett idag så det är ett skönt pass :) sen efter det åker jag direkt till stallet och rider om jag orkar sedan hem och pussas med Erik när han är klar med sina missions :)

Puss!


RSS 2.0