det artar sig...

det gick lite segt imorse men nu är optimisten tillbaka :) Ska jobba imorron och på torsdag träffa cissan och fredag är fortfarande ett ? lördag vill jag träffa angelica, men ska till omberg med motorcyklarna och söndag blire att träffa marie innan hon åker till öland i 3 veckor!

Idag har jag faktist varit rätt så effektiv. Jag har läst lite i "män som hatar kvinnor" riktigt bra faktist. Sen har jag badat, solat (eller försökt iaf) varit på ica och handlat, för att sedan få samtal av jörgen att jag ska jobba imorron :P klippt gräset i 2 timmar=jihuuuu! och badat igen och nu ska jag läsa lite innan famiuljen käkar tacos :D mmmgrrr!



jag snygg när jag är badad :)

Later!

Miss U










<3

staan!

vaknade vid halv tio idag och satte mej på terassen och käkade frulle :) sen tog jag cykeln till stan i stekhett väder och glassade sedan runt på stan och i alla dess butiker, hittade massa stuff som jag fick med mej hem :) Efter en svettig cykeltur hem så la jag mej med syrran och solade och badade (i det iskalla vattnet) Najs med lite avkylning.








Vi har nyss käkat pizza ute i solen, efter att jag lkämnade mamma hos hennes vännina så fick jag köpa pizza. TJOCKT menmen gott var det iaf. Nu ska vi snart dra en film sen ska jag väl bara vänta på att mamma ringer och vill komma hem :)



hej då alla glada!

The Summer is here to stay i think..

Vaknade jätte tidigt som alla andra dagar eftersom mitt rum är en bastu på morronen :S men det gjorde inget eftersom jag ändå skulle till ica och snacka lite med jöggan :P. Cyklade dit i asfint väder och cyklade sedan en omväg hem för att försöka hitta en grej men misslyckades :(

När jag kom hem så la jag mej i solen som alltid och stekte där ett tag tills det blev för varmt och poolen skulle invigas. Jag docppade tån i vattnet och den blev väl blå, så kallt var det! Okej lite överdrift kanske men ändå! Jag lyckades iaf doppa mej och simma rrunt lite och sen har jag gjort så hela dagen och är nu ganska brun enligt mig och brännskadad enligt mamma :) fint.

Efter att ha stått i solen i 10 timmar var jag ganska slut igår :)






Egobruden när hon solar!

Nu ska jag döscha
Pusss

ICA Malmslätt

Har jobbat från klockan 9 till klockan 7. Tufft svar ja! Men jag har ju fått vara ute i solen hela dagen så känner att jag fick ta vara på solen iaf :) Det var inte så stor efterfrågan på gubbarna idag men sålde väl typ 375 liter jordgubbar ;)

Det som var roligast på dagen va riaf att kolla på allt folk som åkte til ica och sen därifrån och sen kom tillbaka massor emd gånger, två ungar som åkte omkring på cykel åkte gick väl in på ica typ tio ggr. Hur kan dem int eha något annat för sig?? Jag fick sitta och titta på massa söta småpojkar som åkte omkring på sina moppar. Men dem är nog lite för unga för moi :P hah men jag såg även några som passade mig aldelse utmärkt! GRR!




Later!

Vadstena and back again...

Blev väckt av syrran imorse vid 9 för vi skulle åka till Vadstena och välja ut tapeter och färg till Angelicas och min lägenhet. Vi åkte först och kollade på lägenheten för jag had einte riktigt koll på färgerna men efter det drog vi till måleriet där Anette hjälpte oss och fixade en snygg fondvägg :) det blir nog najs.



bränd tjej men hon klagar inte!

Vi tog sedan bilen tillbaka igen och åkte till sjukhuset för syrran skulle lämna blod. Jag funderar ju med på att börja med det men tycker ju det gör så sjukt ont när dem sticker :S blää satt och kollade när dem tryckte in nålen i syrrans arm och det lockade inte direkt...mitt i allt ringer linnea och frågar om jag vill hänka till tinnis. Klart man är på lixom, hur länge kommer vädret vara såhär bra???? Vi åkte iallafall dit och stekte i cirkus 4 timmar och sen åkte jag hem. Har just duschat och smörjt in mig med massa kräm. Hoppas brännan håller.

Sitter och funderar på om det blir utebio tonight.

Nu kom mamma och pappa hem, måste väl gå ner och krama dem.

Stek på Tinnis

Vaknade jätte tidigt för att det var så varmt i mitt rum. Gick ut och la mig och pressade i solen tills cissi kom vid 12. Då tog vi bilen till tinnis och låg där och glassade i cirkus 4 timmar :) najs Låg och spanade på en kille som var råhet, det kan fan inte vara lagligt!! jag och cissi busade bara för att få hans uppmärksamhet :P hihi











jag vet att ni älskar at titta på massa bilder på mig :P haha

Nu: Morden i midsommer!

Pöss

schteeek

Najs dag med massa sol :)

Vaknde jättesent och blev jätte arg för att jag hade missat jätte mycket sol :( sprang iallafall ut och åt frukost i solen (frukosten bestod av en drickyoughurt, avanserat aight?) iaf så hoppade jag upp gräsklipparen och gled runt på den i cirkus 2 timmar tills hela gräsmattan var klippt, duktigt! När jag var färdig med denna prestation så la jag mig och lapade sol till den gick i moln för mkt då gjorde jag lite mat och tog sedan blien till träningen där jag mötte upp sis. Vi jsg dog av värmeslag i hallen för det var som en jävla bastu :S menmen skönt med lite träning :)

Ikväll blire kolla på film med sis och peppa för sol och bad med cissi babe imorron :)


later!

Sorg?

Räcker det inte med att en katt är borta va?!

Jag är orolig för en av mina andra katter, den som alltid är så glad och kelen. Det ända hon gör är att ligga i ett hörn. Hela tiden. Jag undrar om du också sörjer eller om du bara tror att hon är borta. Att hon sprungit bort och snart kommer igen. Jag hoppas du inte kommer sakna henne så mycket att det liv också går förlorat.

Jag hoppas du blir du igen...

fram och tillbaka

Fick ett samtal igår från marie som ville att jag skulle hänka till en stuga i typ västervik. Var lite osäker först för syrran och jag skulle ta det lite chill med film och jordgubbar men frestelsen var för stor så rätt som det var satt jag i en racerbil med två killar och marie. Vi drog iväg och landade i en mysig stuga vid vattnet i kaggebo eller kaggeby kommer inte riktigt ihåg (A) var ju tänkt att vi skulle vara där men planer kan ändras och det blev förkrök i stugan och sen vidare till nkpg för krogen, som sagt planer kan ändras och vi hamnade hemma hos Gurra där det blev massor med mys ;) Upp tidigt och hem till marie för att hämta lite väskor och sen fick jag skjuts till lkpg där jag gick hem till farmor och farfar för syrran hade varit där och käkat lunch. Jag kunde inte ta mej hem därifrån för syrran hade cyklat men min ängel till farmor skjutsade mej så det var skönt det. Nu sitter jag här och är trött och lite småglad :) ska kanske fixa nått att äta mat eller kaka vet inte riktigt vilket det blir än....

tjingeling!

midsommarbilder



Moi



jocke



Irina och ante i bakgrunden



johan och jag, vi älskar blixten...



värden och the boyfriend



födelsedagsbarnet



johan och ante
älska musikaliska människor



bajs



lapdance av adam



och så dog hon under sin 110 skylt.



Puss och Kram Linnea :)

hihi

Midsommaraftonen var grymt värd och det vra jätte kul. Massa esteter som chilla runt och sjöng och spelade. jag gillart! Linnea hade fixat allt asbra och vi fick godaste kladdkakan med smält choklad på och gladd och jordgubbar <3 grr. Vi röjde singstar med HSM och massa annat.

Pratade med angelica gullet med. hade varit kul om hon varit med också men vi får hänga massa andra ggr istället! Typ när vi bor ihop <3

Vid 12 på natten firade vi ju såklart Angen som blir myndig och allt. Hon fick en väldigt het dans av Adam. Roligaste hittils :) Vi ses på korgen bruden!

Ringde syrran vid 2 så fick jag skjuts hem och jag dog i sängen vid 3 typ :)

Tack Linnea för allt bestyr <3

Idag har jag städat massor så nu är det asrent och fint här. Är väl inte i mitt toppskick så kan typ inte äta nått :S Inte för att jag behöver direkt.

Bilder från kvällen kommer när jag orkar.

Nu ska jag gå och sova lite eller nått. Måste återhämta mej lite.

Seeyah!

Midsommardag :)

Då peppar vi lite till då jag vet att ni kan :D

Ska snart fixa en storjävla väska där jag kommer slänga ner alla min klädval (hjälp) det går säkert jättebra :S

Hoppas ni får en bra midsommarafton! I know i will

Puss babes <3



Värden för ikväll <3

jordgubbar

gick upp tidigt och åkte till ica i malmslätt :) stod där till typ 6 och sålde jorgubbar, folket är fan galna, sålde typ 10 000 liter jordgubbar eller nått :S menmen det av rmysigt att ha nått att göra för en dag, kanske får jobba nästa vecka igen :D najs :D

syrran och jag har just käkat kladdkaka med glass och chokladdoppade jordgubbar (evelinaspecial) nu känner vi oss lagom tjocka.

Peppar för morgondagen med bästolinnea. Har dock ingen aning om vad jag ska ha på mig :S men det löser sej väl ^^

Nu ska jag chilla vidare.

Puss!

sjuk

dör snart. kan inte andas eller äta. Nu vet jag hur marie och clara kände sig. Undrare om jag också måste poerera :S haha nu låter jag som en hypokondriker. Menmen märks om jag överlever :)

Nu ska jag kolla mean girls för 12:e gången

hejdå


Farmor 72 år.

Grattis Farmor! Du hamnade lite i skymundan men hoppas du hade en bra födelsedag iallafall. Jag hade trevligt iallafall.
Igår:
Vi åkte till Farmor och Farfar vid 3 och fikade med kakor och tårta. Sen blev det lite småprat och sen smörgåstårta :S uäk. Jag år typ billys vegetariska panpizza. Stilfullt. Vid dagen slut hade jag fått en byrå till lägenheten och även en spalje med en lampa i :D glad tjej!

När vi kom hem så satte sig jag och syrran och kollade film och mös med katterna :) bäst att ta vara på tiden<3





Idag blir det att fira mormor med lite food :)

PK <3

återhämtning...

Hade begravning för mimmi igår morse.

Fint.

Saknar dig något otroligt. Det är inte just det att du är borta utan att jag inte vet var du är. Jag hoppas du är hos morfar. Jag hoppas att du inte är kvar på den här jorden och att du inte är rädd för mörkret och kylan. Jag hoppas att du inte märker av den. Jag går ut till dig varje kväll för att säga godnatt. jag kommer göra det tills jag är säker på att du inte är kvar här utan är på ett bättre ställe. Kanske nangiala. Jag tände ett ljus för dig igår så du inte skulle sova i mörker inatt. Det kommer lysa för dig så länge du vill.

Jag älskar dig <3 




Jag kommer aldrig glömma dig...

du är det finaste jag vet





jag älskar dig.

Hejdå.

Jag hann inte säga "hej då",
det är så otroligt svårt att förstå.
Jag hoppas du ser hur jag gråter,
och att du från himlen ler och förlåter



 

Förlåt Mimmi <3



 


Avslutning.

Hade en mysig avslutning i AC:s trädgård. Gunnar kom och hälsade på också. Vadstenagymnasiet har inte lärare dem har typ föräldrar som lär dem saker. Jag tycker om dem. Vissa iaf.

Lite bilder



Puss på oss


<3



judith.

Internet är segt som as så får ladda upp fler bilder senare.
Pussi


Sommarlov.

Om några timmar har jag sommalov.
Jag vill ha bilen så jag kan köra hem, är så sugen.
Fika hos AC på eftermiddan typ. Mys
Härlig kväll med burdarna på bryggan igår. Bra film!
Vad händer ikväll?

Måndag.

Kommer bli ett långt inlägg med massa bilder så förbered er.

Började morronen med att duscha och sen hoppa upp på cykeln och cykla till vikingstad. Jag cyklade dock dit på typ 15 minuter så fick vänta där i typ en halvtimme för jag beräknade tiden lite fel. hade såklart tråkigt och tog massa bilder.




jajemän lite söt är jag :P


När vi kom till skolan så hade vi estet och jag må¨lade sämst as usual. Menmen visste redan att jag sög så..haha
Sista lektionen hade vi idrott och körde frisbee, fotboll och rugby, jag är bäst med bollar...eller?

Efter skolan så gick vi hem till pussan och där hängde vi med scrubs och 2½ men och lite risifrutti och en sovandes angelica <3 hah. vi drog ialf iväg till Stina vid 8 typ :) Vi lekte runt lite hemma hos henne och drack och hade det trevligt.
 
Bilder togs såklart!





Äre fest så äre. Jag hade är jätteroligkväll och intressant natt där jag sov sött i min säng och angelica stod utanför och ringde mej för att få komma in. Jag är ganska hemsk jag vet.

Ikväll äre chill som gäller, ska packa lite för imorron då jag sover hos angie igen :)
Nu måste jag fixa med lite stuff.

BTW är ganska nöjd med att ha mvg i Engelska och Aupair :)

Puss.

fest och betyg

gårdagen var askul skriver mer om den senare kanske, börjar snart skolan.

Måste bara meddela alla att jag fick mvg i engelska. Tack sten. Underbara Sten äntligen kändes allt arbete värt.

Standard frasen idag ärm

Lärare- du får MVG
Evelina - Tack!
Lärare - Tacka dig själv!


Myslördag

Åkte till Angelica och träffade henne på stan, vi drog till die lägenhet och satte oss och drack lite öl och pratade :) möjs. Vid typ 10 gick vi till La Scala och shotta lite :) haha gottgott.




Vi fick sällskap av nån adam och hans vänner som tydligen precis hade varit i malmslätt hos folk jag känner. Efter ett tag drog vi vidare till Plaza och skaka lite rumpa. Plus att jag såg min stora kärlek. Saknar han. Han är perfekt ju, lång, snygg och allmänt bäst. haha precis som när vi gick i 4:an :D





Vaknade upp hos angie och klarade tilloch med att väcka henne. Duktigt Evelina. Vi drog en B&J som frulle. haha stadigt! Sen åkte vi åt olika håll. Jag till kärna skola <3 för att rösta. Wihuu det var ju intressant. Mamma mötte mej där och sen åkte vi hem och gick ut på lång promenad till vikingstad där vi träffade Fia (min förra frissa) och hennes son, stod och pratade lite med henne och sen gick vi hem och käkade.


Nu sitter vi och kollar på Dagboken. Kollade på den igår och var tvungen att se den igen.


Gullgull.

Lördag och utgång!

Träffade Linnea på stan på förmiddan och hittade massa grejs som jag alltid gör med henne. As länge sen jag träffa henne så det var mys.

Cyklad även hem i HAGEL det gjorde ont på fingrarna :S

Nu blire utgång med bästobruden Angelica <3

Pussochkram vi ses i dimman!

Studenten!

Fy fan vad dem är bra.

Hjälpte ju till på studenten idag och det var helt sjukt sorgligt och lyckligt. Alla var galna och hade typ högsta musiken på i bergsprängare eller nått och dansade och skrek som fan. Var underbart att se dem. När vi var i kyrkan så tjöt väl alla har jag en känsla av. När Dennis sjäng/spelade "how many roads must a man go down" började alla lipa. Till och med vissa killar (assött) Jag satt och tjöt och alla på min rad gjorde väl det med typ. Sen skulle Sandra i NF prata och det gick ju inget vidare. Hon fick ta några djupa andetag och sen fortsatte hon med ett jättefint tal där alla började tjuta igen. Sen talade Joel och han sa typ "jag kan ju inte börja lipa då kommer jag ju hånas" Alla var jättesöta!

Sabinas tal var också jättefint och hon fick igång studenterna ordentligt precis innan dem skulle springa ut. :)

Jag peppar som fan till min student men jag vet att jag kommer vara asledsen när jag väl är där fast jag kommer vara asglad samtidigt.

Ikväll blire att titta på Dagboken för första gången. Spännande.

Mamma var med Mimmi hos veterinären idag och det visade sig att hennes lever är dubbelt så stor som den ska va och att hon har en svulst på den. Hon sa att om hon visar minsta tecken på att må dåligt borde vi komma in och avliva henne. Fan. Hon är som en syster. Ni som tycker det låter dumt kan ju dra nånstans för hon betyder jävligt mycket för mej.



Nu ska jag käka middag :) Mumma

Pussis<3

Blöt dag.

Var ju ledig idag så åkte till stan och shoppade lite, nu har jag inte tillräckligt med galjar igen :/ jobbigt läge. Älskar att jag fick en assöt kalender från Monki när jag köpte en tröja där. Puss och kram!

Nu ska jag ha lite tråkigt, vill ha nån och mysa med. Hade velat åka till vassna igårkväll med men orkade inte åka fram och tillbaka. Så det blev inget party för mej inte.

Imorron blire att hissa flagga på studenten. Evelina kommer väl göra bort sig eller nått annat kul.

Puss.

Hata katja.

Tänkte bara stödja min kära vän linnea med sin lilla avrättning av katja :P haha tyckte det var ett väldigt bra inlägg. Kolla hennes blogg kamasu.blogg.se. Man kan ju konstatera att hon har stora problem iallafall. För er som inte vet vem katja är så kan jag likna henne med en av våra "favoritlärare". Tror alla vet vem. Hon får en verkligen att tappa suget på att ens försöka. Tycker synd om dej linnea. Men nu är du fri.

Imorron är jag ledig. Kommer dra in till stan med johanna och vandra runt där. Om någon männsika slutar tidigt så hör av er jag är pepp på att ses :)

Nu ska jag försöka att inte dö av chokladbegär. Kommer antagligen misslyckas grovt menmen det har ju blivit en vana så inget nytt där inte.







Puss!

hela skolan är fan aggressiv.

Jag undrar hur många lärare somhatar mej egentligen. Alla får typ konstanta ryck på allt jag gör. Dock hjälper inte det för det är bara 8 skoldagar kvar sen äre slutt. Undrar vad vi får för mattelärare i matte C hoppas det är någon som kan lära ut så jag förstår :) Evelina Peppar.

Nu ska jag plugga på mitt parti så jag vet vad det handlar om. Kan va bra.

Jag saknar min vän. Hoppas hon är frisk snart <3 

Chilldill.

Underbart väder idag kan man ju iallafall konstatera.

Låg och solade på morgonen innan skolan började sen var jag i skolan i cirkus 2 timmar och sen åkte jag hem. Jag ahd eplanerat att springa 5 km varierat med att springa i uppförsbacke. Evelina Misslyckas Totalt. Inget går som jag vill. Jag skyller på värmen :/

Ingen mat har jag fått idag heller, ingen är hemma och jag har ingen aning om var alla är...:S

Hejdå.

RSS 2.0