Love

 
 
<3

30e Juni

Vaknade precis och har hunnit kasta in lite kläder i garderoben. Mamma tittar uppgivet på min fina fåtölj och jag gissar på att han längtar lite tills jag flyger ut och tar min skit med mig. Men det är okej :)

Nu ska jag äta frukost sedan kommer Cissi hit! Hoppas vädret lättar upp så vi kan få lite soool !

12-19

Jobbade den tiden idag vilket gick relativt fort. Inte alls lika mycket folk som det brukar vara på fredagar dock men det är väl för att alla har semester osv. När jag slutat åkte jag hem och då hade mamma fixat mat snäll som hon är så kastade i mig den och körde sen till stallet. Myste med min kille och tog en uteritt i full galopp! Så jävla underbart att känna vinden i ansiktet och hovarna dundra mot marken. Får gåshud bara av tanken. Tur att jag hade supersadeln bara annars hade jag nog legat på marken och kravlat som sist haha
 
Nu ska jag äta godis och kolla på "single ladies"
 
Puuuuuuuss

29e Juni

Snart Juliii dårå. Känns inte direkt på vädret. Undrar faktist om det ens kommer bli nån sommar det här året. Meeeeen vi väntar med spänning ändå såklart :)

Vaknade nyss, brutalt skönt att sova. Börjar vid tolv så ska börja göra mig iordning. Idag blir det sju timmars jobb. Slutar 19 så skön dag. Efter det ska jag åka till stallet och rida ut i kvällssolen. Mitt liv är så jävla underbart.

Love

Kärlek

 
 

28e Juni - LEDIG

Gud vad skönt att vara ledig. Har spenderat den i soooolen och pooolen :) Underbart. Martin hängde med mig på dagen sedan vid tre så hämtade vi upp Hannah från jobbet och åkte till stan. Så satte vi oss vid stångån och drack våra smoothies. Yum.
 
Nu är jag hemma igen och ska till stallet. Kanske borde äta mat innan också...
 

Datahjälp

Åkte till sötaste Farmor och Farfar efter jobbet igår. Jättemysig som alltid och massa mat fick jag också. De är världens bästa. Hjälpte till lite med datan och försökte lära lite. Är väl inte den bästa på det men lite kanske man kan hjälpa.

Jag ska flytta!

Finally! Nu är det klart att jag får lägenheten i tannefors! En två på typ 56 kvm. Den har precis blivit uppsagd så dröjer lite innan jag flyttar in men att veta att jag helt säkert kommer bo där i Oktober är så jävla grymt!
 
 

Ibland känns livet lite extra bra

Fick bästa nyheten när jag käkade lunch idag. Så jävla lycklig. Hoppas allt går som det ska bara. Vill inte ta ut vinsten i förskott!
 
Har haft ett underbart snack med bästa vän på skype i en och en halv timme också vilket alltid gör livet lättare.
 
Nu ska jag sova, sliten tjej
Puss

Hazze the outsider

 
 
Han passar inte riktigt in i sin hage...meeeen det är ju lätt för mig att hitta honom iaf!

Obeskrivligt glad

Tack!

Kvalletid med migsjälv

Inte direkt något som ligger högst på min "roligaste att göra" lista. Meeeeen inte så många alternativ just nu. Börjar jobba halv 8 imorgon och slutade halv 10 idag så ska ju mest sova, Om jag nu lyckas med det. Ska nog hämta ett par öronproppar till inatt.

Det var brutalt mycket att göra på jobbet idag. Vi hann inte med att plocka listan vi skulle hunnit med så har lite ångest för det men får väl fixa det imorgon bitti istället. Men man märker verkligen att det är väldigt många som handlar på kvällarna nu och då är man ju inte alls lika många där som på dagarna så då blir det fullrulle heeeela tiiiiiden. Men jag tycker det är mycket roligare att jobba då så jag är nöjd :)

Puss

Midsommarbilder

 
 
 
 
GRYMT

Min blöta bebis


25e Juni

Awake. Brutalt tidigt men ganska mysigt. Regnet öser ner dock så Hazard kommer väl ha drunknat där i hagen :/

Hade en jättemysig kväll igår med finaste tjejerna. De gör alltid allt bättre :)

Puss

24 Juni

Jobbat lite till idag då 9-15. Det gick bra, ölite segt på förmiddagen bara sen kom det igång :)
 
Åkte till stallet efterråt och hämtade in en blöt häst. Pysslade och borstade länge eftersom det känns som om jag alltid stressar när jag är där så idag blev han väldigt fin :) Han var jätteduktig när jag red också. Min fina kille.
 
Nu har jag sprungit igenom duschen och fått i mig lite mat. Ska strax dra iväg till damen Hanson där det vankas kaka! Mmmmm kakaaaaaaa.
Yesss såateeeeee
Hejdårååååå
 

Home at last!

Nu har jag kommit hem efter jobbet och syrran är här och håller mig sällskap inatt :) Har ätit min traditionella ostmackor som kvällsmat. Älskar deeeet!
 
Jobbet var ganska segt idag för det var inte mycket folk alls även fast det bara var vi som hade öppet i hela stan typ. Go ICA Malmslätt!
 
Imorgon blir det jobba 9-15 men innan det ska jag sovaaaaaaaaa i min underbara säng! Känns som om jag inte sovit i min egna säng på evigheter.
 
Nu ska jag och syrran mysa lite innan vi lägger oss!
Puss

Smärta

Har så brutalt ont i mitt knä och min axel. Kan inte gå normalt och det känns som om nån hugger en kniv rätt in i knät om jag går ner på huk. Upp kommer jag inte utan hjälp...hoppas verkligen det går över!
 
Ska iväg och jobba snart. Är bajstrött men det hör väl till. Vi taggar med lite mat.
 
Pussciao

Då rockar vi midsommar då!

Har hunnit med att ramla av Hazze nu på förmiddagen. Han sprang typ iväg och en pappa till en tjej i stallet såg honom springa på vägen och stoppade honom. tack gud för det!
 
Nu har jag sytt färdigt på min klänning så nu sitter den som en smäck. Ska sminka mig och måla naglarna sedan bär det iväg till Cissi och gänget :) Ska blir riktigt kul!
 
Den här klänningen ska jag ha ikväll :)
Ha en underbar Midsommar nu.
Puss!

Min soffa

Imorgon ska jag åka och hämta min soffa :D Lite spännande att jag faktst inte ens helt säkert har en lägenhet men redan köpt typ alla möblerna. blir spännand ehur jag ska få hem den dock, Martin ska hjälpa till, behöver nog lite muskler för att få upp den på slpet som JAG ska köra. Har kört med släp EN gång innan så det blir intressant!


20e Juni

Jobbade 7.45-14 idag. Ganska mycket att göra för alla andra å jag fick sitta i kassan i typ 5 timmar. Det var inte särskilt kul men nån måste ju göra det antar jag. Närjag slutat köpte jag ett kilo lösgodis eftersom vi fått hem MnM imitationer som jag älskar. Åkte sen till hazzeboy och försökte rida utan tyglar. Gick inte särskilt bra, var förmycket människor och hästar runt omkring så lallade mest runt lite.

Körde hem och tog en dusch och åkte och hämtade upp Martin på hans jobb, båda var hungriga men orkade inte laga nått så vi tog en tur på ågatan. Det visade sig att New York Legends hade vegetariskt alternativ till ALLA rätter. Fattar hur glad jag blev. Kommer forever vara stamkund där :D

Nu blir det nog mys i soffan och bara ta det lugnt :)

Pusspusspå er.

Tröttis tjejen

Erkänner att jag är lite sliten nu. Ska nog nana snart. Så jävla underbart att bara mysa i sin säng med massa täcken! Gooooos.

Imorgon börjar jag kvart i åtta och jobbar till två. Bara massa tidiga dagar denna vecka, skönt. Efter det blir det stallet och på kvällen åker jag nog till Martin.

Goooooodnatt folket.


19e Juni

5 Timmars sömn, 5 Timmars jobb, 3 timmars ärenden, 2 timmars stallhäng, 3 timmar syskonmys.

Bra dag helt enkelt.

Efter jobbet åkte jag till stan för att gå på jobbrummet på AF, sedan åkte jag och hämtade bilen på appelskog och körde till stallet. Körde lite hoppning idag med Emelie och Sina. Hazze kände mest för att stanna framför hindrena, även fast de var typ 30 cm höga...Meeeen jag åkte inte av nån gång iaf så det var ju skönt :)

Åkte förbi ICA och köpte jordgubbar till mig och syrran, lagade färskpotatis och schnitzel innan vi högg in på de dock. Men nu är de snart slut!


18e Juni

Uppe vi klockan 6 imorse! Pow. Duktigt tjej. När jag väl gått upp kändes det inte så jobbigt faktist :)

Dagen gick aaaaaasfort. Sjukt mycket att göra hela dagen och Smartshopen la av så blev lite stressigt. Jag ska ju ha hand om tobaken och lite andra grejer så måste lärma mig det på väldigt kort tid så nojar lite över det. Men tycker det är väldigt kul med nya saker :)

Nu ska jag iväg till stallet.
Puuuuuuuuss

17e Juni

TRÖTT
Har kommit hem från jobbet nu och fått i mig lite mat :) Personalfesten igår var väldigt trevlig, gick till Martin på kvällen sen och sov där. Tog sovmorgon till typ tolv idag. Började jobbet vid två idag så tog en smoothie på Naked Juice Bar innan jag tog bussen till jobbet.

Var lite sliten och på kvällen var jag halvdöd. Ska nog sova snart. Börjar ju jobba sju imorgon bitti så bäst att sova ordentligt!

Puss!

16e Juni

Jag är verkligen inte gjord för att gå upp tidigt. Förstår int ehur jag orkade gå upp halv 6 varje morgon när jag gick i Vadstena. Sinnessjukt.

Uppe är jag iaf och ska åka till jobbet nu! SLutar vid tre då ska jag köra gärnet till stallet och snabbrida om vädret säger att det är okej. Sedan hem och försöka bli snyggt och sedan Personalfest!

Round and round

Har haft mycket för mig idag. Effektiv som alltid!

Hjälpte mamma lasta in all återvinning som vi sedan körde till återvinningsstationen. Mamma fick så lägligt ett samtal när vi skulle lasta ur det så det fick jag göra allena. Gick ganska bra ändå. Sedan åkte vi till mamams jobb för att hon skulle hämta lite kläder, seeeeen åkte vi till hööks och jag köpte assnygga ridbyxor. Råkade köpa två par. ooops!

Sedan blev det ICA och handla, goooooooodis, och lite mat också.

HEM

Åkte till stallet i min smashing ridbyxor. Hazze tyckte de var väldigt snygga så han dreglade lite extra på dem. Inte upskattat. Han har verkligen blivit sjukt fin i ridningen. Har typ inget i handen och han bär sig själv riktigt fint. SÅ stolt. Måste dock fortfarande öva upp konditionen för den är inte på topp.

Nu ska jag kolla fotboll, har faktiskt börjat tycka det är riktigt kul. Iaf när Sverige spelar (även om de suger)

Ufot


 

Cool häst?


Dutchess hjälper till

 

Jag kan köra..

 

 

Och backa...

 

 

och hjälpa till att packa..

 

 

och lasta ur...


15e Juni

Ont i knät och rumpan :(

hazze ville inte hoppa riktigt lika mycket som jag så jag hoppade utan honom. Gjorde lite ont när jag landade dock.

Nu ska jag iväg med mamma på lite ärenden. Ska köpa nya brutalt snygga ridbyxor :D

Pusshej!

trööööööööttt

Är så trött så jag tror jag dör.

Har hunnit med en hel del idag faktist.
Fotografering - assnygg såklart....?
Stan med Becca och Elin
Mys med Martin
Middag - strimlor med gurka, väldigt stadig måltid
Stallet
Plantagen - stod i kö i en timme för att få tre stolar. Helt klart en väl spenderad torsdagkväll med mor min!

Nu dör vi lite.

14e Juni

Dagarna går fort nu tycker jag. Och ingen sommar än - även fast jag gick i shorts igår.

Har fixat iordning mig nu inför photoshooten på ICA. Pow. Hatar att fotograferas för ser alltid ut som en mupp. Så länge man inte själv tar bilden. För då kan man ju ta hundra stycken och få en bra iaf.





PussoKram

13e Juni

Spenderade natten uppe i badrummet för jag hostade så mycket att jag fick kväljningar. Inte särskilt trevligt. Vid tresnåret kunde jag somna om iaf :)

Idag har jag varit i stallet och sedan varit hos Martin. Han är sjuk så vi tog det bara lugnt hemma hos honom och hostade ikapp. Nu är jag hemma igen och ska försöka få min skönhetssömn tills imorgon inför fotograferingen på  ICA ^^

Duschess är så beskyddande.  När jag hostar kommer hon upp och lägger sig vid halsen och buffar på mig. Min lilla bebis <3




Blue and green

 

 

Nu åker jag till Cussiluskan. Ska dumpa en soffa på återvinningen innan bara. Hoppas jag får hjälp bara annars kommer det var ett träningspass för ett år framöver!

Puss


12e Juni

Tisdag. Grått och trist väder. Och idag har jag fått nog.

Ska åka till Cissi och ventilera lite så får se vad som händer efter det. Är trött på allt just nu så orkar inte så mycket mer. Fram tills Cissi och jag ses sätter jag mig nog med täcket i soffan och kollar serier.

Out.

Tagga EM

Då kör vi då. Fotbolls EM. Hejsa Sverige!

Tillochmed jag som inte ens är det minsta intresserad av fotboll annars tycker det är kul. Hade ju varit trevligt om Anton Hysén spelat men får väl nöja mig med Zlatan.

Puss

 

Vill ha sommar så man kan spendera dagarna ute i poolen istället för inne i ett öde hus.


Det går åt helvete med allt

Hade ett minmalt sammanbrott i stallet idag. Hade ju hoppats på en mysig stund med sötpojken med fick hoppa runt och försöka undvika att bli biten eller sparkad. Tror int eha var på så bra humör. Sen när jag ska ta av hans benskydd så sparkar han mig i huvudet så då satt jag där och grät lite men han brydde sig inte särskilt mycket. Så gick och lämnade honom i hagen. Då visade han sitt fina jag och gnäggade när jag gick.

Nu sitter jag i soffan och känner mig äcklig. Hatar att vara sjuk


11e Juni

Håller seriöst på att spy varje gång jag hostar. Hatar det.

Vädret suger det också så inte mycket som är bra idag. SKa åka till stallet och mysa med Hazze tror jag. Min finafina kille. Han gör alltid allt bättre <3

Nu ska jag göra frukost.



Puss

En såndär äggmacka.

Min middag.

Jobbet gick bra, ingen huvudvärk med destomer hosta. Mums. Känner mig väldigt hygigenisk - stavas det verkligen så?

Nu är jag hemma och har tråkigt. Mamma och pappa gick precis och la sig så deras fina sällskap försvann. Kanske hittar nån fantastisk serie att titta på. Eller så fortsätter jag lyssna på spotify och stirra in i väggen. Låter ju också kul. Typ.


Shut up

I heard them lame dame excuses just yesterday


Stop the talking baby
Or I start walking baby

10e Juni

Har spenderat förmiddagen i en blöt hage med gräs upp till magen. Fästingar? Antagligen...
Vi hittade massa taggtråd och annan bråte som vi plockade bort så hästarna inte ska fastna i det. Men gud vad trött jag blev. Hagen är STOOOOR så in i helvete. Kommer vara ett träningspass varje gång man ska hämta hästen hahah.

Nu ska jag fixa käk sedan åka och jobba igen. Idag utan huvudvärk iallafall :)

 

Puss.


9e Juni

Då var det helg vilket betyder jobb :) Känns lite kul faktist. Dock är jag ju inte pigg men hoppas huvudvärken försvinner så borde det nog gå bra !

Var i stallet på förmiddagen och red barbacka på hazze utan tyglar. Gick faktist riktigt bra. Ska börja göra det lite oftare och förhoppningsvis i slutändan kunna rida så i alla gångarter. Idag lyckades det riktigt bra i trav men vågade inte testa galopp. Vi var flera i ridhuset och eftersom jag inte riktigt har full kontroll kändes det lite riskfyllt. Men väldigt kul. Tror han tycker det är kul att göra lite andra saker.

Nu ska jag göra mig iordning och sedan fixa lite lunch. Ikväll ska jag mysa med nisse en sista gång innan hon rymmer iväg från mig igen.

Puss

Avliden

Mår skit.
Sucks.

Almanackan

Fick hem bilderna jag beställde från fuji idag så har fixat till min almanacka nu så jag har mina käraste med mig hela tiden.

Här är framsidan :)


Hemfärd

Ska börja röra mig hemåt snart. Sitter och kollar på Extreme home makeover och gråter, så ser helt förstörd ut dock...

Jag får promenera från malmslätt eftersom det inte går några bussar men det ska bli skönt att röra lite på sig :) Sedan åker jag nog direkt till stallet och sen ska vi ju som sagt hänga lite på en uteservering. Blir Hannah och Denise iaf sen får vi se om fler joinar. Ska bli kul att kolla på studenterna som firar sönder!

Pusspuss

8e Juni

Hade en toppendag igår med massor med roliga saker att göra.
Först var jag i stallet och red ut med Mikaela. Hon och jag har lite samma typ av häst, lugna, galna, nojiga, modiga, pigga, långsamma typ :P Men allt gick jättebra iaf och vi hade jättemysigt :)

Efter det så åkte jag hem och slängde i mig lite mat, sedan åkte jag och träffade Cissi och spelade minigolf. Förorade med två poäng. Men hon är ju faktist proffs så kände mig rätt duktig ändå!

Sedan blev det Denise och massa jordgubbar :D Satte oss på en park i trädgårdsföreningen och käkade med lite choklad till såklart. Sedan börjde det bli lite kyligt så vi gick hem till henne efter en kort visit på konsum där jag prutade ner priset på groddarna. Man måste ju utnyttja sin workingskills.

Och efter deeeeeet så gick jag hem till Martin och blev sjuk. Nu sitter jag i hans soffa och är jättehes och hostar som ett as. Väldigt fräscht. Hoppas det försvinner till ikväll iaf.


Jobbig dag med bra slut

Dagen har varit alldeles för känslosam. Vet inte varför. Vill mest gråta. Hatar de här känslorna. Ska nog gå och lägga mig och försöka drömma fint istället.

Det jag ville säga var att jag såg en väldigt bra film. "Safe House" Riktigt bra faktist, sorglig dock så mitt mood hjälptes ju inte direkt men snygga killar fick man titta på iaf. Alltid ett plus.

Imorgon ska jag först till stallet sen träffa Cissi och golfa efter det träffa Denise och sist ska jag till Martin. Hoppas den dagen känns bättre.

Nu sängen.
Peace

6e juni

Ganska meningslös dag. Heja Sverige typ.

HAr varit i stallet på morgonen och fikat lite med tjejerna :) Det var mysigt. Åt Amandas sås som skulle föreställa kladdkaka. Det var gott det med haha

Red en sväng i ridhuset. Måste verklige träna på min sits, tappar alltid stigbyglarna när det går för fort i traven osv.

Här hemma har vi ställt in mina fina möbler fårn IKEA och jag har även hunnit med att jaga ambulans. brandbil och polis. Hurtigt värre. Bilolycka hos grannen så hoppas alla klarat sig.

Ikväll är det lite okalrt vad som händer. Amanda försöker få med mig på rajraj, lite sugen är jag faktist men får se. Kan ju börja med att ta en dusch kanske.

Pusspuss

Tidig kväll

Har varit i stallet och myst med finaste killen. Han är verkligen bäst och vet int evad jag skulle göra utan honom.

Kom hem vid halv 9 och lagade lite mat, mamma ringer vid nio och vill ha skjuts hem så åker också hämtar. Kommer hem, kollar lite "single ladies" och nu är jag trött. SKa nog faktist sova snart tror jag. Så kan jag komma upp liiiite skapligt imorgon kanske.

Det enda som suger lite är att jag sover ensam.
Godnatt

Häll gärna regn

Jag och Denise sitter på EH och njuter av det superfina vädret. Sedan går solen i moln så vi går en lite sväng på gränden. Kommer ut och det börjar dugga. Attans tänkte vi. Två minuter senare öser regnet ner och vi ska GÅ hem till henne vilket typ tar en kvart. Behöver jag säga hur blöta vi var?


5e Juni

Sådärja. Då har man vaknat till liv då. Sjukt rolig kväll ute med bästa vän igår. Vi dansade heeeeela natten verkligen. Riktigt bra musik också :) Stötte på Linnéa och Jossan och även Andy och Jesper så det var kul!

Vaknade typ nyss här hemma hos Martin. Stackarn blev väckt mitt i natten av mig. Lite lätt dåligt samvete...

Nu ska jag gå upp till stan och möta upp denise igen så ska vi ta en kortis på stan :)

Puss

Stallmöte och Måndagsklubben

Woopwooop!

Har fixat iordning mig nu. Är jättesugen på att ha en lite mer chillstil ikv men vet inte riktigt. haha. Big problem. Får se hur det blir.

Ska åka till stallet snart för stallmöte och lite våfflor som serveras av snälla Eva :) Sen efter det så åker jag hem till Nisse och dricker några cider och catchar up. Och sen blir det MK.



Puuuuuuus på er.

Freedome writers

Hittade min favvofilm precis. Så sjukt bra. Rekommenderas varmt :) Ska kika på den nu och gråta lite :P

Puffy

Nya namnet på Hazard. Oklart vart det kom ifrån menmen funkar bra. Han lyssnar lika illa på båda så spelaroll lixom.

 

Hur söt?


4e Juni

TRÖÖÖTTT

Vaknade hemma hos Martin imorse, åkte till honom igårkväll efter att jag varit i stallet. Han saknade mig ju så mycket så då får man ju ställa upp :p

Anyways. Har fått i mig frukost och ringt och pratat med handels precis om mina kassakort. Ge mig pengar nu plz. Men allt löste sig så nu ska jag bara posta krafset också. Funfun.

Annars så händer inte så mycket idag faktist. Ska till stallet och rida sedan är det stallmöte ikväll vid sex och efter det ska jag och Denise leka runt på Måndagsklubben. Premiär för oss dårååå. Lilltjejen är ju hemm nu några dagar så vi får försöka festa sönder :)



helan och halvan for the win <3

3e Juni

Då kör vi en dag till som morgonpigga då!

Ska strax åka iväg till jobbet, kommer säkerligen vara fullt ös med tanke på att det är flyguppvisning idag! Men det blir kul :)

Slutar vid två så inte lika långt pass som igår.

Pussdåååå

2e Juni

Då drar vi till jobbet då! Vaknade vid 6 och var jättepigg, börjar halv 8 så gick upp och åt långfrukost. Nu ska jag åka iväg och bo där i 8½ timma! Inga mjukstarter här inte!

Ha en bra dag!
Puss

Shoppshopp

Hittade lite småkrafs på IKEA som fick följa med. Sen tog vi en kik på FYND och där hittade jag jättefina byråar. Köpte dem inte då men nu har jag bestämt att jag vill ha dem så mamma och pappa ska dit och köpa dem. I hopp om att de är kvar vill säga!

När hannah drog till jobbet åkte jag hem och bytte till hästkläder. Regnet öste ner så kände verkligen peppen! Tog in killarna så de slapp stå ute och äta och kunde torka till lite. Slängde på dem täcke också. Hazze gick inte få varken torr eller ren så ville int elägga på nån sadel så körde barbacka. Gick jättebra faktist. Han var jätteduktig :D Testade att ligga ner på honom också och det gick ett tag tills han börjde trava ^^

Nu sitter jag med mamma och kolla let´s dance. Goooooo Hysén!

Hannah och IKEA

Ska iväg till IKEA med Hannah snart! Känner hur pengarna kommer rinna iväg typ men det är okej. För min lägenhet ska bli finast i staaaaaan :) japp jag är sådär töntigt glad just nu. Deal with it.

PussoKram

1e Juni!

Då var det sommar då?
Not.



Jag hade en mysig upplevelse igår när jag drog upp täcket för att sova. Bajs i min säng. Mums. Sådana tillfällen älskar man sina katter lite extra mycket. Menmen bytte sängkläder så överlevde ändå.

vaknade nyss och åt gudafrukost. Jordgubbsyoughurt lyx typ. Den är så brutalt god. Plus jättegott bröd till det :) Så jag har fått en bra start känner jag. Ska börja städa lite nu och sedan kolla lite mer på alla möbler jag bestämt mig för att köpa :D

RSS 2.0