30e september

Har precis ätiti en patetisk frukost, macka och smör var vad som fanns hemma. Ska gp och handla efter mitt af-möte idag. Så taggad.....!

Utöver det blir det stallet, älskar att åka dit när jag inte är stressad och ska vidare så det känns skönt, sen ikväll får jag träffa min pojk igen.

Puss

26e september

Sista dagen på det här bygget idag. Kan väl inte säga att jag känner jättemycket sorg över det. Tråkigt att inkomsten försvinner men ska bli skönt att försöka hitta nått nytt och roligare nu! 

Bär jag slutat vid 18 ska jag till stallet och sen sover jag över hos mamma och pappa eftersom jag börjar kl 7 imorgon på Ica! 

Ha en bra dag!

17e september

Idag är det jobb på Ica till ett sen ska jag till min kärlek och testa ett nytt tv-spel. Så jävla häftigt asså....eeh eller? Får se om jag härdar ut när pojkarna ska nörda. Spelade faktiskt nått spel i söndags med Erik som var kul. Springa runt och skjuta folk typ. Det är ju bara kul när man faktiskt överlever en halv minut!

16e september

Sov så stört dåligt inatt. Erik mosade in mig mot väggen och sov som en död människa! Vände mig om så vi låg skavfötters och då sparkar han mig i ansiktet istället. Vilken kärlek. Större lägenhet. Större säng tack.

Sitter på jobbet nu och har rast! Två timmar kvar typ när jag kommer tillbaka från den så det är skönt. Då ska jag till hazze och leka! Blir nog uteritt om jag hittar några reflexer. Är ju svart ute nu för tiden! 

15e september

Sitter på rese och väntar på tåget till nkpg, ska åka och pussa Erik grattis nu :) sötbullen har ju blivit gammal! 

Jobbade 9-15 idag, gick asbra men blev sjukt trött på slutet!

12e september

Igår hade jag mystid med hazze, vi hoppade för första ggn på säkert ett halvår om inte mer! Och han var så duktig, jag var rädd så blev inte alls högt men han bara sög sig över hindrena och hoppade som en kung ❤

Lönespec jao

Den kändes trevligt att få, håller redan på att räkna ner till löning igen! SPARA.SPARA.SPARA!
 
Har pysslat med lite grejer hela kvällen, slagit in paket till <3ats födelsedag. Ska nog snart sova, har tvätid kl 8a imorgonbitti. Kommer bli lagom kul att gå upp till!
 
Sen är det jobb på deichmann från 12-18 och efter det är det oplanerat än så länge, blir antingen mys med erik om han kommer hit eller stallet :)
 
Sov sött!

10e september

Har varit med Erik framtills jag tog tåget till jobbet nyss, kör kvällen på Ica idag. Sen ska jag ha myskväll med mig själv. Tror jag måste jobba på att vara själv. Alla andra verkar ha ett så stort behov av ensamtid. Jag förstår det inte. Men ska försöka jag med nu. 

9e september

Hade en underbar/hemsk helg!

Lördagen spenderade jag och Erik först med att jogga/promenera runt en sjö i nkpg. 9 km var hela rundan! Jag avslutade med lite bad :)

Sen åkte vi hem till mig och Cissi och Alex kom förbi och hängde lite. Vi drog vidare till strandgatan och bowla lite (jag förlorade inte!!!!) och sen vidare ut, det blev en del alkohol för mig men inte mer än för nån annan tror jag! Men jag fick iaf ligga över toaletten heeeela söndagen. Lilla Erik fick ta hand om mig som fick några gråtanfall när allt kändes hopplöst! Kommer dröja ett bra tag till jag dricker igen...

5e september

Är sliten och vill vara ledig nuuu! Bara tre timmar kvar tills dess dock så det kan man ju härda ut till :)

Ikväll ska jag mysa med bästis och Zlatan tydligen. Inte mitt första val men det får väl duga!

Puss!


3e september

Ledig daaaag! ❤

Åt frukost med min babe, sedan åkte han till jobbet, nu ska jag gå och träffa Johanna och leta present :) ska växla in mina pengar jag hittade också!

Senare idag tar jag nog tåget till linkan igen gör att träffa Linda! Sen tillbaka ikväll gör att mysa med pojken och hans föräldrar.

Pusspuss!


My evil cat


2e september

Sitter i gräset medans hazzeman käkar lite! Hungrig kille :)

Red lite dressyr idag med mycket igångsättningar! Väldigt duktig, sen blev vi utkörda från banan så då fick han äta desto mer istället, han klagar nog inte!

Vid tre blir det jobb sen ikväll ska jag åka till Erik och sova lite med honom, två lediga dagar väntar❤


RSS 2.0