The next day

Imorgon blir det frukost med Hannah på stan :) Torsdagar har blivit lite av vår dag :) Tycker det är jättemysigt. Särskilt eftersom vi har så mycket att prata om varje gång ! På jobbet hinner man aldrig prata för det är alltid massa annat som händer så man viskar lite till varandra när man springer förbi vilket inte blir ett så givande samtal :P Därför kör vi på Frulllllee :)

Efter det ska jag till stallet och vi ska undersöka Hazard igen. Hoppas verkligen han blivit bättre!

Nu ska jag kika lite på parenthood sedan blir det sängen.
PUSS

Min kärlek <3

Nu är han bara min.



Ägs av: Carina Nord


29e Feb

Dagen som egentligen inte existerar!

Har spenderat den väldigt väl tycker jag. Kände mig lite som en duracellkanin :) Blev först stallet hos min gosekillen :) Sedan hem och vända för att åka till stan och luncha med Becca och kika lite på stan. Hittade ett par assnygga skor men min strl fanns inte :( Efter stan blev det lite race till ICA med becca. Jag kom först men det berodde väl mest på att hon svängde av och åkte hem kanske men ändå! Jobbade fyra timmar och nu sitter jag här och har precis fått lite mat i magen.

Försöker boka biljetter till Warhorse. Ulle, Kriss och jag skulle gå på den på fredag men då visar dem tydligen bara den 17.30 så då kunde ingen. Men vi ändrade lite så nu kör vi på imorgon istället :) KOmmer säkert gråta floder så no mascara i guess :P

hej hej tuppen!

Vaknade vid halv 9 och började städa och organisera i mitt rum. Ganska nödvändigt!

Mamma berättade att hennes jobbarkompis son ska flytta från sin lägenhet så vi kanske ska åka och titta på den. Det är en två på 4500kr. Med tanke på att jag int ejobbar så mycket är jag lite osäker men sedan vill jag verkligen int eflytta till en etta när jag flyttar. Får se om vi åker och tittar på den och det klickar mellan oss får jag väl använda mina besparingar i guess :)

Nu ska jag förtsätta städandet!
Ciao!

Kvällis

Hemma från stan nu, hade jättemysigt !

Nu ska jag skriva av mig lite i boken och sedan vet jag faktist inte. Kanske blir nått avsnitt av nån serie eller så blir det sängen.

Pussss

Tömmkörning

Vi gjorde en undersökning på Hazard för ungerfär två veckor sedan. Det kallas biolight och betyder att man lyser med en värmekamera på hästen och ser vilken temperatur de har på olika delar av kroppen. Hazze visade sig då ha ett jättekallt vänster bakben vilket betyder att han använder det jättedåligt. Hans framben + hovar var jättevarma och därmed överbelastade. Hon kände även hårt på ryggen och då sparkade han typ bakut för han hade så ont. Känns jättehemsk att ha ridit honom när han haft så ont men hon sa att allt detta kan försvinna med hjälp av tömmkörning och upphöjda kavaletti. Så det har jag jobbat på i en och en halv vecka. Jag tycker han verkar må bättre bara på hans humör och han verkar tycka det är kul! Sedan är han alltid genomsvett efter en timme men det är ju jag med så :)



Snygg kille !


Hazard



Finaste
(jag ser sådär allmänt töntig ut som jag alltid lyckas med när jag är med honom)


Lite hets då.

Borde börja skriva här eftersom min dagbok är överfull. Men skriver ju inte mina viktiga/seriösa känslor här så får väl skriva det som inte är "hemligt" här  ^^

Trivs så fruktansvärt bra i stallet men världens finaste häst. Förstår hur töntigt det låter för andra men kan inte förklara hur mycket han betyder. Är där typ varje dag och älskar det. Men känner att jag borde jobba mer, fast det är ju svårt när det int efinns mer timmar att ta av så funderar på om jag ska söka extrajobb nånstans för att stötta upp ekonomin. Men vet inte riktigt. OKLART.

Just nu sitter jag och käkar med dutscheesss på tallriken typ. mmmm katthåååår<3

Ikväll blir det fika på stan med Martin, blir säkert mys!


Nya ögon!

Så bytte vi ögonfärg till bruna för en stund.





Musen!

När jag åkte hem från stallet nu så ser jag nått flytta sig över vägen jättelångsamt. trodde typ det var ett löv sen när jag är typ på "saken" ser jag att det är en lite mus som springer för livet. Väjde som fan och lyckades nog rädda livet på han den här gången !

Min polle var inte så glad som alltid ^^^bet mig i benet för andra ggn. Men som tur är gör det int eså jätteont. Han var superfin i dressyren iaf. KUNG <3

13e Februari

This is the look of today. Töntade runt i norrköping igår sen när jag skulle hem idag så hade jag ju ingen bil så fick gå från malmslätt hem hit. Puuh! Inte för att det är särsklit långt men med tunga kassar var det inte så jävla kul.



När jag var nere på stan så tänkte jag kolla mitt cp-busskort som bara krånglar. Då säger tantjävel med det störda håret att det inte går att ha två saker på sitt busskort. Men det är ju inte direkt mitt fel att tågvärden fixar det så. Försökte ta mitt kort och gå därifrån för hon var så dryg men hon vägrade ge det till mig innan hon hade "förklarat".

Nu:MAT


12e februari

Sämst på uppdateringar men känner att jag skriver när jag känner för det istället.

Såatte livet går framåt. Lever och har inte gått sönder. än.

Utgång igår var askul. Hade som roligast hemma hos Cissi men så är det ju nästan alltid. Alla gick åt olika håll efter det och sen åkte man hem. Sov till tolv idag. Ganska ovanligt nuförtiden men jävligt skönt :)

Ska iväg till syrrans blivande hem nu. Ribbingsholm. Vi ska hjälpa till med lite inredningsplaner! Löööv it.



Pussciao



RSS 2.0