29e Juli

2 År
 
 
 
 
 
 
 
Du lever i mitt hjärta

Två hästar idag

Idag fick jag rida två hästar, lille Hazze och Sina :) Red dressyr på Hazard med mycket samlad galopp, det tyckte dock han var vääääldigt jobbigt och svetten rann. Efter det red jag ut på en galopptur med Snällaste Sina som stärker mitt självförtroende varje gång :)
 
Nu ska jag äta lite kvällsmat och sedan kolla film vid nio. Den är nog lite läskig dock men får väl krama kudden eller nått :p
 
Pusspuss

28e Juli

Morrrn!
 
Hade ju hoppats på strålande solsken idag men det verkar ju inte hända. Cussiluskan skulle ju komma och mysa med mig i poolen men här är det ju typ mulet...?
 
Ska kolla SMHI + YR om det ska bli bättre. jag vill ju bli bruuuuun!

Cred till tårtan, den var faktist god!

 
 

Vattennymf

 
 
 
 
Baaaada!

Grillkväll hos syster

 
 
 
Åker till syrran strax för att mysa lite :) hann med en snabbtur till stallet innan också. Fan vad effektiv jag är! Tycler synd om Hazzebebis dock för han är så hungrig. Imorgon ska jag ta med honom på en äta runda :) haha får nog ta med en bok eller nått då.
 
Ha en fin kväll!
Puss

27e Juli

Nu åker jag till jobbet. Är faktist inte så jättetrött för en gång skull :) Blir att fixa tobaken sen kassan. Efter det blir det stallet och sedan ut till Syrran och Oskar som fyllt år.
 
Pusspuss

26e Juli

Hemma efter fullrulledag. Har jobbat, solat och nu kom jag precis hem från stallet :) Cyklade dit och hem, kände mig lite hurtig där iaf :)
 
Nu kollar jag på Single Ladies. Världens bästa serie!

Färdig jobbat för idag

Kom precis hem efter jobbet. Gick riktigt bra idag. Gjorde tidningarna som jag var lite osäker på men efter idag känner jag min grym på det! Lite kul. Sen om allt jag gjorde blev rätt eller inte märks ju.(Hannah döda mig inte)
 
Nu ska jag inte göra så mycket mer denna dag. Börjar kvart i 8 imorgon så ska väl sova lite skapligt iaf :)
 
Puss!

25e Juli

Alla vet vad det betyder!
 
Förutom lite extra pengar på kontot har jag fått lite extra färg på magen. Var i stallet vid nio idag och tog en barbacka sväng på Hazard. Det är så sjukt varmt så jag tyckte int ehan behövde anstränga sig så mycket. Var hemma igen vid halv 11 och har pressat sedan dess. Nu håller jag på att snygga till rufset tills jag börjar jobba. Ska försöka sluta klia mig på rumpan också men ganska svårt. Blev biten av en blinning två gånger GENOM stolen jag satt på. Hur hungrig är man då undrar jag...

Dags att sova kanske

Är inte jättetrött men finns typ inget att göra ändå så varför inte sova lixom...ska ju upp ganska tidigt imorgon för att hinna stallet innan jobbet.
 
Och imorgon kommer pengar så man kan känna sig rik igen. Iaf för en sekund.

Värmebölja

Helvete vad varmt det varit, varjegång jag gick ut på lastkajen för att slänga skräp höll jag på att dö. Cyklade ju hem nu ikväll och man blev ju fan svettig. Jösses. Skönt är det ju att det blivit varmare men vill ha mera sooool!
 
Nu ska jag nog laga nån kvällsmat :)

Åååååka biileeen

 
lövar den :)
Fast idag är det ju faktist tänkt att jag ska cykla, fast det blåser vääääldigt mycket...

Söt Sina


24e Juli

Jobbijobb ska det bli snart. Har hunnit vara i stallet och ridit ut i det fina vädret med Hazard. Mycket galopp blev det och det tyckte båda var kul :) Igår var jag ju i stallet svå gånger och red två hästar. Fick rida Sina vilket var jättekul :) Hazard är ju inte den piggaste hästen men det är Sina så det var jättekul :)
 
Nu ska jag fixa käk och sedan cykla till stallet. Hurtigt värre.
Pusspuss

Going to AF

 
 
Ciao!

Igår

Erik och jag myste runt på stan i våra randiga tröjor. Jag har (enligt honom) börjat se ut som honom. haha bara för att jag tagit hans klocka och tröja, förstår inte vad han menar...
 

23e Juli

Lite dålig på att blogga. Har typ knappt varit hemma känns det som. Jobbat, stallet, Erik. Så har dagarna sett ut typ. Men nu är jag här igen. LEDIG. Ska åka till stallet och mysa med bästo <3 Sedan ska jag till AF för ett möte kl tre så ska hinna hem tills dess :)
 
 
Jag ser ut som en mupp men Hazard är stört snygg!

Nytt träns

Råkade hitta ett nytt träns till Hazard. Det var ju typ billigt iaf...blir ingen shopping för mig på ett tag nu. Är typ pank känns det som.
 
Men iaf, snyggt träns!
 
 
 

Cool kille


Världens snällaste häst...typ :)
<3

19e Juli

Har kommit hem efter en trött dag. Sov typ inget inatt haha. Jobbade 14-20.30 idag och det var jättelite att göra på jobbet så gick ännu långsammare då. Men nu är jag hemma efter att ha cyklat och blivit nerstänkt av en bil som körde igenom en vattenpöl. UPPFRISKANDE!
 
Nu ska jag ducha för känner mig väligt ofräsch. Imorgon blir det jobb igen 7-13. Älska tidiga mornar!
 
Pusspuss

Utekväll med ICA - gänget

 
 
 
 
 

Utekväll mee ICA - gänget


17e Juli

Jag räknar ner tills det är löning. Behöver verkligen pengar på kontot!
 
 
Godmorgon förresten.
 
 

Min ögonsten

 
<3

16e Juli

Måndag och upp onormalt tidigt igen då. Gick utmärkt som alla gånger förr. Dutchess var dock inte särskilt bra stöd där hon låg och gosade på min kudde men jag välte ur mig själv ur sängen och komm upp iaf. Har precis kommit hem från stallet. Var lite halv seg och det var hazze med men vi körde lite halvtaskig dressyr iaf och duktig var han :)
 
Pappa skulle ju ha flugit ballong idag men vädret var visst inte med oss så det blev inställt :/ Hoppas det blir av nån annan gång iaf :)
 
Nu blir det nog bara massa mat. Tror jag äter lite dåligt, eller jag vet att jag äter dåligt så det är inte så konstigt att jag är seg och inte orkar särskilt mycket. Ska försöka äta nått bra ikväll iaf.

packar...såhär typ två månader innan jag flyttar

Japp lite tidigt att börja kanske men jag villvillvill flytta nuuuuu!
 
Har redan fem fulla banankartonger så kommer nog behöva några stycken för att få med mig allt. Kommer väl fylla X-antal soppsäckar med kläder också! Jesus hur ska detta gå. Kommer nog behöva rensa lite också så jag inte tar med mig massa önödigt krafs som bara tar plats!
 
Imorgon blir det upp tiiiiidigt igen för sista gången. Nästa måndag är Sofie tillbaka så då behövs jag inte mer :p
Blir väl tidig kväll eftersom klockan ringer 5 imorgon bitti!!

Hazard VS Evelina

Herregud vad jag har bråkat med Hazard idag. han var väl inte det minsta svettig medans jag häll på att dö. Jag skulle longera honom för att han har ett bett under magen där sadelhjorden ska sitta så ville låta honom vara utan den. Vet att han alltid vänder sig inåt mot mig när jag ska longera honom men hoppades på det bästa vilket inte gick så bra. Han VÄGRADE att gå på en volt runt mig och jag fick putta bort/ut honom HELA tiden verkligen. Plus att han försöker se ut som om han ska äta upp mig bajsa på mig och sedan hoppa på mig typ. Jag vet ju att han aldrig skulle göra nått så jag skrattar ju bara när han "attackerar",
 
Efter ett tag när jag verkligen fått nog av att han larvade runt så blev jag lite förbannad och då skötte han sig finfint. Lillpojken är ganska busig! Men ett bra träningspass blev det för mig iaf!
 
 
Sötbusen, man kan ju inte annat än älska honom <3

15e Juli

Underbara söndag. Har gjort väldigt lite idag vilket har varit jätteskönt!
 
Städade bilen igen eftersom sätena är lite smutsiga, kollade även luften i däcken, eller jaa pappa gjorde det och jag tittade på :)
 
Har lyckats få motorstopp två gånger än så länge haha. Det ÄR faktist svårt att byta till bensinare när man kört diesel hela sitt liv!
 
Jag är väldigt nöjd med lillskiten iaf. Kan vara ett av mina bästa köp!
 
 

Sparkdräkt

Köpte en ny sparkdräkt som jag älskar. Den vaaaaaar såklart på rea så kostade mig endast 50 kr :)
 

Tjejen som mekar

 
Börjar likna pappas dotter mer och mer nu :)

14e Juli

Regnig morgon sähär på början av helgen! Jag som hade sett fram emot att rida ut en sväng med Hazard så han fick sträcka ut lite i galopp. Meeeeeen det kommer väl inte hända då :/
 
Ska åka till stallet snart iaf och mysa med honom sen får det väl bli ridhuset istället i guess.
 
När jag kommer hem igen ska det städas bil! Fixa så att sätena blir fina igen <3
 
Pusss

Mitt konstverk

 
Mitt tappra försök att rita hur lägenheten ska inredas haha

Fösta tatueringen

 

Min alldeles egna bil!

 
Min sötsak :)
 
Ganska stor skillnad att köra runt i denna lillskit jämfört med våra bussar jag alltid kört! men den är underbaaaaaar !

12e Juli

Åker till jobbet och jobbar mina sju timmar nu. Sedan i eftermiddag ska det nog kollas på biiiiil :)
 
 
happy

Då köper vi bil då

Nu händer det grejer här!

Till Jobbet

 
 
Nu drar jag till jobbet!
Ha en bra eftermiddag/kväll
Pusspuss

Smink/toalett bordet

 
Ynka 325 spänn. Så jävla nöjd!

11e Juli

Morning!
Vaknade nyss och myser i soffan just nu, ska ner och äta frukost och sedan ska vi åka och hämta upp mitt sminkbord + spegel + pall. Gud vilket kap. Jag sitter och inreder hela lägneheten i huvudet just nu haha. Sjukt peppad !
 
Ikväll jobbar jag 16-21.30 :)
 
Pusss

Stallmys med Emelie

Har varit i stallet från klockan halv 5 typ. regnade massor så tog in Hazard, Sina och Eclaire. Stackarna frös lite men de torkade till. ville dock int elägga på Hazze en sadel så red barbacka vilket gick jättebra :) försökte få honom att vara lite mindre aggressiv när jag ska sitta upp dock men det gick inte så bra :p
 
Nu ska jag väl försöka hitta nån mat i huset. Har verkligen tappat all aptit för mat. Ganska trist.
Heeeeeejdåååå

Sjöhäst

 
 
 
 
 

Ösregn

Assåååå mamma och jag kom inte så långt med cykeln innan vi vände och tog bilen haha. Såg hur regnet hällde ner framför oss så vi vände och blev jagade av det istället.
 
Kom iaf till stan och gick till AF och hade the time of my life. Väldigt givande, sedan gick jag och mamma igenom alla second hand butiker och jag hittade världens finaste toalett/sminkbord. Jesus kristus vad perfekt det var. Sedan var det halva priset så det kostar bara 325 kr. Är helt kär. Jag kommer ha finaste lägenheten !
 
Ska nog åka till stallet snart och mysa med min prins.
Puss

10e Juli

Det här måste verkligen vara sämsta sommaren någonsin. Det är ju aldrig sol!

 

Men mamma och jag ska ändå ta cykeln till stan nu för att vara lite hurtiga. Ska ju på jobbgaranti för ungdomar idag. fast kommer nog inte kunna vara med på det för att jag jobbar för mycket så ganska onödigt, meeeenmen.


Baaad

Verkligen mysigaste kvällen på länge. Hade jättekul och Emelie och Amanda är så omtänksamma. Bästa kommentaren
Jag - Du är så snäll Emelie, så omtänksam
Emelie - Amen det är ju inte direkt så att jag vill att du ska ramla av...
Jag - Nehe...
 
Myspys iaf och massa bilder har jag men slängde precis upp alla på fejan så gissar på att ni ska kika där :)
 
Nu är jag ledig i en hel dag och det ska bli sååååå skönt! Måste ju till Arbetsförmedlingen dock så det förstör min sovmorgon. Planen är iaf att cykla till stan. Måste röra lite mer på fläsket känner jag.
 
Puuuuuus

Tatuering


9e Juli

Sov jättedåligt inatt men var ju pigg vid femtiden imorse så gjorde ingenting. Upp och jobba åtta timmar och nu ska jag snart åka till stallet och rida till sjön med Amanda och Emelie! Ska bli sjukt mysigt! Baaaaaadaaaaa <3
 
Japp, känn min glädje

Natti

Dags att sova. Klockan ringer 05.00 imorgon. Pepp

Natti

Dags att sova. Klockan ringer 05.00 imorgon. Pepp

Hazze har fått en bästis

 
 
För de som inte vet så är hästar väldigt bra vänner när de står med huvudet i varandras rumpor !

8e Juli

Jobbjobb. Brutalt trött imorse och lika trött när jag väl slutade så gick och la mig och sov i två timmar. Väldigt trevligt :) Efter det åkte jag till stallet och myste. hade sett en brutal hästplågar video så fick ångest och var tvungen att mysa med mitt <3 lite. Emelie och Emelie var där så vi skulle rida ut en sväng och sedan rida på banan. Eftersom jag skulle rida dressyr efter uteritten så ville jag ha dressyrsadeln och inte barocksadeln som jag typ inte kan ramla av i men tog en risk och tog dressyrsadeln.Tog iaf ridvästen in case of. Tur det för när vi skulle gallopera hem så gick det jättebra i början och då säger jag till Emelie med Sina att öka vilket hon gör som ett skott. Stört vad fort det gick. Hazze bara flög fram MEEEEEN bockade och sparkade bakut också så var ganska nära att åka. Han gjorde det som tur bara en gång så kunde ta tillbaka honom innan han fick spelet totalt. Var lite läskigt för i den farten kan det gå ganska illa om man åker av Men det var sjukt kul också ! Ville göra om det när jag satt där och red runt på banan.
 
 
 
 
Gulleplutt :)

7e Juli - Alldeles för tidigt!

Jag döööör vad trött jag är. Hoppas jag vaknar snart annars kommer den här dagen bli fruktansvärt seg.

Godmorgon kanske jag ska säga också.

Tårtaaaa

 
Vilket konstverk!

Myskväll med mig själv

Har snyltat på Eriks viaplay sida och kollat film här i min ensamhet. Såg en film som hette SWAT: Firefight som var väldigt bra! Massa pangpang dock men det gillar ju jag så :)
 
Ska nog sova snart för ska ju upp tidigt imorgon igen. Plus att jag är ganska trött redan nu. Det är så jävla varmt bara innomhus så kan typ inte sova, suuuuuger! Kanske ska öppna ett fönster men är så rädd för att det ska komma in massa äckliga kryp då...

Avramlings tårta nummer 1

Har ju åkt av lite på senaste tiden så har några tårtor att baka. Mamma gjorde en idag som får hänga med till stallet sen när jag åker dit :) Man blir tjock av att ramla av typ. Jag är jättesugen på att gå ut och gå men får väl göra det när jag kommit hem från stallet kanske. Ska försöka rida ett ordentligt pass på hazze först så då kanske jag inte ens orkar gå !

6e Juli

Har skrivit på mitt kontrakt till lägenheten idag!

I miss those green eyes


<3

Han är ju så jäkla snygg!

Stekdag

Hade en underbar dag som väntat när jag är med cissiluskan :) Låg i trädgårdsföreningen med alla andra avklädda människor. Jag somnade till där en stund för det var så varmt och skönt ! Vi han även få i oss en frappe som var väldigt god.
 
 
När vi skulle dra oss hemåt fick jag vänta på min buss i typ trettio år! Tog tillslut bussen mot ryd så jag kom till gamla lkpg iaf. Då kom min buss efter fyra minuter så hem kom jag iaf.
 

Sedan blev det stallet där jag varit fram till nu. Var ute och joggade med killen och han var som vanligt jätteduktigt. Trampade mig inte på fötterna en enda gång!
 
 
Stekbild

Hazze the snygging

 

Cykel vs Buss

Sitter och funderar på om jag ska cykla hela vägen till stan eller om jag ska cykla till bussen och sedan åka buss ^^. Det är ju väldigt fint väder lixom men min kondition är ju int epå topp så vill inte dö halvvägs lixom.

Hur jag än gör så ska jag vara hos hyresvärden klockan 10.00. Waaaah. Jag är så jävla glad. Kommer trippa runt på moln hela dan sen. Jag har förberett mig med solkräm så jag kan ligga och steka nånstans också :)

Pussciao

Hazze simmar


4e Juli

MYSDAG
 

Så sjukt härligt det var att simma med min lilla firrehäst :) Tog inga bilder tyvärr för jag var upptagen med att bada :p Mikaela kanske fick någon det vet jag inte men tar med mig underbara minnen från den uteritten :)
 
Mirexo blev tyvärr sparkad av Marisca så han fick åka transport hem men nu verkar han vara okej vilket är skönt att veta!
 
Nu sitter jag hemma och njuter av att ha en ledig dag framför mig :) Ska träffa min hyresvärd och sedan Cissi. Hoppas vädret är grymt så jag kan sola och bli lite brunare bara!
 

Allt känns väldigt bra just nu

Mår väldigt bra för tillfället. Riktigt kul dag på jobbet, stannade och pratade lite med Oscar på jobbet, han jobbar hos oss under sommaren. Alltid kul med nya människor tycker jag. Linda och Elin är de som jobbar hos oss i kassan. Bea är ju en gammal goding från förra sommaren så hon är lite mer erfaren ^^
 
Iallafall så känns livet bra just nu. Lyssnar på undervar musik med min tjeja spinnandes bredvid mig och bara njuter av att vara lycklig.
 
Imorgon ska jag bada med Hazard. Kommer bli så jävla härligt! Ska förska få med kameran så vi kan fota eller filma lite :)
 
Pussar

Sunny side up

Idag var det fruktansvärt fint väder. Brutalt varmt dock vilket inte är det ultimata när man ska rida. Blev nån halvdan skritt, trav variant då ridbanan var för hård och ridhuset för varmt och dammigt. Men mysigt ändå att få vara med mitt <3
 
Nu ska jag iväg till jobbet, blir stängning ikväll så har mojsat i mig lite ägg och knäckemacka eftersom jag är så sjukt osugen på riktigt mat nu för tiden.
 
 
 
Pusspuss
 

3e Juli

Viktig dag för min bästa vän fyller 21. Grattis för tredje gången ! <3

2e Juli

Nu kör vi!
Tagga jobb :)

Behöver nog bara en lite spark i rumpan så ska det gå bra !

Pusssss

Too soon

Den dag dutchess försvinner från mig kommer jag gå sönder
 
 
 
 
<3
 
 
 

Fråga

Asså lite oklart hur min blogg ser ut i andras datorer. När mamma tittar så ser du ut som man skrivit på word typ men i min är det fint (tycker jag). Kan ni säga hur det ser ut i er dator om det är min eller mammas som är spec..

New

Håller på att försöka göra om lite här på bloggen. Var trött på den andra för allt såg bara så lustigt ut! Men är ju inte så jätteduktigt på det här så blir lite siochså :p
 
Får se om jag får upp nån bild i headern eller om den får vara som den är nu. Det märks! Nu åker jag till stallet iaf :)
 
Puss

1 Juli

Uppe på fötter igen efter gårdagen. En fet blåsa under foten gör det dock lite svårt att gå. Inte smartaste att gå i sandaler där det kommer in grus lite nu och då kanske. Men tyckte faktist det va rlite mysigt att gå hem från malmslätt. Musik i öronen och sjungades för full hals. Tur att det är så öde så ingen behöver störas av det!
 
Hade en jättemysig kväll igår med finaste vännen och Alex och Robin. Käkade på storan och tog några drinkar.
 
 
Alex var väldigt mån om att ingen skulle röra han öl.
 
 
Efter att killarna fått i sig sina sjuttioelva öl så gick vi till mörners och tog drink, öl, cider. Sedan tröttnade jag och cissi på att få vänta på våra pommes som vi hade big craving för så då gick vi till kebabhouse och myste med de som jobbade där. Gull.

RSS 2.0