Brutna tår

Asså jag kan knappt gå längre.


Jag rekommenderar folk att inte ha klackskor med rejäla klackar på när man ska gå hem (aslångt) efter att ha dansat hela kvällen. Jag tror fan några av mina tår är vrickade eller nått. Kan ju inte böja dem överhuvudtaget.


Tänkte bara dela med mej av min jobbiga situtation.


Har precis tittat på cinderella story. Snacka om att man är menad att må bajs när man sett den. Kul liv.


Nu ska jag dricka oboy och äta kakor.

I won´t give up

I won't give up
No, I won't break down
Sooner than it seems life turns around
And I will be strong
Even if it all goes wrong
When I'm standing in the dark I'll still believe
Someone's watching over me

Dagen efter

helluuu!

Det är dagen efter partydagen och jag mår prima som alltid. Vaknade hemma hos marie vid 9 efter att ha kommit hem vid typ 4. Vi sov alltså i typ 5 timmar men var fett pigga på morronen.

Jag hade iaf askul på krogen. Massa härliga människor och en underbar marie vid min sida. Det var en glödhet natt som innehöll allt.

Vi får gör


PP (partypepp)

Marie och jag peppar för kvällen imorron :D det blir krogen i norrköping för oss dårå.

Just nu håller jag på att packar och grejjar men är helt slut och vill typ bara sova. Plus att jag fått asdåligt samvete. Jag som inte ens trodde jag hade ett samvete...shit. Men det är fan int ejag som gjort nått fel....eller?

Förlåt eller nått.....

Suddenly the world seems such a perfect place.

Livet leker och allt är underbart. Kan faktist nästan inte må bättre. Grymma vänner som alltid står bakom mej. tack <3

Skolan idag va rlugn, eller ganska svettig faktist. Vi dansade som galningar! Bra att vi typ blir desperata och tränar gärnet inför dansuppvisningen imorron.hah men vi är jävligt bra faktist :)
Vi hade även prov och fick tillbax historia B uppsatserna. Jag blev riktigt glad över mitt resultat.

Jag åkte bussen hem med marie och vi fettade oss lite såhär på fettisdagen <3 mums
Vi kom även på den smarta ide´n att jag kunde ta bilen till skolan imorron och plocka upp marie vid tåget. Great vi får en liten road trip på morronkvisten :P



Nu måste jag chilla med lite tv. Hade gött i know i will.


Pusss <3

Pussan=Angelica

Ashärlig kväll med Angelica och massa annat folk. Det var ett tag sen jag hade så roligt faktist :) visst att det blev lite upp och ner i slutet men jag hade jävligt kul med dej gumman <3



Jag gillar hur lätt man kan få nya "vänner" på krogen också. Najs.


Imorgon börjar skolan igen. Efter långt lov som kännts som en dag...trevligt. Jag har typ inte fått något gjort känns det som. Inga läxor är gjorda iaf :S Men jag har iaf träffat mina saknade vänner och tagit körkort :D


Nu ska jag fortsätta kolla på One Tree Hill :) älskart.


Seeyah <3


Hurtigt

Just hemkommen från en springtur i skogen. U.N.D.E.R.B.A.R.T. faktist. Blev väl en 6-7 km eller nått så det var najs.


Ska nog joina duschen snart. Känner mej inte alltför fräsch :P


Btw alla borde testa att gå på stan med Linnea Hanson. Man får alltid med sig massa snygga stuff hem :) Evelina är fett glad.


Måste sticka!
// Puuuuuss evve

Grattis.

Grattis på födelsedagen Amanda <3 21 år och fortfarande lika underbar.
Grattis till körkortet Evelina. Vägarna är numera inte osäkra längre för du kör som ett proffs :D



Hela dagen har varit sjukt stressig och jag har velat ta livet av mej ett antal gånger. Nu är det klart iaf. Jag kan äntligen andas ut.


Puss <3

äkta ångest....

Jag har sån jäkla ångest vet inte vart jag ska ta vägen. Jag är så sjukt äckligt jävla nervös och vet inte vad jag ska göra. Mitt humör pendlar upp och ner från  att vara säker till att dö lite smått. jag vill verkligen inte att det ska bli onsdag. eller jag vill att det ska bli onsdagkväll och att jag slipper allt. Jag orkar inte.

Upptäckte även att jag har fett med plugg tills efter lovet. Lite mer panik. Så roligt, jag blir ju för lycklig. Jag vill bara träffa mina vänner och ta det lugnt ju men det får man ju absolut ingen chans till.

Fiskbullar asså!

Saknar er....<3

//Evelina

you can do it...

Okej mamma kommer snart hem från sin promenad då ska vi dra iväg till stan så ska jag köpa fördelsedags presenter till syrran. Sen kommer det mest spännande som sker idag. Några vet väl vad jag menar men jag kommer helt klart uppdatera er om hur det går :)

Vi ska även kolla upp en praktikplats som jag hoppas på att få i sommar.


ledtråd...


Måste dra!
Pussar <3

Game on!

Livet är ju jävligt komplicerat kan jag ju börja med för er som inte märkt det.....

Idag har jag inte gjort mkt alls, varit ute och gått med mamma och sedan varit och tränat typ. Och pluggat lite såklart :)

Mina kvällar spenderas med att kolla på One tree hill. Helt jävla underbart.




Jag kommer spela precis samma spel du spelar. Bara så du vet.
Game on bitch!


Alla hjärtans dag...

Sitter och chillar hemma just nu och undrar om det är hemmakväll som gäller...det är väl sånt som märks antar jag.

Igår hade vi prov och sen fick jag veta massa gulliga saker. Jag är glad att jag har angelica <3 och vi saknar dig gullan bara så du vet!

Jag och pappa åkte till motala och körde lite. Möjsigt som vanligt. Vi slirade lite på landsvägarna som var fett hala också men jag parerad upp bilen så säkert så :D haha

I morse eller vid 12 tiden gick jag ut i solen och vandrade lite, träffade grannen med hunden och pratade lite med henne. Gulletant och söthund <3 sen gick jag och duschade och sen åkte pappa och jag iväg och gjorde en grej och nu sitter jag och lyssnar på musik och slappar.

Ha en underbar alla hjärtans dag <3





Det är märkligt hur de som man tror står en närmast inte kan bry sig mindre medans de man pratar med högst en gång i må¨naden alltid finns där för en när man behöver dem. Tack för att ni finns <3


Namnsdag och halkbana

Sitter hemma nu as trött efter en aslång dag som började klockan 5 på morronen!

Jag och jennifer gick hemifrån henne klcokan 6 imorse för att åka iväg till Kumla för att köra halkbanan. Jag var typ fett nervös men vi kom dit iallafall. Halvt förfrusna men det hör ju till. Väl framme på körskolan så kom två motalagrabbar som skulle åka med oss och vi fick trycka in oss i bilen alla 5. (TRÅNGT) Anton började köra och sen bytte han och Robin och sen körde han ända till halkbanan.


Vi fick en introduktion och fick sedan ge oss ut på halkbanan. Jag och jennifer hade grymt kul! Vi slirade runt och det sprutade snö och jag vet inte vad överallt. Jag tycker man borde få ha det här som hobby för det är så jäkla roligt! Alla blev iaf godkända och vi fick se säkerhetshallen där jag fick sitta i en bil som simulerade en vurpa typ, intressant är väl ett passande ord...


När vi skulle åka hem fick jag köra för jag ville köra motorväg :D det var kul som vanligt men jag va rså sjukt trött så höll på att somna hela tiden...inte så jättebra kanske....


När vi kom till hammarbron tog jennifer över och jag satte mej mellan Anton och Robin och slocknade efter ett tag. Möjsigt. När vi kom till Vadstena vaknade jag och när vi kom tillbaka så satte sig jennifer och jag ner och gjorde massa teoriprov. Vi var jätteeffektiva :)


Nu har jag nyss varit och tränat och ska väl försöka plugga lite kanske...jag blir imponerad av er som orkade läsa om hela min dag. Puss på er!


Love <3

Döda mig.

Jag hatar min skola!

Varför kan man aldrig få information om att läraren är sjuk? Eller åtminstonde få nån annan lärare som kan hioppa in i stället. Visst jag trivs ju bättre med att sitta här och chilla och snacka med marie men ändå!

Skolan kommer väl bli asseg och jag kommer må dåligt hela dagen as usual.

Ikväll blire väl att plugga antar jag...jag vill ut och köra lite bil också! Desperat.

Ha ett bra liv.



Om blickar kunde döda....


Fan


Jag lyckas alltid få mig själv att må dåligt.

It´s all because of you


I see your true colours shining through

Jag är ganska duktig faktist.

Snart klar med svenskan :)
Har ringt min praktikplats i Norge och blev kär i hans fina dialekt <3 saknar att vara i Norge...
Var med på Tyskan idag, prestation!
Ska vara kvar hela dan i skolan och sen åka till lkpg och mysa <3

I see your true colours shining through, i see your true colours that´s why i love you.



Puss på gullan, gosan och pussan <3


RSS 2.0