Kärlek

Gud vad jag älskar Hazzeboy. Idag när jag red så var han så fruktansvärt duktig! Han gick jättefint och var jätte villig att göra som jag bad. Goooooooos! sen ville han inte gå in i hagen för mitt sällskap är så bra höh.

Var där från 9-12 sen var det jobb 14-20.30 och nu sitter jag här. Har packat norgeväskan på typ 5 min. Kommer ha samma byxor i 5 dagar typ? :S haha favoriter eller vad. Kanske får ändra om lite men det blir nog bra. Det häder så mkt nu att jag int eens hinner med att längta till saker. Dem bara händer. Syrran är typ hemkommen också. Får träffa henne på Ons då  vi har en 6 timmars bilresa framför oss. Tjohoooo.

Nu längtar jag till imorgon då jag har dejt med Hazze igen. Tror han kommer vara lagom skitig men men.
Pussar!

Städ dutchess?

Not really. Hon städar mest sig själv just nu. Men jag har iaf rensat bland alla mina elektronikartiklar och dammsugit. Klapp på axeln. Nu sitter jag och försöker se normal ut med ett svullet öga. Sjuuuukt snyggt!



Nu ska jag fixa lunch :)
Pusshej


Shakkkkkkie ögat

Hela gårdagen så ryckte mitt öga - så sjukt jobbigt. När jag vaknar idag så är det alldeles svullet ? Vad har hänt lixom. Hittade inte vad det skulle kunna va på internet så får väl hoppas det inte bli värre bara. Det rycker visst fortfarande också. Lööövlie.

Kollar lite serier denna tråkiga höstdag! Har faktist inte tänkt på att det var typ nu jag kom hem från Italien efter min misslyckade tripp dit. Gud vad glad jag är att jag är hemma i mitt älskade sveedala :)
Ciao

Fina du

Idag tänker jag på dig. Den finaste mormorn som finns. Saknar dig.



27e Oktober

Seg och opepp. Känner inte för nått alls. Har försökt städa lite här hemma men det blev väl lite halvhjärtat. Vill bli av med bordet i tv-rummet men vet inte riktigt vart jag ska göra av det. Nu blir det jobb iallafall. Hade känts bättre om man visste att man skulle göra nått kul efterråt men blir väl bara hem och ha tråkigt typ. Sen är det ju jobb hela helgen. Och hästen såklart. Det är guldstunderna just nu.

Saknar.
Puss


Bästis

Idag kommer bästa vän hit till mig. Det är typ storm ute så vet int ehur planerna för promenad slutar. Kanske får ta bilen ^^ givande!

Ska bli kul med lite sällskap iaf och att få prata med henne - BEHÖVS!!!!

Igår fick vi nya scheman också. Sjukt nöjd. Har flera morgontider nu så känns toppen :)

Pusspuss

Låg

Känner mig låg idag. Vet int evarför känner mig bara trött, ledsen på det mesta. Var i stallet iaf och där mådde jag bra även fast Hazze busar lite med mig. Blev så glad när jag släppt honom i hagen och han stod och tittade efter mig tills jag försvann. Gud vad jag tycker om den hästen :)



<3


Hazard

Min söndag kan knappt bli bättre. Älskar att vara ute hos hästen. Vill inte åka hem. Mamma och Brita var med så mamma knäppte massa kort med min grymma kamera. Not. Men man ser oss iaf!



Rena snyggingen









Nu blir det middag!
Puss


23e Oktober

Härliga Söndag - har ni tittat ut. Gud vad fint väder. Härligt att rida ute i! Ska iväg till stallet nu med mamma sen ska hon hämta min moster så kan hon få se mig rida. Blir jättekul.

Blev väckt inatt vid två snåret av pappa som ringde och ville ha skjuts hem - sure thing. Gillar att köra på landsvägar när det int eär nån trafik så jag var nöjd. Pigg är jag också :)

Gud vad bra jag mår. Gud vad jag säger Gud hela tiden.



IDOL

Spenderade som sagt kvällen hos Cissi med en godispåse och IDOL. Vill typ slicka på Robin så bra var han. Dog lite.

Det var jävligt många bra men nu är det nog dags för Olle eller Linni att åka ur tror jag.

Här hemma stökas det för nu har vi bestämt att vi ska möblera om plus kasta ut lite grejer. Men först ska jag till stallet och gosa med min kille :)

Pusshej!

Myshäng

Har trallat runt på stan med Erik och fyndat lite. Tvingade på honom en tröja men han tyckte faktist om den också! Jag hittade två tröjor och en kjol. Plus lite bokstavskex från IKEA. Vi fastnade lite där i sofforna. Tog en powernap!
Nu ska jag bädda lite sen ikväll blir det IDOLhäng med Cissibabe :) Kommer bli jättemysigt.

Hej!

21e Oktober

Sitter och tittar på Erik som försöker pumpa med mina hantlar. Ganska värdelös! Han ser helt slut ut stackarn. Vi ska iväg till stan när han återhämtat sig vilket kan ta ett tag. Jag ska leta kläder åt honom är planen. Han har fan haft samma kläder helt tiden, så tänkte införskaffa lite nytt^^

Hoppas ni får en fin dag - vädret är ju amazing
Puss

Jobb

Ska snart gå och möta upp Becca som hämtar upp mig innan jobbet! Fick i mig lite pyttipannan  också fancyfancy!
Här har ni mig iaf :)



Pussar!

Skype

Hade dejt med Denise imorse. Fick prata av mig om allt som flyger runt :) Snart är jag hos henne dock så jag kan krama henne lite också <3




20e Oktober

Fiiiint väder!
Men hinner nog inte med en prommis. Fast funderar på att gå till jobbet. Kan vara skönt. Får se :)

Nu ska jag betala lite räkningar !!
Puuusss

Hemma från Stallet

Mamma hängde med till stallet och vi kom precis hem. Det gick jättebra och Hazzeboy skötte sig så fint så :) Han och jag har verkligen lixa dålig kondis. Jag flåsar nästan mer än han känns det som! Men då kan vi ju öva upp den tillsammans iaf :) mamma försökte ta lite bilder men vi var i ridhuset så blev bara mörkt och kornigt.

Ni får en som fanns med på kameran istället.



Ha en fin kväll.
Puss


Grått



Det är vad jag är och vad det är ute.
Nu åker jag. Hejsvej


19e Oktober

TRÖÖÖÖTT

Känner mig som en misshandlad mask som blivit trampad på och sedan uppäten av fåglar. Känns toppen! Gud jag är så trött. Ska försöka få i mig frukost snart sen ska jag iväg till tornby och fixa lite sen hem. I eftermiddag följer mamma med till stallet, så det blir kul!
Hoppas Hazzeboy är snäll bara^^

Pusspuss

Halvdöd

Efter väldigt få timmars sammanhängande sömn så har jag känt mig aningen ur form. Meeen det gick bra att jobba ändå - var ju relativt kort dag så :)

Erik och jag låg väl i sängen till typ tolv då gick jag och duschade och sen åt vi sen låg vi soffan i en timme eller nått sen åkte jag till jobbet. Välanvänd dag ^^ Mysig helt klart.

Nu kikar jag på "ensamma mamma söker" det är ju för gulligt :)
Pusshej

18e Oktober

Hejhej.
Trött. Det regnar. Kul. Jobbar 15-20.30. Kommer inte alls vara död då.



Det är höst.
Puss

17e Oktober

Shiiiit snart jul ju. Borde verkligen börja handla julklappar!!!

Ska snart åka till jobbet. Tjuhuuu! Plocka listan :) Det är verkligen mitt måndagsnöje.
Jättefint väder ute också förresten. Alla borde egentligen vara ute. Men såklart sitter jag inne tills jag ska åka till jobbet. Hade ju varit smart att typ gå till jobbet sen bli hämtad men nu blir det bilen istället :)



Puss&kram allihopa!!

Ny vecka - Oktober

Nu börjar min chill vecka. Sköööönt :) Myste på morgonen med katten till halv 10 typ. Sen frukost vid tvn. Smallville är det enda som rullar så.

Nu har jag städat lite. Kände att det var dags när både tvättkorgen OCH min fåtölj var full med kläder? Cravar lite choklad också får se hur länge jag klarar mig. Vet ju att jag kommer få ont i huvudet om jag går utan det för länge HAHA jävla beroende.

Anyhowanyhow. Kallt ute är det också. Känns som om detta var ett fruktansvärt nödvändigt inlägg don´t you think?

Stream

Äääääälskar VD mums. Nu ska jag kolla IDOL också som jag missade i fredags för jag bowlade. Guud känner bara hur bra jag var då helt sjuuuuukt. Not. Iallafall. Håller på att kolla igenom alla blogguppdateringar jag missat. Typ 40st. Vaddå beroende?




Jahopp hejhej.


Tiden räcker inte till

Jösses vad det går. Känner mig lite efter men ändå. Jobbat från halv 10 till halv 8 idag. Innan dess var det fest hos Sofie vilket var jättetrevligt :) Fick skjuts hem av Andreas och Emmie vid en lagom tidpunkt. Är lite sliten nu efter denna mördarhelg men jag lever. Saknar Hazzeboy men får rida honom på onsdag igen så det ser vi fram emot.

Nu är det iaf snart långledigt vilket känns väldigt skönt!
Plus på tal om inget så har jag planer på att lägga in mig själv på avvänjning från choklad. Eller ska ju inte lägga in mig direkt men försöka att inte äta så mycket ! FÖRSÖKA.

Nu ska jag kolla vampire diarys :)
Puss

Tiden räcker inte till

Jösses vad det går. Känner mig lite efter men ändå. Jobbat från halv 10 till halv 8 idag. Innan dess var det fest hos Sofie vilket var jättetrevligt :) Fick skjuts hem av Andreas och Emmie vid en lagom tidpunkt. Är lite sliten nu efter denna mördarhelg men jag lever. Saknar Hazzeboy men får rida honom på onsdag igen så det ser vi fram emot.

Nu är det iaf snart långledigt vilket känns väldigt skönt!
Plus på tal om inget så har jag planer på att lägga in mig själv på avvänjning från choklad. Eller ska ju inte lägga in mig direkt men försöka att inte äta så mycket ! FÖRSÖKA.

Nu ska jag kolla vampire diarys :)
Puss

Lördag 15e Oktober

Jag lever! Bowlingen var jättekul igår! Jag överlät förlusten till Alex ^^ Var sjukt trött dock så när jag satt på bussen vid tolv snåret var jag lagom sliten. Plus att det typ var minusgrader ute. Blää

Nu har jag precis fått i mig frukost, ska snart leta kläder för kvällen då det ska bli fest hos Sofie. Lite jobbigt när man måste bestämma hur man ska klä sig 8 timmar innan festen äger rum. Men så är det när man jobbar. Börjar ett idag :) Måste fixa lunch också!

Gud vad trött jag ääääär!

Fredag 14e Oktober

Var så brutalt trött i morse. Vaknade vid 7 och tänkte att klockan var typ 5 för det var så mörkt men så var det inte. Mamma hade nog precis åkt hemifrån då. Gick tillbaka till sängen och myste ner mig med dutchess och sov vidare. Sen vaknade jag vid 9 och somnade om, vaknade, somnade om, vaknade osv. Var jävligt skönt iaf. Gick upp nu :)

Vid två blir det jobb sen efter det blir det raka vägen till stan för bowling med Cissibabe och Vanky - läääääänge sedan man träffa den flickan!

Nu ska jag fixa lite fulle.



Nyvaken !

Hemma

Så var man hemma från jobbet - igen! Har jätteont i armen - typ benet i armen såndär jobbig smärta. Blää. HAr fått i mig lite ägg så känner energin flöda - not. Är ganska trött. Känner att helgen kommer bli ganska intensiv så att säga. Jobb hela dagarna och annat på kvällarna. Men det är alltid kul :D

Nu vill mamma ha sällskap vid tv:n
Ha en fin kväll.
Puss


Torsdag 13e Oktober

Tog lite sovmorgon idag eftersom jag börjar tre så gick upp halv 10. Åkte till Hästen :) Han var så fin från igår när jag borstade honom så grundligt så kunde bara rykta av honom lite. Red i ridhuset medans Fazott blev tömkörd men det gick bra. Han travade på jättefint även fast han blir trött så snabbt. Fina killen!

När jag släppte ut honom gick han till vattenhinkarna och då såg jg att dem var tomma så frågade nadja om det är nån annan som fyller dem eller om jag ska göra det. Det var jag så det blev mitt mission. Tog typ en halvtimme för slangarna vek sig åkte isär och vattnet kom inte. Men efter ett tag så hade jag fått dem fyllda iallafall.

Nu blir det uppehåll minst tre dagar eftersom jag jobbar hela helgen :/ lite tråkigt men känner att min kropp kanske behöver det. Och mina fingrar. Skavde upp dem idag så nu sitter jag här med fint disneyplåster!

Nu ska jag fixa lunch sen blir det jobbet.
Pussciao!

Det går bra nu ta mig på orden

Mår så fruktansvärt bra just nu. Jag är så glad hela tiden! Åkte från Erik när han började jobbet, drog hem till Cissi en sväng och hände där, sen tåget till vikingstad, bilen hem. Käka lunch. Vidare till stallet. Fick försöka släpa in Hazze för han vägrade röra på sig och ville inte in till stallet alls. Lockade, drog, gulligullade men inget funkade. Tillslut så följde han iaf protesterande med in. Ryktade och gosade med honom ett bra tag sen gick vi till ridhuset och jag kom upp på honom! Vi tog det lugnt för han var lite sliten.



Var tvungen att ta en lite töntig bild på oss ^^


Så brutalt uttråkad

Har gjort absolut ingenting idag. Det suger att vara ledig när ingen annan är det! Har iaf dammsugit övervåning (Y) och emilerat benen. Det är fan asskönt att det tar lång tid innan man är som en björn igen om benen. TOPPEN. Fick i mig lite mat också och fixat lite utomhus med mamma. Såatttteeee. Det var vad som hände idag.

Ikväll blir det norrköping iaf. Älskar ju att åka tåg så det är ju bra ^^

Träningsvärk!!

Hej mina lår dööör. Allt gör ont typ iuförsig men går som en handikappad lite. Men det är skönt ^^

Jobbet gick bra, lite segt var inte så mycket folk...nu har jag fått i mig en sojaburgare och känner mig som ny? Är ledig imorgon och funderar på vad jag ska hitta på. oklart än så länge.

Händer ikväll då? Okså oklart men tv/dator I GUESSSSSSSSS!

Nyduschad!

Kom hem vid halv 12 och har nu hinnit duscha så luktar inte gott längre :P haha

Jag och Hazze hade jättetrevligt i leran. Geggigegg. Plus att det tog mig cirka en kvart att komma upp på honom för han var lite förbannad och sadeln åkte runt lite hur den ville. Men efter ett tag så. Vi tränade lite alltmöjligt och han var jätte duktigt på att göra skänkelvikningar.

Ni får en liten bild jag lyckades knäppa på hans söta ansikte.



Nu ska jag fixa lunch och sminka mig. Vid två blir det jobb!

Back to the stall

MorrnMorrn!
Ska få i mig lite frukost här sen åker jag ut till stallet igen. Gud vad jag älskar att skriva det. Ni kommer för höra det ett tag tror jag!

Anyways. Det är för tidigt för att vara hungrig men kommer väl vara där ute tre timmar eller nått så måste ju ha nått i mig iaf! Ska försöka fånga Hazard på bild så ni kan få se honom också :)

Pusshej!


Tröttis

Är lite trött nu. Plus att det regnar, känns ju inte så kul när man ska rida imorgon bitti på en polle som varit ute i hagen heöa natten :/ Stackarn. Får hoppas det slutar snart!





Jag hänger ju då vid datan med min lata gosegris.

Ridtjejen





Gillar att man blir som en stel köttbulle på överkroppen när man har säkerhetsväst, tjocka tröjor och sen ridhjälm. Man kan ju knappt röra på sig ^^

Jag är hästtjej igen!!!

Gud jag är så lycklig just nu! Insane. Har varit och ridit på Hazard min nya gulleplutt. Han är en svartvit skäck som är stor som en björn (han har gått på bete ett tag) haha

Träffade Carina - ägaren och Johanna den andra medryttaren. Båda var jättegulliga och snälla. Jag fick ta in, borsta och rida hazze och allt kändes jättebra. Han är lite busg och bockar och så men inte den här ggn iaf så jag slapp ramla av första ggn. Alla tummarna upp för det!  Vi tog en sväng ute också men eftersom han är oskodd så gör det ont i fötterna på honom och vi måste hitta gräs hela tiden.

Kommer vara där Måndag, Onsdag och Torsdag nästa vecka. Ska bli sjukt kul.

Bra kväll



Nu ska jag svida om till ridkläder !!

DONE

Sådär då. Här har ni resultatet. Webcam men med tanke på att den kameran är bättre än min handkamera kan ni ju förstå hur sugig min olympus är!







Japp såhär hoppar jag runt ikväll :) Klackarna är ursköna btw!
Hoppas jag får mat på hamlet ikväll. Mamma var där och frågade om dem kunde gå till hemköp och köpa en sojabiff åt mig för att jag inte åt deras grönsaks biff. haha! Söta lilla mamma.

Ha en fin kväll
<3

Fixfix

Har slängt i mig resterna av tacon nu och ska försöka fixa till mig lite! Hoppa hur mjukisdressen vill säga. Tror jag ska köra på svarta jeans, transperant svart linne och rosa heels. Meeen things can change.

Försöker hitta en bild men när jag ska leta så måste jag klicka upp dem till stora bilder och det orkar man ju inte göra för varje bild man vill kolla på. Det ska ju funka att kolla på dem i miniatyr med det är bara nån jävla blågrön blomma på alla bilder typ. HJÄLP?!


Vad har jag gjrt denna morgon?

Provat ridkläder :) JAg tycker ju ridkläder är så fruktansvärt snyggt så älskar att få sätta på sig dem igen!



Vill att det ska bli imorgon nuuuuu! Jag kommer äskert inte kunna sova inatt heller haha fånigt.

Nu ska jag väl kanske städa lite innan mamma börjar klaga, sen vid 4 har vi ju bord på hamlet för att fira Brita så det blir mysigt :)


idol

Såg att det är idol idag!! Höll på att missa det och så får det ju inte va!
Hinner kanske se färdigt Grey´s innan ^^ yeeey jag har fyrkantiga ögon!

Ikanohäng med Sofie

Efter jobbet som förövrigt endast bestod av att sitta i kassan typ så fixade sofie och jag våra snygga skåp vi fått i omklädningsrummet. Fantastiskt! Efter det åkte jag hem, svirade om och blev upphämtad av Sofie. Vi tog en tripp till Ikano. Jag ville till rusta och hon ville ha klänningar - vilket hon fick. tre hela stycken!


När vi åkte förbi flygfältet så stod securitas och polisen med en kille med kamera och disskuterade nått. Funderade på om det var för att kille tagit kort in på militären eller vad det var. Kändes ju relativt allvarligt när två polisbilar och en securitas bil står där?

NU: Väntar på tacos - kommer antagligen dröja.

Hejdåååå

Okej kommer ju inte åka förren om en halvtimme men är ju alltid för tidig med allt så!

Shampoot var faktist riktigt bra. Iaf nu sen får man väl se hur länge det håller sig fräscht!
































Hejsvejs!


Morgonstund...

Gick och la mig tidigt igår för mådde inte alls bra efter en jobbig dag på jobbet med för lite personal. Somnade vid halv tio och vaknade ju då såklart vid FYRA på morgonen. Låg där och vände på mig. Sen hörde jag pappa gå upp sen mamma. Så efter att ha legat vaken i två timmar gick jag in i duschen. Provade mammas nya irländska öl shampoo. Weird. Vem vill lukta öl lixom men men får väl se om det är bra eller inte ^^

Börjar jobbet vid halv 9 idag. Tror jag tar bilen för vädret är ju som det brukar vara i sverige. Plus att det är deprimerande mörkt ute.

Nu ska jag klä på mig nått varmt!
Puss

Ny kofta

Köpte en ny polokofta på cubus igår som jag har på mig idag i detta tråkiga väder!





no neck!

Nu blir det lunch.
Puss


Problem solved

Nu har jag ändrat mitt lösen så INGEN kommer kunna använda min hetamejl. Förutom en datahacker kanske....?
Anyhow! Kollade mailet från hästen och kommer nog få rida snart :D

Just nu hänher jag med syrran som är här. Hon ska iväg på nån grej borta i tolefors lite senare och jag börjar ju jobbet vid 14. Ska väl bara ta det lugnt innan nu. Är fortfarande jättetrött!

Döööjävlaäckeldööö!

Där har ni känslan för min kväll då. Fattar inte hur folk kan tycka det är kul att hacka folks hotmailkonton. Dampar loss totalt eftersom jag fick svar om hästen men sen inte kom in på hotmailjäveln. DÖ !

Helt slut

Kom hem precis, tog sexbussen hem. Gud så mysig den var ^^ Har hängt med Cissi efter att Erik åkte hem vid tre. Vi shoppade lite. Nu är jag ett par jeans och en stickad tröja rikare! Blev såklart fika också. Åt en kladdkaka dränkt i smält choklad. Där har du GI Becca! ;) Plus en juice. Vandrade runt där och trallade på lite skvaller. Alltid trevligt. Känns som om det inte är så långt mellan gångerna men ändå känns det som en evighet. Väldigt konstigt. Hon pluggar ju så hårt den damen!

Nu ropar mamma att maten är serverad. GUUUUD vad skönt det är att bo hemma ! höh
Pöss!


Medryttare

Håller ju på att leta efter en medryttarhäst och har fått napp alldeles granne med mig i Naterstad. Jättesöt häst också! Han är dock lite busig och jag som inte riditpå ett tag känner mig lite orolig även fast jag anser mig vara en duktig ryttare så är man alltid lite ringrostig. Tror jag vill åka och kolla och hälsa på iaf s kan man ju se hur det går därifrån :) Väldigt glad ändå!

Tisdag

Känner att jag varit riktigt hurtig idag! Har kört ett litet pass på crosstrainern^^ 80 kalorier mindre - YEY!

Vid tre blir det jobb och nu innan rullar ensam mamma söker. Får se hur jag tar mig till jobbet. Antingen promenad eller bil! Det blåser ju så fruktansvärt så kommer vara helt fel när jag kommer till jobbet isåf. meeeeen det märks ju.



Längtar till vintern :D


Söndag

Igår var jag i norrköping under kvällen och kom hem vid två inatt. Sov några timmar sen jobbet fram till halv 3. Tog en powernap när jag kom hem för jag var så jävla trött! Duschade och då piggnade jag äntligen till!

Nu har pappa kommit hem så det är väl lite familjehänh som gäller. Även fast jag sitter på övervångingen och dem i uterummet ^^ Jag har fastnat för en ny serie nu såklart! The walking dead. Grymt bra och då har jag bara sett ett avsnitt.



Imorgon kommer syrran hem <3


RSS 2.0