Gott nytt år



Peppad tjej jao.
Puss!


Onsdag

Jobbade morgonen till klock ett. efter det blev det att åka till Ikano. Tillsammans med alla andra idioter som var där. Spenderade 2500 kr på hööks. Poff så flög dem iväg! Gick in på ikano och hängde lite med linnéa, sen handlade jag nyårsklänning och lite annat snyggt. KUL :)

Nu blir det snart utgång med Denise :) Ska blir så sjukt kul! Dansar redan runt här till dansakuduroooooo typ. Crasy. Halva priset i baren kan bara sluta på ett sätt :P

Ha en bra kväll



Tisdag

Back to normala dagar då. Var i stallet nu på morgonen men det var storm så både jag och Hazze var livrädda typ. Gick alltså inte att rida!

Nu sitter jag och myser med katten innan jobbet. Kvällspass idag.





Pusspuss

Annandagen

Ska till stallet snart för att rida ut med Johanna. Hon ska rida Acenom och jag rider Hazze. Får hoppas det går bättre idag än igår för då var han lite halvgalen. Är lite orolig för att han kanske har ont någonstans som jag int evet och att det är därför han beter sig som han gör. Vi får se hur det går.

Efter det så ska jag träffa Denise och då blir det mellandagsreaaaaaaa! Ska köpa benskydd till hästen som julklapp, sen kanske jag kommer hem med en gryyym kamera och säkerligen massa kläder :)

Ha en bra dag!
PUSS

Julafton















Lite av min Julafton 2011


23e December

Har pillat in julisar under grannen preics. Tradition :) Springer runt med tomteluva också såklart och är liten unge igen :)









Imorgon blir det jobb sedan får jag äntligen fira julafton.
GODJUL


Dresses

Har fått hem tre nya kärlekar som gör att jag bara lääääängtar till sommaren!









Red





Look of today


Smell me

Jag luktar så jävla gott. Insane. Just nu osar det DKNY från mig. Utöver det är det ju flowebomb och Escada som sprutas flitigt på mig. haha Mysig jag är^^

Idag har jag spenderat förmiddagen hos Hazzeboy - vi körde hoppning idag. Blev assugen efter att Tyra hetsskrev om hoppning så då blev det det. Vi är ju int eriktigt på samma nivå som hon med sin häst men vi tog oss iaf över hela 60 cm hinder. Det var sjukt kul! Höll på att ramla av några ggr bara för han busade lite med jag överlevde. Tror jag måste köpa nya skydd till honom också för igår efter träningen hade en av resorbanden gått upp och det är ju int eså bra.

Nu blir det snart jobb - ska fixa lite käk först sedan slirar vi dit. och.........

INATT KOMMER DENISE HEM FRÅN ENGELSKALANDET!

18e December

Lugn dag med mys. Fjärde advent är det också :) Känns inte riktigt som om julfeelingen är här än men den kanske kommer :)

Spenderade morgon/förmiddag i stallet med pussegullitussen. Han bara älskar när jag kallar honom det höh. Hade lite ont i kroppen efter avramlingen igår men tog mig upp på pollen iaf. Om än aningen ograciöst :P Vi chillade runt lite sedan blev det fart på det hela. Han var mycket lugnare och inte alls lika stirrig som igår men det blev en fartfylld åktur. Skulle träna på galoppombyten vilket inte han kan riktigt men han tycker om att galoppera så glad var han iaf. Vi lyckades kanske med ett galoppombyte haha.

Efter det åkte jag hem i snöstormen (MYS) slirade runt lite (kontrollerat) och svängde iväg till Coop för att fixa med lite pant och återvinning. Hemma vid tre - slirade lite mer (okontrollerat). Mamma och jag fixade glögg och slog på New Moon. Dregel på Jacob som alltid.

Nu sitter jag i soffan under täcket och lyssnar på musik.
Ha en fin kväll
Puss

uttråkad

Hatar att inte ha något att göra. Kan ju hänga med mamma vilket jag för all del gjort ett tag nu. Men vill göra nått annat men det är visst inte ömsesidigt. Tyvärr.

Får ha lördagsmys under ett täcke med tanke på att vädret suger rööööv.
Byebye

17e December

Snöregnastormgegga

Så ser det ut just nu. Åkte till stallet vi 11 - gegga överallt. Spenderade 20 min i hagen hos bråkiga hästar. Snöregn for in och kilade ner inannför jackan - mys. Kom in i stallet - hazze är asnervig. Går in i ridhuset - sitter upp - hazze skyggar åt sidan - Evelina ligger på marken och tittar på stjärnorna. 


Meeeeen det gick bra ändå. Första avramlingen sen jag började rida Hazze. 

 


16e december

Igår var det ju en månad kvar exakt tills jag blir 21. En så spännande ålder!

Har precis slagit in alla mina julklappar - ligger en stor drös mitt i rummet just nu och oooooorkar inte plocka undan. Hade ju samlat energi till att plocka undan min kläder så det fick räcka :)

Börjar jobbet två idag och ska promenera dit efterosm det är lite tomt med bilar här hemma. Sen får mamma komma och hämta mig på kvällen. Vill göra nått kul ikväll är ju trots allt ledig hela helgen så då vill man ju göra nått! Får se hur dagen artar sig om det dyker upp nått :)

Puss

15:e December

Upp vid 7 imorse för att sjutsa mamma till jobbet så jag kunde ha bilen under dagen. Hem igen - däcka i sängen och sova till tio. Vid 11 frog jag till ikano. Skulle träffa Erik idag, han skrev på morgonen. Vid 11 tröttnade jag och åkte - tänkte "jaa jag kanske ser honom på vägen". Vad händer då? På ica bron så möter jag honom och han ser mig inte så hets ringer till honom och skriker vääääänd. Så kom vi iallafall iväg till Tornby. Våldtog rusta och drog sedan ner till stan och fixade lite julisar. Typ alla klara nu. weeej

Vid 4 började jobbet. STÖRT mycket folk. Skinkdagar nu och sen har vi julbord också så alla åker säkert dit för att käka middag ! Iallafall. På kvällen blev det lite krångel när kassorna la av med tekniska Hannah kirrade biffen.

Nu sitter jag här hemma och matar katterna med grädde för jag tycker dem bara blir smalare och smalare!!!

Mysonsdag

Blev jobb 08-13 idag, sen stallet med en underbar Hazard. Sedan stan med bästa vän. Sjukt mysigt. Vandrade runt på stan en stund tills det stängde sedan satte vi oss på ett fik och pratade i några timmar. Var hemma vid niotiden. Det blir så jävla långt mellan gångerna vilket är väldigt tråkigt. Men desto kuligare att ses då ! ^^

Nu sitter jag under mitt täcke med en ansiktsmask som luktar lera typ. Gosigos. Behövde verkligen en så kletade på det. Ska upp tidigt imorgon för måste skjutsa mamma till jobbet för att jag ska kunna ha bilen. 7.00 åker vi hemifrån tjoho!!! Utöver det så blir det nog stan imorgon igen för att hitta dem sista julisarna.

Pussipuss

Luciadagen

Igår firade vi mamma! Det var jättemysigt. Vi åt god mat, tårta och kollade på paketöppning. Släkten åkte hem runt halv 9 och jag var stört trött. Fattar inte varför riktigt. Som relativt länge på morgonen och gick inte och la mig jättesent dagen innan. Kanske var för att jag skalade så många potatisar, mm det var nog det!

Iallafall - spenderade kvällen till att sätta in alla mina foton jag beställt i mitt album sedan slocknade jag med lim överallt.

Idag sov jag lääääääänge. Typ halv 11. Åt frulle duschade, smörjde och nu hamnade jag här. Jobbet börjar vid ett så det är det jag väntar på :) Måste fixa matlåda också eftersom jag jobbar ett onormalt långt pass för att vara mej. Hela 7 timmar ^^

Adios!

Norrköping

Sitter i en lägenhet i norrköping just nu. Ensam. Inte så lattjo! Jag undrar vilken människa som har 4 ketchup flaskor, 4 burkar salsa och 7 paket knäckebröd som har gått ut!!! Udda samlare. Hoppas jag inte kommer få spö för att jag slänger dem bara...

Ska snart vandra ner till tåget för att åka hem till ensamheten i mitt egna hus istället. Givande :) Men vi ska fira mamma på kvällen så då blir det roligare! GRATTIS!

Puuuuss!

Jordens segaste dag!

Har just jobbt segaste dagen ever. Och söndagar är aldrig sega! men nu är det över iaf så kan relaxa lite. SKa hoppa in i duschen och bara njuta. Sen ikväll ska jag till Erik och döö lite i hans soffa. Bra kväll :)

Pappa har fixat lite med min data - den känns faktist lite fräschare nu, om det är möjligt!

Adios.

Jobbhelg

Hade tänkt gå ut på prommis med Mimmi innan jobbet. Får se om jag orkar - är så sjukt grått och trist ute :/ Men jag är ganska glad ändå :) Har planerat nästa vecka med häst och jobb. Problemet är att pappa ska ha en av personbilarna så jag komme rnog få lite problem! Men hoppas det löser sig. Annars får jag helt enkelt gå till stallet och jobbet (Y) tjoho!

Ikväll blir det jag och hunden all in hela natten. Mamma och pappa är på glöggfest så blir ensam med två katter och en hund. Blir en intressant blandning!

Hoppas nu får en mysig lördag!
Puss!


Varning för pepp

Haha jag är ju så sjukt töntig. Men nu känns det mest bra iallafall. Har spenderat gårdagen med pojken på olika mackar. Spolarvätska!!

Iallafall så skulle jag åka hem från norrköping idag för jag skulle ju jobba långpasset idag 16-19 haha. MEEEEEN tågen var ju inställda så det gick ju inte riktgit som planerat. Hann med ett tåg iaf tror det var ett av dem få som gick men mamma fick hämta mig på lkpgs station för att jag skulle hinna till jobbet :) Men det gick fint och jobbet flöt på. Skönt på med kortisdag. Lite trist att dem ska ta timmar ifrån mig men kan väl inte göra så mycket åt det tyvärr :/



Töntarna


Varning för depp!

Feeling down. Där har ni mig. Allmänt deppig, kan ju skylla på vädret men det har ju kommit snö så igentligen får man väl inte göra det. Allt är bara lite halvjobbigt, hästen bråkar med mig men nu tror jag jag fått till enn lite lösning så det kan bli bättre iaf.

Är lite halvnevrig inför imorgon då jag ska baka men det borde gå bra. Har ju fåt beskrivning in i minsta detalj hur man ska göra så man är ju rent ut sagt värdelös om man misslyckas.

Det enda jag ser fram emot just nu är julklappsspel med gamla vänner. Kommer bli riktigt kul.

Sådär då har vi fått ihop ett riktigt deppigt inlägg!


RSS 2.0