Patetisk äckliga människor!

Ge fan i min cykel skaffa en egen! :(


26e maj

Snart är det juni! Det märks på vädret! Har dragit på mig mina polkashorts så hoppas det är soligt när jag slutar jobbet vid tre också! Då ska jag till stallet och pussa på hazzebrazz :)

Ikväll ska jag pussa ännu mer på min mysunge ❤


24e maj

Sitter och väntar på att min pojk ska komma hem och äta middag med mig. Dockor det han som har maten idag så kan inte göra så mycket. Men min potatisgratäng som jag slängde ihop var iaf uppskattad vilket stärkte mitt matförtroende lite :)

Idag har jag hunnit med att springa på stan med Julia och becca, hittade inget att köpa men var väldigt nöjd ändå! Sen sprang jag hem och bytte om och åkte till stallet och galopperade runt fältet! Hem till mamma och krama henne inför morsdag eftersom hon inte är hemma på söndag.

Det var typ min dag det!

Ha en bra kväll!
Puss


Ut och käka med jobbet!

Stått och väntar in jobbar kompisarna nu vid riva. Ska bli kul att hänga lite med folket!


Lättnad

Ringde vårdcentralen precis och bokade tid igen. Sjukt skön känsla att äntligen få bukt med problemet...


22e maj

Ska glida iväg till mirum och käka lunch med nickeboy nu. Får se vad de har att erbjuda veggotjejen :) Erik och jag som är lite sega år ju precis frukost men vi ska väl kunna klämma ner något mer :)

Helt okej väder här i Norrköping, får se om det håller i sig eller om vi får krypa in på ett museum och se en utställning om titanic.

Pusspuss


21e maj

Uppe med tuppen!

Gick jättebra att gå upp, kände mig vaken när klockan ringde för jag hade en sån verklig dröm så vara bara att resa sig ur sängen :) nu ska jag vandra iväg till deichmann och ha lite personalmöte och sedan träffa Linda ! JAG kommer då med all säkerhet shoppa!!


Skooor

Köpte två assköna slip-in skor idag. Hos mig själv såklart! Röda och svarta blev det. 90kr styck. Väldigt värt!

Sen nu när jag kom hem öppnade jag priset jag fått för tävlingen. 300 spänn att handla för på h&m tackarrrrr. Blir att hitta nått fint imorgon tror jag! :)

Nu ska jag åka till stallet och pussas med hazze ❤


20e maj

Jobba 6 timmar idag sedan är jag ledig ända fram till helgen! Guld värt!

Ska mysa i stallet med min skrutt hela kvällen :)


19e maj

Har haft en superskön dag med sovmorgon, uteritt, häng ute i vikärr och mys med Erik. Nu är det hockey-vm som gäller, helt plötsligt blev det intressant med hockey!


My love


Torsdagsutgång!


Inatt

Sov så fruktansvärt bra inatt, när Erik och jag la på igår så gick jag direkt och la mig, somnade säkert på en sekund. Så sinnessjukt sliten kände jag mig, sov till halv tio idag men var ändå ganska trött. Efter en dusch vaknade jag dock :)

Nu ser jag fram emot denna natt då jag får hålla om min älskling igen :)


16e maj

Sitter i soffan med fönstret helt öppet och solar :) ska gå till jobbet om tio typ sen ska jag göra mina timmar där sen vid sju ska jag möta upp becca, Hannah och Linda för lite käk på mörners ! Har sett fram emot det hela vecka så det blir kul!


Kvällsmys med bästisen

Igår hade jag efterlängtat mys med fina Cissi, åkte dit när jag slutade jobbet vid halv tio sen satt jag och höll henne vaken tills det blev ny dag :)


Jag är ganska grym!

Fick just veta att jag vann tävlingen vi hade på deichmann med att sälja mest av artikel 2! :) kul må jag säga!

Ska cykla dit nu och göra 6 timmar där sen äntligen träffa min älsklingskorv i Norrköping !


Farväl..


Latmask

Jag och Erik skakade fett innan jag sprang iväg till jobbet. Ingen vacker syn. Känner mig väldigt ofit nu när det inte blir lika mycket ridning. Meeeen det ska det bli ändring på nu :) plus att jag ska försöka bli liiiite nyttigare och springa lite med Erik runt ån :) heja oss!!


6e maj

Är på jobbet och har rast nu :) slutar om tre timmar, räknar inte alls ner tills dess... När jag kommer hem ska jag pussa på Erkos och sen ska ha vara den bästa pojkvännen och följa med till stallet! Har kvällsfordringen så då är det skönt med sällskap tycker jag.

Imorgon eftermiddag åker familjen till Norge för att säga hejdå till en väldigt speciell person. Kommer bli väldigt jobbigt men ser fram emot att träffa våra släktingar också.

Pussar


Sunnyside


5e maj

Ska snart ge mig ut i det fina vädret med Hannah och ta en sväng runt ån :) efter det ska jag ha långmys i stallet med hazzeplutt, sen vid tre när Erik slutat jobbet ska vi ut till mamma och pappa och städa våra bilar ! Välbehövligt med tanke på att halva stallet är i min bil....


4e maj

Kon precis hem från stallet, har ridit idag!! Gick hur bra som helst och hazze var jätteduktig. Red inte så länge eftersom han vilat ett tag nu men han blev rejält svettig ändå. Tror det var för att ridhuset var som en bastu... Försökt fylla på vatten till stackarna i hagen men börjar ju jobba ett då var lite stressad men tänkte fixa det imorgon!

Nu blir det deichmann till klockan fem!
Puss!


1e maj

Mysdag i hästholmen!


RSS 2.0